- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Aman cok sukur evet bi sure yalniz kalmakta zor geliyor ama sen odaya hapis oldun senin icin daha iyi olacaktir ins zaten baktin kimsem yok diye uzuluyosun hemen bu gunler gelsin aklina 1 hafta yanimda halam kaldi o gidince bosluga dustum kimsem yok diye agladim ama bi yerde iyi oldu cekirdek ailemle kafamizi dinledik duse kalka alistik birbirimize...Hafta sonu kimse yok Allah'tan.
Aman cok sukur evet bi sure yalniz kalmakta zor geliyor ama sen odaya hapis oldun senin icin daha iyi olacaktir ins zaten baktin kimsem yok diye uzuluyosun hemen bu gunler gelsin aklina 1 hafta yanimda halam kaldi o gidince bosluga dustum kimsem yok diye agladim ama bi yerde iyi oldu cekirdek ailemle kafamizi dinledik duse kalka alistik birbirimize...
Canım biliyoruz problemlerini. Sanırım sen birinin yüzüne şunu yap bunu yap diyemiyorsun bekliyorsun kendileri düşünsün onlarda düşünmüyor.Olay şu. Bebiş Doğdu biz eve geldik ya. Sezeryandan dolayı ben hareket edemiyordum Dr lar da komposto çorba sulu yemek yesin dedikleri için bir yardımcı tutalım dedik. Yardımcı geldi yemek yapmaya. Sonra bebişi kutlamaya annem geldi kal biraz dedik. Annem kalırken benim sadece yemeğiyle dut ve incirimle ilgilendi yardımcı olmasına rağmen. Sonra annem gitti kv geldi o da sadece yemekle ilgilendi. Herkes yemek yemek için beni bekliyordu. Mesela kahvaltı haxırlanıcak yardımcı sıcak hazırlayayım diye sizi bekledim diyordu. Iki saat onu bekliyordum(kahvaltı saatini söylememe rağmen) tam kahvaltı hazır oluyordu bebiş ağlıyordu annem ya da kv ben bakayım sen kahvaltını yap demedi. Ben gidip bakıyordum herkes benim dönmemi bekliyordu kabus gibi yaa. Birkaç kere zorla baktırdım Bebişi. Bebişe benim bakmam tabii ki iyi ama diyorum ya ne tuvalet ne banyo hiç kendine Zaman'ım olmadı.
Odadan cikinca nolacakki?
Canım biliyoruz problemlerini. Sanırım sen birinin yüzüne şunu yap bunu yap diyemiyorsun bekliyorsun kendileri düşünsün onlarda düşünmüyor.
Bende öyleyim aslında. Bak kimseye bir şey yapın demedim onlarda bize ihtiyacı yok diye dağıldı gittiler
Bazen iyi oldu diyorum ama bazende cinnet aşamasına geliyorum
Canim eger mama yiyorsa gunde uc cay kasigi falan su vermek lazim demisti ebe. Ama sadece anne sutu veriyorsan su verilmiyor.Annem su veriyor musun bebişe diye sordu? Vermiyorum dedim ver dedi yaw. Ah benim bebekliğim nasıl geçmiş böyle. Herbişey yemiş içmişim. Içinizde bebişe su veren var mı?
Bana daa dedirtmiyorlar. Yine gel diyecekmişim
Başkası dese sallamazdım da annem diyince işler Değişiyorr
Canim eger mama yiyorsa gunde uc cay kasigi falan su vermek lazim demisti ebe. Ama sadece anne sutu veriyorsan su verilmiyor.
Ilk uc gun mama verdim bende o zaman verdim su. Ebe ne dediyse guvendim yani istersen sen de bi sor canim.Vermicem dedim ver dedi etrafımdaki herkes veriyor dedi demek mama veriyorlarmış onlar.
Parfüm sürüyor mu? Bir iki tuvalete girmem gerekti bebiş ağlamaya başladı bakan yok ben de çıkamıyorum telefon ettim yan odadaydı pışpış yapar mısın dedim. Battaniye parfüm kokmuştu.
Kızlar bebişlerinizi bi göğsünüzden emzirirken diğer göğsünüzün altınada fincan gibi bişi koyun birinden çektikçe diğerindende geliyo onlar boşa gitmesin. Özellikle sütü az olan arkadaşlar ,bi nimet gerçekten her emzirdiğimde yapıyorum ve gün içinde bayağı bi birikiyo.
Kiz cok merak ediyorum bu tempoda o uc cocukla buraya yazmaya nasil.vakit buluyosun :)) valla ben bazen vakit bulsam da uzansam sadece diyorum :))saat 20h30 olcak nerdeyse
çocuklar daha yemek yiycek, bebegi yikayip oyle uyutmayi dusunuyorum ama karni acikdi, once yikamali sonra emzirmeliyim
once bebekle ilgilnirsem yarim saaat gider e buyukler acikdi
çocuklarin yeemgini koyarsam da bebis isayn bayragini çeker
o piti pîti karameli sepetiiiiiiiiiiiii
Gerçekten mi? Bunu bilmiyordum. Peki o fincandakini hemen veriyısun ama di mi? Kaşıkla mı veriyosun?
Bende de hem annem hem kv vardi 20gun..senin tam tersi,bizde de bebegin her aglamasinda biri kostu,cok aglayinca kucagimdan aldilar,onu ye bunu ic...icime fenaliklar geldi..en cok anneme sonra kv cemkirdim durdum,bebegimi onlardan kiskandim..hormonlardan tabi,kimse gucenmedi..Olay şu. Bebiş Doğdu biz eve geldik ya. Sezeryandan dolayı ben hareket edemiyordum Dr lar da komposto çorba sulu yemek yesin dedikleri için bir yardımcı tutalım dedik. Yardımcı geldi yemek yapmaya. Sonra bebişi kutlamaya annem geldi kal biraz dedik. Annem kalırken benim sadece yemeğiyle dut ve incirimle ilgilendi yardımcı olmasına rağmen. Sonra annem gitti kv geldi o da sadece yemekle ilgilendi. Herkes yemek yemek için beni bekliyordu. Mesela kahvaltı haxırlanıcak yardımcı sıcak hazırlayayım diye sizi bekledim diyordu. Iki saat onu bekliyordum(kahvaltı saatini söylememe rağmen) tam kahvaltı hazır oluyordu bebiş ağlıyordu annem ya da kv ben bakayım sen kahvaltını yap demedi. Ben gidip bakıyordum herkes benim dönmemi bekliyordu kabus gibi yaa. Birkaç kere zorla baktırdım Bebişi. Bebişe benim bakmam tabii ki iyi ama diyorum ya ne tuvalet ne banyo hiç kendine Zaman'ım olmadı.
Ay bana da annemle kv bir olmus diyolar uyuz oluyorum ya ay icim sisti yeminle :))
biz son 15 saaatin sadece 5 saatini uyuduk gunduzKabus gibi bir gundu! Aglama krizleri gaz sancilari emme istegi bitmedi. Kucagimdan baska yerde de durmuyor, resmen aç susuz kaldim. Bir ara bayilacam sandim ama simdi uyudu allahim nolur 4-5 saat uyusun lutfen!
az once aciksinlar diye bekliyordum ayari tutturamadim kuçuk fazla acikmis kiyameti kopardi :)))Kiz cok merak ediyorum bu tempoda o uc cocukla buraya yazmaya nasil.vakit buluyosun :)) valla ben bazen vakit bulsam da uzansam sadece diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?