2015 Şubat Anneleri

Bebe gündüz ne kadar uyursa uyandırıyosunuz? Yoksa hiç uyandırmıyo musunuz? Tracye gore gunduz 2 saatten fazla uyursa uyandırın diyo. Benimki zar zor uyuduğu için 2 saati geçerse uyandırmıyorum.

Kızlar selam haftaya amcamınoğlunun düğün var ... Otelde yemekli falan gitmek istıyorum haliyle ama bebeğim etkilenirmi yani davul zurna yok ama volüm yüksek olacak ... Napmalı ??? Bebekle gıdeyımmı bırınemi bırakayım
Kötü yanı bızım tarafın hepsi düğünde kocamın tarafına bırakılcam Ds laf ederlermi acep

Canım hangi emziği aldı benimki hala öyle ayıla bayıla emmiyor açken hele hiçbkabul etmiyor

bende bakkal emziğen avente kadar 6 çeşit emzik var ama aventi aldı diğerlerni almıyor

bu arada hala çok istek değil ama eskisi gibide değil tamam ağzında saatlerce tutmuyor ama en azından alıp uyuyana kadar ağzında tutuyor

Kaliteyi sevecek seninki benimki ucuzcu bakkal memesi alıyor

Negüzel uyumasına yardımcı oluyor maşallah
bizimkide az da olsa bakkal emziğini alıyor keşke aventi alsaydı

Buarada instagramdan ekledim canım seni

Seni anlayamadık zate. Bir heyet oluşturup seni kontrole gelicez yakında.
Litchi yi anlıyorum bende atnıyım mıtfağa gidip bişey bile alamadım gaz sancımız fena halde ve bir damla uyku yok ya ağlama yada meme aranma annem gitti ya bugün su içmedim daha o yüzden çok görmeyin çocuktan çocuğa değişiyor

Buarada instagramdan ekledim canım seni
bende kabul ettim canım

babasına çekmiş anasına çekseydi emziğe gerek kalmadan uyurdu

Negüzel uyumasına yardımcı oluyor maşallah

bizimkide az da olsa bakkal emziğini alıyor keşke aventi alsaydı

aman bi emzik alsında aventi bakkalı farketmez valla

MaRaL_ yaptım şeker. Ben üstüne galeta unu sürüyordum bunda susam var.

Eklentiler

• DSC_0737.webp
    14 KB · Görüntüleme: 121
Bebe gündüz ne kadar uyursa uyandırıyosunuz? Yoksa hiç uyandırmıyo musunuz? Tracye gore gunduz 2 saatten fazla uyursa uyandırın diyo. Benimki zar zor uyuduğu için 2 saati geçerse uyandırmıyorum.
İki saat mi? Benimki uyanıkken susmuyorki bir şeye ağlıyor. Nasıl olacakmış o.ee bu kadar aylık bebeğin uyku ihtiyacı 16 saatse ne zaman uyuyacAk

benimki 3 saatir uyyor, 5 saat uykuuz kalmisti oncesinde, ellemedim bende
kipirdamaya absliyor zaaten uyanir birazdan

Doğru diyorsun. Kimi bebeler sürekli ağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…