heheheh kiz ben pazartesi gunu çocugu dr a goturrucem , esine soyle sizide atarim geçerken hastaneye :)Sadece Kv dese zıt giderdim herhalde :)))
en son dayanamadım az önce eşime ne zaman gidecek dedim.
Bu hafta da kalır herhalde hastaneye falan gideceğiz ya, dedi. Kendimiz halediyoruz hastaneyi, dün de yalnız gittik dedim. zorlanıyormuşuz. Ben gayet rahattım zorlanmadım dedim ben de
sondayla ilgisi yok canim bi kaç denemede oyle olurVay kocamin basina gelenler 9ay yetmezmis gibi 3-4ayda bunu mu beklicek jeli bi arastirayim ön kismi uzun tutatalim da dedigin gibi bebekle bi yere kadar bide sondadan mi bilmiyorum sistit olmus gibi yandi yaa
Bende kutudaki ginbi yapmiyorum zaten yapilmaz gibi geldi o kaynayip soguyana jadar cocuk acliktan olur bende oncefen kaynatiyorum yiyecegi zaman mamayla karistirp benmari usulu isitiyorum acaba haatami ettim dedimOnceden suyu kaynatiyorum 10 dk sonra o suyu termosa koyuyorum lazim oldukca kullaniyorum sicakligibelli bir sure gidiyor sogudugunda cezvede achaataisitip mama yapiyirum
insallah duzelir canimKimse bizi merak etmemiş ilk defa tum gün giremedim buraya hem yorgun hem Üzgünüm hatta su an yazmayla birlikte ağlamaya basladim yine ne hos
Dun gece cok kotuydum sabaha dek caresizlikten agladim. Her emme denemesi aynı hüsran emmek istedi ememedi hava yuttu gazdan catladi yorgunluktan bayildi hep uyudu. Dörde doğru ben de sızdım yorgunluktan altı gibi biraz emmeyi basardi sonrasında oglene kadar iki kez daha düzgün emdi bendeki sevinci Şükrü gormeliydiniz bu sefer mutluluktan agladim. Derken ogleden sonra is yine karıştıegildim olmadi yattim olmadı hertur pozisyonu denedm memeyi çeşitli yerlerinden sıkıştırdım hep aynı sinir kavga gaz kiyamet her defasinda sızdı kaldi. Her emzirme mücadelesnde 3-5 dk belki emdi o da öyle hep guk guk yutkunma sesi duyarak degil yani tam doymadgndan uykuya da tam dalamadi emzigi.ilk defa uzun uzun emdi yavrum icim kıyıldı halbuki emzik tutsun derdindeydim dune kadar bos bos onunla avunur oldu garibim. Butun gun gizli gizli agladm esim kızıyor kötüyü cagrma nazar oldu cocuk gecicek aglayip durma diye ama elimde degil. Benim icin öyle buyuk bi lutuftu ki emmesi noldu ds böyle oldu birden dunyam yıkıldı sanki cok aciyo içim hep dua ediyorum rabbm eskisine hatta daha iyisine dondursun diye. Tum gun buldugum her firsatta uc bes dklik emzirmeler sonrasi gaz sancisi feryat figan sakinlestrmkle gecti. Bu arada buyuk kizimi yokmus yerine koydum gitti niye uzgunsun agliyorsun diye sorup duruyor bi de ona ağlıyorum o an saat on gibi parcali parcali yatarak 6-7 dk emdi uyudu baya uzun. Ben de sut sagdim karni tok uyusun bari diye ama bbibiberon da bi tuhaf icemio ondan da hava yutuyor sanki anlmadm bu isi sorun ne. Burnunu temzliyorum hep. Genzine kavrdiklarndan gluk guluk sesler geliyo bazen m dilinin uzeri beyaz ama pamukcuk gibi degl sutten oluyor ya öyle acaba dili mi rahatsz ediyor diycem ama öyle olsa hic almazdi. Ben emme suresi on iki dkya cikti diye sevinirken dustuk.iki uc dakkalara allahim yardim et. Tartida tarttim saglik ocagna salı gittik o gunki kiloduyla ayni hic gr almamış zaten bu sorun saglik ocagi ertesi gun basladi akşam bikere oluyordy kriz gibi dun akşamdan beri full time oldu olmaz olsun orda kilo alimi iyi dediler gicik oldugum bi komsuyla denklestik geldo bakti bebege hemen bilmiyorum cidden nszar mi degdi bi de arkdslara resm gonderdm salak gibi vatsap grubundan kimse maşallah demedi adam akilli birinin gözu degdi belki de yavruma. Bir anda bu denli tepetaklak olur mu yaa
Benim anlamadigim niye biri varken oda hapsi oluyo?benm de kalabalik ama cikiyorumBebişe evin diğer odalarını göstericim. Belki tv de izleriz.
