2015 Şubat Anneleri

Biz süt olsun diye yiyip içiyoruz ya aynı şeyleri bebişi olmayan birine yedirip içirsek göğüslerini de periyodik olarak sağsak acaba süt olur mu? Dr olmaz diyor o yüzden yiyip içmek gereksiz diyor.

her kafadan farklı ses cıkıyor
o kadar şey denedim hiçbiri işe yaramadı
bende işe yarayan yiyecek tavukmuş
ilkinde farketmedim öyle dek geldi dedim ama ikinci defa tavuk yiyip te sağı emzirirken soldan akınca anladım bu tavukta bi iş var diye
şimdi bu şey hergünde yenmez nasıl olacak anlamadım

Menepozlu kadınların yaşadığını yaşıyormuşuz. Dr söyledi. Regli olana kadar böyle oluyormuş ateş basması Üşüme falan.

Sağol canım,115 cc çok geldi de bana,2 saate bir mi veriliyor,ben anne sütü de veriyorum benimde çok değil sütüm ama yine de alabildiği kadar alsın istiyorum , su meselesini de doktora sorayım da bende vereyim,ben aptamil kullanıyorum 40 cc ,60 cc falan içiyor bir seferde en fazla onun için ben az mı veriyorum diye düşündüm bir an,ama doktor bana 60 cc yi günde 2 kereden fazla verme demişti...

Hadi yaw bak protein önemli diyorlardı. Ben de alayım ben de et tavuk yemiyorum. Süt oluyorsa yeriz canım yaa her gün.

Ay sorma.Anamur daki hastanelerde gripten ölenler oldu.simdi Dr a hastaneye gitmeye korkuyoruz.bir.ay kontrolü geliyor.bu kalça ultrasonu rutinmiydi.yapiliyomu illa ki.öbürlerinden yaptirmadik biz.gerekmi görmediler ki.niye yaptirmadik hatırlamıyorum.isteseler yaptirirdik.ilk ay mi yapılıyor illaki sonradan oluyomu

Yagi ben tecrubesiz oldugumdan kimse nasil kullanacigimi soylemedi bin pisman oldum...bizde gorumceme gittik onun evide soguktu kat kat battaniye attim uzerine

benımde sütüm az sarılık riski oldu ikinci defa maalesef mamaya başladık
ben önce emziriyorum ne kadar emerse sonra mama veriyorum çünkü doymuyor ağlıyor 3 saat arayla
ilk haftalar böyleydi şimdi gündüzleri mamayı azalttım her arandıgında emzırıyorum bir kaç gündür sadece emıp uyuyor ama akşamları emme sonrası doymuyor 60 yada 90 cc veriyorum yetiyor hiç vermek istemıyorum ama ağlayıp uyumuyor huyuzlanıyor bellı doymuyor yavrum napııyım bizimde böyle oldu düzenımız
bir kere emme öncesi sütünü sağ ne kadar cıkacak ona göre mamayı ne kadar vermen gerekir görmüş olursun

Anne sutu ne kadar cikiyo benim en fazla 10-20cc falan cikiyodu mamayida 60'tan basladim 90 ve yeni 110 yapiyorum sut verirken mamayi bitirmiyodu yetiyo diye kalani icin zorlamiyodum gunduz 3 saatte bir veriyorum gece ne zaman uyanirsa 3 saatten fazla olabiliyo dr' a sor ama 60cc gunde 2 kere verilecekse sutunde azsa nasil doyacak bu cocuk gunde kac kere yediriyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…