bizim de gaz sorunumuz var ve gaz için en iyi pozisyon yüzüstü yatırmakmış ama korkudan o şekilde yatırmıyorumhastanede ebe bebeklerin doyduktan sonraki en güvenli pozisyonu yüzüstü yatırmak demiştii kusmugun boğazına kaçma ihtimaline karşı önlem almış oluyoruz
benımki gazını cıkarmazsa kusuyor bazen gaz cıkmadan uyuyor ondada aklım gidiyor bişey olacak diye dk başı beşiğine gdip bakıyorum
dün gazı cıkmadı kustu allahtan yan yatırmıştım bişey olmadı
ben bazn yüzüstü yatırıp sırtını sıvazlıyorum hoşuna gidiyor
annem de söyler hep bazen sırtınında dinlenmeye ıhtıyacı var diye
Komsum ebe geldi cok gazi varyuz ustu yatir ben hep oyle yatirdin gaz agrisi azalir rahat cikartir dedi gece yatirmiyorum ama gunduz yatiriyorum yanindayim o pozisyonda kanepeye yatiriyorum sert hafif iyi yatagi viscolex ona cesaretim yok daha bi sure cok guzel gaz cikariyo poposuna hafif hafif vuruyorum hem agizdan hem popodan gazlar firar ediyo iyüzüstü yatırmayın diye duymuştum tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama sebep olarak anne karnındaki pozisyonu olduğu için nefes almayı bırakabilir denmişti Allah korusun...
aaaa şaşırdım bir ben mi böyle düşünüyormuşum yaaaben eve geldihgimden beri yuz ustu yatiiryorum , yani uykuusnu oyle uyyor :)
iyiki yazmışsın da ben de öğrendim kuzum perişan kaç gündür yaaaaKomsum ebe geldi cok gazi varyuz ustu yatir ben hep oyle yatirdin gaz agrisi azalir rahat cikartir dedi gece yatirmiyorum ama gunduz yatiriyorum yanindayim o pozisyonda kanepeye yatiriyorum sert hafif iyi yatagi viscolex ona cesaretim yok daha bi sure cok guzel gaz cikariyo poposuna hafif hafif vuruyorum hem agizdan hem popodan gazlar firar ediyo i
Emzirirken ben koluma yatiramiyorum yastikla destek alarak emziriyorum emerken uyursa hemen yastiga yuz ustu cevirip gazini oyle sirtini sivazlayarak ya da poposa vurarak cikariyorum oglumda cok gaz var neler denemedim ki kucakta ziplat havlu elma yagi papatya uyku duzenide bozuluyor uyiyacak gaz uyutmuyo deneye deneye gececek deneyimleri okuyup yapiyoeuz sirf bebisler rahat etsin diye :)iyiki yazmışsın da ben de öğrendim kuzum perişan kaç gündür yaaaa
Takip olayını bilmiyırum canım. Yaylar lükse düşkündür iyi yaşamayı severler. Oğlaklar da tutumlu becerikli eğlenceli hoşsohbettir. Bence birbirinizi tamamlıyorsunuz. Kova burcu herkesle anlayabildiği için onda hiç sıkıntı olmaz. Yalnız kızınızı sıkmayın kova burcu ne kadar serbest yetişirse o kadar kendine güvenli olur.eşim yay ben oğlak kızım kova birbirini takip eden burçlar anlaşamaz diye duymuştum da
Evett reklam sutasO ne reklam Sloganı falan mı?
Saglik oc geldik asimizi olsuk 28 gunde 1.2 kilo almisiz. Cokaglamadik hemen sakinlestik cok sukur. Ben bebisin bu 40 dk emme suresini nasil azaltcam ya cok yoruluyorum
Ben de bi yorum isteyeyim miTakip olayını bilmiyırum canım. Yaylar lükse düşkündür iyi yaşamayı severler. Oğlaklar da tutumlu becerikli eğlenceli hoşsohbettir. Bence birbirinizi tamamlıyorsunuz. Kova burcu herkesle anlayabildiği için onda hiç sıkıntı olmaz. Yalnız kızınızı sıkmayın kova burcu ne kadar serbest yetişirse o kadar kendine güvenli olur.
Ya o cok hizli emen bebekler icin galiba. Bizimkisi keyif adami yavas ysvas emiyo. 40 dk 1 saat suruyo.Bize Dr dört dakikada bir memeyi boşaltır bebiş demişti. Ben hala inanamıyorum buna.
Bizde oglen gidip geldik.orda uyandi,emdi,eve geldi emdi uyudu:)) gece uyudu cok sukur ya,uykusunda cok ikindi ama..Biz gittik geldik uyumays devam.
Gece uyudu mu peki oglusun. Hamileyken erken yattim sabah erken kalktim ama bu kiz aksam yatmak bilmiyor sabah kalkmak bilmiyor
Boğayla Oğlak ikisi de toprak burcu çok iyi anlaşır. Ikisinde de inatçılık vardır. Boğa kadını çok iyi annedir Çocuklarının arasında hiçbir ayrım yapmaz torunlarını bile aynı şekilde sever. Rahmetli ananem Boğa burcuydu. Oğlak esprilidir eğlencelidir. Kova humanisttir her insanla anlaşır. Özgürlüğü sever.Ben de bi yorum isteyeyim miben boga esim oglak oglum kova :)
Acaba tutmayı mı yanlış yapıyorum diyorum ben de. O kadar uzun be yapıyolar.Ya o cok hizli emen bebekler icin galiba. Bizimkisi keyif adami yavas ysvas emiyo. 40 dk 1 saat suruyo.
Yeşil benimm
Yeşil benimm
Sizinki de bacajlarini sıkıtır mu lastikleri iki numara kullanıyorum, 4 kg uzerinde bebiş alt kismi genis oluyır ama lastikler sıkıyor[/QUOTE]Yeşil daha mı iyi ki? Tam da yeni iki paket almıştım
Sarilik niye olurmus ki.Bizde oglen gidip geldik.orda uyandi,emdi,eve geldi emdi uyudu:)) gece uyudu cok sukur ya,uykusunda cok ikindi ama..
Hastane cikisindan 915gr almis,5cm uzamis.ama hastane ve saglik ocagi degerleri ayni olmayabilir.saglik ocagina gore de 3-4cm uzamis oluyor.sagligi yerinde de bizim bi sikintimiz var,sarilik gecmedi malesef..kan ve idrar tahlili yaptirmam gerek..aaa bir de dil bagi mi ne varmis,yeni ogreniyorum,dilinin altindaki dei,gergin gorunuyor.cocuk dr goturecegim,operasyona gerek olacak mi acaba,bilginiz var mi sizin?
Bende beyazindan kullaniyorum,guzel simdilik ama tek kotu yani,ust yuzeyindeki fileli tabaka,bebisimin poposuna yapisiyor..ben de her alt degisiminde zeytinyagliyorum..pisige de iyi geliyor sanirim.ciddi bisii yasamadim ben.[/QUOTE]Yeşil daha mı iyi ki? Tam da yeni iki paket almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?