2015 Şubat Anneleri

BiImkiler akraba mi acaba:)beninde annm yanimda ohhhh misss.gidince gorcem gunumu:KK43:benimkide 1liracidan aldigi cay olcegini anlata anlata bitiremiyo.komik bunlar yaaa

Olabilir mi ki ;)
annem yarın akşam gidecek benim, çalışıyor çünkü.
yarın hocalara hediye havlu alalım dedim çıktığında almış ama bildiğin 2 liralık havlu ya ben utanırım veremem onları hediye paketi yaptırmış hepsini açtım birini beğenmedim ben bunları çok basit dedim. Ben bu kadar aldım, dedi çok bilmiş. Ki bildiğimden huyunu gitmeden uyarmıştım.
Uff gitse de evimin huzuru geri gelse :KK43:

Bazen çok mu bencil düşünüyorum diye tartıyorum kendimi ama sonra bakıyorum yok ya bu kadın her seferinde huzurumu kaçırıyor.

düğünden önce de evi yerleştirdiğimizde memlekete dönerken eşime sen bununla mutlu olamayacaksın yol yakınken dön demişti. ama hep iyi düşünmeye çalışmıştım ben yine de Artık gözüm açıldı.

Yalniz degilsin merak etme bende cocuk gibi isim varsa birakip o reklami izliyoru. Kizlar bana guluyor anne sende cocuk gibisin diye
seninde 3 galiba canim çocuk sayisi Allah bagislasin
onceden takiliyormuydun bu topige ben seni yeni goruyorumda

reyhan_aksst: 39943883 .!.:
Ay sen nerdesin bugune kadar ben o yagi avucla surdum bebegim cok aglamisti kipkirmizi oldu kucucuk tabanlari:KK61:
Yok canim cok az surulecek o, isitici bir sey vicks gibi.ama dogal tabi, çaresiz kaldigimiz icin yaptik biz de yoksa cok agliyordu kuzum

kiz ben 4 bardagi az once bi seefrde içtim :))))
yani sisenin basina gittim birdi ikiydi derken 4 e tamamladim :))))
sonra karnim agridi ama neyseeeeee :KK45::KK45:

valla ben elimdeki çocugu çozemedimki
gunun bi kismini uyumuyor kalan kisminda gozunu açaamiyor duzen muzen hakgetire yanii
Bizimkinin gozunden uyku akiyor ama inatla uyumuyor kucagina al gezdir beni meme verirsen 10 dk memede uyurum modunda surekli, cok yorgunum, mutsuz olmaya basladim iyice :(

seninde 3 galiba canim çocuk sayisi Allah bagislasin
onceden takiliyormuydun bu topige ben seni yeni goruyorumda
Evet canim 3 kizim var 3. Yeni iste saol cumlemizinkini takiliyordum ama sık degil benim telefondan cevap yazamiyordum ama en basindan beri bu topigi takip ediyorum hepinizi okuyorum canim

Saatlerdir ağlıyorum moralim cok bozuk degil bilincaltima yerleşen travmayi atamiyorum:KK43:
Dun bahsettigim sey yine oldu yine aksam yemegi saati sofradayken kiz emmek istedi koydum göğsüme. Tesaduf yine sol memedeydi sıra. Basladi iki firttan sonra tikanmaya süt yine ilginc bisekilde 4.gundur ayni saatte birden hızlı akmaya basladı. Cocuk cektikce genzine gitti genzine gittikce bıraktı memeyi hem agladi hem sinirlendi. Karni ac deli gibi emmek istiyor ama tıkanıp kaliyor sag memeyi verdim onda olmuyordy bu defa onda da ememedi. Yuttugu havadan gaz da oldu hepten cıldirdi o agliyor ben ağlıyorum. Napcagimi bilemedim kan ter icinde kaldı yavrum en son yorgunluktan bayıldı ac ac:KK43: cok moralim bozuldu bisekilde emme isinde sıkıntı yasamak beni cok korkutuyor cok uzuyor. Kalbim sıkısıyor ilkinde yasadigim seyler film gibi geciyor gozumden yine ayni seykeri yasarsam korkusu boguyor. Benim icin emmesi o kadar buyuk o kadar hasretle beklenen bir mucize ki rabbim ya elimden alırsa bu saadeti korkusu canımi aliyor sanki. Saat yedi bucukta beri aralikli emmek istedi her defasinda ayni sey oldu. Aglamaktan icim cıkti yorgunluktan bitap düştü uyuyor epeydir hic uyanmiyor da oysa kac saattir aç:KK43:(
Istemeye istemeye pompayi cikardim sagip biraz akısı keseyim diye normalde oyle bebek cekmiyorken akan bisey yok gorunurde işin tuhafi pompayla saga saga 30 cc sagabildim. Bu defa da ona canım sıkıldı nasil bu kadar az olur diye ama tekrar memeyi cocuga verdigmde yine tikanma yine agzndan akan sutler. Bi acayip durum elle sagmada da cok basarili olamadım meme yumusak zaten ama cocuk 4gundur aksamlari bu hız akısı yuzunden deliriyor onla birlikte ben de:KK43:
Deli gibi carpiyor yuregm karni ac uyandrcam ama ya yine basaramzsak napicam allahım yardim et nolur yarabbm. Kendimi öyle kötü hissediyorum ki nolur sorunsuz emiselim yine cogunda gozum yok yeter ki kararnca emebilsin. Bunun eksikliğini çok acı yasadim senelerce cikmadi içimden acısı simdi buyu bozulsun istemiyorum cok korkuyorum nolur dua edin bize:KK43:
Canim duani et oyle emzirmeye basla, kimsenin yaninda emzirme, emzirirken konusma, kimseye sutunden ve bebeginin emmesinden bahsetme bir debebegi biraz dik tut emzirirken, yakinda alisir, benim de fiskirir gibi olurdu ilk zamanlar birinden emzirirken digerinden fiskiriyordu zamanla duzene girdi

