Canım bolca maden suyu iç sütun azsa bide Humanà nin çayının dene süt artırıcı ise yariyomus bizim doktor doydugunu çisini günde kaç defa yaptığımda anlarsın demişti bez ı doluyo mu diye sormuştu ama günde kaç defa hatırlamıyorumsol göğsümü en son 3 saat önce emdi az önce sağmaya çalıştım 3-5 damla ancak cıktı
dut içiyorum birde gece yatmadan önce deneyim
geceden beri kaka yapmadı sadece çişli 2 bez değiştim
dün çok kaka yapmıştı bugün ondan mı yapmadı hergğn yapması şart mı doydugunu başka nasıl anlarız
Bende hep öyle düşündüm ilk ay taki doktora gidene kadar 1 kilo aldığını ögrendim. Sen inatla emzirmeye devam et, emzirdikçe sütün daha çok gelir. Ben hala Öyleyim bazen göğüslerim yumuşacık ama aç kalıyor mu diye kafaya takmıyorum, ne zaman doktor sütün yetmiyor der o zaman bakarım çaresine.karnı açmış gibi hisseiyorum mama da veriyorum reddetmiyor emzik veiyorum kavga dövüş emmeye calışıyor sütüm yetiyor mu bilmiyorum kafayı yiyecem
kiyamam canim ya : (Oyle yapmaya calisiyorum ama artik gercekten yasadigim duyduğum cok agrima gidiyor
artik uc maymunluk asamayi da gectik yuzyuze bakmak icin usta oyunculuk gerekiyor pandoranin kutusu açıldı derlee ya aynen o oldu iste. Meger ne kadar yükmusuz haberimiz yokmus büyük kuzumun huzuru kalmamisti zaten simdi kucunenimin huzuru da kacsın kimin umrunda bi haftalk lohusaligin ki. Dunyayi sadece kendi dogrulariyla gorene ne desen boş gelmem buyuk hataymis da işte katlaniyordum yavrularm için smdi de dikislern derdne sıkıyordum disimi ama yok daha durulur yani kör topal gidicem en gec salı duserim yollra doktra bi goruneym de tekrar. Bisey de ummuyordum pek esasen uc asagi bes yukari olan iliski durumumzdan da bu kadar büyük yıkım yasayacagmi bilemedim o baska. Esim de cok kotu oldu bi de onun stresni taşıyorum. Ilk lohusaligmi kp bunu da bizimkiler cok güzel hallettiler saolsunlar
olabilir cnaim1 aylik olunca mi buyume atagi oluyo. Benimki 28 gunluk oldu. Sabahtan beri memeden inmedi. Surekli emmek istedi, uyumadi da. Insallah buyume atagidir :/
Canim ya bi rahat edemefin sen orda... Hayirlisi ile evine gecersin insallah. Moralini bozmamaya calis bebisin icin...
hehheheh var dogurmayan :)selam kızlar
sonunda kızımla yalnız kaldık
artık telefonla bile girmeye vaktim olmuyor
zaten şubat çıktı artık
doğurmayan kalmamıştır heralde
yeni topik açılırsa özelden msj atın kaçmayın benden
bi kaç gunlugune doydu aç kaldi dusuncesini silsenn kafandan olurmu?sol göğsümü en son 3 saat önce emdi az önce sağmaya çalıştım 3-5 damla ancak cıktı
dut içiyorum birde gece yatmadan önce deneyim
geceden beri kaka yapmadı sadece çişli 2 bez değiştim
dün çok kaka yapmıştı bugün ondan mı yapmadı hergğn yapması şart mı doydugunu başka nasıl anlarız
Bugun yasadigimi el evinde yasasaydim bu denli koymazdı. Lohusaligimin hatta hayatimin en kötü günü insan eti agir diye bosa dememisler. Cocugumun sütünün hurmeti de yokmus meğer. Dikis acısı vb umrumda degil canımı disime takıp düşeceğim yola daha durdugum her dakika evlatlarimin hakkindan calicam yoksa. Ana baba ocagi da biyere kadarmış tecrübe acı bazen hem de cok..
