Canim bebeklerin bildigi tek refleks emme imiş, gazi olursa, acikşrsa, cani sikilşrsa hep emmek istiyorlar, saglik ocagindaki ebe de tanidiklarimşz da emzir diyor, kilo aliyorsa kussa da sorun degil. Bizimki gazli bebek 6 dan beri surekli aglayip meme istiyor mama da verdim hala araniyor, emzige gectim, birazdan yine meme diye agalayacak yapacak bisi yokCanım benim yaaa geçmiş olsun. Maral iki gündür bebiş sürekli emmek istiyor çok yorgun düşüp iki gündür mama takviyesi de yapıyorum ama altını açtığımda yeşil renkli olduğunu gördüm. Demek ki fazla veriyırum di mi? Peki neden sürekli emmek ister?
Olmaz cidden doğru diyorlarOlumsuz olmuşum di mi? Annemin ve kv nin hikayelerini dinliyorum evde çalışan kadının sorunlarıyla uğraşıyorum dokuz ay ne güzel geldik dört haftada bozdular beni. Yalnız da kalamıyorum lohusa kadın yalnız olmazmış.
Ay herkesin evinde bu horuldayan tipten var bitane galiba:) benim adam dogumun stresini atinca gevsedi bi haftadir horul horul uyuyor gece yalvariyorym duysun da yardim etsin diye. Bir de horladi mi girtlaklayasim geliyor. Dun dedim haftan doldu daha yorgunluk deme bana koyarim kapıya uyumayacaksin ben uyaniksam hehe iyi korkutmusum butun gece tetikteydi garibim ici uyuyor ama olsun en azından getir gotur kaldir yaptirabildimve horlamaya zemin bulamadi şükür
ne kadar cok denersen o kadar cabuk alisirsin canim merak etme herseyi halkedecek gucun var sen annesin
Yok onlar bebekle ilgilenmiyor benim yemem içmem ve beni lafa tutup yormaktAn başka bişey yapmadılar. Eşim azıcık bebekle ilgilense de dinlensem diye bakıyorum. O da iş seyahatlerine başladı. Yalnız olmak daha iyi sanırım. En azından sadece bebeğimle ilgilenirim.
Olumsuz olmuşum di mi? Annemin ve kv nin hikayelerini dinliyorum evde çalışan kadının sorunlarıyla uğraşıyorum dokuz ay ne güzel geldik dört haftada bozdular beni. Yalnız da kalamıyorum lohusa kadın yalnız olmazmış.
Öyle böyle terlemiyorum.dünyamı zindan etti o terTerliyor musun? Ben çok terliyorum daga çok mu içsem ki suyu? Bir de süt kaşardan da oluyor olabilir.
Yanınızda kalan kişinin de yardımcı olması gerek misal benim annem yikanmis bulasiklarin icine kirlileri koyuyor bakmadan, kocamla kavgalılar konuşmuyorlar, arada ben kaldim. Herseyden vazgectim sabah 6 dan beri ayaktayim açım ben oturuyorum bebeğin başında uyusun diye annem de oturuyor benle.Olmaz cidden doğru diyorlar
Ben kalıyorum ama deminden beri taktım deprem oluyor diye.
Arıyorum herkes deprem. Falan yok diyor.
Bayılsam bir şey olsa kimse yok. Bebek kalacak ortada.
Gece uyumadım hiç öyle oluncada oto mota ağlıyorum,başım dönüyor.
Daha kolay geçebilirdi.
Tmm gunduz de isin var ama uyu canim bebekle beraber 1-2 saat en azindan. Uykusuzluk psikolojini bozarOlmaz cidden doğru diyorlar
Daha kolay geçebilirdi.
Oy oyy boyle yapacaklarina yalniz kalsan daha iyiYanınızda kalan kişinin de yardımcı olması gerek misal benim annem yikanmis bulasiklarin icine kirlileri koyuyor bakmadan, kocamla kavgalılar konuşmuyorlar, arada ben kaldim. Herseyden vazgectim sabah 6 dan beri ayaktayim açım ben oturuyorum bebeğin başında uyusun diye annem de oturuyor benle.
Kahvaltı mı hazırlamıyor. Hadi k.valideler yapıyor huyumuzu suyumuzu bilmiyorda anneler neden yapıyorYanınızda kalan kişinin de yardımcı olması gerek misal benim annem yikanmis bulasiklarin icine kirlileri koyuyor bakmadan, kocamla kavgalılar konuşmuyorlar, arada ben kaldim. Herseyden vazgectim sabah 6 dan beri ayaktayim açım ben oturuyorum bebeğin başında uyusun diye annem de oturuyor benle.
Bi de hasta oldu bizim adam artik hic nefes alamiyo sabaha kadar senfini :/
Sen soylesen biraz ilgilenir misiniz diye? Beceremezler mi diye dusunuyosun? Benim kv ile annem ne zaman onlara vercem diye gozumun icine bakiyolar...
Lohusa kadinin yalniz kalmamasi ne salak bi se... Benim odamin kapisini bile kapattirmiyodu kv. Isyan ettim artik. Uyuyamiyorum virvir konusuyolar tum ses benim odamda.. Evde tek cok birakmasalar da en azindan kapimi kapatiyorum artik...
Olmaz cidden doğru diyorlar
Daha kolay geçebilirdi.
Kalma zaten lohusaliktan degil de bebek artık tahammul sınırlarını zorlayınca atacak birini ariyorsun.
Yok evde kalan kimse bebeğe el sürmüyor eşim de iş seyahatine çıkınca iyice yardımcısız kaldım. Benim stresim sanırım bebişe geçiyor hiç uyumuyor
Canim bebeklerin bildigi tek refleks emme imiş, gazi olursa, acikşrsa, cani sikilşrsa hep emmek istiyorlar, saglik ocagindaki ebe de tanidiklarimşz da emzir diyor, kilo aliyorsa kussa da sorun degil. Bizimki gazli bebek 6 dan beri surekli aglayip meme istiyor mama da verdim hala araniyor, emzige gectim, birazdan yine meme diye agalayacak yapacak bisi yok
Nuk demistim, internette biri de chicco kauçuk emzik demişWee baby emziğini de denedim onu da almadı. Başka marka var mı deneyeyim?
Elimizde olmadan minikleri de etkiliyoruz dun uykusuzluğa dayanamadim bebeğe bağırdım, sonra da üzüldümYok evde kalan kimse bebeğe el sürmüyor eşim de iş seyahatine çıkınca iyice yardımcısız kaldım. Benim stresim sanırım bebişe geçiyor hiç uyumuyor
saol canimCanım benim yaaa geçmiş olsun. Maral iki gündür bebiş sürekli emmek istiyor çok yorgun düşüp iki gündür mama takviyesi de yapıyorum ama altını açtığımda yeşil renkli olduğunu gördüm. Demek ki fazla veriyırum di mi? Peki neden sürekli emmek ister?
soyledim demiiiiiSen cok soyledin ama ben marta kalabilirim diye. Daha gelisimi devam ediyor ki dogmuyor senin bebek. Vakti gelen durmuyor cunku icerde. Serefrazla gunumuz ayniydi ama bir hafta var dogumlarin arasinda. Onun bebegi bir hafta daha gelisti icerde gerekliydi demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?