Uzerime giyecek kıyafetim yok.sabah aksam esofmanlayım.bu gun mecburen hamile etegimi giydim pardesu esarp falan ama yinede bi seye benzetemedim kendimi.bahar gelince enerji toplayip normale doneriz insallah.Sen benden betermişsin.ne zaman kendimizie geleceğiz acaBa
Yardımmmm kızlarrr iki gündür göğüslerim şişmiyor yumuşak yumuşak süt var ama azaldı mı ki ya? Çünkü önceden süt dolarken taş gibi oluyordu iki gündür hep yumuşak normal mi yani olabilir mi? Süt mü azaldı?
Bebegin daha fazla emiyordur yada daha sıkYardımmmm kızlarrr iki gündür göğüslerim şişmiyor yumuşak yumuşak süt var ama azaldı mı ki ya? Çünkü önceden süt dolarken taş gibi oluyordu iki gündür hep yumuşak normal mi yani olabilir mi? Süt mü azaldı?
Uzerime giyecek kıyafetim yok.sabah aksam esofmanlayım.bu gun mecburen hamile etegimi giydim pardesu esarp falan ama yinede bi seye benzetemedim kendimi.bahar gelince enerji toplayip normale doneriz insallah.
Biz iki kisi yikiyoruz cocuk madara oluyor
Evet benim de oyle oldu hormon degisimi sanirim.Bu arada farkettnz mi ya da bana has bi durum mu blmiyorum dogum yaptigim gibi ısık hızıyla uzamaya basladı kaşlarim gebelikte ne güzel kıl tüy isi yavastan gidiyordu ne bicim hormonlarmis yahu az bekleyeydin mübarek
Butun sorun bu kiyafette. Hamile kiyafeti disindakilere sigsak ruh halimiz duzelecekHepimiz ayniyiz cicim kaslar orman oldu saclar karisik taraga hasret. Tum gun pijamaylayim zati.Bugun saglik ocagna giderken giyindiklerim hamilelik kotu ve tisortuydu yine:))
direk sürebilirsin cnmEvde saf zeytinyağı var direk mi süreyim ısıtıp mı?
Mustelayi denedin mi? Bayagi iyi aslinda.
He ya valla bak benim profile doğumdan sonra bi tane fotom yokSüpersin.
Geçen doğum yapanlardan biri resmini koymuştu. Kendinden utandım yeminle.
Kaslarini calistiriyor. Hareket ettikce gazi cikar hem. Oyun da istiyordur hosuna gidiyor ellerini ayaklarini oynatinca bizimkininBebişler niye bazen çok hareketli oluyor bilen var mı? Oyun mu oynamak istiyor ilgi mi istiyor yoksa bir derdi falan mı var da anlatmak istiyor?
Kız yok ne alaka benimkilerde yumuşak ama şükür süt var öle Düşünme etkilersinYardımmmm kızlarrr iki gündür göğüslerim şişmiyor yumuşak yumuşak süt var ama azaldı mı ki ya? Çünkü önceden süt dolarken taş gibi oluyordu iki gündür hep yumuşak normal mi yani olabilir mi? Süt mü azaldı?
Himmm o zmn bekliyim biraz dahaCanım ben ebru şallı ile yapìyodum da o videosunda oyle diyo.dikis yerlerim zorlaninca aciyor zaten.
Oglumun da gobeginde akinti vardi agladikca gobegi gerildi kapanamadi c.tesi dr'a gittik et parcasi varmis onu aldilarBebek arabası, titreşimli ana kucağı, göğüste yatırıp pışpışlama... İşe yaramıyor.
Göğsümde uyuyordu önceleri şimdi 5 dk uyuyup uyanıyor. Bu çocuk uyumadan nasıl büyüyecek diye kaygılanıyorum. Bugün öğlen 1 saat öğleden sonrada 2 saat uyudu (arada uyanarak)
Bizimkinde de vardı, boru gibi beyaz bişey. O da kuruyup düşüyor sonra.
Göbek düşelinerdeyse 3 hafta olacak hala akıntı var Dr normal dedi.
Kaslarini calistiriyor. Hareket ettikce gazi cikar hem. Oyun da istiyordur hosuna gidiyor ellerini ayaklarini oynatinca bizimkinin
Bacim senin instagram adin neeHimm benim de dudak kisminda sagda icte derine dogru iki cm kadar var gibi dagildi kaporta:)))
Kız yok ne alaka benimkilerde yumuşak ama şükür süt var öle Düşünme etkilersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?