2015 Şubat Anneleri

karbonatli su neye yariyorki ilk defa duydum , her emzirme oncesi sonrasinda mi yikiycam
lansinohun tarihi geçmis ise yararmiki yenisinimi alsam acaba , onceki aldiklarimdada faydasini gormedim ama neyse

mastit in tam tanimi nasil acaba , apse dedigin atesli halimi?
belirtilerin hepsi var bende ates hariç, gripdeki gibi bas agrim çokkkk kotuuuu

omzumda uyudu ama yataga koyunca uyanacak, sabah 8 den beri uykusu var dalamiyor bi turlu
agzi dili yok gunahsiz yavrum aci çekiyor agliyor sadece, o çaresiz ben çaresiz
su ayse nin soyadi neydi gaz videosu olan ?

kızlar bebek deterjanı ne kullanıyorsunuz
ben dalinin sıvısını ve yumuşatıcısını almıştım ama kusmuk lekesini bile çıkarmıyor deli oluyorum
değiştireceğim deterjanı

çıkar canım çıkar kizlara maşallah çok güzeller

Öyle ama annene nazın geçiyor annenin de sana. Kv bana da öyle bilmiş bilmiş konuşunca hele batıyor. 1 hafta daha kalmayı planlıyor anladığım kadarıyla puff.

Bizimki bana 10 dk mesafede oturuyo.israrla soyluyorum ben seni birakirim diye aksamlari.annme haftaici dururum haftasonu giderim demis amabenimkiler 6 saat yoldan geliyo ve kalck baska yerleri yok.bu ayrima varamiyo.offfff

ayrıma varamıyor deģil varıyordur da işine gelmiyordur

omzumda uyudu ama yataga koyunca uyanacak, sabah 8 den beri uykusu var dalamiyor bi turlu

benimkide kolay dalmıyor uykuya 1,5 saat kucağımda tutuyorum tam beşiğe koyuyorum uyanıyor ağrı sancı yok diye tahmin ediyorum çünkü kucağıma alır almaz suyuyor

ben dalinin sıvısını ve yumuşatıcısını almıştım ama kusmuk lekesini bile çıkarmıyor deli oluyorum
değiştireceğim deterjanı
Canim ben hacisakir granullu sabun ve dalin yumusatici leke falan kalmiyo memnunum

değiştireceğim deterjanı

Dalin yumuşatıcı ve hacışakir granül kullanıyorum. Memnunum şimdilik.

Aman dikkat et kendine sen bize de bebişe de lazımsın.Ayşe Öner yağ ile birlikte yaparsan işe yarıyor.Benim kızın 1 ay sonra çıktı gaz problemi pek bi erken başladı seninki kıyamam yavrum uyuyacağı zaman tam.İşe yarar inş.

Dalin yumuşatıcı ve hacışakir granül kullanıyorum. Memnunum şimdilik.

Canim ben hacisakir granullu sabun ve dalin yumusatici leke falan kalmiyo memnunum

tamam kızlar sağolun bende değiştireyim bari zaten deterjanım az kaldı çabuk bitsin diye bol bol döküyorum elde yıkarken falan

kucagimdada zor susuyor canim
koysam uyanirmiki (

kolik mi acaba seninki
yavaşça koy beşiğine ve üzerindeki tişörtünü yada çamaşırını çıkarıp kafasının yanına koy kokunu alsın ondan
o zaman sakinler ve uyur
bende ilk zamanlar çok zorlanmıştım ve böyle yaptım
hala beşiğimizde tişörtüm var
kokusuna ben tahammül edemezken el kadar bebeye huzur veriyor enteresan

var ti$ortum canim yataginda
kolik deil 3 saat uyudugu oluyor ard arda ama arada boyle tutuyor iste gazmidir kakamidir ne haltsa

saol canim
normalde 20 gun sonra çikiyor tam gaz problemi de bizde niye boyle oldu bilmiyortum, daha 11 gunluguz
gece çokca kaka yapinca 5 saat uyumus yavrum ama baskada uyumadi iste (((

Kulak cubugu yontemi nedir sabun nedir benim kiz dunden beri yapmadi karni gurul gurul emdikce bagirsaklari ptirdiyor denemedigim sey kalmadi gun boyu masaj bi iki pirt ama kaka yok
Kulak cubugunu zeytinyagina batirip azcik makatina sokuyosun ama dr lar kaka 5 gunu gecerse cok huzursuz olursa yapin diyolar surekli mudahale ilerde cocugun kakasini kendi yapamamasina sebep oluyomus benimki bi keresinde 5, gun yapti ama ne kivrandi yavrum oyle 1 gunde mudahale etmeyin kizlar doktorumuzda aile hekimligindeki hemsirede siki siki tembihledi cok uzun surs yapmazsa huzursuz olursa mudahale et diye fitil bile en son caren olsun dediler 7 gune kadar kaka yapamama normalmis

Bu kadar k.valide sevgisi de sende gördüm valla.
Ben k.validemi o kadar sevsen vicdan azabı çekerim anneme karşı.
Sevgi çok ayrı canım. Annem benim canım. Ama dediğim gibi kv de çok iyi. Ayırım yapamıyorum. İnşaAllah hep böyle gider, sorun yaşamayız ilerde.

Litchi canim su benim kociside bi yorum yapsana bay oglak:) bende akrebim ay burcum kovaymis sanirim:)

Ay burcu pek etkili değil canım duygu durumunu gösteriyor ama kendi burcun ve yükselenim daha etkili. Oğlaklar inatçı olur biliyırum ama çok esprilidirler eğlendirir güldürür mutlu eder. Akrep bayanlar çok hassastır sevecendir. Ikiniz hep mutlu olun inşallah.

Ahhh o sorularrr sorularr...canim sana soylemeyi unuttum sanirim eger dvm ediyosan asprin kullanirken bebegi kakasinin siyah olmsyacakmis bi de normalden cok kusarsa hmn dr a bilgi verilcekmis
Saol canim biraktim iyi bir dr.a danismadan baslamayayim dedim. Oglumda da birakmistim dogum sonrasi. Riskli biseymis anlasilan

Hangi marka canım

aventi aldı sadece
bakkal emziği ve wee denedim onları almıyor

ama ben büyük aldım galiba aventi
0/6 ay almamışım sanırım gözüme büyük geldi
belkide bu yüzden öğürüyor verince
bademciklerine mi değiyor nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…