2015 Şubat Anneleri

Benimkininde kafa arkası top gibi şişik ama yan yatmayı seviyor
Sırtüstü yatırıyorum yan dönüyor.
Birde bizimki kıpır kıpır dün yan yatırtım baktım yüzüstü dönmüş.
Şuanda dönmesi nornal mi?

taze anneler hayırlı akşamlar.artık esksi gibi giremiyoruz cümleten.hele iki çocuklu olanlar.
bugün 21. gündeyiz hala dikiş acılarım tamamen geçmiş değil.fazla ayakta kaldığım zaman ki günüm zaten ayakta geçiyor birde üşüttüğüm zaman daha fena szılıyor.
annem yanımda kaldı 10 gün falan.sonra gerek yok diye gönderdim.zaten evlerimiz yakın istediğim zaman gelir.eşim zaten son derece yardımcı.kızımın bütün sorumluluğunu alıyor sağolsun.bana sadece paşamla ilgilenmek kalıoyr.emzir gazını çıkar bezini değiştir pışpışla onlar kolayda gece sık sık uyanmaya henüz alışamadım.erken yatmam gerekiyo bu sefer kocişle bi oturamıyoruz..hepsi düzene girecek zamanla..
bide bebeğimin yüzünde sivilceler çıktı hep..varmı böyle olan.hergün yüzünü siliyorum.acaba sütümlede silsem bi şey olur mu bilemedim.

Bunda hiçkimsenin etkilemesine izin verme canım. Biz Varız senin yanındayız hep biçrlikteyiz. Birlikte geçiricez inşallah lohusalığı. Sen buraya yaz kimseyle muhatap olma.

Canimsiniz cok tesekkur ederim iyi ki burasi var bikac gun disimi sıkmalıyım ins gecicek odada takiliyom zaten emzrme bahanesine dusunmemeye calisiyorum hayrladikca agliyorum çünkü. Kızı babasıyla eğlence parkina gonderdm bari onlar huzurlu olsun biraz diye o bile iyi geldi onlar adina mutlu oldum

Oyy ne guzel desteksiniz hepiniz allah bin Kere razi olsun bak bazen uzuluyorsun ya yalnizim diye Boyle herkes varken Olan yalnizlik inan daha Fena hic uzulme cocuklarm napar diye rabbim gonlune gore dagina gore kar versin sana da. Esim herseyi biliyor Gozunun onunde oluyo bicogu zaten onüme koycak biri degildir vicdanlidir cok. Zaten onun ailesi de az etmedi biyandan kirikti kolu kanaďı smdi iki katı uzuluyor o da. Gerci bizimklern derdi benle ama olsun o da fazlasyla rahatsz oluyor haliyle. Ucak maddi acidan degil de iki cocukla zor ikinci cocuga kucuk diye refakatci gerekiyor benm buyuk zivanadan cikti zaptermem imkansz ikisini bir de alan yasadgm sehrde degil karsilayan olmasi lazim in bin aktarma zor diye uymuyo malesef

üzülme canım ya

calisiyorum bebegm icin

rabbim yardimcn olsun darda koymaz o sifasini verir

Canim benim ya arabada yan yatarsin olmaz mi.
Insanin kendi evi gibi olmuyor. Kendi ailenle gerildiginle kaliyorsun. Allah sabir ferahlik versin icine

artik amuda da olsa gidicem care yok.yatmak zor arabada arkada iki oto koltugu kapliyor yer yan oturmayo denerim napiyim yuregim aciycagina dikisim acısın varsin

Evet hemen etki etti
Huzur buldu oglum
rezene bana iui geldi

28. Günde aynı şey oldu.
Insallah buyume atagidir. Heryerde 5. Haftada diyo ama belkim bizimkiler 1 hafta onceden baslamistir. Senin hala devam ediyo mu? Kac gunluk simdi bebisin?

Hangi markayı beğendi canım?

Benimki nuk'un kauccuk damaklisini aldi. Yani galiba. Hala agzindan dusuruyo ama bi sure sonra alisir insallah..

