Canım bunu mu taktın kafanaKizlar bu sabah saglik ocagindan ebe aradi beni dogurdun mu diye. Takip ediyolar hep sanirim o bile dogurmustur bu diye dusunmustur :)
Dedi ki hastanede topuk kani aldirmayin en verimli sonuc bes gun sonra alinanda olurmus. Bi hafta sonra falan gelip burda verin topuk kanini dedI.
Simdi dogurursam hastane soruo mu bize topuk kanini alirken? Iki kere gerek yoksa cani yanmasin yazik ya kuzuma
yok öyle degil canim.saglik ocagindan 2 defa demek istedim.hastanedekini ciddiye almiyorlarmis.önemli olan saglik ocagiymis
Yok canım zaten 35 yaşındayım buna kim bakacak diye kara kara düşünüyorumYoktu canım,yoksa 3 çocuk olmazdı sanırımogluma isteyerek hamile kalmistim da kızlar sürpriz oldular annelerine Allahım sağlık sıhhat versin cumlemizin evladiyla beraber beninkilere de,artik buyuteyim çocuklarımı da işimize gücümüze gezmemize tozmamiza bakalim .. Benden bu kadar bacılar darısı tüm isteyenlere olsun inşallah..
Benim de kan degerlerim 8di hatirliyorsan,1 ay boyunca kan şurubu kullandım sabah akşam gecen sağlık ocağına gitmistik küçük kizin aşısı için kan vermiştim 11,5 olmuş hemen,bir ayda boyle duzelmesine çok sevindim bende de var bas dönmesi ama sanırım tansiyonum düşüyor.. Ben de cay iciyorum bayağı neyse canım sıvı alalım da bol bol sut olsun minnoşlara
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz kardeş istiyor musunuz bebise?
Sudocrem :)Bana öyle bir pisik kremi söyleyin ki bi surmede hemen geçsin bu pipilinin popisi(
Hametan,travazol,vazelin,arko,zeytinyagi surdum banamisin demedi 10 gundur..can bebe kulaniyordum molfiks deneyelim dedim demez olaydim.. Gecmiuor gecmiuor gecmiyor
suyla pamukla sildim uok yok yok.. Bu bebeğe gr fayda etmiyor
Bugun içine bakmaya çalıştım düğümlü ip ucu gördüm nasıl gitcek o ip ordan bide üst tarafta kemiğinde içte tuhaf bi ağrı gibi batMa gibi bişey oluyo mu ara ara anlatamadım yerini sanırımBenim de var hala acıyor yanlış değilsin 23 gün oldu
Ben sudokrem kullaniyorum cok memnunumBana öyle bir pisik kremi söyleyin ki bi surmede hemen geçsin bu pipilinin popisi(
Hametan,travazol,vazelin,arko,zeytinyagi surdum banamisin demedi 10 gundur..can bebe kulaniyordum molfiks deneyelim dedim demez olaydim.. Gecmiuor gecmiuor gecmiyor
Anladım canım aynısı bendede var kemik acıyo sanki e kolay değil aslında o kemikler çocuk çıksın diye açıldı yani geri kapanması zaman alırBugun içine bakmaya çalıştım düğümlü ip ucu gördüm nasıl gitcek o ip ordan bide üst tarafta kemiğinde içte tuhaf bi ağrı gibi batMa gibi bişey oluyo mu ara ara anlatamadım yerini sanırım
Hemsire kani alirken cok zorlandi yani kan cok az az geldi topugunu cok sıkınca yeter dedim cok cani yandi diyeyok öyle degil canim.saglik ocagindan 2 defa demek istedim.hastanedekini ciddiye almiyorlarmis.önemli olan saglik ocagiymis
Daha doguramadim ya kafaya takacak sey ariyorum hahaha :))Canım bunu mu taktın kafanahepimiz verdik yani sormuyor hastane gelip alıyo sen yatarken 10 saniyelik bişey zaten
Ben aralık annesi m kesinlikle palliativ al derim Dr yazdı bir seferde geçirdi şimdi her pisik olduğunda kullanıyorum sudo krem vs ise yaramadiBana öyle bir pisik kremi söyleyin ki bi surmede hemen geçsin bu pipilinin popisi(
Sağol ya ben biraz evhamliyim normal mi değil mi diye takıyorum izmirin bi ucunda oturuyorum doktorum uzak yoksa haftada bi giderdim korkudanAnladım canım aynısı bendede var kemik acıyo sanki e kolay değil aslında o kemikler çocuk çıksın diye açıldı yani geri kapanması zaman alır
Benim ilk tulum küçülmüş ama.hala oluyor.Hastanede ilk giydirdiğin kıyafeti giydir canım ondan anlayabilirsin
Benim bildigim buyukler anne sutune tesvik eder.bu modelden bende de var 2 tane.kendileri anne sutu vermis ama bebek mik dese sutun yetmiyo mu doymuyo mu mama verelim!Biz de yarın gidicez. Bana da annem mama vermiş. Hiç de üzülmüyor. Eşim de mamayla büyümüş annesi normal bişeymiş gibi anlatıyor. Ben mamayı gördükçe kendimi yetersiz gibi hissediyorum bence biz bu ruh halinden çıkmalıyız. Her türlü süt Yapıcı şeyi yiyip içelim en önemlisi de mutlu olmaya çalışalım mutluluk sütünüzle bebişimize geçicek onu bekleyebileceğiz inşallah.
Kv ayni seyi senin icin soyluyordur gelin sabahtan beri yemek vermedi diye :) kv lerden pek bise beklememek lazim.
Okuyorum.Normalde ama nazar için ayrı var mı diye merak ettim.Ayrıca nazara gelmesini bekleme hergün oku bebeğine
Kiz sen daha doğurmadın mı?anladim canim
insallah olmayiz sezeryan faaln ..
Sudocrem ii geliyi bizimkineBana öyle bir pisik kremi söyleyin ki bi surmede hemen geçsin bu pipilinin popisi(
bende aynı senin gibi düşünüyorum bu ruh halinden cıkamıyorum bana zarar verdiği halde
Ayetel kursi, felak, nas, ihşas oku 7şer kereAcilll
Yan komşu geldi. Bebeğin altınındeğiştiriyorum içeri geç geliyorum.dedim.
Dinlemedi geldi çıplak bebeği inceledi tombik falan dedi.
Gittiğinden beri beebek ağlıyor.
Nazar için ne okunuyor bilenlerden rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?