Medela calmayla verdim dun ama o da bi tuhaf biberon cekti mi birden hizli geliyor hava yutuyor. Avent de var ama onlar cok zor degil cekisi diye verrsim yok bi de emmeyi birakirsa korkusunu kaldramiycam cunkulinke frsat bulursam bakicam inşallah ayakta da denedm bi amuda kalkmadgm kaldi
canim benm cok oldugunu dusunmuyorum bu kac saatr emilmemis goguslerden iki gogsun toplami ki artik sertlestiydi cocuk emmeyince. Dun sagdigimda iki memeden 30 cc cikmisti. Ilk kizimda hep sagarak verdim onda bugunlerde cok daha fazla cikardi aksine saginca miktari gormek de cnimi sıktızaten ben anlamiyorum elle sagmaya makineye pekbisey cikmiyor oyle akan cosan cinsten ama cocuk cekerken birden tikaniyor bir tuhaf is. Sutumun cok oldugunu dusunmuyorum artsin diye ugrasrken azaltma yoluna gidemem asla benmki akıstan mi cocujtan mi hepten karsti evet khverengi kisimdan sıkıyorum canm ordan olmycak miydi?
biz son 15 saaatin sadece 5 saatini uyuduk gunduz
simdi uyuudu ama emin deilim uyanip uyanmayacaginda,saat 22h30 u bulursak uyanmaz bi iki saat, dusa girecem onu bekliyorum
buyuklerde uykuuszlukdan sizdi kaldi , oh olsun sabahin korunde kim kalkin deedi onlaara[/QUOTB
uyutamadim butun gun
Ben hastane harici çıkaramadım hiç , korkuyorumKızlar bebekleri o kadar kalabalık ortamlara sokmaya korkmuyor musunuz.
Dışarda salgın hastalıklar almış başını gidiyor. Ben her hastaneye gittiğimde aklım çıkıyor,nerde insan azsa orda bekliyorum.
Ben kendimi iyi niyetli sanıyordum ya kızlar bildiğin malmışım ben :)
Bakıyorum da nasıl canm canm die yola getirilmişim. Bişey oldu bana bebekten sonra Allah acıdı da gözümü açmış olsa gerek ya da cok kotü bi doğum geçirdiğim için olum korkusu geldi o an bana, ondan mı sarsıldım ve kendime geldim bilemiyorum .
Acıdım kendime biliyor musun .. Onca şeyi elimle itip kendimi küçük düşürmelerime..Aynen ben de Malın önde gideniyim. Iyilik olsun herkes mutlu olsun diye uğraşırken millet beni hiç iplememiş bile. Iki güzel söz söyleyene kanmışım. Bundan sonra bebişimiz için tırnakları Çıkarma zamanı. Kimse kırılmasın yok artık.
Acıdım kendime biliyor musun .. Onca şeyi elimle itip kendimi küçük düşürmelerime..
Şimdi de belki bebeğimin annesi söyle Olmalı " boyle Olmalı duygusu beni kendime getirdi . Biri için bişey yapacaksam artık bebeğim o kişi ..
Bi de alttan aldığını veya idare ettiğini düşünüyordun değil mi .Ayrıca bebişlerimize örnek olmalıyız. O kadar yıldır ezdirip durmuşum kendimi. Herkes haddini bilmeli artık.
Kimse bizi merak etmemiş ilk defa tum gün giremedim buraya hem yorgun hem Üzgünüm hatta su an yazmayla birlikte ağlamaya basladim yine ne hos
Dun gece cok kotuydum sabaha dek caresizlikten agladim. Her emme denemesi aynı hüsran emmek istedi ememedi hava yuttu gazdan catladi yorgunluktan bayildi hep uyudu. Dörde doğru ben de sızdım yorgunluktan altı gibi biraz emmeyi basardi sonrasında oglene kadar iki kez daha düzgün emdi bendeki sevinci Şükrü gormeliydiniz bu sefer mutluluktan agladim. Derken ogleden sonra is yine karıştıegildim olmadi yattim olmadı hertur pozisyonu denedm memeyi çeşitli yerlerinden sıkıştırdım hep aynı sinir kavga gaz kiyamet her defasinda sızdı kaldi. Her emzirme mücadelesnde 3-5 dk belki emdi o da öyle hep guk guk yutkunma sesi duyarak degil yani tam doymadgndan uykuya da tam dalamadi emzigi.ilk defa uzun uzun emdi yavrum icim kıyıldı halbuki emzik tutsun derdindeydim dune kadar bos bos onunla avunur oldu garibim. Butun gun gizli gizli agladm esim kızıyor kötüyü cagrma nazar oldu cocuk gecicek aglayip durma diye ama elimde degil. Benim icin öyle buyuk bi lutuftu ki emmesi noldu ds böyle oldu birden dunyam yıkıldı sanki cok aciyo içim hep dua ediyorum rabbm eskisine hatta daha iyisine dondursun diye. Tum gun buldugum her firsatta uc bes dklik emzirmeler sonrasi gaz sancisi feryat figan sakinlestrmkle gecti. Bu arada buyuk kizimi yokmus yerine koydum gitti niye uzgunsun agliyorsun diye sorup duruyor bi de ona ağlıyorum o an saat on gibi parcali