2015 Şubat Anneleri

Biberon kullanmasan olmaz mı? Şırıngayla veriyorduk biz.

Kızlar bebekleri o kadar kalabalık ortamlara sokmaya korkmuyor musunuz.
Dışarda salgın hastalıklar almış başını gidiyor. Ben her hastaneye gittiğimde aklım çıkıyor,nerde insan azsa orda bekliyorum.
Ben hastane harici çıkaramadım hiç , korkuyorum

Ben kendimi iyi niyetli sanıyordum ya kızlar bildiğin malmışım ben :)
Bakıyorum da nasıl canm canm die yola getirilmişim. Bişey oldu bana bebekten sonra Allah acıdı da gözümü açmış olsa gerek ya da cok kotü bi doğum geçirdiğim için olum korkusu geldi o an bana, ondan mı sarsıldım ve kendime geldim bilemiyorum .

Aynen ben de Malın önde gideniyim. Iyilik olsun herkes mutlu olsun diye uğraşırken millet beni hiç iplememiş bile. Iki güzel söz söyleyene kanmışım. Bundan sonra bebişimiz için tırnakları Çıkarma zamanı. Kimse kırılmasın yok artık.

Acıdım kendime biliyor musun .. Onca şeyi elimle itip kendimi küçük düşürmelerime..
Şimdi de belki bebeğimin annesi söyle Olmalı " boyle Olmalı duygusu beni kendime getirdi . Biri için bişey yapacaksam artık bebeğim o kişi ..

Ayrıca bebişlerimize örnek olmalıyız. O kadar yıldır ezdirip durmuşum kendimi. Herkes haddini bilmeli artık.

Ayrıca bebişlerimize örnek olmalıyız. O kadar yıldır ezdirip durmuşum kendimi. Herkes haddini bilmeli artık.
Bi de alttan aldığını veya idare ettiğini düşünüyordun değil mi .
Sen olgun davran
Iyilik sende kalsın
Kötünün kendine yapar
Bu gibi sözleri öğrenmicek Benm cocuğum
-Hakk'ını yedirme
-kendini düşün herkes zaten kendi yanında
Dicem her daim ona

Canım sen daha iyi bilirsin bebeğini ama bana sanki gazı ya da sancısı var gibi geldi.
Benimki memeyi iyi tutan bebek ama bazı günler ne oluyorsa tutmuyor. Diyorum süt çok geliyor bebek emmeye yetişemiyor.
GidiP mememyi boşaltıp geliyorum yok kafa atıyor Yok yalanıyor geri çekiliyor.
Sonra düzeliyor. Bu arada banyo yaptırdın mı? Bir yaptır önce rahatlasın. BBir de 2-3 saat hiç emzirmeyi deneme.
Benim önerim bunlar.

Yok yok bende öyle hissediyorum
Kimseye eyvallahım yok varsa yoksa bebek.herkesi silebilir moddayıM.

Biberon kullanmasan olmaz mı? Şırıngayla veriyorduk biz.

Önce siringayi denedim cekmedi yutmadi disari akitti bosa gitti sonra biberon denedim ne medela ne avent agzina soktygum gibi ogurdu emme refkeksi yapmadı neticede hicbisekilde emmedi ve sızdı uyudu

Var gazı hava yutmktan bos mideden genzne kacrmktan hep gurul gurul. Bir de hırıltı desem degil tıkanıklik desem o da degil arka plandan derinden gelen bir ses var eko yapar gibi bi tuhaf. Esim tutturmus reflü diye. Banyo dun yaptı bugun yaptramadim. Hic emzirmeden beklmeyi denedm bes dk emdi emmedi yine sızdı sanki hiç uyumamis gibi

Saat 4. 48 saattir uykusuzum ve sürekli ağlıyorum. Saatlerdir ugrasmktan sinirlerim harap oldu. Cocuk en son canhiras bisekilde emmek istedi hertur pozsyonu denedm hem emmek istedi hem emeneyip kavgaya tutustu basti figani sonra da klasik son sızdı actir diye biberon denedm yok onları da almadi bitkisel hayata girmiş gibi sızıyor delircem. Yanağını durtmkten harap oldum uyanmadi mi uyanmiyor da oyy nerelere gideyim.

Esime de kirgin ve kizginim. Devamli bana mantıksal bilimsel bişeyler bulup sözüm ona teselli ediyor ama tarzi canimi acitiyor. Benm ne hissetgmi en çok onun anlmasi lazımdı yok niye ağlıyorsun da kotuyu cagriyorsun da. Ac degildir o iki yudum cekmis iste yeter bilmem ne. Biberon ver de iyice birakirsa gorursun de.. ki bu sonuncu ezdi gecti bagirdim kufrettim agladim bu sefer de rezil et komsulara kendini oldu adı. Ya ben mahvolmusum durumun trajedsi biyandan cocugum ac pskoljisi biyanda. Kendimi lanetlo hissetmem ikinci kezz cok iyi bibildiğim bir filmin sahnelerini yasiyot olmam zaten nsl buyuk aci bana. Cok mu zor bi saril öp elimi tut gececegine dair yumusak ses tonuyla konus yok bidbid bi milyon bahane üretip dik bi sesle bilgiclik yap beni elestir sonra da ne desek suc aa diye bi dee hasla ohh.. erkek milleti hodugun onde gideni iste.

Benim ki iyi falan değil,kendimi iyi hissetmiyorum onun yanında.. Ne olarak görüyo acaba beni sorcam en sonunda?!

Canım akrep burcu erkeği sabittir değişmez dediğim dediktir onun doğrularını kabul etmezsen savaşır seninle. Ama derinden de duygusaldır seni koruyucudur tek sever tam sever. Seni hayatının kadını olarak Görüyor. Senden Başkasını düşüneceğini sanmıyorum.

Senin eşinin burcu ne? Ben de burç yorumcusu oldum gece gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…