2015 Şubat Anneleri

Bir de bebişler atam evresinde sanırım di mi?

Maşallah tek gogsunden 100 ml sut cikaran ben ikisinden 45 mlanca cikariyorum goguslerim cok kucuk onla ilgisi var mi acaba

darkdays de yazmadi iki gundur dogurdu mu acaba..

Ay herkes kaka sut muhabbeti yapiyo araya dalmis gibi hissediyorum kendimi. Mart annelerine gidicem he

Bizim Dr da beşinci gün demişti emZik kullanın diye. Eşim istemedi şimdi ağlıyor yawrum
ya bu esler benimkide vermeyelim dedi de emziksiz olmayacagini anladi
dogum yaptigimda ogluma bakan dr 1 ay verme dedi simdi baska dr gidiyotum 1 ay cok keske hemen verseydin dedi , keske verseydim
ilk dogdugunda . Bugun arabada basladi aglamaya emzik olsa hemen susardi bi aliyo bi almiyo simdi. Alistirmaya calisicam ben

Ay kıyamam. Ne yapıcan Emek Hanımı? Çok zor düşünüyorum da şimdi beni okuldan çağırdılar nisanda geleyim diye gelemem dedim seneye bile belki diyorum nasıl bırakıcam bilmiyorum eşimde evde çok oturman iyi değil kendini eve kapatma işe başla seneye diyor amaa hiç iç

Bak sonuna kadar bekleyince süt de bol bol oluyor demek ki. Maşallah canım. Benim de sütüm artar inşallah. Yapmadığım şey kalmadı uyku haricinde.

Biz işe başlayınca bebişe kim bakıcak?

Canim bizde yasadik ayni seyleri acken verme zaten bazen huzursuzlaniyorlar ya iste ozaman tam zamani biz o ara verdik baya direndi ama aldi

Bizim de bir ay oldu. Emzik niyetine yarım saatte bir emiyor kendi de uyuyamadı beni de uyutmadı.

Dun kirk kuranimi okuttum cok guzel gecti stres yapmistim baya rahatladim.
bugunde dr gittik
2600 ile cikmistik hastaneden simdi 5160 olmus boyuda 57 cm buyudu benim pasam masallah.

hastanenin emzirme odasina girdim biri kizini emziriyordu bende oturdum emzirdim emerken baya ses ciksrtiyo benimki yutkunusu falan hep duyuluyo bide burnundan nefesi oyle bir aliyoki ötuyo resmen bayanda dayanamadi cokmu ac dedi,yok boyle sesli emiyor dedi baya gulduk benimkinin performansina ama 5 dakikada emdi doydu benimki kalktim gazini aldim o hala oturuyo 45 dakikadir buradsyim hala doydumu bilmiyorum dedi tabi aklima hemen bixim annrler geldi...

Bende is hayatina ara vermistim ama bir yasini bitirince tekrar donmeyi dusunuyorum esin hakli bence de ama ne kadar basarabiliriz onu bilemiyorum hele ben daha kucagima almadim alinca ne dusunucem bu konuda acaba. Ama bakan biri varsa anneanne ya da babaanne gibi bence de calismak iyi olur anne icin. daha verimli olur anne gibi geliyo bana hep.

Bizim de bir ay oldu. Emzik niyetine yarım saatte bir emiyor kendi de uyuyamadı beni de uyutmadı.
Emzik olayına bebişi mutlaka alıştırın çünkü emziği çekip süt gelmediği için normal memeyi aldığında daha güzel ve sağlam emiyor ben alıştırdım hatta bugün bi emzik daha aldım eğer bebek emziği almıyorsa nöbet şekeri ALIN iyice ezin havanda tuz gibi pudra şekeri gibi emziği ona bandırıp verin alıyor o zaman veya kendi Sütünden damlat üstüne alıyor canım kendi sürün içinde bak helva ye acayip arttırıyor benim memeler taş gibi oldu bi dene canım

Yok cnm annem başka şehirde kayınvalidemi hiç tanımadım eşim ne zaman konuyu açsa geçiştiriyorım ben özel okıldayım yani istersem bir yıl ara veeicem

Bana dr gunde 5 cisli bez doyuyo demek dedi.hergun yapmayabiliyo sanirim bebekler emin degilim ama.sen sakin ol moralini iyi tut.basta vardi sutun demekki sut uretebiliyosun kafan sakin olsun
Kaka yapmama 5 gune kadar normal dedi doktor eger karni sert degilse benimkide 4 gun yapmadi 5, gun aile hekimlihini aradim hemsire 7-10 gun arasi yapmadigi olur dedi cok huysuzlanirsa kuvetine banyo suyu koy icine yatir su karnini biraz gecsin usutmeden 5 dk karnini ov dedi doktorda makatina elini sokmadan zeytinyagiyla masaj yap mamasina zeytinyagi kat demisti 1-2 damla banyoyu denemeden kaka yapti 5, gun makatina masaj yaptim 1 damlada zeytinyagi icirdim zorlanmaya baslayinca aklinizda olsun kizlar

Sivilcemi isilik gibimi benim kizdada vardi isilik gibi arkadas kilo alma belirtisi dedi biraz durdu sonra gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…