2015 Şubat Anneleri

Bnm büyüme atağı diye bisiden haberim bile yoktu. .ne oldu da uyumuyor huysuzlaniyor diye deli oldum..emek yakinda gülecek demektir :)
Bende sana onu soracaktım seninkinde ne değişiklik oldu diye.
Gülsün artık çok sinirli zaten.
Sanki birazdan hepimizi pataklayacak.

Bende sana onu soracaktım seninkinde ne değişiklik oldu diye.
Gülsün artık çok sinirli zaten.
Sanki birazdan hepimizi pataklayacak.
Ilk atagin sonunda gülmeye basliyorlarmis gerçekten de gülüyor :) hele bgn babası geldi..dün gece uyumadi diye ben brz gergindim. .babasına gülücükler saçtı deli etti beni :)) Eşim de diyor mis gibi kızımız var neyi dert ediyorsun :))

Mis tabii 24 saat baksınlar misi görsünler.Bizimki bütün gece ve bu saate kadar dayandıktan sonra uyudu şimdi.
O uyudu eşim kapıdan girdi.
Şimdi yemek zamanı fırlar.

Mis tabii 24 saat baksınlar misi görsünler.Bizimki bütün gece ve bu saate kadar dayandıktan sonra uyudu şimdi.
O uyudu eşim kapıdan girdi.
Şimdi yemek zamanı fırlar.
Eşim Pers nobetciydi cuma uyumadan devam etti işe.. cuma gece brz uyuyup yola çıktı. .geldi brz bebişle oynadı uyuttu sonra kendi de uyudu şimdi uyandı. .dedim zormuş di mi bebişle ilgilenmek yrm saat dayanamadın. .yoo bebekten değil nöbetten yorgunum ben diyor :))) hı hı dedim kulahima anlat :))

selam kızlar
sonunda kızımla yalnız kaldık
artık telefonla bile girmeye vaktim olmuyor
zaten şubat çıktı artık
doğurmayan kalmamıştır heralde
yeni topik açılırsa özelden msj atın kaçmayın benden

bu arada benim kız emdikten sonra hapşurunca yada öksürünce süt burnundan geliyor bu beni korkutuyor aslında ama günde 2-3 defa olunca artık normal gelmeye başladı sizce normalmi bu durum

Cnm benim bebek 15 unlukken 2 saate 40 cc anne sutu yetrli demisti dr bi sagip bsksan ne cikiyo

2 gün hastanede yattı sağıp götürdüm 40-50 cc çıkıyordu bugn sağmayı denedim dama damla çıkmadı yada emdi bitirdi bilmiyorum sanırım sütüm azaldı başka acıklması yok bunun moral bozmamaya clışıyorum ama elimde değil napacğımı şaşırdım

Emdikten sonra sagdiysan ondandir.dut kaynatip ic ozellikle gece yatarken cok ise yariyo bol sivi ve tabiki bol moral sutun var aklindan kotu dusunceleri at lutfen

Inşallah canım çok sagol inşallah hersey gönlümüzce olur. İnşallah sen de bebişine sağlıkla kavuşursun.

Emdikten sonra sagdiysan ondandir.dut kaynatip ic ozellikle gece yatarken cok ise yariyo bol sivi ve tabiki bol moral sutun var aklindan kotu dusunceleri at lutfen
sol göğsümü en son 3 saat önce emdi az önce sağmaya çalıştım 3-5 damla ancak cıktı
dut içiyorum birde gece yatmadan önce deneyim
geceden beri kaka yapmadı sadece çişli 2 bez değiştim
dün çok kaka yapmıştı bugün ondan mı yapmadı hergğn yapması şart mı doydugunu başka nasıl anlarız

Bugun yasadigimi el evinde yasasaydim bu denli koymazdı. Lohusaligimin hatta hayatimin en kötü günü insan eti agir diye bosa dememisler. Cocugumun sütünün hurmeti de yokmus meğer. Dikis acısı vb umrumda degil canımı disime takıp düşeceğim yola daha durdugum her dakika evlatlarimin hakkindan calicam yoksa. Ana baba ocagi da biyere kadarmış tecrübe acı bazen hem de cok..

Az değil mi 2,5 saatte. Bizimkine 30luk versem suratima tükürür heralde, sürekli memede artik acısına dayanamıyorum
Bugun emdi sol gogsumu ilk defa ama 5 dk falan sonrada hepsini kustu az gelse kusarmi yine[/QUOTE]
Canim kusmasi icin dr.lar kilo aliyorsa onemli degil diyor. Bizimki de emiyor kusuyor sonra yine basa donuyoruz

1 aylik olunca mi buyume atagi oluyo. Benimki 28 gunluk oldu. Sabahtan beri memeden inmedi. Surekli emmek istedi, uyumadi da. Insallah buyume atagidir :/

Canim ya bi rahat edemefin sen orda... Hayirlisi ile evine gecersin insallah. Moralini bozmamaya calis bebisin icin...

Canım ne oldu? Bak bebişin de sağlıkla Doğdu zaten. Sen orda misafirdin her an dönebilirsin ama yine de dikkat et kalman gerekiyorsa bebişin için kendin içün görme duyma. Kalmanı gerektirecek bişey kalmadıysa eşin nasılsa en güvenli şekilde ulaştırır sizi evinize. Ne umduk ne bulduk oldu hepimize. Vardır bunlarda da bir hayır.

28. Günde aynı şey oldu.

Oyle yapmaya calisiyorum ama artik gercekten yasadigim duyduğum cok agrima gidiyor

artik uc maymunluk asamayi da gectik yuzyuze bakmak icin usta oyunculuk gerekiyor pandoranin kutusu açıldı derlee ya aynen o oldu iste. Meger ne kadar yükmusuz haberimiz yokmus büyük kuzumun huzuru kalmamisti zaten simdi kucunenimin huzuru da kacsın kimin umrunda bi haftalk lohusaligin ki. Dunyayi sadece kendi dogrulariyla gorene ne desen boş gelmem buyuk hataymis da işte katlaniyordum yavrularm için smdi de dikislern derdne sıkıyordum disimi ama yok daha durulur yani kör topal gidicem en gec salı duserim yollra doktra bi goruneym de tekrar. Bisey de ummuyordum pek esasen uc asagi bes yukari olan iliski durumumzdan da bu kadar büyük yıkım yasayacagmi bilemedim o baska. Esim de cok kotu oldu bi de onun stresni taşıyorum. Ilk lohusaligmi kp bunu da bizimkiler cok güzel hallettiler saolsunlar

Bunda hiçkimsenin etkilemesine izin verme canım. Biz Varız senin yanındayız hep biçrlikteyiz. Birlikte geçiricez inşallah lohusalığı. Sen buraya yaz kimseyle muhatap olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…