Annem diye seviyor mu? Nasıl müdahale edicem?
sen kilo almami$indir ne guzel istesağ salim doğdular ya tombışler benim ilk 6 ayım sürekli çıkartma ile geçti 3050 doğması da bir şey bana göre benim doğmum da kolay oldu ama senin ki maşallah daha kolay gibi oldu
ben zaten zayıf biri değildim ilk hamile kaldiğimda 85 kilo dim sonra 75 oldum çıkatmakdan 95 ile doğma girdim şu anda gene 85 deyım umarım zayıflarım =) bu arada boyumda 1.75 böyle çok tombiş durmiyorum yanesen kilo almami$indir ne guzel iste
ben 17 kg aldim 10 u duuryor(
dogum çok kolay oldu, bakmasi zor olamsa dogurmakla bitmese oyle 10 çocuk dogurrumda is dogurmakla bitmiyor :))
sen doğurursun 4. yüsen kilo almami$indir ne guzel iste
ben 17 kg aldim 10 u duuryor(
dogum çok kolay oldu, bakmasi zor olamsa dogurmakla bitmese oyle 10 çocuk dogurrumda is dogurmakla bitmiyor :))
basur olanlara gece yatarken pamuk la zeytinyağ gece boyunca bekletecek mişin ben denicem 21 gün boyunca bakalim ne olacak yoksa ben bu ağrılarla ölücem
bu gün çok korktum çünkü aşırı kanadı inşallah geçer yasıcak suya otur o da işe yarıyor
zeytinyağın bana faydası olmuştu
inş sendede geçer
illet bişey bu basur geçmiyorda
wee nin kiraz uç ve damaklı 3 çeşit modeli var
2 tane avent var
2 tane bakkal emziği var onlar kiraz uç ve kauçuk oluyor
benimki aventi alıyor sadece
Cok umut baglama derim her cesit mevcut malesef.avent alir gibi oldu ama malesefff
Ve kaka yaptığında silme yıka benimde oleydi hatta kanadı bile diyebilirim birazcık krem sürdüm bol bol kalın tabaka halinde 3-4gune tamamen geçti
Yani 1 saat gibi bi surede mi dogurdun hep isterdim Bole bişey bana nAşıp olmadı maaşallah sana hayırlı evladın olsun insallahsayfa 9119 da canim :)
Merhaba türkiyede var mi bilmiyorum ama bizim gaz sorunumuz yok gibi bise ben hergün ana son çayı içiyorum bide . İlacinn adı bigaia vitamin dMerhaba Canım,
İlacın adı nedir acaba?
oyle canım altı yıl araları aslında ben araları okadar cok olsun istemiyordum ama oyle gerekti canım nasip boyleymis canımÇocuklarının arası hep 6 yıl öyle mimaasallah Nasil öyle denk geldi
Terle ki odemlerin gitsinbu sabah aklima ne geldi biliyormusun ?
acaba gece çiplakmi yatsam , belki terlemem 3 defa pyjama degistim dun sabah yine sirilsiklamdim
hayir yakinda giyecek bisey bulamiuycam diye korkuyorum
Cermelekti sankiEcicansunun 3 oğlu yok muydu? Yada hayatin mi acaba.. İyice karıştırdık kiz. Nickinde 1 kral 3 prens yazan kim. Birinin 3 oğlu var
O lohusalktan illa ki oluyor. Bizim bütün vitamin mineral dengemiz bozuldu çoğu sıfır seviyede. Kafamızı toplayıp doğru düzgün düşünemiyoruz Eşler de empati yoksunu maalesef. Bol vitamin al canım. Ağlama çok bebişine bak Yağmur'u sev Mutluluğu hisset geçicek özür diliycek.
Tracyinin yazdigi 3 saatte bir emzir. Tek tarafi ver. Bu soylenenlere uyuyo. Rutin mutin kalmadi ben deŞimdi rutin yapıyoruz ya onda da son verilen memeden başlanıyor nasıl olucak yaw?
Amaaann bosverdoktorum ver diyo diyorum o ne anlar diyo..he birde kilo takıntımız var oğlum 1 ayda 1 kilo almış bunun neresi almış bu çocuk zayıf tartı yanlış tartmış yediği mamalar nereye gidiyormuş sayıyoda sayıyo
Tabi yika çok acir kiyamam ben alıyorum kucağıma tutuyorum lavabonun altına şakir şakir yikiyorum çok rahatlığı suyun sıcaklığı ile ilgili çok pimpiriklenme bence orta halli olsun iste[/QUOTE]Yawrum yaa siliyorum silerken de acıyo. Yıkamaya biraz çekiniyordum tutamazsam suyun sıcaklığını ayarlayamazsam diye ama canı yanıyor yıkayayım en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?