2015 Şubat Anneleri

Canım bolca maden suyu iç sütun azsa bide Humanà nin çayının dene süt artırıcı ise yariyomus bizim doktor doydugunu çisini günde kaç defa yaptığımda anlarsın demişti bez ı doluyo mu diye sormuştu ama günde kaç defa hatırlamıyorum

karnı açmış gibi hisseiyorum mama da veriyorum reddetmiyor emzik veiyorum kavga dövüş emmeye calışıyor sütüm yetiyor mu bilmiyorum kafayı yiyecem
Bende hep öyle düşündüm ilk ay taki doktora gidene kadar 1 kilo aldığını ögrendim. Sen inatla emzirmeye devam et, emzirdikçe sütün daha çok gelir. Ben hala Öyleyim bazen göğüslerim yumuşacık ama aç kalıyor mu diye kafaya takmıyorum, ne zaman doktor sütün yetmiyor der o zaman bakarım çaresine.

kiyamam canim ya : (
çok uzuldum inan ne desem bilemedim , Allah seni esinden çocuklarindan guldursun hep insallah ..
içine atma yaz mutlaka buraya,esine belki herseyi demek istemezsein gerçi oda goruyodur herseyide yinede sen ona konusmamaya çalis, insanoglu çig sut emmi$ derler ya, gun gelir onune koyulursa daha çok uzulursun : (

sen çok iyi bi annesin, çocuklarin için en iysini istedin hep, orada olanlara katlanmanda onlar için, annelik iste hep fedakarlik istiyor maalesef

arabayla deilde uçakla gitsen olurmu dikislerin zorlayacaksa ?
esinde arabayla donse, maddi yuku çokmu olur

olabilir cnaim
bi kaç gun sabret

bence dr agidip kilosunun az oldugunu gormeden mama vermeyin derim

hehheheh var dogurmayan :)
ben, darkdays ve yasemin4 doguramadik bekliyoruz

bi kaç gunlugune doydu aç kaldi dusuncesini silsenn kafandan olurmu?
BOYLE stres yapiyorsun sen dusundukçe, stresde sutunu etkiler
yardimcin varsa bol dinleip uyumaya çalis

üzülme canım ya

Oyy masallah size 3. Olunca kolay oldu demek ki. Saglikla buyut kuzunu.

vahidem biliyorUM isin çok senin ama ne halde gittin hastaneye bi anlat kiz iki kelimeyle
yani sancin mi vardi yoksa su nisan falanmi ?

Gece 12 civarı sancim vardı.ogün çok yürüdüm diye bekliyordum zaten ağrı sizi olmasını.baktım artıyor.duş aldım.hurma yedim.giyindim.ahlayıp inlemeye başlayınca kaldırdım esimi annemi.çünkü benim ağrı eşiğim yüksektir.7 cmden sonra ah UF derim.dedim boyle inliyorsam normal değil.gidelim.sure de az gectigi icin gitmekte tereddutluydum.ama iyi ki gitmisim.hafiften kahverengi lekelenme geldi.vardigimizda 8 cm di açıklık.su hic gelmedi.

ooo süper hizli bi dogum olmus masallah gozun aydın canım sağlıkla büyüt inşallah

Ayy nasil guzel bi dogum olmus oyle canim gozunaydin cok sevindim. Bi kisi daha eksildi listeden. Guzel gunlerde buyut allah bahtini acik etsin..

Hadi gözün aydın canım allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin inşallah darısı diğer bekleyenlerin başına :)

Teşekkürler arkadaşlar.darısı bekleyenlere.

çocuklar la az asagi indim isim vardi
eve girmek bilmediler,golgeden gunese çeke çeke bi hal oldum ve sonuç husran, oglanin oksurugu çogaldi gibi sanki

kaislmalarim oluyor sali gunlu hastane randevusuna kalmaz belki dogum ama oglum çok oksuruyor, ben o uyyana kadar yapmadiigm kalmiyor rahatlasin diye, yemegini ne seviyorsa onu yapiyorum bogazindan bi kaç lokma geçsin diye

ben olmayinca babasida dahil kimse ilgilenmezki onunla boyle
napicak bu çocuk 4 gun boyunca bu hasta haliyle, sabaha kaadr uyumaz aksama kadar aç durur adim gibi eminim

maassallah sanci esigin baya yuksekmis
ben 2 cm de ahlmaya basliyorum :)
bugunde yuruyemedim firsatim olmadi
yarina Allah kerim

Bugün 2.günümüz.burada artik tecrübeli olan annelerin ve bebeklerinin yaşadığı tüm sorunları az çok yasamaya başladık.emzirme sut cogaltmaya calisma göbek bağı gaz uyumama
Dun nasıl doğacak diyordum bugün nasıl büyüyecek diyorum.neyse ki emzik alacak galiba.ilk aldığımı tutamadı.bugün babasina başka aldirdim.onu begendi

oyy sevsinler onun gobegini :)
kaç kg dogdu demistin canim ?

Kiloya takılma.bana da bi hafta öncesinde 3800 dedi.bi hafta da daha da alcak diye tedirgin oldum.yemegi kestim.3400 doğdu.bileydim biraz daha yerdim.

gamze20gün post: 39676106 .!.:
Ben bugun pirasa ve karnibahar yedim
Bana karnibahar cok dokunuyor yesem bebek catlar heralde
Iyi cesaret gazz yapmiyor sana heralde[/QUOTE]
Yapmaz mi 1 tabak kkarnibahar yedim 2 gün ikindi çocuk perişan oldu

Gogus ucu yarasi cekenlerin dikkatine!!!!

Avent gogus kalkani aldim daha bu sabah kullanmaya basladim etkisini gostetdi bile. Valla neler denedim gecmedi bu kalkan olayi supermis siddetle tavsiye ederim. Bos yere o kadar zwman eziyet cekmisim.
Bende niye işe yaramıyoki acaba

mart anneleri bile toopuk kanindan bahsediyor
çatluycam orta yerimden heaaa
Uzun zamandır takip ediyorum ama yorum yapma vaktim olmuyor bende aynı senin gibi heran bekliyorum ilk gebeligim arada sancilr olur. . Bugün bi saat ara ile düzenli 2 sancı oldu devamı yok. Hayırlısı olsun sağlık li sıhhat li

Kiloya takılma.bana da bi hafta öncesinde 3800 dedi.bi hafta da daha da alcak diye tedirgin oldum.yemegi kestim.3400 doğdu.bileydim biraz daha yerdim.
Zaten doktorlarinki tahmini hep. Dogduktan sonra veriyolar da. takilmiyorum fazla ya saglikli olsun da. Seninki de iyi dogmus ama masallah kuzucuga guzel gunlerde buyut :)

Sukur bugun kirkimiz cikti
yarin da kuranin var
bir tatli telastir gidiyo

Litchi sana nasil tesekkur etsem az dun muskat icirdim gece pek guzel uyudu pasam
bende rezene cayima koyuyorum sabah aksam missss
esime almasini soyledigimde pek umutlu degildi simdi ise yaradi diyor
herkese tavsiye ederim

emziriyorum ne kadar mideye gidiyor bilmiyorum uyuyo 5 dk gçmeden ağlayarak uyanıyor
az önce mama verdim sabahtan beri mızırdanan bebek mışıl mışıl uyuyor
pzrt doktora gideceğiz bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…