2015 Şubat Anneleri

Okurken ağzımı buruşturup tavana baktım nedense....

Sonunda ben de instagramdayim meryemkuzu87 gozume carpanlari takip ettim ama atladiklarim lutfen siz ekleyiniz :)

Yok sonradan oldu benimde aksam olmustu simdi hergun devam ediyo ama surekli degil alttan gaz cikarmaya basladikca rahatliyo ama ara ara yine oluyo.benimde buyuk ve yayik ama benimki 1 ay 1 haftalik kapiyo memeyi.sut cok akarken boguluyo ama bi anda aglamasi gazdan.emerken alttan gaz cikarmaya baslaynca duzeliyo biraz sonra yine oluyo bekliycez artik gecmesini

Bn yanlis anladim o zmn pardon.benmde bazen cok hizli gidiyo agzindan damliyo sinirleniyo.kahvenin 2cm altindan 2 cm ustunden elimi makas yapiyorum isaret ve orta parmakla biraz sikinca rahatliyo

Canim bebegin onemli sutun onemli. Hizmet etme. Sonra sutun giderse sen aglarsin. Bebek uyuyunca uyu. Basim agriyor de basim.dondu de.

canım ben bebektn bişiler yapamayınca ve 1.aylık kontrolde bebişim az kilo almış sutun mu yok mama başla diyen dr. yüzünden bebişe mama verdik oğlum gece ve sabahı fışkırtmalı ağzıdan burundan kustu ve biz başka bir dr.a gittik. Dayım kendi çocuklarının dr.una götürdü bizi o sabah, mamadan kusmuş midesi kbl etmemiş. 1 hafta bol sıvı yeşillik hoşaf fln iç dinlen emzir gel bakalım sütün yetiyormu dedi dayımda eve gelince kıza yedirin içirin dinlensin ki sütü bebişe yetsin fln diyince k.valide bna hoşaflar kaynattı yemek yaptı temizlik yaptı artık bna bişi yaptırmadı ve 7 gün snra oğluşumun 270 gr aldığını gördük dr. süt yetiyor sen kndine yemene bak bol bol emzir dedi. inşAllah 2. ayımızda almamız gereken kadar kilo alırız. İlk ayımızda 560 gr almıştı sadece ama boyu 6 cm uzamıştı. K.validemle annemlere geldik 40 ımz çıkınca k.valide dün kız kardeşine gitti salıda uçakla dönüyor bnde haftaya pazar eve geçicem artık oğlum la ben tek olucam inş hem evi hem bebişi idare edebilirim :) Annem burada emzirince ben alıp kndi bakıyor ilgileniyor geceleri özellikle uyutuyor sen uyu diyor şimdilik iyiyim.

Ayrıca k.doğum kontolunde dr. dikişlerimi beğendi iyi kaynamışlar dedi rahim baya küçülmüş toparlamış dedi 40 ın çıkınca 40 ından sonra istediğini yapabilirsin dedi. 40 tan snra 6 ay regl olmazsan sütün korur gebelik için dedi ama regl olursan süt korumz dedi 40 çıktı bakalım ilk regl ne zmn olucaz annemlere geldik tabi kociş yine beklemede kaldı bizim ama korkuyorum dikişlere biz zarar zorlama olur mu die dr hiç bişi olmaz ilişkiye girmekle dedi ama daha parise gitmedik hiç biz

Kimse yok bizde bir ben birde stajyer kimse sigara içmiyor.ah keşke içsek.
Mukellefler icmiyo mu?biz ne zmn sizinki tarz bi ofise gitsek benm mudur musteri fln hep icer ben kullanmadigim icin o gun bogaz agrisi cekerim

Canım çok ilginç ama bende tam tersi. Beni annem kasıyo. Kötü bi indan asla değil ama hep eski adetleri anlatıyo yapmaya çalışıyo. Kv ayatta karışmaz herşeyi bana sorar. Sen nasıl dersen öyle olsun der. Bide annem alıngandır, kv öyle değildir. Sanki beni o doğurmuş gibi:)

Kız ben seni çok merak ettim. Daha geçen sordum kızlara girmiyomu diyo. İyisin çok şükür.:)

nrrdesin kiz sen gelmeyince kv terorune maruz kaldin sandim neyseki iyiymis hersey.
Bizim bu dr lar herseyi gramla olcmeye calisiyor az da kilo alsa anne sutu gibisi var mi. Sukur iyi bir dr bulmussun

Benim kv ve kp geliyor bugub. Kv tamam da kp cekilmez geliyor elin adami gibi hissediyorum. Esim sabahtan aksama iste ben onlarla evde. Yardimlari olur ama erkekler niye bizim anne babamizla takilmiyor hic. Sorular sorular..

