2015 Şubat Anneleri

Benim doktorum söylemedi,görmedi demekki.. Detaylı ultrasonda da bir şey çıkmadı.. Bugün kendi kafama göre gittim fetal eko yaptırdım ve 1 mm vsd çıktı..%60-70 doğuma kadar kapanır
canım merhaba kaçıncı haftada gebeliğin .ben 21 haftadayım 1.3 mm vsd dedi doktor içim içimi yiyiyor...

Burasida iyice aglama duvari oldu bana.buyyuklrri yatirdim uyumasalarda beklesinler yatakda.kucuk uyanir birazdan.sonrada ben uyyrum ins cok yorgunum

bezin numarasi kucuk geliyordur. 2 numarada bizim de geciyordu 3 e gectik gecmiyor
Hadi ya.ama daha kilosu yetmezkiv3 numaraya.prima nin 2 numarasini acicam elimdeki chicco nun 1 nosuydu hic begenmedim zaten ama mecbur kullandim bitene kadar.

Bugün küvete havlu ve köpüğünü koydum bebişin. İçine de su koydum suyun sıcaklığınıtermometreyle ayarladım bebişi içine koydum hiç ağlamadan yıkadım çok şükür. Ama sonrasında ağladı bu sefer. Acaba üşüttüm mü ki? Bir de poposu yine kırmızı olmuş yıkanmasına rağmen uyuyamıyor. Zeytinyağı sürdüm bu sefer. Ne yapıcam bilemiyorum.

suyu sevmiştir belki. Benimki de kıvrıla kıvrıla yıkanıyor çıkarıp sarınca ağlıyor.
ısıtıcıyı açıyorum ben yıkarken üşümüyordur o halde ağlıyor.

Havlunun içine ayrıca ince bir tülbent gibi bir şey seriyorum ilk suyunu ona alip normal havlusuyla bırakıyorum.

su instagramin indirildigi goggle seyini bulamadim ya telefonda neresinde acaba :KK43:

Google play store, canım. gri evrak çantası gibi simgesi üzerinde de rengarenk üçgen var.

Kizlar benim kizda uyurkengarip sesler cikariyo bide nefes alamiyor gibi yapiyor uykuda boyle olan varmi aranizda

Benimki de çıkarıyor bazen takmıyorum pek. hırıltı gibi oluyor bazen

Çok güzelll eşimle küstük...
fena atıştık tip tip bakıyoruz şimdi yokmuşuz gibi davranıyoruz evde.
ve benn dayanamadım yeter artık seninle ve kızımla yalnız kalmak istiyorum dedim.

Çok güzelll eşimle küstük...
fena atıştık tip tip bakıyoruz şimdi yokmuşuz gibi davranıyoruz evde.
ve benn dayanamadım yeter artık seninle ve kızımla yalnız kalmak istiyorum dedim.
Seni anliycakkkkk.normal degil mi istegin?annesinee caktirip eline malzeme verme bence

Ya kızımı yatağında uyutamıyorum gece göğsümde uyuyor koyuyorum Uyanıyor ve bir kaç kere uyuyakaldım öyle az daha kucağımdan düşüyordu :( off neden yatağında uyumuyor kokuma mı alıştı yoksa kalp atışımı mı tanıyor ????

Kızlar size hamilelik ve dogum hikayemi yazayım dertleşeyim biraz..

Üniversite mezuyum evet ama bebek bakımı konusunda o kadar cahildimki çok Acısını çektim. Hamile kaldım, mide bulantıları geçtikten sonra süper bir hamilelik geçiriyorum derken 31. Haftada rahim kısalığı problemim çıktı doktorum ilk hedef 35.hafta diyordu, ve hiç kalkmadan yatmamı işitiyordu, kim vardıki bakacak annem hasta, k.v de geldi ofladı pofladı gitti, az az ayağa kalkmak şartıyla işlerimi yine Yaptım maalesef, kimse erken dogum yapacağıma inanmadı eşim dahil.. Ki beni bile inandırdılar. Gel gelelim 35. Haftada geldi bebeğim.

O gün 30.12.2014 evim iki haftadır silinmemişti, viladayı azcık dolandırdım hemen yattım, bir güzellik vardı o günde bir gün daha beklerse 2015 te doğacaktı bebeğim, ve bekler ya dedim yattım gece yoğun kanamaya uyandım. Apar topar hastanede soluk aldık 8 cm açılmam varmış, hiç ama hiç hissetmedim... Doğum başladı normal doğum ile bebeğimi kucağıma aldım, ilk çıkış anı hala gözümün önünde.

