2015 Şubat Anneleri

asker tipi var zaten de doğum günü pastanızdan tahmin etmiştim :KK66: benim eşim de cenderme :KK48:

Araştırmak lazım o zaman.
üniversitede zayıflayacağım zaman araştırmıştim da hep öyle duymuştum sonra da tüm bölgeleri çalıştırıyor ve sessiz diye eliptik bisiklet almıştım da baba evinde kalďı tabi o :KK51: işe de yaramıştı 20 kg vermiştim o zaman.
Bizimki piyade canım koşu bandımdan memnunum alt komşudan şimdiye kadar ses gelmedi hamilelik önceside yürüyordum bisikletini getirt bir an önce maşallah ne güzel vermişsin canım:KK9:

Cocugumu öpüp yatiramiyorum bile kucumenin basina asker gibi hazir kita dikilmkten:KK43: Bugun gundiz az da olsa emiyor gibi gibiydi hadi insallah maşallah derken gaz sancisiyla basladi aldi yurudu kiyamet yine. Uc saat araliksiz bagra bagra agladi. Ac emmek istiyor ne meme ne biberon alamıyor bi sıkıntı var da ne helak oldy cocuk da ben de tabi. Buyugum kenarda kaldi gariban baba da yoktu bu gece toplntda ben fittirnis halde caresiz pskopata baglams anne. Kizim benim dikkatmi cekme derdnde o sinirle stresle zilgiti yedi anca anneden annelik hizmeti goremeden uyudu yavrum iyi geceler bile demedi yatarken operdi es geçti beni. Benim elmde olmdan yaptgm gibi:KK43: oyy rabbim cikis ver iki evladima da anne olamıyorum
canım bnm ya bu stresten bi kurtulman lzm senin..hangi biberonu kullanıyorsun değiştirsen falan..sen iyi bi annesin at kafandan o kötü düşünceleri..bi rahatlasan her iki yavruna da yeteceksin

O her zaman usumkten olmuyor bebeklrde refleks olarak olan bisey korkunca ya da bosluktayms gibi hissednce oluyor. Sudan cikip mod degstriyor ya o adapte surecnde de oluyor

ama orada gunes yok pek burda bol gunes bnm bulundugum yerde o yuzden icergi sebebyle vermrmk daha mantikli gelio
Dünyanın en zor elektronik cihazını öğrenmek bunları anlamaktan kolay sanırım.hergün öğrendim diyorum yeni bir şey çıkıyor.

Evet öyle kaşındaki geçti şimdi kafasının önünde. Keşke kafasını iyice kurulasaydım.bilemedim yumuşak diye dokunmadım ıslak kaldı ondan oldu demek.
Bugün iyice kuruladım ve fırça ile taradım.
Selin bebeği ne zaman göreceğiz.

Haftada bir olan banyo sayım ikiye çıkarsa ig yi telefona kurucam inşallah. Uykusuz ve yorgunum çok. Eşim hiç yardım etmiyor.

Sutun bol olmasıiiyi güzel de en güzeli kaliteli olması..su siralar bir çok kişiden duydum durum fiskiriyor ama mama veriyoruz çünkü suyumuz kilo aldirmiyor lafini.ben buna çok inaniyoru.
Kizimda inanılmaz sutum vardi.sagip lavabodan dokerdim sürekli bas edemezdim oyle coktuki kizim emer fiskirtarak kusardi megerse sut çok geliyormuş bende oturur aglardim çocuk hasta diye..

Simdi sutum çok değil hatta sezon olunca ilk 2 gece full emdi çocukben anneme ssürekli emzirmeme yardim et dedim sut gelmicek diye korkumdan..sonra geldi ama kizimdaki gibi sertleşmesi goguslerim akmadi sizlamadi falan dedim emziremicem kesin bu stresle sut azaldi yemedigim icmedigim hic birşey kalmafi ama hicbirseyde sut yapmadi.. Sonra vaktim boyle olmicak Allahim dedim riskin sahibi Sensin..benim kiyamadigima Senin merhametine suphesi z daha çoktur.yavrunun riskini artir korkularimdan emin kil.. Onu emzirmeme imkan ver..

