karbonatli su neye yariyorki ilk defa duydum , her emzirme oncesi sonrasinda mi yikiycamKarbonatlı su suruyomusun onu sakin ihmal etme.ben tembellik ettim surmedim hemen yara oldu.yara olunca da sut akamadı.tikandi.mastıt oldu.şükür ki apse olmadan ucundan döndüm.acıdan notırdamin Kamburu gibi geziyodum evde şimdide yamuk emzirmelerden yadigar sırt ağrısı cekiyorum.karbonatlı su ve bol lansinoh sürerek kurtuldum
Günaydınnnn... Kırkımızıda çıkarttık çok şükür . Göbekler attık oynadık:) bugünde kardeşim kahvLtıya çağırdı, akşam yemeğide dahil ordayız. Yarında hastane var. Çok mu gezdik ne:) ama 40 günün acısını çıkarayım:)
Kotu oldugundan degil ama kv kalinca zor cidden anne gibi olmuyo. Benim annem baska sehire o kalio yanimda. Kvde de hergun gelio aksama kadar. Gelsin bana zarari yok sagolsun da dedigin gibi biseylere karisinca ya da fetva verince uyuz oluo insan bi de lohusasin kaldiramiosun. Valla bazen annemin dedikleri bile batio.
Ne zor bi surecmis bu. Bu kadar alingan kirilgan degilimdir normalde.
Bizimki bana 10 dk mesafede oturuyo.israrla soyluyorum ben seni birakirim diye aksamlari.annme haftaici dururum haftasonu giderim demis amabenimkiler 6 saat yoldan geliyo ve kalck baska yerleri yok.bu ayrima varamiyo.offfff
omzumda uyudu ama yataga koyunca uyanacak, sabah 8 den beri uykusu var dalamiyor bi turlu
agzi dili yok gunahsiz yavrum aci çekiyoragliyor sadece, o çaresiz ben çaresiz
su ayse nin soyadi neydi gaz videosu olan ?
kucagimdada zor susuyor canimbenimkide kolay dalmıyor uykuya 1,5 saat kucağımda tutuyorum tam beşiğe koyuyorum uyanıyor ağrı sancı yok diye tahmin ediyorum çünkü kucağıma alır almaz suyuyor
Canim ben hacisakir granullu sabun ve dalin yumusatici leke falan kalmiyo memnunumkızlar bebek deterjanı ne kullanıyorsunuz
ben dalinin sıvısını ve yumuşatıcısını almıştım ama kusmuk lekesini bile çıkarmıyor deli oluyorum
değiştireceğim deterjanı
kızlar bebek deterjanı ne kullanıyorsunuz
ben dalinin sıvısını ve yumuşatıcısını almıştım ama kusmuk lekesini bile çıkarmıyor deli oluyorum
değiştireceğim deterjanı
omzumda uyudu ama yataga koyunca uyanacak, sabah 8 den beri uykusu var dalamiyor bi turlu
Dalin yumuşatıcı ve hacışakir granül kullanıyorum. Memnunum şimdilik.
Canim ben hacisakir granullu sabun ve dalin yumusatici leke falan kalmiyo memnunum
kucagimdada zor susuyor canim
koysam uyanirmiki(
var ti$ortum canim yatagindatamam kızlar sağolun bende değiştireyim bari zaten deterjanım az kaldı çabuk bitsin diye bol bol döküyorum elde yıkarken falan
kolik mi acaba seninki
yavaşça koy beşiğine ve üzerindeki tişörtünü yada çamaşırını çıkarıp kafasının yanına koy kokunu alsın ondan
o zaman sakinler ve uyur
bende ilk zamanlar çok zorlanmıştım ve böyle yaptım
hala beşiğimizde tişörtüm var
kokusuna ben tahammül edemezken el kadar bebeye huzur veriyor enteresan
saol canimAman dikkat et kendine sen bize de bebişe de lazımsın.Ayşe Öner yağ ile birlikte yaparsan işe yarıyor.Benim kızın 1 ay sonra çıktı gaz problemi pek bi erken başladı seninki kıyamam yavrum uyuyacağı zaman tam.İşe yarar inş.
Kulak cubugunu zeytinyagina batirip azcik makatina sokuyosun ama dr lar kaka 5 gunu gecerse cok huzursuz olursa yapin diyolar surekli mudahale ilerde cocugun kakasini kendi yapamamasina sebep oluyomus benimki bi keresinde 5, gun yapti ama ne kivrandi yavrum oyle 1 gunde mudahale etmeyin kizlar doktorumuzda aile hekimligindeki hemsirede siki siki tembihledi cok uzun surs yapmazsa huzursuz olursa mudahale et diye fitil bile en son caren olsun dediler 7 gune kadar kaka yapamama normalmisKulak cubugu yontemi nedir sabun nedir benim kiz dunden beri yapmadi karni gurul gurul emdikce bagirsaklari ptirdiyor denemedigim sey kalmadi gun boyu masaj bi iki pirt ama kaka yok
Hic onermiyo doktorlar kesinlikle recele sekee batirmayin diyolar bebelerin suan sindirimi sekeri sindiremezmisReçel fazla tatlı gelmez mi bebise
Sevgi çok ayrı canım. Annem benim canım. Ama dediğim gibi kv de çok iyi. Ayırım yapamıyorum. İnşaAllah hep böyle gider, sorun yaşamayız ilerde.Bu kadar k.valide sevgisi de sende gördüm valla.
Ben k.validemi o kadar sevsen vicdan azabı çekerim anneme karşı.
verdim valla ama şöyle bir gerçek var hala canı isterse alıyor mesela açken çok çabuk alıp dakikalarca emiyor veya emzirdikten hemen sonra kolay alıyor ama öğün aralarında keyfi varken almak istemiyor
Litchi canim su benim kociside bi yorum yapsana bay oglak:) bende akrebim ay burcum kovaymis sanirim:)
Saol canim biraktim iyi bir dr.a danismadan baslamayayim dedim. Oglumda da birakmistim dogum sonrasi. Riskli biseymis anlasilanAhhh o sorularrr sorularr...canim sana soylemeyi unuttum sanirim eger dvm ediyosan asprin kullanirken bebegi kakasinin siyah olmsyacakmis bi de normalden cok kusarsa hmn dr a bilgi verilcekmis
Hangi marka canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?