memede sut birikme diye bisey yok diyor canim benim dr um o emse yine gelir sutunSimdi sagdigim sutu nasıl vericem onu dusunuyorum. Ne kadar vermeli hir de? Once emzrmeyo deniyip sonra versem uyuyup kalcak adim gibi eminim. Direk biberon versem bunu da beceremiyor 70cc kadar sagabildim korkumdan sıvı da almadim bugun pek. Uzun da sagmadim memede de cekcek sut olsun. Allahim nolur su pompayo cikar hayatımdan muhtac etme ona. Yeterince yapışık yasadim ona zamannda. Ben guzel kuzumun cuk cuk sesiyle emip boncuk gozlerini huzurls dikmesni istiyorum yeniden bana
heheheh kiz ben pazartesi gunu çocugu dr a goturrucem , esine soyle sizide atarim geçerken hastaneye :)
iki kisi bi bebekle hastaneye gidemiyormuyuz de esine :))))
Benim anlamadigim niye biri varken oda hapsi oluyo?benm de kalabalik ama cikiyorum
:)ay ne guzel yaa.ablan super fikir.senin ofiste sigara iciyolardir belki orasi olmazYarım.gün gideceğim. İşe götüreceğim.
Şaka ablam bakacak.
him ben sana geliyim o zaman pazartesineSağol canım :)) pazartesi kuran okutacağım ben ama
önemli bir şey değildir inşallah rjtin takip mi?
Yok ya o işin laf kısmı gayet de iyiydik yani.
Benim için daha rahattı kv siz gitmek en azından onu düşünmedim bir de kafamı yoran biri yoktu fazladan
Benim kv olunca emzirirken kendimi odaya kitliyorum yoksa sinir krizine giriyorum.benim kendi ailem yanimda su an.onlarda bu hafta gidiyo.kv benm evi mesken tutcak kesin yatili gelemedi diye uzuluyodu!muhtemel bende senn gibi olcm tum diziler mevcutBenim sadece kv var ve rahat etmek için mümkün mertebe odada kalıyorum zaten kadın da gözümün içine bakıyor gitsem de odadan yayılıp izlese rahat rahat dizilerini.
Benim izlemeye dayanamadiğım ne varsa müdavimi kadın e onun izledikleri açılıyor sıķılacağıma odaya geçiyorum. Gerçi mümkün olduğunca geziyorum ama evim de küçük zaten.
Masallah senn sutun cok.gecen biri diyodu sut azaltici oneriler.memenin siyah yerinin ustunden majas gibi sikistiriyosun degil mi?Simdi sagdigim sutu nasıl vericem onu dusunuyorum. Ne kadar vermeli hir de? Once emzrmeyo deniyip sonra versem uyuyup kalcak adim gibi eminim. Direk biberon versem bunu da beceremiyor 70cc kadar sagabildim korkumdan sıvı da almadim bugun pek. Uzun da sagmadim memede de cekcek sut olsun. Allahim nolur su pompayo cikar hayatımdan muhtac etme ona. Yeterince yapışık yasadim ona zamannda. Ben guzel kuzumun cuk cuk sesiyle emip boncuk gozlerini huzurls dikmesni istiyorum yeniden bana
memede sut birikme diye bisey yok diyor canim benim dr um o emse yine gelir sutun
biberonu nasil alicak bilmiyorum ama ben bu konuda tecrubsizim
avent varmi elinde anne memesine en yakin oydu galiba
kiz kalkicam seni gordum kalkamiyorum valla, çok uzuldum canim keske yardimci olabilsem
vedigim linki bi incele insallah derdine derman bulursun
dik pozisyon da ayakda denedinmi emzirmeyi
Masallah senn sutun cok.gecen biri diyodu sut azaltici oneriler.memenin siyah yerinin ustunden majas gibi sikistiriyosun degil mi?
Bendede ayni sorun vardi yatarak emzir bence sut direk akmadigi icin biraz daha uzun memede kalabilir.ama sanirim bi anda ciglik cigliga aglamasi gazdan cunku emdikce karni gurulduyo buyuk ihtimal sancilaniyo kendi sikarak memeye yapisiyo kizariyo.ayni sorunu bende yasiyorum ama benimki biraz alisti sanki.seninkide alisir heralde.ama aynisi yani
Serum fizyolojik kac damla sikiliyo kizlar
Benim anlamadigim niye biri varken oda hapsi oluyo?benm de kalabalik ama cikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?