Bizimki gecen hafta ayni seyi yapmisti. Normaldir heralde.

Kv yine mama bahsini acti. Allahim su sali gunu bi gelsin kilo alisi normal desin doktor. Mamayi alip kvye yapip yedircem. Canimi feci halde sıkıyo....

kimisi donuyor erkenden kimisi totoyu kalditamiyor. Genetik biraz. Normaldir niye normal olmasin zaten kilosu boyu iyi dogdu emek, bir ayda da buyumustur. Hareketli cocuk normal olani zaten :))
Evet sirt ustu koyuyorum arkadaki bombeden oturu yan donuyor hemen kafa. Duzelir elbet

Oto koltuklarini unttum bizim de arkada yer kalmadi. Ozman az daha bekle iyilessin dikisin acilir fln cekme bir daha allah korusun.

Ya siz benim beyannamelere laf ettiniz ama seninde ayarlamaların bitmiyor çocuk doğsun. Tatil olsun,çocuk iyileşşsin, yemeğim olsun,ev temiz olsun.
Arkanda bir.sürü düşünce kalıyor.inan bitmiyorlar, ne kadar ayarlasanda bir şey çıkar en iyisi oluruna bırak.ya da oğlunu bindir uçağa havaalanından alırım.madem evdeyim hepsine bakayım.

kizlar sancim var bu sfeer geliyor galiba, dakkaya bakmadim
ama 1.5 saattir baya duzenli gibi, dakikaya abkinca olmadi simdiye kadar bu seferde dakkasiz olsun dedim :)))

e$im i$te, çocuklari birakacgim komsu misafirlige gitmis az once aradim , acil gidecek olursan gelirim eve haber et dedi saolsun, simdilik idare ediyorum dayanilamz deil zaten
ama sertlesmeler duzenli ona guveniyorum
3 saat kaadr evde bekleyip oyle gidecem hastaneye dayanabilirsem tabi

Bana karnibahar cok dokunuyor yesem bebek catlar heralde
Iyi cesaret gazz yapmiyor sana heralde
Yapmaz mi 1 tabak kkarnibahar yedim 2 gün ikindi çocuk perişan oldu[/QUOTE]
Benimde ondan mı oldu acabaaaa
Kocamann tabak sarımsaklı ohh indirdim mideye..
Geçen yıl yemeye başladım.zaten ama çok sevdim.haşlanmış yoğurtlanmışını
Demek yavru ondan gazman oldu

valla çok geç canim sana gondermek için :)
esim gelince hastanye gidicem
kiz da ishal gibi kaka yapmis , hersey beni buluyorr galiba

ahh ahhh tek çocuk olsa beyannememi taakrdim ben dermisimm :))))))))))
yani nasil desem arkanda birakdigin çocugun olunca mumkun deil için rahat olmuyor

esim diyor eminmisin bosuna çocuklari birakmayalim elin evine diyor :))
3 saate kadar emin olurum herhaldee :)

kiz pyjama sini giymek istiyomus
sen sabir ver yarabbim giy desem vallhi giymezzzzzzz

sancidan çok karnindaki sertle$me olmasi lazim canim
nst de dikkat et karninda sanci olunca sayisi yukselmiyor karnin sert olunca nst de sanci çikiuor

Yapmaz mi 1 tabak kkarnibahar yedim 2 gün ikindi çocuk perişan oldu
Benimde ondan mı oldu acabaaaa
Kocamann tabak sarımsaklı ohh indirdim mideye..
Geçen yıl yemeye başladım.zaten ama çok sevdim.haşlanmış yoğurtlanmışını
Demek yavru ondan gazman oldu[/QUOTE]

% 90 ondan oldu

sancidan çok karnindaki sertle$me olmasi lazim canim
nst de dikkat et karninda sanci olunca sayisi yukselmiyor karnin sert olunca nst de sanci çikiuor
Şimdiye kadar bi kere nst ye bağladım ordanda bişey anlamadım açıkça. Doktor çok iyi dedi ama bebegin kalbi ne mi sancı ya mi bilmem. Dua istyrm sizden sertleşme kasilma de çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…