2015 Şubat Anneleri

Kızlar tırnağını nasıl kesiyorsunuz bizim eller hiç durmuyor uyurken bile hareketli..eldiven takmak istemiyorum artık

Ay cok zor o is ya eller cok kipirdiyo bizmkinin

evet bu hafta gulmeye başladı bilincli yani sesimi taniyip bikac defa guldu sevisimde onu cok sekerler ya capkin gulusleri maşallah. Ablasinin sesini ve artik nasıl goruyorsa suretini takip ediyor baya baya. Tuhaf bideklde fark ettiğim bacakları ve yanaklarınn etlnmesi oldu bi anda oldu cunku bu. Bunca emme sıkıntısı icinde iyi geldi o farklilik şükür. Bence akıstan baska seyler daha etklio bunlarin sorunu gaz vae daha ilk cekiste gork gork dugumleniyor mide zaten ama yutma refleksleri mi mide asidi mi reflu mu neyse bisey o an bozuyor isi cgrndan cikiyor.

Bebekli evde sigara içen kim yaa

Rezene nasıl naneli oluyor sallama mı?
Neden sallama alıyorsunuz ben normal rezene ve yeşil çay aldım aktardan tozunu akıtıyorum sonra demliyorum

ben almadımki onu
eşimden istemiştim marketten almış

herkese hayırlı günler kızlar
kızım anca uyudu uyku gözlerimden akıyor ama elektrikli süpürgeyi getirip salonun ortasına koydum süpürge yapmaya teşvik olmak için
yarım saat dinlenip sonramı yapsam şimdimi başlasam bilemiyorum
aynadaki benden korkuyorum artık

Temizlik için onbeş günde gelen bir yardımcım vardı ya liste yazıp evden kaçıyordum işte o var. Artık haftada bir gelicek.

Kitapta mutlaka uyandırın diyor ben de kıyamıyorum yaw. Hem zaten büyüme hormonu da uykuda aktif oluyormus. Zaten zor uykuya dalıyor. Uyandırmayayım di mi. Böyle embesil Kafalı oldum çıktım işte.

Benim oğlum da oyle canim seninki kac gunluk 40 i cikinca düzene girer diyorlar bilemedim

Kitapta mutlaka uyandırın diyor ben de kıyamıyorum yaw. Hem zaten büyüme hormonu da uykuda aktif oluyormus. Zaten zor uykuya dalıyor. Uyandırmayayım di mi. Böyle embesil Kafalı oldum çıktım işte.
uyandirma canim
kitabida bosver
bizi anamiz kitaplami buyuttu dermisim :))
saka bi yana ben zaten zor uyutuyorum hiç bi kitap dergi uyandirmaya ikna edeemez herhalde beni

Bizim her gunumuz oyle, aglamasini komsular babasina sikayet etmis annesi bakamiyor mu diye heee bakamiuorum, zorla mi? Olmuyor beceremiyorum anne olmayi

Bi kerede canim bu hafta 125cc' ye gecmem gerekiyodu ama bizim bebis her seferinde bitirmiyo bazen bir akiyo o yuzden cesaret edemedim bide gunde 10cc su hakkimiz var ama ona pek uymuyorum

Senin bebiş kaç günlük,hangi mama markasını kullanıyorsun,yanında anne sütü alıyor mu,sonraaaaa bide su yu vermek neden gerekiyormuş,her beslenme sonrası mı verecekmişiz Çok sordum kusura bakma...

gaz için ayaklara sürün demişti ebe hakiki bulamam onun için aktardan aldım işe yaraması için hergün mü sürmek lazım

Senin bebiş kaç günlük,hangi mama markasını kullanıyorsun,yanında anne sütü alıyor mu,sonraaaaa bide su yu vermek neden gerekiyormuş,her beslenme sonrası mı verecekmişiz Çok sordum kusura bakma...
Suyu mamadan sınra uc dort cay kasigi verirsin.

burda aktar yok bende sallama aldim dun rezeneyi, 100% rezeneymis içerigi ins oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…