2015 Şubat Anneleri

:))))))))
tek hakli olan doktor bunlarin içinde, gelicek elbet ama ne zaman Alalh bilir :))

çocuklari komsuya birakip yurumek istiyorudm ama komsum evde deilmis, digerlerininde bugun esleri evdedir gezerleer tozarlar sormadim kimseye

esim gelince yurumeye çalisayim bari

yasemin dr sunu bunu yap diye bi oneride bulunmadimi ?

bugun kasilmam var biraz yurusem ben iyi olcakdi ama neyse
gerçi daha aksam olmadi çikmadik candan umut kesilmez :)

bende evin içinde fırıldak gibi dönüyorum
annem oturtmuyor hadi yürü diye
benim ev 84 m² neresini turluycam ki :)
evi temizledim, yemegimi hazirladim, yurumeye haazirdim ama çocuklaei birakaack bi yer olmayinca oturdum kaldim
kasilmam da avr yurumeyede korkuyorum biraz ama yinede yuruycem
bisey olursa esimi çagirrim gelir napayim ..

ilk iki çocukdada çokkk yururdum ben bunda himbil oldum çikdim adim atmiyorum, firsat olsa yuruycem de firsatim olmuyor : (((

memede uyumaya alistiysa mecbur iyice dalana kadar tutucan memede
pes etme emdikçe alisir sanada
daha çok kuçuk annesi zamanla ogrenicek
ama memede uyuma olayi biraz zor degiisyor :) en azindan emzik alsa iyi olurdu senin için

bana da dedi endişelenme normal bi durum diye ama ne zaman kontrole gideyim demedi, evet devlete gidiyorum etkisi olabilir
40+3 olduk bugn
pazartesi yada sali git iste canim bi gorun
salidan sonra beni iki gune bi kontrol edicekler , yani sali gunu basliycaklar bakmaya

Yardimcini degistiriyosun sanirim canim? Yeni alacaksan en bastan konus. Yemek nedir yani sonucta allah askina gunun bi saatini almaz. Mutfakta yapilan bisey kapatsinlar kapiyi yapsinlar sen evinde dolan keyfini cikar kapatma kendini odalara.

Allah yardimcin olsun canim. Daha dogurmadim ama bebeklerin sandigimizdan cok daha guclu oldugunu biliyorum. Bu kadar kafana takma her seyi onlar bi sekilde buyuyecekler. Lohusalik gecsin eminim her sey duzene girecektie.

yasemin dr sunu bunu yap diye bi oneride bulunmadimi ?

bugun kasilmam var biraz yurusem ben iyi olcakdi ama neyse
gerçi daha aksam olmadi çikmadik candan umut kesilmez :)

Tatlim benim doktorum sunu yeme bunu ye ya da yuruyus yap gibi onerilerde bulunmaz pek. Onemki bi durum yoksa sikinti yok onun icin. Endiselenme dedi bana her sey yolunda dedi.

Bol bol dinlen dedi. Nisan, hareketlerde azalma, sanci ve su gelmesi olursa hemen gel dedi. Kramplarimi sordum mesela baskidan onlar normal dedi. Hafif sumuksu sari akintim var dedim rahim agzi genisliyo ondan dedi.

Onun disinda 41 hafta hatta on gun sonra olmasinda her sey yolundaysa endiselenecek bisey yokmus ama daha sık kontrol edilmeliymis tabiiki.

Ben yuruyusten umudu kestim valla o gelcegi zamani bilir diyorum takmiyorum

Burun spreyinin ismi xlear canim netten bakabilirsin canim

Büyüme atağı ile ilgili değişik bir benzetme

...birden bire, biraz hızlı yürüdüğünüzde, uçma yeteneğiniz olduğunu fark etseniz ne hissederdiniz? bu durumla basa çıkmak için zamana ihtiyacınız olmaz mıydı? “aaa artık uçabiliyorum, ne güzel” deyip günlük hayatınıza devam edebilir miydiniz? yoksa “ne yapacağım simdi, ne kadar hızlı yürürsem uçabiliyorum, ya çok hızlı yürürsem ne oluyor, dengemi sağlamak için ne yapmalıyım” diye düşünüp, endişelenmez miydiniz? “ya uçarken birden yere çakılırsam ne olacak, ne kadar yükseğe havalanabiliyorum, ya sonra nasıl aşağıya ineceğim” gibi düşüncelerden uykunuz kaçmaz mıydı? bir süre yeni yeni beceriniz sizi şaşırtmaz mıydı? evet uçmak çok güzel bir yetenek olurdu, ama bu yeteneğinizi ilk fark ettiğinizde endişelenip korkmaz mıydınız? işte çocuklarımız da her gün yeni bir beceri ile karşımıza çıktıklarında, aslında bu becerileriyle başa çıkmak için zorlanabiliyorlar...

Ben de okumuştum aynı yazıyı..içim bi tuhaf olmuştu bebisimin hissettiklerini düşününce. .büyümek zor iş gerçekten

Serum fizyolojisini 6. aydan sonra vermeyi dusunuyorum bu xlear adli spreyi zaten damla seklinde veriyorum bir damla damla emzirmeden once zararsiz birde gripten koruyormus yanlis okuyup anlamadimsa oyle yaziyor birde nefes aldigi havaui isitip devamli nemli tutuyormus burnu agiz temizligi derken sadece emzirdikten sonra bir kac damla zemzem damlatiyorum agzin da sut bulasigi ya da mama kalmasin pamukcuk falan olmasin diye doktorlar onermiyo suyu ama gax icin damlaydi bitki cayiydi hersey kullandim zemzem kadar saf birsey sorun olmaz :)

Bu aşı sıkıntı yapmıyor dedi hemşire bence de çok fazla bi huysuzluga neden olmadı yani . Sorun olmaz heralde bilmiyorum da yaptı kafan rahat olsun die dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…