gulme kizzYaa babana çok güldüm. Senin bu oğlanın nedir bunların elinden çektiği.
Yavrucan daha doğmadan çoxuğa düşman oldu.
saol canimGözün Aydın MaRaL, sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Uzun mutlu bir ömrü olsun Hakan bebeğin.
Doğum hikayende tam sana yaraşır olmuş, denemek istiyordun epiduralsiz oluvermiş kendiliğinden :)
Boşver yine k.valideden iyidir. Allah sana kolaylık versin doğumun gibi kırkınıda cıkar.gulme kizz
ben disimi SIKIYORUM , valla 1 hafta kalsa kafayi yerim kesin
Allahtan BUNALdi SIKILDI da gidiyor çarsamba :))
Iyi o zaman onlar iyi olsun da gerisi onemli degilBenide ekleyin o vakit GlyCmr :)
Benim pimpirikliğimden iki kere farklı drlara gösterdik göbeğini ikiside nrmal dedi.
:) katiliyorum. Bebem de ben de esmeriz. Seviyorum bizi :)Ne bu sarışın merakı anlamadım annem beni çöpe atsaydı o zaman.
Canım ben iki gündür sürekli temizliyorum burnunu. Bugün banyo yaptı raatladı gibi. Dr sordum sadece serum fizyolojik kullanabilirsin dedi.Yaaa bu geniz hırıltısından nasıl kurtulcaz bilen varmı ???
Bak benimki de bu hafta 420 gram almış maşallah çabuk toparlıyoryok canim sagmiyorum
ben tek gogus emziriyorum, ikinciyi verince kusuyor ,,zaten birini emdirene kadar isim biityor durtup duuryorum ha bire :)
10-15 dk emiyor iste, uyumadiysa zaten sira çabuk geliyor ayni goguse :)
uyaniksa 1 saaye acikiyor geri, uyyorsa 2-3 saat gidiyor
kilo alimi çok guzedli ahstanede, aynen devam edicem
O nasil fantezi :)Benim bebe de esmer duz sacli. kv iddia ediyo sarisin beyaz tenli ve kivircik sacli olacakmis donecekmispek guluyom :)
Evet cnm emziriyorum onu da kusuyor sonra da mama veriyorum. Kusmaları yuzunden kisir dongu oldu emzir mama ver kussun emzirEmdikten sonra veriyorsun demi ?? Bu sayede sütün tekrar çoğalma ihtimali olur
Inşallah düzelir canım benimki bugün çok sinirli vallaEvet cnm emziriyorum onu da kusuyor sonra da mama veriyorum. Kusmaları yuzunden kisir dongu oldu emzir mama ver kussun emzir
28 gun bitti insallah 40'i cikinca duzene girer aglama krizleriyle basedemiyorumInşallah düzelir canım benimki bugün çok sinirli valla
Bizimkinin kakasi gunde 1'e dustu normal mi acaba?10 da uyandı bebe hala uyumuyor meme koptu be çocuk uyu gariresmen elime sıçtı biraz önce tazyikli attırıyor bu kız
İnşallah canım biz 12 günlüğüz nasıl geçiyor zaman anlamıyorum birisi uyuyor diğeri Başlıyor oğlum çok kıskanıyor ve artık o da ağlıyor hayırlı sağlıklı bir şekilde büyüseler biraz rahaylarım belki :)28 gun bitti insallah 40'i cikinca duzene girer aglama krizleriyle basedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?