2015 Şubat Anneleri

Cok gecmis olsun canim..
Pihtilasma faktorun neydi. Senle mi ilgili igneyi birakmakla mi ilgili. Ya allah korumus bebegine bagislamis.

mthr 577 idi sanırım ,bunun yaşanmasında kan grubunun da etkisi olabiliyormuş,o rh pozitiflerde görülüyormuş galiba,ama düşük bi ihtimal ,Allah bi daha göstermesin diycez artık

Amin hepimizi korusun,ben bebiş büyümeden bi tane daha bebiş düşünüyordum ama şu yaşadıklarımızdan sonra sezonu kapattık gibi görünüyor,Allah bilir tabi de ...

Kizlar yaa ben de instagramdan takip etmek istiyorum sizi ama buraya yazamiyorum adresimi çat diye nasil yapcas :))

Selamun aleyküm hayırlı aksamlar cumleten benim sorularım olacak az çok ogrenmeye çalışıyorum ama yinede bilmiyorum. Benim aşırı sertleşme olur 2 saat içinde tahmin en 5-6 defa oldu bu doğum yaklaştığını brlirtr mi arada sancilr oluyor ama düzenli değil Afedersiniz bide gaz sorunu var. Doktor saliya kadar bekleylm dedi sonra ne olacak bilmiyorum

Canım görümcemin buraya getireceği küçük kızı hastalanmış o yüzden o gelmedi k.valide yeğeniyle gelmişti cmrtesi sabah geldiler bu sabah yeğeni olan kişi gitti k.valide ve baktığı kaynımınoğlu var sadece ve gerçekten bana hizmet etmeyi bırak bnden hizmet bekleniyor. ahh anam ahhh elkızısn sonuçta kim bakar ana gbi insana annem gitti gideli gzli saklı ağlıyorum hiç kbsmi bu kadar kmsesz hissetmemiştm
dikişlere yakın yerler acıo ara ara canım diştn değilde içten acıo birde bazı bölgeler hssz gbi uyuşk gbi bişi

vallahi kaç gün kalırlar bilmiyorum ama ben kesn şimdi lohusa send girdm lafları sözleri herşy batıyor bana oğlumu babasın benzetemiolardı şimdi orası babası burası babası yok çok kçk çok zayıf her telde arayıp soranada ölr anlatıor zayıf küçüçk bnm artık snirlerm tepeme geliyor bnm için sabır duası edn nolur kızlar bebişe bak millete hzmet et geceleride uyuma tam zombi oldum brde diğer çocuğun yaramzlıklarına sesine katlan ne zmn giderler bilmiyorum inş sütüm azalmz bu kadar şeye. kocamda gece sanki uyumamış gbi içerde uyıuor şimdi

yarn dra gtcez o zmn burun işini sorarım cvp veren kızlara tşk ederm saolun

Deli oldum yaa 20dk disari cikmak zorunda kaldim bebege sut verip cikmistim. Anneme emanet ettim. Agliyor diye hmn mama vermis. Mama almasin diye gece gunduz canim çıkıyor. 20dk idare etmemis. Tok bebege dayamis mamayi. Bebek hala ağlıyor napcaz gene mi mama vercez. Sanki bebek sadece acken aglar. Sinirlerime hakim olamıyorum. Bu sinirle sutum kesilecek bidw ustune.

mthr 577 idi sanırım ,bunun yaşanmasında kan grubunun da etkisi olabiliyormuş,o rh pozitiflerde görülüyormuş galiba,ama düşük bi ihtimal ,Allah bi daha göstermesin diycez artık
çok geçmis olsun canim ya
Alllah yavruna bagislami$ seni,simdi nasilsin
bi siorunun yok demi

Ay bu insanlar nsl cocuk buyutmus her aglmya ac bu ac diyorlar

emzik almiyormu canim
uzulme bi kereden bisey olmaz
kiz emzirmek istiyorsan senin evde mamanin isi ne :)))
benim evde hiç mama olmadi iki çocuk da, kizimda bi aldim gunu geçince çope gitti

Bir şey olmaz csnım bir kereden.
Emzir neden yine mama veriyorsun. Kocaman oldu o artık mamaya alışmax.
Sütte öyle kolay kesilmez ben günlerce sabahlara kadar ağladım bir şey olmadı.kafana sokma öyle şeyleri.

hehehe anlatirim tabi omur boyu unutmam zaten bu yaptigini , her defasinda kafasina kakarim dermisim :))))
yok canim alinmam niye aliniyim, oyle dusunen de hakli dir baksana kaç sefer doguruyom dedim geri geldim
karnimi gormese kocam bile inanmayaack
dun islerini yarim yamalak yapip gelmis ben hastaneye gideceez dedim diye, bi daha çagirdiginda agirdan alicam hiç kendimi kasmiycam hanim doguruyor diye diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…