Biz süt olsun diye yiyip içiyoruz ya aynı şeyleri bebişi olmayan birine yedirip içirsek göğüslerini de periyodik olarak sağsak acaba süt olur mu? Dr olmaz diyor o yüzden yiyip içmek gereksiz diyor.
bu tarşf ettiğin ateşimsi şey benım vücudumdada oluyor bazen
ve dikiş yerlerim bi garip sızlıyor ateşimi ölçüyorum bişey yok
ardından soğuk terler atıyorum
birde bugün rüyamda senın küçüğü gördüm yazdıklarından naaısıl etkilendiysem
uyanınca dua ettim herşey yoluna girmiştir umarım
Yardimlasma dertleame icin burdayiz canim benim....bugun 39 gunluk canim bebelac kullaniyorum anne sutu zaten cok yoktu sarilik riskini atlatana kadar azda olsa sagip verdim iki haftadir vermiyorum suyu mama alan bebeklere veriyolar zaten sende farkedersin agzi yapis yapis oluyo dudaklarinida yalayamadigi icin kuruyo hatta ben mamanin tadina baktim tatli oldugu icin benim bile agzim kurudu anne sutu ve mama verirken su vermiyodum sut su ihtiyacini karsiliyomus diye simdi gunde 15cc su veriyorum bide su saydam oldugu icin bizimki namadan sonra almadi oğürdu bende her mamadan once iki yudum cektiriyorum artik öğurmuyo...
Hadi yaw bak protein önemli diyorlardı. Ben de alayım ben de et tavuk yemiyorum. Süt oluyorsa yeriz canım yaa her gün.her kafadan farklı ses cıkıyor
o kadar şey denedim hiçbiri işe yaramadı
bende işe yarayan yiyecek tavukmuş
ilkinde farketmedim öyle dek geldi dedim ama ikinci defa tavuk yiyip te sağı emzirirken soldan akınca anladım bu tavukta bi iş var diye
şimdi bu şey hergünde yenmez nasıl olacak anlamadım
A bak Dr bana reçete yazmıştı almayı unuttum. Reçeteyi bulabilirsem yazayım jelin isminiAy paris deme bi kere denedik can acisindan artik cesaret edemiyorum jel arastiracaktim sozde unuttum...
Ay sorma.Anamur daki hastanelerde gripten ölenler oldu.simdi Dr a hastaneye gitmeye korkuyoruz.bir.ay kontrolü geliyor.bu kalça ultrasonu rutinmiydi.yapiliyomu illa ki.öbürlerinden yaptirmadik biz.gerekmi görmediler ki.niye yaptirmadik hatırlamıyorum.isteseler yaptirirdik.ilk ay mi yapılıyor illaki sonradan oluyomuDogumdan sonra şampuan degstrmesem de sac diplerimde kepeklnme oldu sizde de var mi böyle degsiklikler? Yük geliyor kafamda gidip kaxitasim var. Kaslar orman olmustu kendim yoldum kuafore gidemeynce rezil ettim tabi o baska. Ağda isi beklmede tirsiyom ona jilet de yapamam
Bi de ben ateslnip hasta olcakmism gıbı oluyorum hep. Ellerim yaniyor ates gibi icim usuyor birden vucudum kırık devamli bu haldeyim. Bu arada grip salgını cosmus iyice domuz gribi de hortladi yine rabbim korusun.
Kaç haftalık oldu? Büyüme atağı evresinde olabilir mi ki
38 gunluk canım.
ayyy ilk defa duydum. O ne ki5. Haftada büyüme atağı vardı sanırım
ne zaman adet olacağız süt korur falan diyorlar amaMenepozlu kadınların yaşadığını yaşıyormuşuz. Dr söyledi. Regli olana kadar böyle oluyormuş ateş basması Üşüme falan.
Yagi ben tecrubesiz oldugumdan kimse nasil kullanacigimi soylemedi bin pisman oldum...bizde gorumceme gittik onun evide soguktu kat kat battaniye attim uzerineBen aci elma kulaniyirum.kotu kokuyo ama iyi geliyo gibi
Biz de cikiyiruz ama bebekle gidilcek kapali mekan yok mesela avm gibi.10 dk cikip giriyoruZ.bi de bin pismanlikla dedesine goturdum ev buz gibiydi korkudan aklim cikti.su an yagmur yagiyo mesela ve 5 derece yaziyo
ayyy ilk defa duydum. O ne ki
O bilinmiyormuş işte. Kadından kadına değişiyormuş.ne zaman adet olacağız süt korur falan diyorlar ama
aksine benim kiz emmek istemiyorDaha çok emmek istiyor daha çok kucak istiyor daha çok huzursuzlaşıyor falan. Birkaç güne düzeliyor. Sonra büyümüş oluyormuş
Sağol canım,115 cc çok geldi de bana,2 saate bir mi veriliyor,ben anne sütü de veriyorum benimde çok değil sütüm ama yine de alabildiği kadar alsın istiyorum , su meselesini de doktora sorayım da bende vereyim,ben aptamil kullanıyorum 40 cc ,60 cc falan içiyor bir seferde en fazla onun için ben az mı veriyorum diye düşündüm bir an,ama doktor bana 60 cc yi günde 2 kereden fazla verme demişti...
O bilinmiyormuş işte. Kadından kadına değişiyormuş.
Anne sutu ne kadar cikiyo benim en fazla 10-20cc falan cikiyodu mamayida 60'tan basladim 90 ve yeni 110 yapiyorum sut verirken mamayi bitirmiyodu yetiyo diye kalani icin zorlamiyodum gunduz 3 saatte bir veriyorum gece ne zaman uyanirsa 3 saatten fazla olabiliyo dr' a sor ama 60cc gunde 2 kere verilecekse sutunde azsa nasil doyacak bu cocuk gunde kac kere yediriyosun?Sağol canım,115 cc çok geldi de bana,2 saate bir mi veriliyor,ben anne sütü de veriyorum benimde çok değil sütüm ama yine de alabildiği kadar alsın istiyorum , su meselesini de doktora sorayım da bende vereyim,ben aptamil kullanıyorum 40 cc ,60 cc falan içiyor bir seferde en fazla onun için ben az mı veriyorum diye düşündüm bir an,ama doktor bana 60 cc yi günde 2 kereden fazla verme demişti...
Tamam canim sevinirim...A bak Dr bana reçete yazmıştı almayı unuttum. Reçeteyi bulabilirsem yazayım jelin ismini
uzak demezsen bnm dr beykozda tavsiye edebilirim..losyonun adı da bioderma atoderm intensive..Losyonun adi ne canim pendikteyim ben
Benim oğlum da oyle canim seninki kac gunluk 40 i cikinca düzene girer diyorlar bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?