2015 Şubat Anneleri

Canim bebeklerin bildigi tek refleks emme imiş, gazi olursa, acikşrsa, cani sikilşrsa hep emmek istiyorlar, saglik ocagindaki ebe de tanidiklarimşz da emzir diyor, kilo aliyorsa kussa da sorun degil. Bizimki gazli bebek 6 dan beri surekli aglayip meme istiyor mama da verdim hala araniyor, emzige gectim, birazdan yine meme diye agalayacak yapacak bisi yok

Olmaz cidden doğru diyorlar
Ben kalıyorum ama deminden beri taktım deprem oluyor diye.
Arıyorum herkes deprem. Falan yok diyor.
Bayılsam bir şey olsa kimse yok. Bebek kalacak ortada.
Gece uyumadım hiç öyle oluncada oto mota ağlıyorum,başım dönüyor.
Daha kolay geçebilirdi.

Bi de hasta oldu bizim adam artik hic nefes alamiyo sabaha kadar senfini :/

Sen soylesen biraz ilgilenir misiniz diye? Beceremezler mi diye dusunuyosun? Benim kv ile annem ne zaman onlara vercem diye gozumun icine bakiyolar...

Lohusa kadinin yalniz kalmamasi ne salak bi se... Benim odamin kapisini bile kapattirmiyodu kv. Isyan ettim artik. Uyuyamiyorum virvir konusuyolar tum ses benim odamda.. Evde tek cok birakmasalar da en azindan kapimi kapatiyorum artik...

Yanınızda kalan kişinin de yardımcı olması gerek misal benim annem yikanmis bulasiklarin icine kirlileri koyuyor bakmadan, kocamla kavgalılar konuşmuyorlar, arada ben kaldim. Herseyden vazgectim sabah 6 dan beri ayaktayim açım ben oturuyorum bebeğin başında uyusun diye annem de oturuyor benle.

Tmm gunduz de isin var ama uyu canim bebekle beraber 1-2 saat en azindan. Uykusuzluk psikolojini bozar

Oy oyy boyle yapacaklarina yalniz kalsan daha iyi

Kahvaltı mı hazırlamıyor. Hadi k.valideler yapıyor huyumuzu suyumuzu bilmiyorda anneler neden yapıyor
Benim k.validem öyleydi kalkıp bekliyordu sonra ben gidip çayı koyuyordum hazırlığa başlıyordum o zaman aklına grliyordu.
Birde alışmışlar her sabah börek alsın mı baban diye başlıyordu. Yav evde her türlü kahvaltılık var neden sabah sabah börek alıyoruz
Kendi üşeniyor kahvaltı hazırlamaya böreğe sarıyor
Bir hafta durup gittiya, giderken dedi sen çok yoruluyorsun Brn gideyim sonra üç gün burda dururum.üç gün evimde. Gidiş o gidiş
Dişlerini yaptırıyormuş. Birde numaradan arayıp.bebeği özlemiş gibi yapıyor
Off yine çok.sinirliyim.kime saracağımı şaşırıyorum. Eşimide aradım fırçaladım

Kim ne derse desin bu aşı bebeğin huzurunu bozdu
Sebepsiz ağlıyor
Uyuyamıyor,emmek istemiyor.
İkimizde perişan olduk
Şurup verdim biraz belki rahatlar
Ateşi falan yok ama ağrı mı yaptı acaba?
Gaz gibi değil çünkü

Yok zorla bir iki kere verdim incitmemek için almak istemiyorlar sanırım.

S serefraz85 bir turlu alinti yapamadim
serum fizyolojigi burnuna sikarken yari dik tutuyorum bazen genzine gidiyor ters cevirip sirtina vuruyorum geciyo
bunu yapinca rahatliyo daha iyi emiyo tabi
garibim alisti artik

Evde tek odada hapismişim gibi hissediyorum. Hiçbir odaya giremedim daha bebişimle. Bir de habire tabak çanak sesi ve soğan kokusu var evde. Aspiratörü çalıştırmak yerine kapıyı camı açıyolar kapı altından bütün koku bana geliyor. Ev de buz gibi oluyor. Bebiş de senin gibi ilerde soğan yemezse hiç şaşmıycam. Ben bile soğudum iyice.

Kalma zaten lohusaliktan degil de bebek artık tahammul sınırlarını zorlayınca atacak birini ariyorsun.

Yok evde kalan kimse bebeğe el sürmüyor eşim de iş seyahatine çıkınca iyice yardımcısız kaldım. Benim stresim sanırım bebişe geçiyor hiç uyumuyor

Yok evde kalan kimse bebeğe el sürmüyor eşim de iş seyahatine çıkınca iyice yardımcısız kaldım. Benim stresim sanırım bebişe geçiyor hiç uyumuyor

Bir de herkes benimle konuşma derdinde. Yaw zaten yoruluyorum azıcık yemek yemek için çıkıyorum odadan hertürlü olumsuz hikayeyi dinledim.

Wee baby emziğini de denedim onu da almadı. Başka marka var mı deneyeyim?

Elimizde olmadan minikleri de etkiliyoruz dun uykusuzluğa dayanamadim bebeğe bağırdım, sonra da üzüldüm

saol canim

buyume atagi dedikelri devredekimi acaba senin prenses
1 aylik oldu demi bugun tam ?
yesil kaka hazimsizlik sancisi yapmiyorsa bi zarari yok diye biliyorum ..
baya bi emmis yemis olmali o kakayi yesil yapana kadar :))) maasalalh suitunde var
bi iki gun idare et bakalim duzelmesi lazim buyume atagiuysa

facebookda bi grupta yegenim doguramiyor napsin diye ayzmis biri, benimle ayni gunuymus hatta yazik kadinin kendimi birakip ona uzuldum :)

neyse
yorumlarin çogunlugu yuruyus seklinde
simdi kalkip , mutfagi topluycam, evi supurup yemegi ayarlayip çocuklari komsuya birakicam ve aklima neresi eserse o tarafa yuruycem
esimin yanina gitsem dukkan 1 saati bulur ama zamanim olurmu bilmiyorum onun evdeki isleri de bitiricem onun gelme saaati gelebilir
herkes anans diyor ama her gittigim marketde bakiyorum ananas yokkii : (((( zamani deil galiba hiç goreemeidm hemen alicam girse, midemide yaksa yiycem

soyledim demiiiii
hay dilimi essek arisi soksunnnn :)))
bugun kafaya koydum , elimden geleni yapicam
SIKILDIM artik
bigun bosver diyorum , haftaya olacak randevularda çocuklari kim biraksam diye dusunuyorum
bi de geliyolar dogsun artik diye ugrasiyorum
psikolojim bozulcak bu giidsle

buraya gelip uyumayan aglayan kusan gazli bebi$leri okuyuncada birak kalsin içerde diyorum kendime :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…