Masallah guzel buyumus pasan. Cok yakisikli zaten senin oglus. Genelde kucukken cirkin oluyorlar ama seninki tam isirmalikDun kirk kuranimi okuttum cok guzel gecti stres yapmistim baya rahatladim.
bugunde dr gittik
2600 ile cikmistik hastaneden simdi 5160 olmus boyuda 57 cm buyudu benim pasam masallah.
hastanenin emzirme odasina girdim biri kizini emziriyordu bende oturdum emzirdim emerken baya ses ciksrtiyo benimki yutkunusu falan hep duyuluyo bide burnundan nefesi oyle bir aliyoki ötuyo resmen bayanda dayanamadi cokmu ac dedi,yok boyle sesli emiyor dedi baya gulduk benimkinin performansina ama 5 dakikada emdi doydu benimki kalktim gazini aldim o hala oturuyo 45 dakikadir buradsyim hala doydumu bilmiyorum dedi tabi aklima hemen bixim annrler geldi...
sezeryan benim için facia nin adiCanim en kotu sezaryenle alacaklar dogmak bilmezse o kadar da korkutma kendini ameliyat olmak zorunda kalirsan psikolojin bozukur bu kadar korkarak yaklasirsan. hayirlisi olsun de saglikla gelsin de dua et bol bol ferahlat icini :)
Ben de geldim eve nstde yine bi sey cikmadi doktor da guldu artik keyfi yerinde dedi :) carsamba muayene olcaz bakalim
21 gunluguz biz de lekelenme devam, ama ben ilk adetimden beri kokudan rahatsiz olurum, her sekilde bana kötü kokar.Sezeryan olmama rağmen kocaman bir hemoroid oluştu demekki normal doğum yapsam popomun üstüne oturamayacaktum. Birde bir ay oldu ama benim az az lekelenmem devam edşyor be zaman biter bu ya? Bide akıntıda hala ameliyattaki gibi bi ilaç kokusu var. Sizde durum ne?
Duzene girecez zamanla :)Markası falan önemli değil mi? Veriyorum çıkarıyor midesi bulanıyor şaşırdım ben de. Yarım saatte bir emmek istedi yine. Emerken uyuyor yatağa yatırınca Uyanıyor.
Yok canım buyukluk kucukluk farketmiyor, arkadasimin gogusleri tabiri caizse kafam kadardi ama sut cikmadi.Maşallah tek gogsunden 100 ml sut cikaran ben ikisinden 45 mlanca cikariyorum goguslerim cok kucuk onla ilgisi var mi acaba
Kv ayni seyi senin icin soyluyordur gelin sabahtan beri yemek vermedi diye :) kv lerden pek bise beklememek lazim.Annem 1 haftalığına gitti. Kv yanımda. Resmen aç kaldım :/ annem sabahtan itibaren 30 şey getiriyodu ağzıma tıkıyodu. Sabah bi peynir helva yedim o oldu. İçerde yatıyo kv :/
ilk başlarda benimide öyleydi istemedi.karnı tok olupta yinede arandigi zaman vermeye calistim hep yani biraz israrci olmak gerekiyoMarkası falan önemli değil mi? Veriyorum çıkarıyor midesi bulanıyor şaşırdım ben de. Yarım saatte bir emmek istedi yine. Emerken uyuyor yatağa yatırınca Uyanıyor.
Ne zmn basliyosin?Biz işe başlayınca bebişe kim bakıcak?
