- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Vuruyorum canım hastanede hemşirede göstermişti normal insana vurur gibi vur demişti ama yok ağzından çıkmıyor o gaz bir saat vuruyorum Popodan atıyo pırt pırt :)saol canimm
valla canim gazini çikarmasi için siritina yani popopnun ustune beline sert vurmalisin, hafif hafif vurunca çikmaz o gaz asla
ayaklarini kollarini hareket ettir
20 gunden sonra daha çokgaz olur diyor doktorlar ama sizinki baya bi erken baslamais simdiden zorluyorsa
uyku saatini kirki çikana kaadr duzenlrsin insallah; geceyle gunduzu karistiriyor olmali senin cimcime :)
Offf cok az kaldi.bakici ayarlayabildin mi?bizim kurum mevzuatta acikca belirtmis sut izni toplu kullandirilmaz diyeNisan'ın ilk haftası. Sonrasında rapor ve süt iznini toplu verirlerse diye deniycem
Sen öyle dedinya çok özendim.keşke benim annemde öyle yapsaAnnem burda olduğu için yardımcı oluyor bana ama bişey canımı sıkıyor resmen kıskanmaya başladım. Annem sürekli çocuğumun her şeyini kendi yapmak istiyor altını açmama bile fırsat vermiyor ne zaman altını açacak olsam sen krem getir bez getir diyor getirmeye kalmadan hemen açıveriyor değiştiriyor bezi . Üstünü giydirmeme izin vermiyor resmen ben abla mıdundayım zaten annem erkek kardeşime çok düşkündür oğluşumda da kardeşimi buluyor baxen onun adıyla seviyor. Şimdi oğlum annemde sakinleşiyor resmen ağladığında ben buna çok üzülüyorum on gün sonra annem gidince napıcaz hiç düşünmüyor ben emzirme işini yapıyorum bir tek . Böyle düşünmekten bile utanıyorum ama zoruma gidiyor kıskandım resmen ya.
Yaaa yazık kuzunaAcilll
Yan komşu geldi. Bebeğin altınındeğiştiriyorum içeri geç geliyorum.dedim.
Dinlemedi geldi çıplak bebeği inceledi tombik falan dedi.
Gittiğinden beri beebek ağlıyor.
Nazar için ne okunuyor bilenlerden rica etsem
Emzik emiyorum diye uyumuyor bizim kiz uyudugunda nasil cikariyorsunuz agzindanilk başlarda benimide öyleydi istemedi.karnı tok olupta yinede arandigi zaman vermeye calistim hep yani biraz israrci olmak gerekiyo
Felak ve nas sureleri okunur canim. Internetten ac dinleyin bebekleAcilll
Felak nas ihlas ayet-el kürsi 3 er defa oku.elini bebeğinin üstünde gezdir.Acilll
Sanirim herkes :) bizim bi hastane cikisinda bi de 1 hafta sonra saglik ocaginda.Topuk kanı 2 defa istenen varmı kızlar
Canım abdest al öyle oku felak nas ayetel kursu bildiğin sureleri oku birşeyi kalmaz inşallahAcilll
Ayrıca nazara gelmesini bekleme hergün oku bebeğineAcilll
yok öyle degil canim.saglik ocagindan 2 defa demek istedim.hastanedekini ciddiye almiyorlarmis.önemli olan saglik ocagiymisSanirim herkes :) bizim bi hastane cikisinda bi de 1 hafta sonra saglik ocaginda.
Benim de var hala acıyor yanlış değilsin 23 gün olduYa gaz için önerisi olan var mı rezene ve zinco kullanıyorum banamisin demiyor sabah 5 ten beri ağlıyorum nerdeyse bide normal yapıp dikisleri olanlar sorunsuz iyileşti mi bir ay oldu nerdeyse içten tuhaf ağrılar var taktım kafaya
Sudokrem ilk günden beri kullanıyorum olmadı şükür lapider var bideBana öyle bir pisik kremi söyleyin ki bi surmede hemen geçsin bu pipilinin popisi(
Hametan,travazol,vazelin,arko,zeytinyagi surdum banamisin demedi 10 gundur..can bebe kulaniyordum molfiks deneyelim dedim demez olaydim.. Gecmiuor gecmiuor gecmiyor
suyla pamukla sildim uok yok yok.. Bu bebeğe gr fayda etmiyor
Anlattım canım oda birşey olmaz diye geçiştiriyor ne yapacağım böyle bilmiyorum şu an çocuğa dokunmasını dahi istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?