2015 Şubat Anneleri

Benimki zaten nefret ediyor.ağzına 4 damla damlatana kadar akla karayı seçiyorum yarısı oraya buraya damlıyor.doğrudüzgün veremeDim.
Daha bir şey duymadan önce nedense hep bir önyargı ile baktım ona demek hissehissettim :-? Bilemedim.
Niye ağzına damlasından ki. Ben çay kasigina damlatiyorum üzerine biraz da sutumden damlatiyorum öylece veriyorum

Emziriyomusun canim bende boyatmak istiyorun ama emziriyorym diye boyatmiyorum

kadın doğumcu bir tanıdık doktor var karısı hamileyken saçını boyatmış organik boyayla boyatırsanız sorun olmaz demişti bana

Aynı durumdayım kangru alıcam ilk fırsatta.

6 ay olmadan normal kangurulara koyamayacağız bebek için olanlarda pahalı açıkçası içinde durup durmayacağını bilemediğimden tedirginim momfortbaby daha uygun fiyatlı
boba4g 320 lira eşim o kadar para verecektin neden bebek arabası aldırdın diyebilir :D

Ben de hamilelikler sayesinde güzel kilo alıyorum. Kızımda 44le başladım 68le bitirmistim.bir yıl sonra 50 ile bebise hamile kaldım 71le doğuma gittim.su an 59 kiloyum.neden 55 olmam lazim dedin sağlık sorunun mu var?

hey maşallah 1 yaş mı araları
ya sağlık sorunum yok ama zayıfken kendimi iyi hissetmiyorum ne giydiğim yakışıyor ne beğendiğim bir kıyafeti alabiliyorum. hem kilo alınca kendimi daha iyi hissettim kendime güvenim geldi giydiğim kıyafetleri doldurmak hoşuma gitti birde göz altı torbalarım yok oldu :)

Saat 8'de uyan mama yedir gaz cikar alt al cis kiyafetlere gecsin ust degistir 11'e kadar salla ama uyumasin saat 11'de yine mama ver gaz cikar 12.30'da kaka yapamiyo diye aglasin zeytinyagi ver saat 13'e kadar ayakta ziplat rahatlayip sizip kalsin saat 14'te yine mama ver gaz cikar saat 16'ya kadar salla ama yine uyumasin ev ve kendim icin ne yaptim yatak topladim ekmek arasi kahvalti yaptim makinaya camasir attim saat 17'de koca isten gelsin yemek yok parise gitmek yok bu cocuk yirmi yasina gelmeden ikinciyi zor yaparim ben

parise gitmek nedir
aynen bende ikinci için bi 5 sene düşünmek istiyorum :D
ama ben artık 2 saatte bir uyandırmıyorum 3 saatte uyandırıyorum zaten acıkınca kendisi uyanıyor
2 saatte uyandırıyorum bu sefer emmiyor boş yere huzursuz oluyor

kızlar ben çok bunaldım çok sıkıldım
evde kapalı kaldım iyice
havalar soğuk gidiyor
güneş olsada çıkamıyorum güvenip
ama en azından yarım saatlik de olsa gidip biyerde kahve içmek istiyorum
çok yalnız hissediyorum kendimi
eşim akşam geç geliyor bazen yemekten sonra yine çıkıyor
gelen giden yok
canım sıkılıyor üzerine yorgunlukda biniyor
dün akşam sinirimi kızımdan çıkardım
uyumuyor ağlıyor diye ona bağırdım
o masumun ne suçu varsa sanki :KK61:
sonradan pişman oldum vicdan azabı duydum öptüm kokladım
ama artık çok sıkıldım havalar düzelse diye bakıyorum

bebeğiyle dışarı çıkanlar nasıl çıkıyorsunuz onları nasıl giydiriyorsunuz pusetle mi geziyorsunuz
bu pazar inşallah hava biraz daha iyi olurda en azından yarım saatlik çıkarım dışarıya
çok bunaldım artık yaaaa :mad:
Ben cikardim arabasiyla, tam oturamadigi bide battaniyeyle destekledigim icin pusete cesaret edemedim simdi arabasina yatar pozisyonda en altina alt acma ince bi yastik koyuyorum bebegi ince bi battaniyeye sonra biraz daha kalin battaniyeye sariyorum en son fermuarli battaniye tarzi seyler varya ona yatiriyorum sonra arabasina koyuyorum arabanin golgeligini cekiyorum ayak kismindaki koruyucuyu takiyorum arabanin uzerine bi battaniye daha atiyorum cok ruzgar varsa yagmurlugunu ortuyorum hava gunesli ama soguk hele hafta sonu firtina vardi resmen bu aksam yine cikicam bu kez astronot tulumunu giydirip denicem bakalim nasil olacak he.bide agzindan hava girmesin diye memeyi tutturuyorum...

bende memlekete gitme hayali kuruyorum eşim mayıstan önce olmaz diyor
bende öyle düşünüyorum zaten
değişiklik olur epey oldu gitmeyeli bebekle ilk defa farklı olacak
acayip bunaldım rüyamda tatile gidecekmişim ucak bir türlü kalkmıyor sinir oluyorum beklemekten
sonra diyorum kızım senın bebeğin var onu bırakıp nereye gdiyiorsun
böyle garip rüyalar görüyorum artık nasıl bir ruh halindeysem artık
Gonul gitmek istiyo da iste...hava da buz yaaa.senin memleket neresi?ben nayista ise basliyorum offf offf