Bebeğimi saatler sonra Yanıma getirdiler garip bir mutluluk vardı, sonunda bitmişti bekleyiş, ki rüyamdada erken doğum yapacağımı, sağlıklı bir bebeğim olacağını defalarca görmüştüm. Şükür sağlıklıydı. Ama ememedi annesini o kadar küçüktükü emmeye gücü yoktu, hastanede 1 gece kaldık ama ememedi bir türlü iki saatte bir denemelerin hepsi barısızdı. Taburcu olduğumuz vakit hemşire geldi bebeğim ememiyor nasıl besleyeyim kaç saatte bir dedim 4 saatte bir dedi peki ne kadar dedim, yiyebildiği kadar dedi beyinsiz kız. O kadar rezil bir hastaneymişki orada doğum yaptığıma bin pişmanım (medipol mega)

Neyse evde yine emzirme denemeleri Bir iki başarılı denemeden sonra olmuyor olmuyor ertesi gün hastaneye gittik, doktoruma ememiyor dediğimde zorla dedi emzirmeye çalış. Eve döndük yok olmuyor bebeğim ememiyor, hemşirenin demesine göre 4 saatte bir Kaşık ile mama vermeye başladık bu arada sütüm geldi sağmaya da başladık ama yeterli değildi, bebeğimi besleyemedik iki gün öyle geçti ve yine doktora gittik sarılığı tavan yapmış, mama ver ve emzir dedi. Neyseki bebeğim meme tutmaya basladı, artık emiyordu, ilk emdiği zaman göz yaşlarına boğuldum Sevinçten, iki üç günde Attı sarılığını bebeğim. Sonrada memeden ayıramadım.

Ve korkularım, ilk zamanlar bebeğimi besleyemedim, kan şekeri düşmüş müdür, beynine zarar gelmişsindir her gün bu korkuyla yasıyorum. Bakıyorum bebeğim sağlıklı Görüyor ama korkular bazen uyutmuyor beni...

Kızlar size hamilelik ve dogum hikayemi yazayım dertleşeyim biraz..

Üniversite mezuyum evet ama bebek bakımı konusunda o kadar cahildimki çok Acısını çektim. Hamile kaldım, mide bulantıları geçtikten sonra süper bir hamilelik geçiriyorum derken 31. Haftada rahim kısalığı problemim çıktı doktorum ilk hedef 35.hafta diyordu, ve hiç kalkmadan yatmamı işitiyordu, kim vardıki bakacak annem hasta, k.v de geldi ofladı pofladı gitti, az az ayağa kalkmak şartıyla işlerimi yine Yaptım maalesef, kimse erken dogum yapacağıma inanmadı eşim dahil.. Ki beni bile inandırdılar. Gel gelelim 35. Haftada geldi bebeğim.

O gün 30.12.2014 evim iki haftadır silinmemişti, viladayı azcık dolandırdım hemen yattım, bir güzellik vardı o günde bir gün daha beklerse 2015 te doğacaktı bebeğim, ve bekler ya dedim yattım gece yoğun kanamaya uyandım. Apar topar hastanede soluk aldık 8 cm açılmam varmış, hiç ama hiç hissetmedim... Doğum başladı normal doğum ile bebeğimi kucağıma aldım, ilk çıkış anı hala gözümün önünde.

Bebeğimi saatler sonra Yanıma getirdiler garip bir mutluluk vardı, sonunda bitmişti bekleyiş, ki rüyamdada erken doğum yapacağımı, sağlıklı bir bebeğim olacağını defalarca görmüştüm. Şükür sağlıklıydı. Ama ememedi annesini o kadar küçüktükü emmeye gücü yoktu, hastanede 1 gece kaldık ama ememedi bir türlü iki saatte bir denemelerin hepsi barısızdı. Taburcu olduğumuz vakit hemşire geldi bebeğim ememiyor nasıl besleyeyim kaç saatte bir dedim 4 saatte bir dedi peki ne kadar dedim, yiyebildiği kadar dedi beyinsiz kız. O kadar rezil bir hastaneymişki orada doğum yaptığıma bin pişmanım (medipol mega)

Neyse evde yine emzirme denemeleri Bir iki başarılı denemeden sonra olmuyor olmuyor ertesi gün hastaneye gittik, doktoruma ememiyor dediğimde zorla dedi emzirmeye çalış. Eve döndük yok olmuyor bebeğim ememiyor, hemşirenin demesine göre 4 saatte bir Kaşık ile mama vermeye başladık bu arada sütüm geldi sağmaya da başladık ama yeterli değildi, bebeğimi besleyemedik iki gün öyle geçti ve yine doktora gittik sarılığı tavan yapmış, mama ver ve emzir dedi. Neyseki bebeğim meme tutmaya basladı, artık emiyordu, ilk emdiği zaman göz yaşlarına boğuldum Sevinçten, iki üç günde Attı sarılığını bebeğim. Sonrada memeden ayıramadım.

