saol canim
buyume atagi dedikelri devredekimi acaba senin prenses
1 aylik oldu demi bugun tam ?
yesil kaka hazimsizlik sancisi yapmiyorsa bi zarari yok diye biliyorum ..
baya bi emmis yemis olmali o kakayi yesil yapana kadar :))) maasalalh suitunde var
bi iki gun idare et bakalim duzelmesi lazim buyume atagiuysa
sen su evdekileri bi atamadinki ba$indan anacimBir de aşı çıktı ayını doldurunca vuruluyormuş Allahım korur inşallah. Süt olsun inşallah bol bol, o öyle emmek istedikçe veremezsem diye moralim bozuluyor. Evde de etkileniyorum herkesin ağzında bir emme muhabbeti var.
sen su evdekileri bi atamadinki ba$indan anacim
zorla depresyona sokcaklar seni
sen hamileyken boyle deildin, kafani allak bullak etti o basindaki bakicilar
annede olsa demekki illa faydasi olaack diye bisey yokmus sizlerden bunu goruyorum okudukça ..
olabilir artik kafalarida kaldirmiyodur bi yastan sonra bebek aglamasini falanBelki arada bu kadar yaş farkı olmasa anneler yardım edebilir ama ikisi de altmışın üzerinde. Benim annem bir de depresyon ilacı kullanıyormuş kafa bimilyon oluyor ilaç kullanınca.
valla bilmiyorumki canim, vajina ya kramp olayi hiç basima gelmedi
benimkinin hareketleri çok azaldi
dana kadar oldu ehrhalde, 4 olmadiysa da yaklasmistir kesin
ben artık süt içmeyi kestim 3200 dü en son
fazla iri olursa çıkmaz benden mazallah :: )))
hoş geldiği de yok ya
facebookda bi grupta yegenim doguramiyor napsin diye ayzmis biri, benimle ayni gunuymus hatta yazik kadininkendimi birakip ona uzuldum :)
neyse
yorumlarin çogunlugu yuruyus seklinde
simdi kalkip , mutfagi topluycam, evi supurup yemegi ayarlayip çocuklari komsuya birakicam ve aklima neresi eserse o tarafa yuruycem
esimin yanina gitsem dukkan 1 saati bulur ama zamanim olurmu bilmiyorum onun evdeki isleri de bitiricem onun gelme saaati gelebilir
herkes anans diyor ama her gittigim marketde bakiyorum ananas yokkii : (((( zamani deil galiba hiç goreemeidm hemen alicam girse, midemide yaksa yiycem
3200 çok değil canım yaa zaten kilo kaybediyorlar doğunca.
Kizlar kontrolden geldim. 40+2 yiz. Daha kanala girmemis. Keyfi gayet yerindeymis. 3750 gr olmus. Bu dana kizi nasil dogurcam bakalim :))
Kanal gayet musait dedi. hersey yolunda giderse bi hafta bekleriz sikinti olmaz bu normal bi durum dedi. Ama uc gunde bi nst muayene vs gidicem. Eger en sonunda hala gelmezse nolcak dedim biz ona gidice dedi :))
kanala girerse suni sanciyla girmezse sezaryen olur dedi artik son gune gelince.
Takmiyorum artik valla. Nazli cikti bu kiz inat etti bakalim nolcak :)
Öyle böyle terlemiyorum.dünyamı zindan etti o ter
karnı açmış gibi hisseiyorum mama da veriyorum reddetmiyor emzik veiyorum kavga dövüş emmeye calışıyor sütüm yetiyor mu bilmiyorum kafayı yiyecemSütün geliyorsa doyuyordur, yeni doğunca emme refleksi çok olur, sonra azalır hemen mamaya Başlama bence
memede uyuyor onuda bugün çözdümnormalde nasil uyyor
memede uyyumaya alistiysa iyice daldikdan sonra koy yatagina
Az değil mi 2,5 saatte. Bizimkine 30luk versem suratima tükürür heralde, sürekli memede artik acısına dayanamıyorum[/QUOTE]2.5 saatte falan acikiyor acikinca vveriyorum
bi hamile kalak dedik : )))
beklemeye devam desene , maşallah kuzucuğa
doktor bana hiç demedi şu gün gel diye yaw
ne zaman gitsem pazartesi gideyim bi olmazsa
öfff
annemle kv de sen gününü bilmiyon diyor
eşim amma uyuz oldun biraz canlan diyor
kardeşim çok bakımsızsın kadın dediğin bakımlı olur diyor
kız gelmem ha gelmem diyor
doktor bekle gelir gelir diyor
telefon sürekli zır zır herkes daha doğurmadın mı diyor
çıldırmaya az kaldı doktorum nerde
Canim ben bugun doktora sordum cok endiseleniyorum dedim gunu gecince bu normal mi dedim. Cok normal bi hafta on gun gecmesi anarmal bi durum degil korkma dedi. Tabii daha sık kontrole geliceksin dedi.
Sen simdi 40+ kactasin? En son ne zaman gittin? Nasil demedi ki sana su gun gel diye anlamadim :/ ozel hastaneye gidiyorum ben belki ondan daha sık cagiriyolardir bilemedimki. Sen devlete mi gidiyodun? Cok stres oluyosan bekleme canim pzt git gelme diyecek degil ya.
karnı açmış gibi hisseiyorum mama da veriyorum reddetmiyor emzik veiyorum kavga dövüş emmeye calışıyor sütüm yetiyor mu bilmiyorum kafayı yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?