Bende sana onu soracaktım seninkinde ne değişiklik oldu diye.Bnm büyüme atağı diye bisiden haberim bile yoktu. .ne oldu da uyumuyor huysuzlaniyor diye deli oldum..emek yakinda gülecek demektir :)
Ilk atagin sonunda gülmeye basliyorlarmis gerçekten de gülüyor :) hele bgn babası geldi..dün gece uyumadi diye ben brz gergindim. .babasına gülücükler saçtı deli etti beni :)) Eşim de diyor mis gibi kızımız var neyi dert ediyorsun :))Bende sana onu soracaktım seninkinde ne değişiklik oldu diye.
Gülsün artık çok sinirli zaten.
Sanki birazdan hepimizi pataklayacak.
Mis tabii 24 saat baksınlar misi görsünler.Bizimki bütün gece ve bu saate kadar dayandıktan sonra uyudu şimdi.Ilk atagin sonunda gülmeye basliyorlarmis gerçekten de gülüyor :) hele bgn babası geldi..dün gece uyumadi diye ben brz gergindim. .babasına gülücükler saçtı deli etti beni :)) Eşim de diyor mis gibi kızımız var neyi dert ediyorsun :))
Eşim Pers nobetciydi cuma uyumadan devam etti işe.. cuma gece brz uyuyup yola çıktı. .geldi brz bebişle oynadı uyuttu sonra kendi de uyudu şimdi uyandı. .dedim zormuş di mi bebişle ilgilenmek yrm saat dayanamadın. .yoo bebekten değil nöbetten yorgunum ben diyor :))) hı hı dedim kulahima anlat :))Mis tabii 24 saat baksınlar misi görsünler.Bizimki bütün gece ve bu saate kadar dayandıktan sonra uyudu şimdi.
O uyudu eşim kapıdan girdi.
Şimdi yemek zamanı fırlar.
Cnm benim bebek 15 unlukken 2 saate 40 cc anne sutu yetrli demisti dr bi sagip bsksan ne cikiyo
4 8 12 şeklinde mi ataklar oluyor? Hiç uyumaması ağlaması falan ondan mı? Ne kadar sürüyor?Bence atakta senin bebis boş yere şurup verme biz de galiba 8.hafta atagindayiz. .kafayı yediriyor yine bana
Evet cnm hepatit
Emdikten sonra sagdiysan ondandir.dut kaynatip ic ozellikle gece yatarken cok ise yariyo bol sivi ve tabiki bol moral sutun var aklindan kotu dusunceleri at lutfen2 gün hastanede yattı sağıp götürdüm 40-50 cc çıkıyordu bugn sağmayı denedim dama damla çıkmadı yada emdi bitirdi bilmiyorum sanırım sütüm azaldı başka acıklması yok bunun moral bozmamaya clışıyorum ama elimde değil napacğımı şaşırdım
Yardimcini degistiriyosun sanirim canim? Yeni alacaksan en bastan konus. Yemek nedir yani sonucta allah askina gunun bi saatini almaz. Mutfakta yapilan bisey kapatsinlar kapiyi yapsinlar sen evinde dolan keyfini cikar kapatma kendini odalara.
Allah yardimcin olsun canim. Daha dogurmadim ama bebeklerin sandigimizdan cok daha guclu oldugunu biliyorum. Bu kadar kafana takma her seyi onlar bi sekilde buyuyecekler. Lohusalik gecsin eminim her sey duzene girecektie.
sol göğsümü en son 3 saat önce emdi az önce sağmaya çalıştım 3-5 damla ancak cıktıEmdikten sonra sagdiysan ondandir.dut kaynatip ic ozellikle gece yatarken cok ise yariyo bol sivi ve tabiki bol moral sutun var aklindan kotu dusunceleri at lutfen
Bugun emdi sol gogsumu ilk defa ama 5 dk falan sonrada hepsini kustu az gelse kusarmi yine[/QUOTE]Az değil mi 2,5 saatte. Bizimkine 30luk versem suratima tükürür heralde, sürekli memede artik acısına dayanamıyorum
Canim cok sagol insallah sizler gibi hayirlisiyla kavusurum ben de kizima tez zamanda :)Inşallah canım çok sagolinşallah hersey gönlümüzce olur. İnşallah sen de bebişine sağlıkla kavuşursun.
