2015 Şubat Anneleri

hahhaha en kisa normal dogum sueci ancak bu kaadr uzun anlatilirdi, kendi kendimi tebrik ediyorum valllaaaa

esim iyiki uyanmis,yoksa ben siack du$ almayi dusunuuyordum,ya evde ya arabada dogardi çocuk sicak du$ alsaydim :)))))))

Bişey olmaz arkadasım dahadoğırmadan yaptırdı görümcem bebek 20 günlükken yaptırdı bende yaptırcam bişey olmaz

esim iyiki uyanmis,yoksa ben siack du$ almayi dusunuuyordum,ya evde ya arabada dogardi çocuk sicak du$ alsaydim :)))))))
Maralım göğsünde kalan sütü sağıyor musun ?? Benim ki birini emiyor birazcık da diğerinden Alıp bırakıyor ilk hafta sağdım da artık sağmıyorum bügünde yumuşadılar moralim bozuldu

kizlar çoks aolun, iyi dilekleriniz için, alintilarin hepsini okudum ama tek tek cevap evremiyorum, nolur kusuruma abkamyin
geçmisi hiç okuyamiyorum ben nasil dahil olcam size bilmiyorum :)

Ayy masallah hayalimdeki gibi dogurmussun allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Baska birseymis di mi o dogum. Okurken dedim epidurale kalmadan dogurmustur kesin sancidan kipirdayamiyorum diye yazdigini okuyunca
Ay cumleler karisti uykusuzlktan duzeltemedim

Maralım göğsünde kalan sütü sağıyor musun ?? Benim ki birini emiyor birazcık da diğerinden Alıp bırakıyor ilk hafta sağdım da artık sağmıyorum bügünde yumuşadılar moralim bozuldu
yok canim sagmiyorum
ben tek gogus emziriyorum, ikinciyi verince kusuyor ,,zaten birini emdirene kadar isim biityor durtup duuryorum ha bire :)
10-15 dk emiyor iste, uyumadiysa zaten sira çabuk geliyor ayni goguse :)
uyaniksa 1 saaye acikiyor geri, uyyorsa 2-3 saat gidiyor

kilo alimi çok guzedli ahstanede, aynen devam edicem

oy canim benim yaaaaaaa
aklima sen geldin ilk odama çikinca, o sancilari çekipde sezryna alinman, hele o ikinma hissini engellemeye çalisman, sen anlattiginda tam anlayamamistim ben ikinma hissini falan once yasamadigim için
ama çok farkliymis epiduralsiz dogum
benimki gibi kisa dogumsa olur tabide yoksa o sancilar uzun sure saatlerce çekilmez , peridual en guzeli :)))))

oglumun kalbinde ufurum varmis
onu kontrol etmek istediller o yuzden bugune kaldik, yoksa cumartesi çikacakdik
hafta sonu uni hastansi çomez doktorlarin elinde oyuncak olduk, bugun adam akilli bi pediatre geldi abkdi bu çocugun biseyi yok gidin evinize dedi de çikabildik
abimizdede vardi halada var, yeni dogan in çogunda olurmus zamanla kapanirmis kapanmazsada sorun deilmis ..

Yav kolay diyorsun orda arada dört saat var nerdeyse ben kıpırdayamadım sancıdan yazmışsın.
onca Sancıdan sonra elbet kolay doğacak.
Sizi dinledikçe iyiki sezo olmuşum diyorum.unuttum ağrıları sanırım.

babam çarsamba gidiyor
S serefraz85 Allah sana peygamber sabri vermis nasil dayandin ailenin yaninda
cumartesi aksami full agladim

babam çocuklari tehditle erkenden uyutuyormus her gece, hemde odalrinin kapisini kapatiyormus zifiri karanlik, bilmiyordum ben , 2 gece oyle uyudlar ama ben asla kaptmam vede koridorun isigi yanik olur

ariyordum naptiniz ne yedi çocuklar idye,oturuyoz diyordu baabam, yemegi anlatmaya çalisiyordum he tamam diyordu
sonra sordugumda sut içtiler kek yediler diyordu

bugun ogleden sonra arkadaslar iki dk ugrayacakdi, çocuk durmuyordu, sabahtan tavuk çikarmis buzluktan, baba iki dk yemegi ocaga koyuversen dedim, ben daha acikmadim dedi yuruyuse gitti :) ben hastaneden sabah çikmistim yani kahvlatiyla duruyordum

oglum yari agaldi yari kucakda durdu iyi kootu yaptim yemegimi
çarsamba gidiyor ama uzulmuyorum ne yalan soyleyim

saolsun gelip çcouklarimin basinda durdu ama bilsem boyle olacagini lafini bile etmezdim

ogluma surekli bebek seni dovecek , siracak fln deyip duuryor
çevirip çevirip^firlaticam seni diye birbirlerine konuusyolar dede torun, bbegide çevirip firlatmaz ins benim oglan

yazsam roman olur, 5 gunde valla verem olcakdim , biseyde demiyorum
içime ata ataa bi hal oldum yemine derim
size yaziyorum rahatlayim diye

kiz ne dort saati
2 de basladi sancilar 3 de çocuk dogdu :))
kipîrdayamama suresi son 20 dk

normal dogum en az surse 8-10 saat suruyor ona gore kolay :))))

Gözün Aydın MaRaL, sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Uzun mutlu bir ömrü olsun Hakan bebeğin.
Doğum hikayende tam sana yaraşır olmuş, denemek istiyordun epiduralsiz oluvermiş kendiliğinden :)

kiz ne dort saati
2 de basladi sancilar 3 de çocuk dogdu :))
kipîrdayamama suresi son 20 dk

normal dogum en az surse 8-10 saat suruyor ona gore kolay :))))
Yaa babana çok güldüm. Senin bu oğlanın nedir bunların elinden çektiği.
Yavrucan daha doğmadan çoxuğa düşman oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…