2015 Şubat Anneleri

emzik almiyormu canim
uzulme bi kereden bisey olmaz
kiz emzirmek istiyorsan senin evde mamanin isi ne :)))
benim evde hiç mama olmadi iki çocuk da, kizimda bi aldim gunu geçince çope gitti
Sutum yetmemisti ilk hafta ondan mama almistim sarilik ilerlemesin diye. Simdi de gece acil durumda sutum yetmezse diye evdeydi. Bazi geceler haftada bir iki yetmedi. Ama saatlerce emzirip sut olmadigini gorunce verdim. Sutum varken simdi mamayi vermeleri cok zoruma gitti.

Bir şey olmaz csnım bir kereden.
Emzir neden yine mama veriyorsun. Kocaman oldu o artık mamaya alışmax.
Sütte öyle kolay kesilmez ben günlerce sabahlara kadar ağladım bir şey olmadı.kafana sokma öyle şeyleri.
Insallah cnm. Senin bebis ilk ay kontrolu oldu mu nasil siskocuk.

Nette bir bebek yikama vdeosu var. Koluna yatiriyorsun bebegi. Kolunu da kuvetin icine koyuyorsun. Suya daha cok temas ediyor bebek. Filesiz yikamak icin. Telefondan girince link bulup koyamiyorum da tavsiye ederim yikama yontemini.

Buyuk kardes bizde cok kiskandi. Huy degistirdi. Kiskandigini belli de ediyor bebegi birak diyor bebegin olmadigi odaya kaciyor. Gecen vurdu hatta. Tepki vermeden engel olmaya calisiyoruz ama annem yanimda simdi. Tek basima oldugumda ne yaparim bilmiyorum daha oglum 2,5 yasinda ve zarar verecegini dusunemiyor asla yalniz birakmamam lazim bir saniye bile. Gece uykusuz kaliyorum zaten gunduz uyuyorum simdi buyugu anneme birakip. N yapacagim ben de merak ediyorum. Ama olacak bir sekilde. Bir de buyuk kardesin bir alisma kabullenme suresi olirmus o sureyi atlatirsak rahat ederiz gibi. Psikologa danismayi dusunuyorum yalnis davranirim diye odum kopuyor

mthr 577 idi sanırım ,bunun yaşanmasında kan grubunun da etkisi olabiliyormuş,o rh pozitiflerde görülüyormuş galiba,ama düşük bi ihtimal ,Allah bi daha göstermesin diycez artık
Allah muhafaza etsin canim. Ayniymis faktorumuz de kan grubumuz da

Canim bebegin onemli sutun onemli. Hizmet etme. Sonra sutun giderse sen aglarsin. Bebek uyuyunca uyu. Basim agriyor de basim.dondu de.

Bunu yapiyorlar ya. Oglumda ben uyuyayim diye mama vermisti annem. Bu defa mama almadim. Sen de at mamayi sutun yetiyorsa. Evde mama olmayinca beynin daha cok sut uretir belki. Annen de veremez 20 dkda hemen

Güzel bir yağlıboya resim al bence.

Selamun aleyküm hayırlı aksamlar cumleten benim sorularım olacak az çok ogrenmeye çalışıyorum ama yinede bilmiyorum. Benim aşırı sertleşme olur 2 saat içinde tahmin en 5-6 defa oldu bu doğum yaklaştığını brlirtr mi arada sancilr oluyor ama düzenli değil Afedersiniz bide gaz sorunu var. Daha önce 1 düşük yaptım bu gebelikte de bi ara hep düşük tedavisi gördüm sonra erken doğum şimdide böyle yim Doktor saliya kadar bekleylm dedi sonra ne olacak bilmiyorum

anliyorum canim
saglik olsun uzulme stres yapma , canini SIKDIGINA inan degmez ,daha nee emzirmeeler sutler yasyaacaksiniz, hatta emsin diye
sen o mamayi kaybet ortaadan el altindan bi daha evden giderken :))

babam karisina maral hastaneden gelir gelmez bende çikar giderim diyormu$, burdan kardesime geçecekdi

bende okullarin açilmasina denk gelirse 3-4 gun babamla idare ederim gide rgelir diye dusunmustum çocuklari almaaya

aslinda gelmesede olur,konu komsuya birakirim çocuklari, olmadi eltime gonderrim napayim sokaga ataack hali yok bakar mecbur
adami sanki zorla çagirdim, gecen yaz demistim gelirisniz diye bi daha konusunu açmadim,subatin basindada kendi dedi gelicem dogumda çocuklara abkmaya diye

hiç sevmiyorum baabmda olsa baskasina muhtaç olmayi

zamana bıraktım kolay değil o dünyaya bize alışmaya calışıyor bizde onun dilini anlamaya
bazen cidden zor oluyor ne yapacağımı bilemiyorum geceden beri kaka yapmadı şimdide onu takıyorum kafama
Çok geçmiş olsun canım pıhtı atması beenim bir tanıdığada oldu ciğerine attı ama çok şükür iyi şimdi

Emekoba bende henüz pek bir şey yok yakında olacak. Acemiyim biraz

Simdi ben sizi takip edicem kuzucuklarinizi ve bunca zamandir biseyler paylastigim insanlari gormek guzel olur :)

Yalniz benim iki ismim oldugu icin burda diger ismimi kullanmistim kullanici adimda ebru geciyor ordan ipucu vereyim :)

Iste hep cocuklariniza iki isim koymayin diye bundan diyorum kimlik bunalimi yasiyorum yillardir o-O

Sünnet dedi gecen biri. Bu çocuklara neden iki isim koydunuz diye sordum.
Cocuk 1'5 yaşında adı Müberra nur soyadıda uzun. Birde seslenirken iki ismini kullanıyor.
Çocuk adına çok fena üzüldüm gelecek için.
Birde benim gibi iki adı ve iki soyadı olan ce hepsi erkek adından oluşanlar var.
Kızımın adını yasemin koymak istemiştim bir aralar ama bizimkiler karşı çıktı.

Çok geçmiş olsun.Allah bağışlamış sizi birbirinize.

Zaten var ya sunu anladim kendimizden cok ailelerimize begendirmek icin ugrasiyoruz. Yok telaffuz edebilir mi yok bilmem ne. Bi de burun kiviriyolar insani sogutuyolar.

Iki isim mevzusu sunnettir belki dogrudur ama ben cok karsiyim ikisinden biri kaliyo oyle. Cok zorluk cekio insan. Benim esim de iki isimli soyadi da uzun o da cok cekti asla iki isim koymam dedi.

Biz de hala tam karar vermedik kizin ismine biliyo musun. Bengi dedik aileler telaffuz edemedi hic begenmedi. Gerci ben onlari tinlamazdim ama ilerde kizima zorluk olmasin dedim telaffuz konusunda. Soyadimiz da zor cunku. Kocam da inanilmaz takintili ismin turkce olmasina. Simdilik Begüm dedik o zaman bakalim bu da degismezse :))

Amin canım sağol Allah razı olsun evet yemek yoktu pazartesi den perşembeye az gezdim resmen bir an hiç gaz çıkarmayacağım galiba dedim ama Rabbim yardım etti çok şükür kızımda bende iyiyiz şimdi elhamdülillah ama Allah herkese normal ve kolay doğum nasip etsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…