Evet canim 3 kizim var 3. Yeni iste saol cumlemizinkini takiliyordum ama sık degil benim telefondan cevap yazamiyordum ama en basindan beri bu topigi takip ediyorum hepinizi okuyorum canim
anladim canim
3 çocuklu anneleri aklima yaziyorumda seninle 4 olduk herhalde :)

yaws bisey diycem burda benden baska oglu olan yokmu ? :))
ben deli olmustum kiz olsun diye ,kiz senesi diye havalara uçmustum ama çika çikaa oglum çikdi oylede bi tatliki iyiki olmus :)o ayridaa
merak ettim herkesinki kiz galiba burda

Sende mi antalyadasin?? Elma yagi ise yariyor
Evet canim antalya dayim...gaz olayini gozunuzde cok buyutmeyin ama...3 aylik olunca bagirsaklari gelisiyor ve bebek haketlenince gazini cikarmaya basliyor iste o zaman rahatliyor.ben bebegimin ilk gaz sancisinda aglaya aglaya annemleri aramistim kalkip geldiler aksam aksam, banyo yaptirmistik kafasini yikamadan, boyundan altini sicak suda yikiyorsun. Sonra da gobegine saat yönünde dairesel hareketlerle masaj yapiyorsun. Bacaklarini karnina dogru cekip birakiyorsun bisiklet cevirir gibi. Arasira sac kurutma makinesi sesi de actik caresiz kaldigimizda. O da sakinlestiriyordu. Ama asiri yapmamak lazimmis.

Kızlar inanılır gibi değil,bebegim emzik aldı sonunda.emme krizi yaşıyorduk çok ağlıyordu hirslanip sinirleniyordusinirleniyordu nerden aklıma geldi bilmiyorum emzik verdim Nasil emmeye başladı gayretli gayretli anlatamam..kiyamadim yine meme vereyim dedim baktım yöne memeyle kavga ediyor emziği verdim tekrardan nerdeyse uykuya dalacak su an.. Acaba bi daha alır mi çok saskinim..

anladim canim
3 çocuklu anneleri aklima yaziyorumda seninle 4 olduk herhalde :)

yaws bisey diycem burda benden baska oglu olan yokmu ? :))
ben deli olmustum kiz olsun diye ,kiz senesi diye havalara uçmustum ama çika çikaa oglum çikdi oylede bi tatliki iyiki olmus :)o ayridaa
merak ettim herkesinki kiz galiba burda
Benimki erkek :)

Kızlar inanılır gibi değil,bebegim emzik aldı sonunda.emme krizi yaşıyorduk çok ağlıyordu hirslanip sinirleniyordusinirleniyordu nerden aklıma geldi bilmiyorum emzik verdim Nasil emmeye başladı gayretli gayretli anlatamam..kiyamadim yine meme vereyim dedim baktım yöne memeyle kavga ediyor emziği verdim tekrardan nerdeyse uykuya dalacak su an.. Acaba bi daha alır mi çok saskinim..
alir alirr niye almasin
benimkide aliyor ama ben vermeyi unutyorum, emzir yatir kaldir gaz çikar emzige sira gelmiyorki :))

[QUOTE="MaRaL_, post: 39969018, member: 14]kilo sorunum :)
var galibaa
dogumdan kalan 10 kilocugum uzerimde duuryor[/QUOTE]
Benim cocuk 1 yasinda o 10 kilo bende var gülüm:) 68 ile hamile kamistim doguma 77 ile girdim su an 72 kiloyum.Allahtan boyum var biraz

Sizinde kendi işşiniz sanıyordum eşinle.siz ne iş yapıyorsunuz

Evet canım bilgisayar firmamiz var. Ama düzen benim duzenim değil o yüzden öyle dedim. Çocukların orada durması için pek uygun ortam değil tamir de yaptığımız için her tarafta bilgisayar parçaları açık kasalar filan var Allah korusun ellerini parmaklarını filan sokarlar içine.o yüzden dedim sana senin ortamın müsait diye.

Back
X