Hadi yaw boynunu tutmayınca kangruya koyamıyor muyuz? Kaç aylık olması lazım ki iki olunca belki tutabilir.

normal kanguruları malesef 6 aylık olmadan önermiyor doktorlar
sadece boynu için değil kemikleri ve beli için de geçerli sakıncası
ama momfortbaby diye bir marka var o tamamen sarıyor ve doğduğu andan itibaren kullanılıyor

Benim bildiğim yutulan hava ağızdan çıkıyor ama ağızdan tam olarak çıkaramazsan alttan da çıkıyor.

Agızdan yutulan hava bağırsağa kadar iniyor mu midede kalmıyor mu ? Nasıl iner aşağı biz de inmiyor aa yeni bişi öğrendim.

Ben cikardim arabasiyla, tam oturamadigi bide battaniyeyle destekledigim icin pusete cesaret edemedim simdi arabasina yatar pozisyonda en altina alt acma ince bi yastik koyuyorum bebegi ince bi battaniyeye sonra biraz daha kalin battaniyeye sariyorum en son fermuarli battaniye tarzi seyler varya ona yatiriyorum sonra arabasina koyuyorum arabanin golgeligini cekiyorum ayak kismindaki koruyucuyu takiyorum arabanin uzerine bi battaniye daha atiyorum cok ruzgar varsa yagmurlugunu ortuyorum hava gunesli ama soguk hele hafta sonu firtina vardi resmen bu aksam yine cikicam bu kez astronot tulumunu giydirip denicem bakalim nasil olacak he.bide agzindan hava girmesin diye memeyi tutturuyorum...

ooooowwwww çok telaşlı bu iş o zaman ben az daha oturayım :KK51:

kızlar ben çok bunaldım çok sıkıldım
evde kapalı kaldım iyice
havalar soğuk gidiyor
güneş olsada çıkamıyorum güvenip
ama en azından yarım saatlik de olsa gidip biyerde kahve içmek istiyorum
çok yalnız hissediyorum kendimi
eşim akşam geç geliyor bazen yemekten sonra yine çıkıyor
gelen giden yok
canım sıkılıyor üzerine yorgunlukda biniyor
dün akşam sinirimi kızımdan çıkardım
uyumuyor ağlıyor diye ona bağırdım
o masumun ne suçu varsa sanki :KK61:
sonradan pişman oldum vicdan azabı duydum öptüm kokladım
ama artık çok sıkıldım havalar düzelse diye bakıyorum

bebeğiyle dışarı çıkanlar nasıl çıkıyorsunuz onları nasıl giydiriyorsunuz pusetle mi geziyorsunuz
bu pazar inşallah hava biraz daha iyi olurda en azından yarım saatlik çıkarım dışarıya
çok bunaldım artık yaaaa :mad:
Canim biz tulum aldik tüylü baya sıcak tutuyor onu giydiriyorum normal kıyafetlerinin üzerine şapka takıyorum ana kucağı ile çıkıyorum travel sistemdir muhtemelen seninde bebek araban ona bindir gezdir canım zaten gezmeye çıkınca bebişlerin hiç sedi çıkmıyo sevilorlar gezmeyi bunalıyor belli bir zamandan sonra insan

ama momfortbaby diye bir marka var o tamamen sarıyor ve doğduğu andan itibaren kullanılıyor
6 aylık olunca nasıl taşıycaz yaw. O saranlardan alırız.

Canim biz tulum aldik tüylü baya sıcak tutuyor onu giydiriyorum normal kıyafetlerinin üzerine şapka takıyorum ana kucağı ile çıkıyorum travel sistemdir muhtemelen seninde bebek araban ona bindir gezdir canım zaten gezmeye çıkınca bebişlerin hiç sedi çıkmıyo sevilorlar gezmeyi bunalıyor belli bir zamandan sonra insan

benim kız ne kafasına şapka ne eline eldiven giydiriyor ama dediğin gibi araba travel sistem inşallah pazar günü yağmur bari yağmazda çıkarız dışarı

Dün ilk defa koydum ben kanguruya çok sevdi beş dakika sonrada uyudu bizimki baby to go marka aldım ben

Agızdan yutulan hava bağırsağa kadar iniyor mu midede kalmıyor mu ? Nasıl iner aşağı biz de inmiyor aa yeni bişi öğrendim.
Bilemedim bak şimdi. Alttan da çıkıyor sandımdı. Yaw karanlık ve altı metrekarelik odamdan kırk gün sonra yeni çıkmışım zor şeyler sormayın bana.

ooooowwwww çok telaşlı bu iş o zaman ben az daha oturayım :KK51:
Bazen sıkıntidan cikmak istedim bazen mecbur kaldim o yuzden telas melaş yaptim ciktim hava aldim :-) parise gitmek bebek yapma isi diyeyim sen anla... bende 2 saatte bir vermiyorum artik 3' e cikardim hem dedigin gibi kendi uyaniyo zaten gece uyudugu surecede uyandirmiyorum....

Back
X