Gogsum yumusacikken bile sut varmis ta tas gibiymis gibi düşünerek emzirdim..inanmixaksin belki ama sizlamaya be birden sutle dolmaya basladi goguslerim emerken daha.. Anladim yemek içmek hikaye sadece inan ve dua et .:KK66: bu denli sut azken oglum 1550 gr almis ilk ay kontrolunde.halbuki kizim onca sute ragmen ;bu kadar alamamisti :KK66: .simdi özellikle yaptigim hiçbirşey yok sadece su iciyorum ve evladima yetecek kadar ini Allahin vereceğine inanıyorum..

Benim de iki numarada öyle olmuştu. Hatta doğar doğmaz emzirmeye başlamıştım ama sanki boşa etmiyordu sut yok gibiydi. Oğlumda sut sorunum hic olmamıştı korkmustum acaba sutum gelmicek mi diye.yine de emzirmeye devam ettim.. Kizim yaşına girdiğinde hamile kalmisim üçüncüye.yine de doktorun da desteklemesiyle 4 ay daha emzirdim,kizim 16 aylıkken karnındaki bebis 4 aylık olasıya emzirdim.kısmeti bu kadarmis demek.simdi yine bazen bebeğim bos emiyor gibi oluyor.ama emzirmeye devam ediyorum bakıyorum sut geliveriyor bebis çektiği için,en önemlisi sıvı almak ve et sut ürünleri yumurta gibi besin değeri yuksek olan besinler yemek.. Yine de olmazsa dediğin gibi yapacak Bisey yok..
Bu arada hoşgeldin kuzum nerelerdesin goremiyoruz seni uzun zamandır[/QUOTE]
Bacım basım cok kalabalıktı hem benimkiler hem esiminkiler yeni gittiler bu seferde netı ortak kullandığımız üst komsumuzneti kapatmış bizim haberimi yok yeni net alacaklarmiaonu bekliyoruz
bebeğin boyu 1 ayda neden uzamaz
hastanede mı yanlış ölçtüler
kesinlille yanlıştır en az 4 5 cm uzuyor boy ilk ay ;)

bi cocuk doktoru bulamadik ya dun bi kontrole doktpra gpturelim dedik aydayi adam tartiya koy bana diyo cocugu guya ozel hastane yanindaki asistanida oturuyo bide espri yapiyo 4 bucuk altinda cikarsa kocana sofra hazirlican eger altinda cikarsa kocan sana tek tas yuzuk alicak diyo hey allahim neyse cocugun yuzunde sivilceler var diyorum sut alerjisi o gecer diyo daha cocugun yuzune bakmadi adam oturdugu yerden konusuyo sol bacagi çitliyo ses geliyo diyorum benim de parmaklarim citliyo bak diyo parmaklarini citlatiyo en son kalkti bi boyuna ve bingilina bakti okdr allahim sana geliyorum saka gibi adam bide docent
Senle resmen makara yapmış adam.

offf valla ya hergun ablamın basını sisiriyorum ben bu cocugun dilinden ne zmn anlıcam ne zmn iyi bi anne olcam diye
Senin ablanın yine takın zamanda bebişi olmuş benimkinin bebişi yirmi yaşında şümdi. Birşey soruyorum hatırlamıyorum. Demiyor da sallıyor.

e niye hiç demedin kiz insan bahseder bi :)
bende bunun cd si vardi ama ana bellikde olmali 6 sene once kizumda kullanirdim arada ama unuttummm gittii
Bahsetmiştik önceden ama senin bebe doğmamıştı henüz demek ilgini çekmedi.

