2015 Şubat Anneleri

kuaföre de gittim röflemi de yaptırdım dikişlerde iyileşti selam yeniden kadın olmak Hoşçakal kendini inek hissetmek

o zaman parise hosgeldin :)

Ya neden cikmiyosunuz hava o kadar soguk mu oralarda sıkı sıkı örttükten sonra bisi olmaz biz kackere ciktik....

sogukta bile cikilir cereyan esinti olmasin yeterki tedbir alip cikin durmayn evde ben emmesu yuxunden cikamiyom ilk kızimda hergun cikarrdim

Dogumdan sonra şampuan degstrmesem de sac diplerimde kepeklnme oldu sizde de var mi böyle degsiklikler? Yük geliyor kafamda gidip kaxitasim var. Kaslar orman olmustu kendim yoldum kuafore gidemeynce rezil ettim tabi o baska. Ağda isi beklmede tirsiyom ona jilet de yapamam
Bi de ben ateslnip hasta olcakmism gıbı oluyorum hep. Ellerim yaniyor ates gibi icim usuyor birden vucudum kırık devamli bu haldeyim. Bu arada grip salgını cosmus iyice domuz gribi de hortladi yine rabbim korusun.

sogukta bile cikilir cereyan esinti olmasin yeterki tedbir alip cikin durmayn evde ben emmesu yuxunden cikamiyom ilk kızimda hergun cikarrdim
Ay paris deme bi kere denedik can acisindan artik cesaret edemiyorum jel arastiracaktim sozde unuttum...

Benimki de 5-10dk arasi emiyor ve uykuya gidecekse daliyor memede.doydugu an agzini kapatiyor ve hic almiyor ben zorlasamda..hastanede de soyle demislerdi,cogu bebek 5-10dk tek memede doyar az bir kisim 15-20dk emer.bu surede doyuyorlar yani.masallah kilo alimi da iyi seninki de.
Benim oglan normal zamanda guzel emiyor ama bazen gaz sancisi birden saplaniyor sanirim,aniden beni,memeyi ittiriyor viyak viyak agliyor sanki cimciklemisim gibi.midesi omuzuma gelecek sekilde omuzuma aliyorum,susuyor.sakinlesince tekrar emmeye devam ediyoruz..gerci sen tecrubelisin ama denemediysen tavsiye ederim,mideye sicak baski eger gaz varsa rahatlatiyor..

Insallah canım :)

Senin ilk ne alemde.onun da vaziyet pek icacici değil herhalde.benim kızda ilk etapta ilgi gösteremedim diye ota çöpe annem beni sevmiyor diye yerlere atıp kendini tepiniyordu.ben de meme acısından tahammül sıfırdı.kiziyordum daha beter oluyordu.hayat normale dönünce bizim kızda normale dondu şükür.senin ki daha da zor günler geçirdi.onada dikkat et yol yakinken.küçüğü düzeltirken büyük bozulmasın.alt ıslatma falan artmadan.

Normal elma yagi mi bu aci elma yagi mi
Ben aci elma kulaniyirum.kotu kokuyo ama iyi geliyo gibi
Ya neden cikmiyosunuz hava o kadar soguk mu oralarda sıkı sıkı örttükten sonra bisi olmaz biz kackere ciktik....
Biz de cikiyiruz ama bebekle gidilcek kapali mekan yok mesela avm gibi.10 dk cikip giriyoruZ.bi de bin pismanlikla dedesine goturdum ev buz gibiydi korkudan aklim cikti.su an yagmur yagiyo mesela ve 5 derece yaziyo

Eşimi dahil etmeye çalışıyorum ama normalde de iş yapmayı sevmez o yüzden sadece sevme kısmında yanımızda.

He bi de cikinca emme krizimiz tutuyo arka kolrugun dili olsa da konussa o yuzden tek cikamiyiruz bize bi sofOr lazim

Iş yapmayı sevmiyor diye söylemiyordum Haklısın alışması için bizimle olması lazım.

Su hava guzel olsa ben 40 gunu de sallamiycam ama bebegi bu havada ev gezmesinden baska yere goturemiyirum o da cok sikici

bende memlekete gitme hayali kuruyorum eşim mayıstan önce olmaz diyor
bende öyle düşünüyorum zaten
değişiklik olur epey oldu gitmeyeli bebekle ilk defa farklı olacak
acayip bunaldım rüyamda tatile gidecekmişim ucak bir türlü kalkmıyor sinir oluyorum beklemekten
sonra diyorum kızım senın bebeğin var onu bırakıp nereye gdiyiorsun
böyle garip rüyalar görüyorum artık nasıl bir ruh halindeysem artık

Biz süt olsun diye yiyip içiyoruz ya aynı şeyleri bebişi olmayan birine yedirip içirsek göğüslerini de periyodik olarak sağsak acaba süt olur mu? Dr olmaz diyor o yüzden yiyip içmek gereksiz diyor.

bu tarşf ettiğin ateşimsi şey benım vücudumdada oluyor bazen
ve dikiş yerlerim bi garip sızlıyor ateşimi ölçüyorum bişey yok
ardından soğuk terler atıyorum
birde bugün rüyamda senın küçüğü gördüm yazdıklarından naaısıl etkilendiysem
uyanınca dua ettim herşey yoluna girmiştir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…