:) doktorun dedigi dogrudur ama anne sutunden baska hicbirsey kullanmamasi gerekiyormus sun bebege gax ilaci d vit hep kullaniyoruz ikinci erken olan gebelikler hep o yuzden oluyor :)canım ben bebektn bişiler yapamayınca ve 1.aylık kontrolde bebişim az kilo almış sutun mu yok mama başla diyen dr. yüzünden bebişe mama verdik oğlum gece ve sabahı fışkırtmalı ağzıdan burundan kustu ve biz başka bir dr.a gittik. Dayım kendi çocuklarının dr.una götürdü bizi o sabah, mamadan kusmuş midesi kbl etmemiş. 1 hafta bol sıvı yeşillik hoşaf fln iç dinlen emzir gel bakalım sütün yetiyormu dedi dayımda eve gelince kıza yedirin içirin dinlensin ki sütü bebişe yetsin fln diyince k.valide bna hoşaflar kaynattı yemek yaptı temizlik yaptı artık bna bişi yaptırmadı ve 7 gün snra oğluşumun 270 gr aldığını gördük dr. süt yetiyor sen kndine yemene bak bol bol emzir dedi. inşAllah 2. ayımızda almamız gereken kadar kilo alırız. İlk ayımızda 560 gr almıştı sadece ama boyu 6 cm uzamıştı. K.validemle annemlere geldik 40 ımz çıkınca k.valide dün kız kardeşine gitti salıda uçakla dönüyor bnde haftaya pazar eve geçicem artık oğlum la ben tek olucam inş hem evi hem bebişi idare edebilirim :) Annem burada emzirince ben alıp kndi bakıyor ilgileniyor geceleri özellikle uyutuyor sen uyu diyor şimdilik iyiyim.
Ayrıca k.doğum kontolunde dr. dikişlerimi beğendi iyi kaynamışlar dedi rahim baya küçülmüş toparlamış dedi 40 ın çıkınca 40 ından sonra istediğini yapabilirsin dedi. 40 tan snra 6 ay regl olmazsan sütün korur gebelik için dedi ama regl olursan süt korumz dedi 40 çıktı bakalım ilk regl ne zmn olucaz annemlere geldik tabi kociş yine beklemede kaldı bizim ama korkuyorum dikişlere biz zarar zorlama olur mu die dr hiç bişi olmaz ilişkiye girmekle dedi ama daha parise gitmedik hiç biz
Sabahtan geliyo annm yemek hazirliyo yiyo iciyo arada kp ve kaynimda geliyo.sonra bulasiklari yikamaya yardim ediyo.yoruldum diye yatiyor.kaldıgında bi işe yarıyor mu bari
yardım ediyor mu yoksa kuru kalabalık mı yapıyor
Ahhh o sorularrr sorularr...canim sana soylemeyi unuttum sanirim eger dvm ediyosan asprin kullanirken bebegi kakasinin siyah olmsyacakmis bi de normalden cok kusarsa hmn dr a bilgi verilcekmisBenim kv ve kp geliyor bugub. Kv tamam da kp cekilmez geliyor elin adami gibi hissediyorum. Esim sabahtan aksama iste ben onlarla evde. Yardimlari olur ama erkekler niye bizim anne babamizla takilmiyor hic. Sorular sorular..
Hııı tabi. Şirinleri de görürüz.Cok istersek olar belki
Ablam bakacakÇocuğaa kim bakacak?
Bizim ofise kimse gelmez. Gelende evrak falan alıp verecekse hemen yapıp gider.yoksa cogu kişi beni işte zannediyor. Bebeği bilmiyorlar. Program internet üzerinden olduğundan evden hallediyorum onlara da işyerindeyim diyorum.es kaza biri gelirse mükellefteyim,bankadayım diyorum.Mukellefler icmiyo mu?biz ne zmn sizinki tarz bi ofise gitsek benm mudur musteri fln hep icer ben kullanmadigim icin o gun bogaz agrisi cekerim
Bu kadar k.valide sevgisi de sende gördüm valla.Canım çok ilginç ama bende tam tersi. Beni annem kasıyo. Kötü bi indan asla değil ama hep eski adetleri anlatıyo yapmaya çalışıyo. Kv ayatta karışmaz herşeyi bana sorar. Sen nasıl dersen öyle olsun der. Bide annem alıngandır, kv öyle değildir. Sanki beni o doğurmuş gibi:)
hazır yemek yemeye geliyor deseneSabahtan geliyo annm yemek hazirliyo yiyo iciyo arada kp ve kaynimda geliyo.sonra bulasiklari yikamaya yardim ediyo.yoruldum diye yatiyor.
