- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
banyoya eşim evdeyken giriyorum ama evi temizliyorum hatta hergün ev süpürür oldum gelen oluyor pis olmasın diyeBen hala banyoya bille giremiyorum siz ev temizliyorsunuz. Koktum kesin
Canım hangi emziği aldı benimki hala öyle ayıla bayıla emmiyor açken hele hiçbkabul etmiyor
Kaliteyi sevecek seninkibende bakkal emziğen avente kadar 6 çeşit emzik var ama aventi aldı diğerlerni almıyor
bu arada hala çok istek değil ama eskisi gibide değil tamam ağzında saatlerce tutmuyor ama en azından alıp uyuyana kadar ağzında tutuyor
Negüzel uyumasına yardımcı oluyor maşallahbende bakkal emziğen avente kadar 6 çeşit emzik var ama aventi aldı diğerlerni almıyor
bu arada hala çok istek değil ama eskisi gibide değil tamam ağzında saatlerce tutmuyor ama en azından alıp uyuyana kadar ağzında tutuyor
bizimkide az da olsa bakkal emziğini alıyor keşke aventi alsaydıKaliteyi sevecek seninkibenimki ucuzcu bakkal memesi alıyor
Buarada instagramdan ekledim canım senibende bakkal emziğen avente kadar 6 çeşit emzik var ama aventi aldı diğerlerni almıyor
Seni anlayamadık zate. Bir heyet oluşturup seni kontrole gelicez yakında.
bende kabul ettim canımBuarada instagramdan ekledim canım seni
Kaliteyi sevecek seninkibenimki ucuzcu bakkal memesi alıyor
Negüzel uyumasına yardımcı oluyor maşallah
bizimkide az da olsa bakkal emziğini alıyor keşke aventi alsaydı
Bu doktor izmirde canimNerde cnm bu dr?
Emekoba benimBende eklemek istiyorum hepimizi instagramdan ama isimlerinizi bilmiyorum
İki saat mi? Benimki uyanıkken susmuyorki bir şeye ağlıyor. Nasıl olacakmış o.ee bu kadar aylık bebeğin uyku ihtiyacı 16 saatse ne zaman uyuyacAkBebe gündüz ne kadar uyursa uyandırıyosunuz? Yoksa hiç uyandırmıyo musunuz? Tracye gore gunduz 2 saatten fazla uyursa uyandırın diyo. Benimki zar zor uyuduğu için 2 saati geçerse uyandırmıyorum.
benimki 3 saatir uyyor, 5 saat uykuuz kalmisti oncesinde, ellemedim bendeBebe gündüz ne kadar uyursa uyandırıyosunuz? Yoksa hiç uyandırmıyo musunuz? Tracye gore gunduz 2 saatten fazla uyursa uyandırın diyo. Benimki zar zor uyuduğu için 2 saati geçerse uyandırmıyorum.
Doğru diyorsun. Kimi bebeler sürekli ağlıyor.Litchi yi anlıyorum bende atnıyım mıtfağa gidip bişey bile alamadım gaz sancımız fena halde ve bir damla uyku yok ya ağlama yada meme aranma annem gitti ya bugün su içmedim daha o yüzden çok görmeyin çocuktan çocuğa değişiyor
oo super olmus ellerine saglik ,bu hangisi kabrtma tozlu olanmi ?MaRaL_ yaptım şeker. Ben üstüne galeta unu sürüyordum bunda susam var.
Evet. Sağoloo super olmus ellerine saglik ,bu hangisi kabrtma tozlu olanmi ?
afiyet olsun canim
çabuk tuket ama , bekleyince kuru oluyormus diyolar ben hiç yapmadim kabrtma tozuyla :)Evet. Sağol
Evde durunca yapıp yiyeceksin yoksa geçer mi ömür
Tamam canim takip etmeye basladim bende merak ediyorum azda olsa aylardir konustugum arkadaslarimi ve bebisleriniEmekoba benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?