2015 Şubat Anneleri

Masallah guzel buyumus pasan. Cok yakisikli zaten senin oglus. Genelde kucukken cirkin oluyorlar ama seninki tam isirmalik

Sezeryan olmama rağmen kocaman bir hemoroid oluştu demekki normal doğum yapsam popomun üstüne oturamayacaktum. Birde bir ay oldu ama benim az az lekelenmem devam edşyor be zaman biter bu ya? Bide akıntıda hala ameliyattaki gibi bi ilaç kokusu var. Sizde durum ne?

sezeryan benim için facia nin adi
ama mecbur olmasalar yapmazlar onu bildigim için o kadar etkilenmem herhalde psikoljik oalrak
bugun bi arkaads gordum, oglunun gunu geçince suyu azmis, baslatmislar dogumu
yani yarin benim suyum az olursa dogurabilirim :)

21 gunluguz biz de lekelenme devam, ama ben ilk adetimden beri kokudan rahatsiz olurum, her sekilde bana kötü kokar.

Annem 1 haftalığına gitti. Kv yanımda. Resmen aç kaldım :/ annem sabahtan itibaren 30 şey getiriyodu ağzıma tıkıyodu. Sabah bi peynir helva yedim o oldu. İçerde yatıyo kv :/
Kv ayni seyi senin icin soyluyordur gelin sabahtan beri yemek vermedi diye :) kv lerden pek bise beklememek lazim.

Markası falan önemli değil mi? Veriyorum çıkarıyor midesi bulanıyor şaşırdım ben de. Yarım saatte bir emmek istedi yine. Emerken uyuyor yatağa yatırınca Uyanıyor.
ilk başlarda benimide öyleydi istemedi.karnı tok olupta yinede arandigi zaman vermeye calistim hep yani biraz israrci olmak gerekiyo

Yok cnm annem başka şehirde kayınvalidemi hiç tanımadım eşim ne zaman konuyu açsa geçiştiriyorım ben özel okıldayım yani istersem bir yıl ara veeicem
Benim de annem baska sehirde cok zor di mi

Sen simdi anneligin tadini cikar zaten bunlari dusunmek icin erken madem ara verme sansin var zaten :)

Sana bakacak kimse olmadigi icin mi oyle dusunuyosun? Insallah gerek kalmaz tabiiki ama gerekince de oluyo canim saglikla gelsin de.

Annem burda olduğu için yardımcı oluyor bana ama bişey canımı sıkıyor resmen kıskanmaya başladım. Annem sürekli çocuğumun her şeyini kendi yapmak istiyor altını açmama bile fırsat vermiyor ne zaman altını açacak olsam sen krem getir bez getir diyor getirmeye kalmadan hemen açıveriyor değiştiriyor bezi . Üstünü giydirmeme izin vermiyor resmen ben abla mıdundayım zaten annem erkek kardeşime çok düşkündür oğluşumda da kardeşimi buluyor baxen onun adıyla seviyor. Şimdi oğlum annemde sakinleşiyor resmen ağladığında ben buna çok üzülüyorum on gün sonra annem gidince napıcaz hiç düşünmüyor ben emzirme işini yapıyorum bir tek . Böyle düşünmekten bile utanıyorum ama zoruma gidiyor kıskandım resmen ya.

benimkide bazen oyle canim gun boyu uyudugu zaman oluyor. Ama gecemiz kotu geciyor boyle olunca

Geceye topluyor enerjisini :)

Bir de bebişler atam evresinde sanırım di mi?

Insallah oyledir. bu atak degilse bi de atak evresini dusunemiyorum :/

Benim annemde midesi büyüyor diyor ama burdakiler gaz diyor.

Midesi buyuyo diye dusunelim o zaman :)

Yıkanıyormuş ama suyu gece dökülmüyormuş
K.valide incileri

Nihohahahaha :) biz hep gece yikadik. Suyunu da doktuk :)

Kv ayni seyi senin icin soyluyordur gelin sabahtan beri yemek vermedi diye :) kv lerden pek bise beklememek lazim.

Ahahahah bak ben onu hic dusunmemistim.

Ben pek vermemeye calisiom kv ve anneme. Gicik oluyolar bana :) biraz alsalar ben de kiskaniyorum. Hatta esimden bile kiskaniyorum :)

Valla ben tek kalmama rağmen biri gelip çocuğumu elledimi kocam Hariç herkesten kıskanıyom vermek istemiyorum çocuğumu hafta sonu görümcem tam emziriyorum gazını çıkarırım diye istiyor verirken içim gidiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…