2015 Şubat Anneleri

Hafta sonu kimse yok Allah'tan.
Aman cok sukur evet bi sure yalniz kalmakta zor geliyor ama sen odaya hapis oldun senin icin daha iyi olacaktir ins zaten baktin kimsem yok diye uzuluyosun hemen bu gunler gelsin aklina 1 hafta yanimda halam kaldi o gidince bosluga dustum kimsem yok diye agladim ama bi yerde iyi oldu cekirdek ailemle kafamizi dinledik duse kalka alistik birbirimize...

Evde on kişi varken de bana kimsem yok gibi hissettirdiler zaten.

Canım biliyoruz problemlerini. Sanırım sen birinin yüzüne şunu yap bunu yap diyemiyorsun bekliyorsun kendileri düşünsün onlarda düşünmüyor.
Bende öyleyim aslında. Bak kimseye bir şey yapın demedim onlarda bize ihtiyacı yok diye dağıldı gittiler
Bazen iyi oldu diyorum ama bazende cinnet aşamasına geliyorum

Dedim canım ama bir ya da iki sefer dedim. Yapılmıyorsa ısrar etmedim. Bir de yaşlı insanlar zaten. Gözleri falan zor Görüyordu.

Annem su veriyor musun bebişe diye sordu? Vermiyorum dedim ver dedi yaw. Ah benim bebekliğim nasıl geçmiş böyle. Herbişey yemiş içmişim. Içinizde bebişe su veren var mı?

Annem su veriyor musun bebişe diye sordu? Vermiyorum dedim ver dedi yaw. Ah benim bebekliğim nasıl geçmiş böyle. Herbişey yemiş içmişim. Içinizde bebişe su veren var mı?
Canim eger mama yiyorsa gunde uc cay kasigi falan su vermek lazim demisti ebe. Ama sadece anne sutu veriyorsan su verilmiyor.

Kızlar bebişlerinizi bi göğsünüzden emzirirken diğer göğsünüzün altınada fincan gibi bişi koyun birinden çektikçe diğerindende geliyo onlar boşa gitmesin. Özellikle sütü az olan arkadaşlar ,bi nimet gerçekten her emzirdiğimde yapıyorum ve gün içinde bayağı bi birikiyo.

Parfüm sürüyor mu? Bir iki tuvalete girmem gerekti bebiş ağlamaya başladı bakan yok ben de çıkamıyorum telefon ettim yan odadaydı pışpış yapar mısın dedim. Battaniye parfüm kokmuştu.

Yok canım sürmüyor. yokk benimki baya bakıyor da işte kendi kafasına göre...

Gerçekten mi? Bunu bilmiyordum. Peki o fincandakini hemen veriyısun ama di mi? Kaşıkla mı veriyosun?

Kiz cok merak ediyorum bu tempoda o uc cocukla buraya yazmaya nasil.vakit buluyosun :)) valla ben bazen vakit bulsam da uzansam sadece diyorum :))

Gerçekten mi? Bunu bilmiyordum. Peki o fincandakini hemen veriyısun ama di mi? Kaşıkla mı veriyosun?

Ben hemen vermiyorum biriktiriyorum akşama kadar sağdığım sütün üzerine ekliyorum. Biberonuna koyup buzdolabına koyuyorum. İstersen hemen de verebilirsin kaşıkla

Bende de hem annem hem kv vardi 20gun..senin tam tersi,bizde de bebegin her aglamasinda biri kostu,cok aglayinca kucagimdan aldilar,onu ye bunu ic...icime fenaliklar geldi..en cok anneme sonra kv cemkirdim durdum,bebegimi onlardan kiskandim..hormonlardan tabi,kimse gucenmedi..
Bu annelerin arasi yok galiba..

Ay bana da annemle kv bir olmus diyolar uyuz oluyorum ya ay icim sisti yeminle :))

Sadece Kv dese zıt giderdim herhalde :)))

en son dayanamadım az önce eşime ne zaman gidecek dedim.
Bu hafta da kalır herhalde hastaneye falan gideceğiz ya, dedi. Kendimiz halediyoruz hastaneyi, dün de yalnız gittik dedim. zorlanıyormuşuz. Ben gayet rahattım zorlanmadım dedim ben de

Kabus gibi bir gundu! Aglama krizleri gaz sancilari emme istegi bitmedi. Kucagimdan baska yerde de durmuyor, resmen aç susuz kaldim. Bir ara bayilacam sandim ama simdi uyudu allahim nolur 4-5 saat uyusun lutfen!
biz son 15 saaatin sadece 5 saatini uyuduk gunduz
simdi uyuudu ama emin deilim uyanip uyanmayacaginda,saat 22h30 u bulursak uyanmaz bi iki saat, dusa girecem onu bekliyorum
buyuklerde uykuuszlukdan sizdi kaldi , oh olsun sabahin korunde kim kalkin deedi onlaara

Kiz cok merak ediyorum bu tempoda o uc cocukla buraya yazmaya nasil.vakit buluyosun :)) valla ben bazen vakit bulsam da uzansam sadece diyorum :))
az once aciksinlar diye bekliyordum ayari tutturamadim kuçuk fazla acikmis kiyameti kopardi :)))
kiz yaziyorumda geriyi okumuyorum,çabuk oluyor
bide gun içinde arada girip ce deyince hep burdaymisim gibi oluyor :) gidip geliyorum iste
napayim sizde benim stres topumsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…