Oyy masallah size 3. Olunca kolay oldu demek ki. Saglikla buyut kuzunu.
vahidem biliyorUM isin çok senin ama ne halde gittin hastaneye bi anlat kiz iki kelimeyle
yani sancin mi vardi yoksa su nisan falanmi ?
ooo süper hizli bi dogum olmus masallah gozun aydın canım sağlıkla büyüt inşallah
Ayy nasil guzel bi dogum olmus oyle canim gozunaydin cok sevindim. Bi kisi daha eksildi listeden. Guzel gunlerde buyut allah bahtini acik etsin..
Hadi gözün aydın canım allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin inşallah darısı diğer bekleyenlerin başına :)
maassallah sanci esigin baya yuksekmisGece 12 civarı sancim vardı.ogün çok yürüdüm diye bekliyordum zaten ağrı sizi olmasını.baktım artıyor.duş aldım.hurma yedim.giyindim.ahlayıp inlemeye başlayınca kaldırdım esimi annemi.çünkü benim ağrı eşiğim yüksektir.7 cmden sonra ah UF derim.dedim boyle inliyorsam normal değil.gidelim.sure de az gectigi icin gitmekte tereddutluydum.ama iyi ki gitmisim.hafiften kahverengi lekelenme geldi.vardigimizda 8 cm di açıklık.su hic gelmedi.
Teşekkürler arkadaşlar.darısı bekleyenlere.
oyy sevsinler onun gobegini :)Bugün 2.günümüz.burada artik tecrübeli olan annelerin ve bebeklerinin yaşadığı tüm sorunları az çok yasamaya başladık.emzirme sut cogaltmaya calisma göbek bağı gaz uyumama
Dun nasıl doğacak diyordum bugün nasıl büyüyecek diyorum.neyse ki emzik alacak galiba.ilk aldığımı tutamadı.bugün babasina başka aldirdim.onu begendi
Kiloya takılma.bana da bi hafta öncesinde 3800 dedi.bi hafta da daha da alcak diye tedirgin oldum.yemegi kestim.3400 doğdu.bileydim biraz daha yerdim.Kizlar kontrolden geldim. 40+2 yiz. Daha kanala girmemis. Keyfi gayet yerindeymis. 3750 gr olmus. Bu dana kizi nasil dogurcam bakalim :))
Kanal gayet musait dedi. hersey yolunda giderse bi hafta bekleriz sikinti olmaz bu normal bi durum dedi. Ama uc gunde bi nst muayene vs gidicem. Eger en sonunda hala gelmezse nolcak dedim biz ona gidice dedi :))
kanala girerse suni sanciyla girmezse sezaryen olur dedi artik son gune gelince.
Takmiyorum artik valla. Nazli cikti bu kiz inat etti bakalim nolcak :)
Bana karnibahar cok dokunuyor yesem bebek catlar heraldegamze20gün post: 39676106 .!.:Ben bugun pirasa ve karnibahar yedim
Bende niye işe yaramıyoki acabaGogus ucu yarasi cekenlerin dikkatine!!!!
Avent gogus kalkani aldim daha bu sabah kullanmaya basladim etkisini gostetdi bile. Valla neler denedim gecmedi bu kalkan olayi supermis siddetle tavsiye ederim. Bos yere o kadar zwman eziyet cekmisim.
Uzun zamandır takip ediyorum ama yorum yapma vaktim olmuyor bende aynı senin gibi heran bekliyorum ilk gebeligim arada sancilr olur. . Bugün bi saat ara ile düzenli 2 sancı oldu devamı yok. Hayırlısı olsun sağlık li sıhhat limart anneleri bile toopuk kanindan bahsediyor
çatluycam orta yerimden heaaa
Zaten doktorlarinki tahmini hep. Dogduktan sonra veriyolar da. takilmiyorum fazla ya saglikli olsun da. Seninki de iyi dogmus ama masallah kuzucuga guzel gunlerde buyut :)Kiloya takılma.bana da bi hafta öncesinde 3800 dedi.bi hafta da daha da alcak diye tedirgin oldum.yemegi kestim.3400 doğdu.bileydim biraz daha yerdim.
Bende hep öyle düşündüm ilk ay taki doktora gidene kadar 1 kilo aldığını ögrendim. Sen inatla emzirmeye devam et, emzirdikçe sütün daha çok gelir. Ben hala Öyleyim bazen göğüslerim yumuşacık ama aç kalıyor mu diye kafaya takmıyorum, ne zaman doktor sütün yetmiyor der o zaman bakarım çaresine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?