Geçmiş olsun şükür atlattınız.Oğlumu dün ameliyat ettirdik doktor zaten acil yapmamız gerekiyor demişti biz de bir an önce olsun dedik. Çok zor bir gündü... Allahım bir daha yaşatmasın daha fenasını vermesin. Ameliyat oluyorken sünneti de aradan çıkardık. Rabbime çok şükür ... Çocuklar hasta olmasın rahatı bozulmasın hiç!
Kendimi perişan görnüştüm ama sende az değilmişsin.Allah kolaylık versin.Günaydın diyemiyorum aymıyor hic mübarek
Dünün yorgunugu kucumenin gece zırt pirt uyanmasi beslnme savasi ve gaz cinneti ekstradan buyuk kızımın mizirdanmasi pestilim cikti yahu. Bileklerim kollarim tutmuyor sala pispisls ovala yapmaktan. Uyumak istiyorum küçük cadı biturlu dalmiyor ya gitgidr daha zor bir çocuk oluyor gözüm korktum. Buyugum grip gibiydi ilacsiz atltmaya calisiyordum gece hepten hastalandi bogaz enfeksiyonuna cevrdi yine ses borazan gibi oksuruyk burun akintisi of daha okula gideli hafta oldu anında hastalik. Sabah sabah randevum aldım 9da onu dktora gotrcem babasi goturse diycem cocuk beni arıyor iclenmesn diye korkuyom e hastaneye bebeyi sokasim yok zaten meme sıkıntı emcek mi derken disari cikasm yok oyy gitmisken kalca usgyi de mi cikarsam aradan 29 gunluguz bugun
Gunaydin.. Yorucu bir geceydi... Emzigi agzina verirken kimi zaman ters veriyorum. Emcumlemizera farkediyorumm nolcak halimiz bilmem(
Benim kızım da öyle uyku haram ona da bana da.. Dün akşam bi uyudu dedim onda da dedesi sağolsun geldi uyandırdı vakitsiz.. Hep huysuz mızmızdı,beslemede de sıkıntı yaşadık.. Büyüme atağı mı acep??Kundak işi değil bu huzursuz inleyerek sağa sola dönüyor
Benimkini ablamla kuzenim organize ediyor ama şu an bir bardak çayı alıp içmeye bile halim yokSeninki de yapisik mi butun gece emzikle Habire dusuruyo bi de onu vercem diye ugras is aldik basimizauyutsun dedik olan uykuyu kacti sayesinde
S Sond alinti kayboldu boyle cvpliyim bari
amin cumlemize yardm etsn rabbmbiri gelcek ya da biz cikcaz diye odum kopuyor. Kucumene de randevu aldim simdi orxa nasil besliycem stresi bastı gitmeden. Ha buyugu uyandirip doktora ikna etmek de ayri bi cephe savasi. Hic uyuyamadim ve uyumasina ragmen karsmda asık surat esneyen cok yorgunm haftasonu uykum gitti havasi veren bir adam gordukce daha bi delleniyom. Poff mevlut falan bravo valla size hic o taraklara giremicem
Vala onları bilmiyorum ama ben bir atak grçirecemBenim kızım da öyle uyku haram ona da bana da.. Dün akşam bi uyudu dedim onda da dedesi sağolsun geldi uyandırdı vakitsiz.. Hep huysuz mızmızdı,beslemede de sıkıntı yaşadık.. Büyüme atağı mı acep??
Benimkini ablamla kuzenim organize ediyor ama şu an bir bardak çayı alıp içmeye bile halim yok
Koca desen Gezmelerde yine
Zaten dışarı çocukla çıkmam Hayatımdan bir yılın gitmesi demek henüz alışamadım.iki tane olsa nr yapardım bilmiyorum
Vala onları bilmiyorum ama ben bir atak grçirecem
Adam allah razı olsun hazırlamış en azındanAdam cayini bile içti cikmadan ben lokma sokmadim ağzıma bi de kiziyo yemicekmisim de niye yumurta kaynattrmism pislik olsun diye dedim maksat gicijlik töbe yarabbm kosturup çocukları hazrlmktan firsat buldum sanki kuzu cevirmis gibi laf ediyo bi de ya sabir. Inan fobi gelistrdim disari cikmaya iki taneyle randevu saati gecti hala yoldayz
al benden de o kadar
insani yaslandirir bu seninkiler. Ama bebegin icin geilmemeye calis. Bol su ic sutun etkilenecek diye dusunmeBaşka odaya gidince dırdır ediyorlar. Rahat olmadığımı hem eşime hem Kvye defalarca söyledim. Eşim varken o orta yolu buluyordu. Ama önlük mantıklı hiç düşünmemiştim alayım ben onu, çok teşekkür ederim çok incesin.
Kendi evimdeyken hiç doymama sorunu yaşamamıştık, eşim gitti diye stresten sütüm mü azaldı ki?
Sütümün azaldığını hissediyorum zaten, sinirim daha da bozuluyo bunu düşünkçe.yarından itibaren geçeyim diğer odaya.
Hayır bu konuda ısrarcı olmak niye. Rahat eden istediği yerde emzirsin rahat olmayanıda rahat bırakın. Bugün sabah yattığım odada emzrdim kp özledik torunumuzu niye getirmiyorsun diyo.
Gecmis olsun canim sunneti de hayirli olsun cabuk iyilessinOğlumu dün ameliyat ettirdik doktor zaten acil yapmamız gerekiyor demişti biz de bir an önce olsun dedik. Çok zor bir gündü... Allahım bir daha yaşatmasın daha fenasını vermesin. Ameliyat oluyorken sünneti de aradan çıkardık. Rabbime çok şükür ... Çocuklar hasta olmasın rahatı bozulmasın hiç!
Cok gecmis olsun canim allah yasatmasin bir daha en kotusu boyle olsun..Oğlumu dün ameliyat ettirdik doktor zaten acil yapmamız gerekiyor demişti biz de bir an önce olsun dedik. Çok zor bir gündü... Allahım bir daha yaşatmasın daha fenasını vermesin. Ameliyat oluyorken sünneti de aradan çıkardık. Rabbime çok şükür ... Çocuklar hasta olmasın rahatı bozulmasın hiç!
Cidden doğru diyorsun. Ya da bütün bebekler mi huysuz yoksa.İnstagram'a bakıyorum da topikçe çok güzel bebeler doğurmuşuz ama % 99'u huysuz :))
Üç gün sonra bizde de olucak desene. Sen ne zaman huzursuz uyumuyor desen üç gün sonra biz de aynını yaşıyoruz.Kundak işi değil bu huzursuz inleyerek sağa sola dönüyor
Aynı aynı. Düzelmicek galiba .Düştü ipler ama kesinin olduğu yer içten şiş sanki daha 1 hafta sonra kontrole gitcem Ağrı geçti gibi ama fazla yürüyünce veya iş yapınca ağrıyor yine veya çok oturunca pantolon giyemiyorum hala sanki batıyo senin nasıl oldu
Normal dogumda benim de 1 ay surmustu acisi oturamamistim ama iplet gidince aci bitmisti. Sizin niye gecmedi ki ben anlamadim. Ne cileli topikmisiz normal dogurni da sezeryan yapani daAynı aynı. Düzelmicek galiba .
Bilen varsa da sölese ne zaman kendimize geliriz biz ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?