Senin ablanın yine takın zamanda bebişi olmuş benimkinin bebişi yirmi yaşında şümdi. Birşey soruyorum hatırlamıyorum. Demiyor da sallıyor.
zs
sen buraya sor en iyisi..eşime yeni ögrendiğim bişiyi söylediğimde kadınlar kulubunde mi yazmıslar diyor hmn :) her konuda bilgileri var diyor sasırıyor :))

kestim valla deviti canım
Benimki zaten nefret ediyor.ağzına 4 damla damlatana kadar akla karayı seçiyorum yarısı oraya buraya damlıyor.doğrudüzgün veremeDim.
Daha bir şey duymadan önce nedense hep bir önyargı ile baktım ona demek hissehissettim :-? Bilemedim.

ogluma geceleri bez bagliyorum , gecen gun bebek bez çopumu bitirmis dedi doldurmus diyor
agzimi açsam bebek var diye bana kiziyon diyor

kizim hep oynadigi kardesinin yani buyuk oglumun bebegi çok sevdigini onu sevmedigini ,hiç onunla oynamadigini bebekle ilgilendigini dusunuyor

biseyi yapma dedigimde defalarca tekrar ettirip bildigini okuyor ben kizincada oturup agliyor

tekrar soyluyorum çocuklarin arasini çok açmayin benim gibi basinizi derde sokmayin ..
mumkunse ikiz olsun hatta :))))))))))))))
Senin oğlan kaç yaşındaaki

Benimki zaten nefret ediyor.ağzına 4 damla damlatana kadar akla karayı seçiyorum yarısı oraya buraya damlıyor.doğrudüzgün veremeDim.
Daha bir şey duymadan önce nedense hep bir önyargı ile baktım ona demek hissehissettim :-? Bilemedim.
tatsız bişi ztn ben onun da tadına baktım :) önümüz yaz atarız bebişleri arabalarına guneslendiririz ne yapalım

Esoba kac kilo.gitto simdiye kadar benden 7 kilo gitti ya cok.su icemiyorum odemler kaldi bi cpcugun kilosu gitti offf offf
Hala ne ödemi kaldı.benim ödem 15 gün sonra gitmişti.13 kilo verdim kaldı orda.iki gündür hareketliyim bakalım verecekmiyim.
Dün işe giderken soda alayım diye girdim bakkala 3 çikolata aldım ve gümlettim.normalde pek tatlı çikolata sevmem.
Nasıl vereyim şu şekilde kilo
.seninde beebe uslu sanırım ondan vermemişsindir :-)
Ben şimdiye kadar aldığım tüm kiloyu verirdim ama ablamlar bırakmıyor.biraz daha zaman geçeymiş.

Yapmam dedigim Iki seyi de yaptim asla sallamam ayakta salladım ve metsilden verdim gaz ilacina karsi olsam da. Fakat bu gaz da değil sanki biseyo var bu cocugun tahlillerde bsy cikmadi sut hizli iniyo tamam ama bazen gayet iyi emip yetisebliyor ya da sorun cikinca tavsiye edilen pozsuonlarda da cozum olmuyor. Butun belirtiler reflu belasına benziyor daha ilk yudumda gurk gurk sesler devamli hırıltılı nefes her beslnmede hickirik gaz pesinde kusma hem emmek isteyip hem geri atmasi kendini biturlu sakinleseemesi oyle oldugunda falan filan offfff..yemin ediyorum cocugu dogurmak degil doyurmak butun mesele. Sirf bu yüzden hasta olup yataklara düşücem korkarim:KK43:

Az evvel ağlarken ucuncuye tevbe dedim esime kizdi bana isyan etme diye. Isyan degil bu pskolji kaldrmiyor ruhum benim. Ikinci farkli olur dedik dediler ayni bokun laciverti formunda gorduk farki. Bakimi cazirtisi uykusuzluğu hiçbişey gözümde. Bi sorunsuz savassiz besleyebilsem yeter ki. Oyy nirelere gidem
Canım emecek seninki merak etme biraz daha toparlansın. Geçici bir durum bence. ben öyle hissediyorum nedense
.sen bir sakin ol ve aralıklı emzir.

Back
X