Ve korkularım, ilk zamanlar bebeğimi besleyemedim, kan şekeri düşmüş müdür, beynine zarar gelmişsindir her gün bu korkuyla yasıyorum. Bakıyorum bebeğim sağlıklı Görüyor ama korkular bazen uyutmuyor beni...
Geçmiş olsun canım kavuşmuşsun ya bebeğine kötü anıları sil at kafandan Rabbim korur Bebeğini inşallah :)
Bana da sürekli kaldırma şu oğlanı bebeğin düşer diyorlardı oğlum da küçük yeni girdi yaşına Rabbim korur diyordum benim oğlan da biraz Tombiş ama Rabbim korudu .senin Bebeğini de korur :) inşallah şu Filistindeki Gazze'deki çocukları da korur :(

Geçmiş olsun canım kavuşmuşsun ya bebeğine kötü anıları sil at kafandan Rabbim korur Bebeğini inşallah :)
Bana da sürekli kaldırma şu oğlanı bebeğin düşer diyorlardı oğlum da küçük yeni girdi yaşına Rabbim korur diyordum benim oğlan da biraz Tombiş ama Rabbim korudu .senin Bebeğini de korur :) inşallah şu Filistindeki Gazze'deki çocukları da korur :KK43:

Kesinlikle hep öyle diyorum Rabbim korur bebeğimi.

Bu emzik cesitleri neler ola ki? Bi avent var bende bi de markasini bilmedigim daha degisik bi emzik kv almisti. Bu bakkal emzigi dediginiz nasil oluyo? Hepsinden alayim diyorum mecbur alisacak bu kiz emzige baska care yok. Yoksa yandim ben.

Seni anliycakkkkk.normal degil mi istegin?annesinee caktirip eline malzeme verme bence

Benim annem de bizde :) yarın mevlütü var kızımın.
Annem geldi de ev eve benzedi tekrardan. Neyse...
Bir hafta daha sabret ne diyim, dedi. Ben bilmem yeter bunaldım, kendi evimde misafir gibiyim odada hapis hayatı yaşıyorum dedim.

İyice umursamazlığa vurdum. Bi koltuğa kızımı yatirdim birine ben uzandim salonda.kv nin izlediği kanalı da değiştim keyfime göre bir kanal açtım. Kimsenin suratına bakmıyorum şimdi tribin alasını atıyorum herkese.
az önce kızı emzirirken eşim de yanımdaydı pıtır pıtır döküldü yaşlar gözümden sadece suratıma baktı ya yalnız olsak böyle mi olurdu.

Tartışma sebebimiz de ben kardeşine iyi bir markanın pasta takımını almistim 6 pasta tabagi bir de kek fanusu olan. Kv dün 10 liraya benzer bir şey almış bana anlata anlata bitiremiyor sabahtan beri. Ben de eşimle annesi çıkınca sinirlendim açtım yıkadım kardeşine aldıgim takimi. Kutusunu da kapinin onune koydum onu gÖrmüş, bun soru sordu neden açmışım diye. Ben aldım ben kullanacağım, dedim.

Resmen kusmuk kokuyorum bugun üstüme de işedi akşama kadar oyle oturdum neyin kokusunu ariyor ki

bende öyleyim ekşi ekşi kokuyorum ter ve kusmuk birde üstüne göğsümden akan sütün kokusu karıştı ben bile tiksindim o nasıl seviyor anlamadım

Bu emzik cesitleri neler ola ki? Bi avent var bende bi de markasini bilmedigim daha degisik bi emzik kv almisti. Bu bakkal emzigi dediginiz nasil oluyo? Hepsinden alayim diyorum mecbur alisacak bu kiz emzige baska care yok. Yoksa yandim ben.

wee nin kiraz uç ve damaklı 3 çeşit modeli var
2 tane avent var
2 tane bakkal emziği var onlar kiraz uç ve kauçuk oluyor

benimki aventi alıyor sadece

Back
X