saol canim
buyume atagi dedikelri devredekimi acaba senin prenses
1 aylik oldu demi bugun tam ?
yesil kaka hazimsizlik sancisi yapmiyorsa bi zarari yok diye biliyorum ..
baya bi emmis yemis olmali o kakayi yesil yapana kadar :))) maasalalh suitunde var
bi iki gun idare et bakalim duzelmesi lazim buyume atagiuysa
Bugun yasadigimi el evinde yasasaydim bu denli koymazdı. Lohusaligimin hatta hayatimin en kötü günü insan eti agir diye bosa dememisler. Cocugumun sütünün hurmeti de yokmus meğer. Dikis acısı vb umrumda degil canımı disime takıp düşeceğim yola daha durdugum her dakika evlatlarimin hakkindan calicam yoksa. Ana baba ocagi da biyere kadarmış tecrübe acı bazen hem de cok..
Bugun yasadigimi el evinde yasasaydim bu denli koymazdı. Lohusaligimin hatta hayatimin en kötü günü insan eti agir diye bosa dememisler. Cocugumun sütünün hurmeti de yokmus meğer. Dikis acısı vb umrumda degil canımı disime takıp düşeceğim yola daha durdugum her dakika evlatlarimin hakkindan calicam yoksa. Ana baba ocagi da biyere kadarmış tecrübe acı bazen hem de cok..
1 aylik olunca mi buyume atagi oluyo. Benimki 28 gunluk oldu. Sabahtan beri memeden inmedi. Surekli emmek istedi, uyumadi da. Insallah buyume atagidir :/
Canim ya bi rahat edemefin sen orda... Hayirlisi ile evine gecersin insallah. Moralini bozmamaya calis bebisin icin...
1 aylik olunca mi buyume atagi oluyo. Benimki 28 gunluk oldu. Sabahtan beri memeden inmedi. Surekli emmek istedi, uyumadi da. Insallah buyume atagidir :/
Canim ya bi rahat edemefin sen orda... Hayirlisi ile evine gecersin insallah. Moralini bozmamaya calis bebisin icin...
Canım ne oldu? Bak bebişin de sağlıkla Doğdu zaten. Sen orda misafirdin her an dönebilirsin ama yine de dikkat et kalman gerekiyorsa bebişin için kendin içün görme duyma. Kalmanı gerektirecek bişey kalmadıysa eşin nasılsa en güvenli şekilde ulaştırır sizi evinize. Ne umduk ne bulduk oldu hepimize. Vardır bunlarda da bir hayır.
Oyle yapmaya calisiyorum ama artik gercekten yasadigim duyduğum cok agrima gidiyor
artik uc maymunluk asamayi da gectik yuzyuze bakmak icin usta oyunculuk gerekiyor pandoranin kutusu açıldı derlee ya aynen o oldu iste. Meger ne kadar yükmusuz haberimiz yokmus büyük kuzumun huzuru kalmamisti zaten simdi kucunenimin huzuru da kacsın kimin umrunda bi haftalk lohusaligin ki. Dunyayi sadece kendi dogrulariyla gorene ne desen boş gelmem buyuk hataymis da işte katlaniyordum yavrularm için smdi de dikislern derdne sıkıyordum disimi ama yok daha durulur yani kör topal gidicem en gec salı duserim yollra doktra bi goruneym de tekrar. Bisey de ummuyordum pek esasen uc asagi bes yukari olan iliski durumumzdan da bu kadar büyük yıkım yasayacagmi bilemedim o baska. Esim de cok kotu oldu bi de onun stresni taşıyorum. Ilk lohusaligmi kp bunu da bizimkiler cok güzel hallettiler saolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?