parcali yatarak 6-7 dk emdi uyudu baya uzun. Ben de sut sagdim karni tok uyusun bari diye ama bbibiberon da bi tuhaf icemio ondan da hava yutuyor sanki anlmadm bu isi sorun ne. Burnunu temzliyorum hep. Genzine kavrdiklarndan gluk guluk sesler geliyo bazen m dilinin uzeri beyaz ama pamukcuk gibi degl sutten oluyor ya öyle acaba dili mi rahatsz ediyor diycem ama öyle olsa hic almazdi. Ben emme suresi on iki dkya cikti diye sevinirken dustuk.iki uc dakkalara allahim yardim et. Tartida tarttim saglik ocagna salı gittik o gunki kiloduyla ayni hic gr almamış zaten bu sorun saglik ocagi ertesi gun basladi akşam bikere oluyordy kriz gibi dun akşamdan beri full time oldu olmaz olsun orda kilo alimi iyi dediler gicik oldugum bi komsuyla denklestik geldo bakti bebege hemen bilmiyorum cidden nszar mi degdi bi de arkdslara resm gonderdm salak gibi vatsap grubundan kimse maşallah demedi adam akilli birinin gözu degdi belki de yavruma. Bir anda bu denli tepetaklak olur mu yaa
Yok yok bende öyle hissediyorumBen kendimi iyi niyetli sanıyordum ya kızlar bildiğin malmışım ben :)
Bakıyorum da nasıl canm canm die yola getirilmişim. Bişey oldu bana bebekten sonra Allah acıdı da gözümü açmış olsa gerek ya da cok kotü bi doğum geçirdiğim için olum korkusu geldi o an bana, ondan mı sarsıldım ve kendime geldim bilemiyorum .
Bebişlerimiz daha şimdiden bize neler öğretti .Yok yok bende öyle hissediyorum
Kimseye eyvallahım yok varsa yoksa bebek.herkesi silebilir moddayıM.
Hadi bakalım 41 kere maasallah. Getirdin mi kevgiri[/QUOTE
Yok anacim ne kevgiri 40 tas okudum ben:)
Benim koca aynı koca çok fena boşanasım ve memlekete gidesim var yaw böyle ömür geçmez kiYok yok bende öyle hissediyorum
Kimseye eyvallahım yok varsa yoksa bebek.herkesi silebilir moddayıM.
Bnmki de bi cok ii bi garipBenim koca aynı koca çok fena boşanasım ve memlekete gidesim var yaw böyle ömür geçmez ki
Benim ki iyi falan değil,kendimi iyi hissetmiyorum onun yanında.. Ne olarak görüyo acaba beni sorcam en sonunda?!Bnmki de bi cok ii bi garip
Ikizler burcu erkeği .. Bö
Biberon kullanmasan olmaz mı? Şırıngayla veriyorduk biz.
Canım sen daha iyi bilirsin bebeğini ama bana sanki gazı ya da sancısı var gibi geldi.
Benimki memeyi iyi tutan bebek ama bazı günler ne oluyorsa tutmuyor. Diyorum süt çok geliyor bebek emmeye yetişemiyor.
GidiP mememyi boşaltıp geliyorum yok kafa atıyor Yok yalanıyor geri çekiliyor.
Sonra düzeliyor. Bu arada banyo yaptırdın mı? Bir yaptır önce rahatlasın. BBir de 2-3 saat hiç emzirmeyi deneme.
Benim önerim bunlar.
Benim ki iyi falan değil,kendimi iyi hissetmiyorum onun yanında.. Ne olarak görüyo acaba beni sorcam en sonunda?!
Saat 4. 48 saattir uykusuzum ve sürekli ağlıyorum. Saatlerdir ugrasmktan sinirlerim harap oldu. Cocuk en son canhiras bisekilde emmek istedi hertur pozsyonu denedm hem emmek istedi hem emeneyip kavgaya tutustu basti figani sonra da klasik son sızdıactir diye biberon denedm yok onları da almadi bitkisel hayata girmiş gibi sızıyor delircem. Yanağını durtmkten harap oldum uyanmadi mi uyanmiyor da oyy nerelere gideyim.
Esime de kirgin ve kizginim. Devamli bana mantıksal bilimsel bişeyler bulup sözüm ona teselli ediyor ama tarzi canimi acitiyor. Benm ne hissetgmi en çok onun anlmasi lazımdı yok niye ağlıyorsun da kotuyu cagriyorsun da. Ac degildir o iki yudum cekmis iste yeter bilmem ne. Biberon ver de iyice birakirsa gorursun de.. ki bu sonuncu ezdi gectibagirdim kufrettim agladim bu sefer de rezil et komsulara kendini oldu adı. Ya ben mahvolmusum durumun trajedsi biyandan cocugum ac pskoljisi biyanda. Kendimi lanetlo hissetmem ikinci kezz cok iyi bibildiğim bir filmin sahnelerini yasiyot olmam zaten nsl buyuk aci bana. Cok mu zor bi saril öp elimi tut gececegine dair yumusak ses tonuyla konus yok bidbid bi milyon bahane üretip dik bi sesle bilgiclik yap beni elestir sonra da ne desek suc aa diye bi dee hasla ohh.. erkek milleti hodugun onde gideni iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?