Bizimki bana 10 dk mesafede oturuyo.israrla soyluyorum ben seni birakirim diye aksamlari.annme haftaici dururum haftasonu giderim demis amabenimkiler 6 saat yoldan geliyo ve kalck baska yerleri yok.bu ayrima varamiyo.offfff

Yapi meselesi iste :) ama olsun sanslisin yine annene nazin gecer laf edersin ama kv oyle olmuyo. Ya ben anlayisla karsilamaya calisiyorum. Onlar da eski kafa sonucta. Benim icin kotu niyetli olmasin yeter diger sorunlar asilir.

seni anlıyorum ilk zamanlar daha kötüydüm evladıma yetemediğimi düşündüm durdum ağladım cok kötüydü hala sütüm az ve doyurmuyor mama verirken içim gidiyor eziliyorum onun karşısında kendimi yetersiz işe yaramaz hissediyorum buda bebeğimle olan bağımı azaltıyor gibi süt olsa sadece emerek doysa herşey daha güzel olacak ama bilemiyorum çok karışıgım bazen saçma düşünceler falan
erkekler kadını anlayamaz seni bu durumda senden başka kimse anlayamaz
az bir anlayış gösterseler herşey daha iyi olacak ama onuda beceremiyorlar
pozitif düşünmeye calış kendini bi rahatlatmaya calış bakalım

Bizimki bana 10 dk mesafede oturuyo.israrla soyluyorum ben seni birakirim diye aksamlari.annme haftaici dururum haftasonu giderim demis amabenimkiler 6 saat yoldan geliyo ve kalck baska yerleri yok.bu ayrima varamiyo.offfff
kaldıgında bi işe yarıyor mu bari
yardım ediyor mu yoksa kuru kalabalık mı yapıyor

Seninle evlenmiş seninle çocuk yapmış akrep erkeği için geçmiş biter hep geleceğe bakar seni kıyaslamıyor büyük olasılıkla Gücü elinde tutmak için öyle yapıyor. Çünkü sen de aslansın Aslan'ın yönetim Gücünün farkında. Akrepler kabuğuna çekilmeyi sever o yüzden hislerini gösteremez ama Gözlerinden kesin anlarsın canım

Kız ben seni çok merak ettim. Daha geçen sordum kızlara girmiyomu diyo. İyisin çok şükür.:)

Canım benim akıllı tel yok pcden girince de evde fırsat bulup pc başına geçemiyorum az bir fb bakıp çıkıyordum foruma girip geçmişi okumak takip etmek kadar vaktim olmuyordu bugün annemler de fırsat yakaladım geldim bnmde hep aklımdaydınız kızlar napıyor die :) Birde bebiş ilk ay az kiloalmış die bir mama tecrübesi nie az almış stresi sütüm yetmiyor korkusu kndini eksik yarım bebişe yetemiyor hissetme psikolojisi vardı.

nrrdesin kiz sen gelmeyince kv terorune maruz kaldin sandim neyseki iyiymis hersey.
Bizim bu dr lar herseyi gramla olcmeye calisiyor az da kilo alsa anne sutu gibisi var mi. Sukur iyi bir dr bulmussun

ya sorma doğum hast. dr 3 öğün hemen mama vermelisin dedi bir korkuttu beni sanki çocuğum 1 kiloda 1500 yeni olmuş ölecek açlıktn gibi. Kendi kndime yedim kafayı çiş yapıo kaka yapıo öle deli gibi ağlamıyor aç olsa ağlar uyumaz nasıl kilo alamış sütüm olmasa doymaz ağlar kaka olmaz çiş olmaz boyu uzamış nasıl iş die die bitirdim kndimi ağladım eşim ağlama heptn gider sütün dedi k.valide hoşaflar vs yaptı şimdi tedirginim hala inş gereken kiloları alıp oğlum büyür en az 6 ay emsede mamaya gerek kalmasa inş rahtlıcam.

Bebişimin poposu yine kızarmış acaba sık yıkamadığım için mi oluyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…