serefraz85bende t: 39696038 .!.:Artik geceleri takilcaz galiba buraya gerci sabah oluyo ya neyse. Kuzumu besledim uyudu bu gece uyku potansiyeli iyi ama bende uyku yok var da esasen kafa gidik basil catliyor uykuya direniyom resmen neme lazimsa
Seskesinlikle post: 39696047 .!.:Kafani bosalt rahatla bi once gerginsin cok. Sezeryan yapmistin sanirim ama sende de benmki gibi hematom olabilir mi ki tam olarak nerde o sislik ve agri. Benim vajina altinda makads dogry yumurta gibi sis ve kotu bi agri olmustu oyle bisey mi ki.
Yok kirkimiz cikmadi bugun 19 gunluk oldu daha.. Annemler ille yapda gidelim artik deyince mecbur one cektik planlari..haftaya pazar gideceklermis sanirim..
Evine döndugunuzde yaparsin belki sende .. Ben kimsemiz yok derdim ama dun ev almadi icindeki insanlari.. Esimin velilerine kadar geldiler Allah rasi olsun.. Kalbini ferah tut arkadasim sen ne dusunursen dusun hersey olacagina varir .. Ya sabir cek
Mattikacım medela calmayı kullanmaya başladım ben ama yine mama çok geliyo sanki ya da benim kız iyi vakumluyo,hiç zorlanmadı emerken.. Hatta bi kaç kere ağzından çıkardım boğulmasın diye :) biberonda bi sorun mu var acaba anlamadım..Nobettesin sen de anlasilan. Babasinin horultusunu ninni saysa da uyusa :)
Tek zevkim çay kaldı onu da içeyim artıkSen de mi birakamadin cayi bitki cayi takil bari. Benm de kan 8di en son. Sari sari geziom ruh gibi
yeni dogan bebeklerde oluyormus benim kızımdada vartaze anneler hayırlı akşamlar.artık esksi gibi giremiyoruz cümleten.hele iki çocuklu olanlar.
bugün 21. gündeyiz hala dikiş acılarım tamamen geçmiş değil.fazla ayakta kaldığım zaman ki günüm zaten ayakta geçiyor birde üşüttüğüm zaman daha fena szılıyor.
annem yanımda kaldı 10 gün falan.sonra gerek yok diye gönderdim.zaten evlerimiz yakın istediğim zaman gelir.eşim zaten son derece yardımcı.kızımın bütün sorumluluğunu alıyor sağolsun.bana sadece paşamla ilgilenmek kalıoyr.emzir gazını çıkar bezini değiştir pışpışla onlar kolayda gece sık sık uyanmaya henüz alışamadım.erken yatmam gerekiyo bu sefer kocişle bi oturamıyoruz..hepsi düzene girecek zamanla..
bide bebeğimin yüzünde sivilceler çıktı hep..varmı böyle olan.hergün yüzünü siliyorum.acaba sütümlede silsem bi şey olur mu bilemedim.
Oyle oluyor maalessefGunaydın kızlar,
Bazılarınızın yatış saati benim için gün başlangıcı olmuş. İki saattir uyanığız biz. Bebenin tekrar uyumaya hiç niyeti yok
Guclenmistir cenesi iyice. Yine de digerlerinden iyi olabilir cekmeden gelmiyor ama biberon sonucta. Meme gibi olamaz.Mattikacım medela calmayı kullanmaya başladım ben ama yine mama çok geliyo sanki ya da benim kız iyi vakumluyo,hiç zorlanmadı emerken.. Hatta bi kaç kere ağzından çıkardım boğulmasın diye :) biberonda bi sorun mu var acaba anlamadım..
Ben de doğumdan 1 hafta sonra aldım raporumu,orda tarihler falan belli zaten,bi sıkıntı olmaması lazım,bi an önce git hastaneye bence..Çok önemli birşey sorucam
Şimdi ben 32inci haftada izne çıktım ve rapor alıp muhasebeye verdik. Doğumdan sonra bir daha rapor falan almadım ??? Ne olucak şimdi. Geçmi kaldık artık. Doğum yapalı 4 hafta oldu
Avent Yenidoğan kullanıyorum o da çekmeden akmıyo,sabah 2 kere boğulcak gibi oldu medelayla ben de tekrar aventi verdim,boşuna aldım sanırım..Guclenmistir cenesi iyice. Yine de digerlerinden iyi olabilir cekmeden gelmiyor ama biberon sonucta. Meme gibi olamaz.
Bu arada benim de kemik agrilarim gecnedi. Sirt agrisi cok kotu. Kuyruk kemigi agrisi da duruyor gecmedi dogurunca. Hareket edebilsek iyi gelir hafif yuruyus ama nerde nasil yurucem hava da soguk
37. Hafta raporu ve dogum raporu gerekli. Hastanenle gorus belki onlar sskya bildirmistir ve muhasebene bilgi maili gitmistir. Ihmal etme.Çok önemli birşey sorucam
Şimdi ben 32inci haftada izne çıktım ve rapor alıp muhasebeye verdik. Doğumdan sonra bir daha rapor falan almadım ??? Ne olucak şimdi. Geçmi kaldık artık. Doğum yapalı 4 hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?