Bebişimin poposu yine kızarmış acaba sık yıkamadığım için mi oluyor ki
Gerci bizimkinin kakasi yok ben cisini doldurdugu zaman da yikşyırum cesmede sakinliyor, 10 dkda acik birakiyorum hosuna gidiyorLitchi her kakadan sonra tut cesmenin altina rahatlar, popiş de pismez ben oyle yapiyorum
Tabi canim guvendigi sensin.o zmn iyiymis arada gerekirse goturursunBizim ofise kimse gelmez. Gelende evrak falan alıp verecekse hemen yapıp gider.yoksa cogu kişi beni işte zannediyor. Bebeği bilmiyorlar. Program internet üzerinden olduğundan evden hallediyorum onlara da işyerindeyim diyorum.es kaza biri gelirse mükellefteyim,bankadayım diyorum.
Yoksa elin adamı senin çocuğ yapmış olmanı umursamıyor.işyerinde dünyanın en iyi elemanı da olsa korkuyolar işleri yanlış olur diye.
aminnnn cumlemizinnn.belki bizimkiler gidince degisirhazır yemek yemeye geliyor desene
allah yardımcın olsun
Olmasi gereken o cnmKizlar benim kuzumun kakasi hardal rengi hep ve puturcukler var. Gerci kontrolde altini acti doktor kaka yapmisti gordu anormal olsa solerdi di mi?
Bi de ben bu kizin gazini cikaramiyorum ya ne yaparsam yapyim gork yapmiyo. Alttan cok verimli de ustten tik yok. Sonra da hep hickirik tutuyo. Gerci halinden memnun sadece kaka yapamazsa sinirlenio. Yanlis bisey mi yapiyorum acaba gazini cikariken pit pit vuruyosun iste.
Emziği verebildin mi canım?
Ah canim lutfen kendini uzup sutunu ve bebeginide etkileme buda gever bebegin sikintisiz istedigin gibi emmeye devam eder canim allah dermansiz dert vermesin bu bahsettigini yasamadim ama bak benimde gogusler kucuk iki kizimda direk yapisti memeye dedigin gibi hic sikintisiz ikiside cok guzwl emdi ama gel gorki sutum besleyici degil ilk kizimdada bundada hem emzirip hem mama veriyorum doymuyo cunku bende uzuldum bukadr memeci cocuklarim var emiyolar ama beslemiyo diye ama ne oldu bak ilk kizim mamayla buyudu gayet saglikli buda ayni sagliklarinyerinde olsunda diyorum.artik bak senin mama sorununda yok masallah sutun var eminimki senin prensesinde yavas yavas alisicak emicek.guzelce olmadi bi doktora falan danissan sprununu canim@mattika bu arada yanlış falan anlmadm canm bnm her yazdığıniz ayri bi kiymetli benm icin. Teşekkür ediyorum iyi temennilern destegn icin iinşallah asicaz kuzumla bunu
Karbonatlı su suruyomusun onu sakin ihmal etme.ben tembellik ettim surmedim hemen yara oldu.yara olunca da sut akamadı.tikandi.mastıt oldu.şükür ki apse olmadan ucundan döndüm.acıdan notırdamin Kamburu gibi geziyodum evde şimdide yamuk emzirmelerden yadigar sırt ağrısı cekiyorum.karbonatlı su ve bol lansinoh sürerek kurtuldumgeceden beri sol gogsum mah vetti beni, aglyarak emzirdim iki kere
ucu ayri yara olmaya basliyor asil gogsum komple sizliyordu, sxagi emzirsem yine sol aciyordu, basim agriyor, yorgunluk,gogus$i$((
sabaha kadar sicak suydu havluydu hasladim kendimi, simdi biraz iyi gibi ama basimin agrisi geçmedi bide halsizlik
mastit belirtileri bunlar hep insallah olmaam((((((((
Evet oyleymis canim sagolasin :)Olmasi gereken o cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?