yok canım sivilce baya.beyaz uclari var.yuzu gozukmuyo simdi alnina ve basina sardi iyice.Sivilcemi isilik gibimi benim kizdada vardi isilik gibi arkadas kilo alma belirtisi dedi biraz durdu sonra gecti
Benim de annem baska sehirde cok zor di miYok cnm annem başka şehirde kayınvalidemi hiç tanımadımeşim ne zaman konuyu açsa geçiştiriyorım ben özel okıldayım yani istersem bir yıl ara veeicem
Sana bakacak kimse olmadigi icin mi oyle dusunuyosun? Insallah gerek kalmaz tabiiki ama gerekince de oluyo canim saglikla gelsin de.sezeryan benim için facia nin adi
ama mecbur olmasalar yapmazlar onu bildigim için o kadar etkilenmem herhalde psikoljik oalrak
bugun bi arkaads gordum, oglunun gunu geçince suyu azmis, baslatmislar dogumu
yani yarin benim suyum az olursa dogurabilirim :)
Cok tesekkur ederimMasallah guzel buyumus pasan. Cok yakisikli zaten senin oglus. Genelde kucukken cirkin oluyorlar ama seninki tam isirmalik
benimkide bazen oyle canim gun boyu uyudugu zaman oluyor. Ama gecemiz kotu geciyor boyle oluncakızlar bu arada ben sabah kızımı yıkadım
ardından emzirdim 10 bucuk gibi uyudu hala uyanmadı
12 de emzirdim emdi uyudu 2 de uyandı altını temizledim emzirdim tekrar uyudu hala uyuyor
neredeyse 6 saat oldu korktum yav
Geceye topluyor enerjisini :)kızlar bu arada ben sabah kızımı yıkadım
ardından emzirdim 10 bucuk gibi uyudu hala uyanmadı
12 de emzirdim emdi uyudu 2 de uyandı altını temizledim emzirdim tekrar uyudu hala uyuyor
neredeyse 6 saat oldu korktum yav
Bir de bebişler atam evresinde sanırım di mi?
Benim annemde midesi büyüyor diyor ama burdakiler gaz diyor.
Yıkanıyormuş ama suyu gece dökülmüyormuş
K.valide incileri
Kv ayni seyi senin icin soyluyordur gelin sabahtan beri yemek vermedi diye :) kv lerden pek bise beklememek lazim.
Annem burda olduğu için yardımcı oluyor bana ama bişey canımı sıkıyor resmen kıskanmaya başladım. Annem sürekli çocuğumun her şeyini kendi yapmak istiyor altını açmama bile fırsat vermiyor ne zaman altını açacak olsam sen krem getir bez getir diyor getirmeye kalmadan hemen açıveriyor değiştiriyor bezi . Üstünü giydirmeme izin vermiyor resmen ben abla mıdundayım zaten annem erkek kardeşime çok düşkündür oğluşumda da kardeşimi buluyor baxen onun adıyla seviyor. Şimdi oğlum annemde sakinleşiyor resmen ağladığında ben buna çok üzülüyorum on gün sonra annem gidince napıcaz hiç düşünmüyor ben emzirme işini yapıyorum bir tek . Böyle düşünmekten bile utanıyorum ama zoruma gidiyor kıskandım resmen ya.
Valla ben tek kalmama rağmen biri gelip çocuğumu elledimi kocam Hariç herkesten kıskanıyom vermek istemiyorum çocuğumu hafta sonu görümcem tam emziriyorum gazını çıkarırım diye istiyor verirken içim gidiyor vallaAnnem burda olduğu için yardımcı oluyor bana ama bişey canımı sıkıyor resmen kıskanmaya başladım. Annem sürekli çocuğumun her şeyini kendi yapmak istiyor altını açmama bile fırsat vermiyor ne zaman altını açacak olsam sen krem getir bez getir diyor getirmeye kalmadan hemen açıveriyor değiştiriyor bezi . Üstünü giydirmeme izin vermiyor resmen ben abla mıdundayım zaten annem erkek kardeşime çok düşkündür oğluşumda da kardeşimi buluyor baxen onun adıyla seviyor. Şimdi oğlum annemde sakinleşiyor resmen ağladığında ben buna çok üzülüyorum on gün sonra annem gidince napıcaz hiç düşünmüyor ben emzirme işini yapıyorum bir tek . Böyle düşünmekten bile utanıyorum ama zoruma gidiyor kıskandım resmen ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?