2015 Şubat Anneleri

bizim de gaz sorunumuz var ve gaz için en iyi pozisyon yüzüstü yatırmakmış ama korkudan o şekilde yatırmıyorum

yüzüstü yatırmayın diye duymuştum tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama sebep olarak anne karnındaki pozisyonu olduğu için nefes almayı bırakabilir denmişti Allah korusun...
Komsum ebe geldi cok gazi varyuz ustu yatir ben hep oyle yatirdin gaz agrisi azalir rahat cikartir dedi gece yatirmiyorum ama gunduz yatiriyorum yanindayim o pozisyonda kanepeye yatiriyorum sert hafif iyi yatagi viscolex ona cesaretim yok daha bi sure cok guzel gaz cikariyo poposuna hafif hafif vuruyorum hem agizdan hem popodan gazlar firar ediyo i

iyiki yazmışsın da ben de öğrendim kuzum perişan kaç gündür yaaaa

iyiki yazmışsın da ben de öğrendim kuzum perişan kaç gündür yaaaa
Emzirirken ben koluma yatiramiyorum yastikla destek alarak emziriyorum emerken uyursa hemen yastiga yuz ustu cevirip gazini oyle sirtini sivazlayarak ya da poposa vurarak cikariyorum oglumda cok gaz var neler denemedim ki kucakta ziplat havlu elma yagi papatya uyku duzenide bozuluyor uyiyacak gaz uyutmuyo deneye deneye gececek deneyimleri okuyup yapiyoeuz sirf bebisler rahat etsin diye :)

Saglik oc geldik asimizi olsuk 28 gunde 1.2 kilo almisiz. Cokaglamadik hemen sakinlestik cok sukur. Ben bebisin bu 40 dk emme suresini nasil azaltcam ya cok yoruluyorum

eşim yay ben oğlak kızım kova birbirini takip eden burçlar anlaşamaz diye duymuştum da
Takip olayını bilmiyırum canım. Yaylar lükse düşkündür iyi yaşamayı severler. Oğlaklar da tutumlu becerikli eğlenceli hoşsohbettir. Bence birbirinizi tamamlıyorsunuz. Kova burcu herkesle anlayabildiği için onda hiç sıkıntı olmaz. Yalnız kızınızı sıkmayın kova burcu ne kadar serbest yetişirse o kadar kendine güvenli olur.

Ben de bi yorum isteyeyim mi ben boga esim oglak oglum kova :)

Biz gittik geldik uyumays devam.
Gece uyudu mu peki oglusun. Hamileyken erken yattim sabah erken kalktim ama bu kiz aksam yatmak bilmiyor sabah kalkmak bilmiyor
Bizde oglen gidip geldik.orda uyandi,emdi,eve geldi emdi uyudu:)) gece uyudu cok sukur ya,uykusunda cok ikindi ama..
Hastane cikisindan 915gr almis,5cm uzamis.ama hastane ve saglik ocagi degerleri ayni olmayabilir.saglik ocagina gore de 3-4cm uzamis oluyor.sagligi yerinde de bizim bi sikintimiz var,sarilik gecmedi malesef..kan ve idrar tahlili yaptirmam gerek..aaa bir de dil bagi mi ne varmis,yeni ogreniyorum,dilinin altindaki dei,gergin gorunuyor.cocuk dr goturecegim,operasyona gerek olacak mi acaba,bilginiz var mi sizin?

Ben de bi yorum isteyeyim mi ben boga esim oglak oglum kova :)
Boğayla Oğlak ikisi de toprak burcu çok iyi anlaşır. Ikisinde de inatçılık vardır. Boğa kadını çok iyi annedir Çocuklarının arasında hiçbir ayrım yapmaz torunlarını bile aynı şekilde sever. Rahmetli ananem Boğa burcuydu. Oğlak esprilidir eğlencelidir. Kova humanisttir her insanla anlaşır. Özgürlüğü sever.

Yeşil daha mı iyi ki? Tam da yeni iki paket almıştım[/QUOTE]
Bende beyazindan kullaniyorum,guzel simdilik ama tek kotu yani,ust yuzeyindeki fileli tabaka,bebisimin poposuna yapisiyor..ben de her alt degisiminde zeytinyagliyorum..pisige de iyi geliyor sanirim.ciddi bisii yasamadim ben.

Yeşil daha mı iyi ki? Tam da yeni iki paket almıştım
Sizinki de bacajlarini sıkıtır mu lastikleri iki numara kullanıyorum, 4 kg uzerinde bebiş alt kismi genis oluyır ama lastikler sıkıyor[/QUOTE]
Brnimde lastikler hep iz yapıyor. Ne yapıcaz. Çift lastikli birde

Sarilik niye olurmus ki.
Dil bagi engel olacaksa operasyon yapiyorlar. Emmesine engel degilse bekliyor kimi dr. Buyudukce degerlendiriliyor tekrar

Yeşil daha mı iyi ki? Tam da yeni iki paket almıştım
Bende beyazindan kullaniyorum,guzel simdilik ama tek kotu yani,ust yuzeyindeki fileli tabaka,bebisimin poposuna yapisiyor..ben de her alt degisiminde zeytinyagliyorum..pisige de iyi geliyor sanirim.ciddi bisii yasamadim ben.[/QUOTE]

Evet poposuna yapışıyor orası yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…