- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
kizlar durmuyor bu çocuk yaa
çok uykusu var , emiyor iki çekiyor uyyor geri uyyaniyor aglayarak
gece ve sabah kaka yapti, ama simdide minik minik yapiyor , yapamiyor diye agliyor desem ,sabah çok yapmis sirtina geçmisti
napicam sasirdim(
Bebişimin poposu yine kızarmış acaba sık yıkamadığım için mi oluyor ki
Ay burcu pek etkili değil canım duygu durumunu gösteriyor ama kendi burcun ve yükselenim daha etkili. Oğlaklar inatçı olur biliyırum ama çok esprilidirler eğlendirir güldürür mutlu eder. Akrep bayanlar çok hassastır sevecendir. Ikiniz hep mutlu olun inşallah.
Ya merak ettim sizin bu çeşmelerin suyunun sıcaklığı ayarlanmış mı akıyor. Bizimki bir sıcak bir soğukLitchi her kakadan sonra tut cesmenin altina rahatlar, popiş de pismez ben oyle yapiyorum
Öyle ama annene nazın geçiyor annenin de sana. Kv bana da öyle bilmiş bilmiş konuşunca hele batıyor. 1 hafta daha kalmayı planlıyor anladığım kadarıyla puff.
ayrıma varamıyor deģil varıyordur da işine gelmiyordur
gece benim kız uyanmadı emmeye
kendim uyandırıp emzirdim ama 10 dk falan emdi
göğüslerim taş gibi olmuş bende üşendim sağmaya
daha doğrusu uyku tatlı geldi
şimdide sağıyorum 30 ml anca çıkıyor
steel tea bitti
maltlardanmı alsam diyorum
kullananlar memnunmu süt arttırıyormu gerçekten
gece benim kız uyanmadı emmeye
kendim uyandırıp emzirdim ama 10 dk falan emdi
göğüslerim taş gibi olmuş bende üşendim sağmaya
daha doğrusu uyku tatlı geldi
şimdide sağıyorum 30 ml anca çıkıyor
steel tea bitti
maltlardanmı alsam diyorum
kullananlar memnunmu süt arttırıyormu gerçekten
sesli güldümYa merak ettim sizin bu çeşmelerin suyunun sıcaklığı ayarlanmış mı akıyor. Bizimki bir sıcak bir soğuk
Yaa ben de cok merak ettim simdi eksik kalmayayim bana da bi iki bi sey desen ya :) gerci cok sukur benim sorunum yok fazla kocamla tabii sevmedigim huylari var ama hic onemli degil onlar iyi huylarinin yaninda. Kocam ikizler ben terazi. Kizimiz da balik oldu :)) sanirim en zor burclar bizim evde toplandiAy burcu pek etkili değil canım duygu durumunu gösteriyor ama kendi burcun ve yükselenim daha etkili. Oğlaklar inatçı olur biliyırum ama çok esprilidirler eğlendirir güldürür mutlu eder. Akrep bayanlar çok hassastır sevecendir. Ikiniz hep mutlu olun inşallah.
Ben de yıkayayım bari. Bir de üşürse diye giydirip duruyırum ondan da pişiyor olabilir.Olabilir canım ben her gün yıkıyorum bir de her bez değiştirmede pamukla bebe yağı sürüyorum Şimdilik bir sorun yok.
Bizi de yorumlar mısınnn ??? Eşim başak ben balık :) ben de inanıyorum burçlar genel olarak etkili oluyor kişiliklerimiz üzerinde. Eşimle babamin burçları da huyları da aynı
Maltla birlikte o kadar çok şey içiyorum ki hangisi ne yapıyor bilmiyorum.
Ben lactamilden memnun kalmıştım canım.
irmik helvası da güzel süt yaptı.
Hadi gozun aydin. Benimki 2 gunu gecti hala yapmadi2. günde yaptı sonunda az önce kakayı banyo sonrasında uykudan uyandığında. Altını açtım alt açmaya tamamladı kalanını ama rahatladı sonunda. Kıvranıyordu iki gündür.
o rahatladı ben rahatladım :)
Niye zor olsun ki? Ikizlerle terazi hava burçları zaten birbirleriyle anlaşır. Balık burcu kızları da Mülayim olur o da herkesle anlaşır. Eşinin huyunu bildikten sonra iki farklı karakter yapısı fazla zorlamaz zaten. Sen de dengeli bir yaşam sürdüğüne göre size de mutluluklar dilerim.Yaa ben de cok merak ettim simdi eksik kalmayayim bana da bi iki bi sey desen ya :) gerci cok sukur benim sorunum yok fazla kocamla tabii sevmedigim huylari var ama hic onemli degil onlar iyi huylarinin yaninda. Kocam ikizler ben terazi. Kizimiz da balik oldu :)) sanirim en zor burclar bizim evde toplandi
sen ne zaman o evde tek başına kalır kafanı dinlersin o zaman normale dönersin canım bebeğinde sende çok fazla stres altındasınız şimdi
lactamil vitamin desteği değilmi bende de var o
Bi hafta bisey degil canim ya az daha dayan. Sabir cek icinden bosver takma kirma da sonra yine sen kotu olursun bosver hem baska sehirdelermis. Uzaklar mi bari sana her zaman gelmezler uzaksa :))
Evet aslinda bende cok duydum ikizler ve terazinin cok iyi anlsstigini. Karakter olarak zitiz bayagi ama demekki oyle daha iyi oluyo :) tesekkur ederim canim iyi dileklerin icinNiye zor olsun ki? Ikizlerle terazi hava burçları zaten birbirleriyle anlaşır. Balık burcu kızları da Mülayim olur o da herkesle anlaşır. Eşinin huyunu bildikten sonra iki farklı karakter yapısı fazla zorlamaz zaten. Sen de dengeli bir yaşam sürdüğüne göre size de mutluluklar dilerim.
lactamıl süt yapıyor mu bi o kaldı denemediğimBen lactamilden memnun kalmıştım canım.
irmik helvası da güzel süt yaptı.
Olabilir canım ben her gün yıkıyorum bir de her bez değiştirmede pamukla bebe yağı sürüyorum Şimdilik bir sorun yok.
Bizi de yorumlar mısınnn ??? Eşim başak ben balık :) ben de inanıyorum burçlar genel olarak etkili oluyor kişiliklerimiz üzerinde. Eşimle babamin burçları da huyları da aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?