Kızlar tırnağını nasıl kesiyorsunuz bizim eller hiç durmuyor uyurken bile hareketli..eldiven takmak istemiyorum artık
4 hafta bitti gulmeye basladi yarim agiz da olsa. renkli nesneleri farketne basladi. boyu 4.hhafta bir anda uzadi. Ama bizim mizmiz 5. Hafta coktu.
Sabah memeye kizdi genzine kacirdu emmedi. Kendini geriye atti ikindi vs. Yarim saat sonra aciktim diye agladi ayni akistaki memeyi guzelce emdi. gaz sanirim bu isin sorumlusu. Tabi cok kusuyor midesi de agriyor mu gazdn sisiyor mu artik neyse.
Sorun odadan çıkamamızdı çıkabilseydik odalarda gezdirirdim. Şimdi şimdi başladık bakalım gezmeye. Bugün de evde temizlik var yine kapı cam açık. Önceden de çıkamamamızın sebebi kapının Camın açık olmasıydı dışarıda kar buz var evdekiler Camları açtı. Lohusa var bebek var demediler zaten bir de sigara içiliyordu. Ben hala gelenler niye geldi anlamış değilim.
Evet canim bizde oyle dusunduk. Yenidoganlarda yuksek cikabiliyomus anneninkiyle karisiyomus.Bir ay sonra hormon seviyelerinin normale donmesini bekliyor sanırım canım acil Bisey olsaydı mutlaka başka testler va yapardı..
Rezene nasıl naneli oluyor sallama mı?
Neden sallama alıyorsunuz ben normal rezene ve yeşil çay aldım aktardan tozunu akıtıyorum sonra demliyorum
Başta babası. Babasının annesi babası kardeşi. Eve ALINAN yardımcı. Içmeyen bir ben bir de bebiş vardı.Bebekli evde sigara içen kim yaa
Kaç kilosun su an canım?
Temizlik için onbeş günde gelen bir yardımcım vardı ya liste yazıp evden kaçıyordum işte o var. Artık haftada bir gelicek.benimki memeyi alip emdiginde 5 ile 8 dk kaliyor ve her seferinde uyuyakaliyor uykuda da asla almıyor. Ayi doldu nerdeyse bu sekilde Yenidoğan gibi uyuklmasi garip geliyor bana cabuk yoruluyor mu ne emdiginde de. Devam etmesi icin uyandirmya calissan da nafile bir degisik cesit cins cikti bu kizim da:) neyse adam gibi emsin de azina uykusuna razıyım
yine kim geldi yahu
Kitapta mutlaka uyandırın diyor ben de kıyamıyorum yaw. Hem zaten büyüme hormonu da uykuda aktif oluyormus. Zaten zor uykuya dalıyor. Uyandırmayayım di mi. Böyle embesil Kafalı oldum çıktım işte.cnm neden uyandırıyosunki bebişi 3 saat rutin diye bişey yok bnce artık bebekler daha fazla uyumalıymış..ben ilk altını temizliyorum sonra emziriyorum sutum az oldundan azda mama yapıp veriyorum gazını çıkartıp uyutuyorum acıkınca zaten uyanıyor bazen 1 saat sonra bazen 3 4 saat sonra uyanıyor o ne zaman uyanırsa tekrar emziriyorum bazen emmiyo uyanık kalmak istiyor bırakıyorum kucağımda seviyorum..yani bence uyandırma acıkınca mutlaka uyanıyolar
Yahu bu cocugu uyutuyorum yerine koyuyorum uyaniyo. Kendi kendini uyandiroyo. Dun gece kucagimda uyudu biraktim uyandi
En sonunda uyudu koynumda bende dayandim koltuga oyle uyuduk bi saat.sonra yatitdim yerine. Her gun huy degistiriyo. Bu uykuya dalamama sorunu ne zaman gecer acaba
once babasini koy kapiya digerleri otoùmatik olarak dvre disi kalir zatenBaşta babası. Babasının annesi babası kardeşi. Eve ALINAN yardımcı. Içmeyen bir ben bir de bebiş vardı.
uyandirma canimKitapta mutlaka uyandırın diyor ben de kıyamıyorum yaw. Hem zaten büyüme hormonu da uykuda aktif oluyormus. Zaten zor uykuya dalıyor. Uyandırmayayım di mi. Böyle embesil Kafalı oldum çıktım işte.
Bizim her gunumuz oyle, aglamasini komsular babasina sikayet etmis annesi bakamiyor mu diyeYahu bu cocugu uyutuyorum yerine koyuyorum uyaniyo. Kendi kendini uyandiroyo. Dun gece kucagimda uyudu biraktim uyandi
En sonunda uyudu koynumda bende dayandim koltuga oyle uyuduk bi saat.sonra yatitdim yerine. Her gun huy degistiriyo. Bu uykuya dalamama sorunu ne zaman gecer acaba
Bi kerede canim bu hafta 125cc' ye gecmem gerekiyodu ama bizim bebis her seferinde bitirmiyo bazen bir akiyo o yuzden cesaret edemedim bide gunde 10cc su hakkimiz var ama ona pek uymuyorum
Similac daha iyimis ya da smaKizlar ya aptamil conformil kullaniyorum ama mama topak topak oluyor. Ilik yaptim sicak yaptim soguk yaptim yine topaklaniyor bu konuda fikri olan var mi
gaz için ayaklara sürün demişti ebe hakiki bulamam onun için aktardan aldım işe yaraması için hergün mü sürmek lazımCanim ilk kizimda kullanmistim.bunda surmedim.hakikisini koyden getirtircem. Aktarlardaki filan gercegi degil.el yapimi bulabilirseniz alin. Ayak tabanlarina, kulak arkalarina, basinin tepesine, bezinede birere damla surebilirsiniz. Buralarda herkes cocuklarini boyle buyutmus. Usutmeyi aliyormud
Suyu mamadan sınra uc dort cay kasigi verirsin.Senin bebiş kaç günlük,hangi mama markasını kullanıyorsun,yanında anne sütü alıyor mu,sonraaaaa bide su yu vermek neden gerekiyormuş,her beslenme sonrası mı verecekmişizÇok sordum kusura bakma...
Aynenuyandirma canim
kitabida bosver
bizi anamiz kitaplami buyuttu dermisim :))
saka bi yana ben zaten zor uyutuyorum hiç bi kitap dergi uyandirmaya ikna edeemez herhalde beni
Ben de sma kullanıyorum memnunum ama en iyisi hangisi bilmiyorum doğrusuSimilac daha iyimis ya da sma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?