Dogumun ertesi gunu tuy basti resmennnBu arada farkettnz mi ya da bana has bi durum mu blmiyorum dogum yaptigim gibi ısık hızıyla uzamaya basladı kaşlarim gebelikte ne güzel kıl tüy isi yavastan gidiyordu ne bicim hormonlarmis yahu az bekleyeydin mübarek
bilmem kime sorsam az almış en az 1 kilo alması gerek dedi
Valla benimki şükür ki her koşulda uyuyor fön makinasını kendime o kadar bakmıyorum ki yerini bile bilmiyorum dedim hafta sonu bebekle beraber kuaföre gitcem bunaldım artık yaYazdığın Yazıyı bulamadım burdan yazayım. Bence fön makinasının yerini bul canım. Geçen banyodan sonra bebişin yanında saçıma fön çektim o uyudu. Süpürge sesine de uyuyorlarmış daha denemedim onu.
Ne bilim 5 dk 3 dk bir olcusu yok. Ana kiz ne kadar icinizden gelirseNe kadar Süreli oynamalıyız? Uykusu Açılıyor gibi geliyor.
Valla benimki şükür ki her koşulda uyuyor fön makinasını kendime o kadar bakmıyorum ki yerini bile bilmiyorum dedim hafta sonu bebekle beraber kuaföre gitcem bunaldım artık ya
Ne bilim 5 dk 3 dk bir olcusu yok. Ana kiz ne kadar icinizden gelirse
Açılıyor renkleri Bizimkide mor gibiydi açıldı biraz ama yine kara kız.yanaklar tombis duruyor bakalim kac kilo cikacak haftaya kontrol. Ten rengi bir garip benimkinin esmer gibi degil gini kara ama degisik. Bakalim ilerde ne olcak.
Istanbulda olaydim keske yaza dogru bulusma yapardik hem bebekler biraz buyumus olurdi gorusup kaynasirdik
Daha kv gormedi ne dcek bakalim. Oglum bana hic benzemiyor direk esime ve aileine benzemis ben de kizi kendime benzettim :)Açılıyor renkleri Bizimkide mor gibiydi açıldı biraz ama yine kara kız.
Valide çok dertleniyor esmer diye bütün torunları sapsarı ben bunu kendime benzettim ohh canıma değsin.
Sen izmirdeydin değil mi?
Arasıra oluyor. Benim hep şişik ama geçen bir iki gün yumuşak oldu nedense. Bende sen gibi düşündüm.Yardımmmm kızlarrr iki gündür göğüslerim şişmiyor yumuşak yumuşak süt var ama azaldı mı ki ya? Çünkü önceden süt dolarken taş gibi oluyordu iki gündür hep yumuşak normal mi yani olabilir mi? Süt mü azaldı?
Ben aslında pek rahatsız olmam neler gördüm neler.ama orda olması garip geliyor.Eni konu icirmiyoruz ki iki cay kasigi verdm sadece ben bisey olcagni sanmiyorum
haha ne guldum bunu okurken :) once ayna yardimiyla pansuman yapiyordum ilk gorusum benm icin dehic hos olmadiydi sonra her wcde pansumn yapa yapa el yordamiyla alistim bakmadan gormeye. Benm kesik fobim var bi de tvde falan kesikli yarıklı intihar sahnesi bakamam icim tuhaf olur pansumanda bildigin yarıga dokununca hergun benm de icim bihos oluyor valla sen canlndrma kafanda unut iyisi mi:)))
Ben nedense senin çok kibar ve bakımlı olduğunu düşünüyorum. Nerden esti bilmiyorum.Uzerime giyecek kıyafetim yok.sabah aksam esofmanlayım.bu gun mecburen hamile etegimi giydim pardesu esarp falan ama yinede bi seye benzetemedim kendimi.bahar gelince enerji toplayip normale doneriz insallah.
Haa evet doğruya unutuyorum konyadaydın.kafa gidiyor.Daha kv gormedi ne dcek bakalim. Oglum bana hic benzemiyor direk esime ve aileine benzemis ben de kizi kendime benzettim :)
Esim.iddia ediyor buyudukce teni beyazlarmis gozleri renkliye donecekmis o kara saclar da sari mi olacak dedim haha
Konyadaym
Benim bebe de esmer duz sacli. kv iddia ediyo sarisin beyaz tenli ve kivircik sacli olacakmis donecekmisDaha kv gormedi ne dcek bakalim. Oglum bana hic benzemiyor direk esime ve aileine benzemis ben de kizi kendime benzettim :)
Esim.iddia ediyor buyudukce teni beyazlarmis gozleri renkliye donecekmis o kara saclar da sari mi olacak dedim haha
Konyadaym
Yok bacim. Herkes diyo ki iste yok sut dolunca anlarsin. Yok bosaltinca anlarsin. Salak miyim ben bi se anlamiyorum.Keşke hiç yumuşamasa şu süt madenleri insan emin olamıyor dolu mu boş mu diyar mı doymaz mı diyeAllahtan herkeste durum aynı yoksa Kafayı yerdim
Kızlar yaaa sizde durum nasıl baş edebiliyor musunuz bu gibi sorularla???
Uyutur mu kesin yarin alıp surahi ile iciririm
Mama veriyorum cnm mecbyren doymuyor cunku, benim sutum azaldıKeşke hiç yumuşamasa şu süt madenleri insan emin olamıyor dolu mu boş mu diyar mı doymaz mı diyeAllahtan herkeste durum aynı yoksa Kafayı yerdim
Kızlar yaaa sizde durum nasıl baş edebiliyor musunuz bu gibi sorularla???
Ne bu sarışın merakı anlamadım annem beni çöpe atsaydı o zaman.Benim bebe de esmer duz sacli. kv iddia ediyo sarisin beyaz tenli ve kivircik sacli olacakmis donecekmispek guluyom :)
Kuzu yaaa valla herkesin yumuşuyordur demi oğlumda emzirmeye doyamadım bunda doyayım bariYok bacim. Herkes diyo ki iste yok sut dolunca anlarsin. Yok bosaltinca anlarsin. Salak miyim ben bi se anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?