2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun şükür atlattınız.

Kendimi perişan görnüştüm ama sende az değilmişsin.Allah kolaylık versin.

Gunaydin.. Yorucu bir geceydi... Emzigi agzina verirken kimi zaman ters veriyorum. Emcumlemizera farkediyorumm nolcak halimiz bilmem (

Seninki de yapisik mi butun gece emzikle Habire dusuruyo bi de onu vercem diye ugras is aldik basimiza uyutsun dedik olan uykuyu kacti sayesinde

S Sond alinti kayboldu boyle cvpliyim bari
amin cumlemize yardm etsn rabbm biri gelcek ya da biz cikcaz diye odum kopuyor. Kucumene de randevu aldim simdi orxa nasil besliycem stresi bastı gitmeden. Ha buyugu uyandirip doktora ikna etmek de ayri bi cephe savasi. Hic uyuyamadim ve uyumasina ragmen karsmda asık surat esneyen cok yorgunm haftasonu uykum gitti havasi veren bir adam gordukce daha bi delleniyom. Poff mevlut falan bravo valla size hic o taraklara giremicem

Kundak işi değil bu huzursuz inleyerek sağa sola dönüyor
Benim kızım da öyle uyku haram ona da bana da.. Dün akşam bi uyudu dedim onda da dedesi sağolsun geldi uyandırdı vakitsiz.. Hep huysuz mızmızdı,beslemede de sıkıntı yaşadık.. Büyüme atağı mı acep??

Benimkini ablamla kuzenim organize ediyor ama şu an bir bardak çayı alıp içmeye bile halim yok
Koca desen Gezmelerde yine
Zaten dışarı çocukla çıkmam Hayatımdan bir yılın gitmesi demek henüz alışamadım.iki tane olsa nr yapardım bilmiyorum

Adam cayini bile içti cikmadan ben lokma sokmadim ağzıma bi de kiziyo yemicekmisim de niye yumurta kaynattrmism pislik olsun diye dedim maksat gicijlik töbe yarabbm kosturup çocukları hazrlmktan firsat buldum sanki kuzu cevirmis gibi laf ediyo bi de ya sabir. Inan fobi gelistrdim disari cikmaya iki taneyle randevu saati gecti hala yoldayz

Vala onları bilmiyorum ama ben bir atak grçirecem

al benden de o kadar

Adam allah razı olsun hazırlamış en azından

insani yaslandirir bu seninkiler. Ama bebegin icin geilmemeye calis. Bol su ic sutun etkilenecek diye dusunme

Gecmis olsun canim sunneti de hayirli olsun cabuk iyilessin

Cok gecmis olsun canim allah yasatmasin bir daha en kotusu boyle olsun..

İnstagram'a bakıyorum da topikçe çok güzel bebeler doğurmuşuz ama % 99'u huysuz :))
Cidden doğru diyorsun. Ya da bütün bebekler mi huysuz yoksa.
Annelerinde çoğunluğu dertli. Buda
Hayatta kadunların genel durumunu ortaya koyuyor. Evlilikler ancak her şey güllük gülistsnlıksa güzel

Aynı aynı. Düzelmicek galiba .
Bilen varsa da sölese ne zaman kendimize geliriz biz ya ..

Bu kanama ne zaman bitecek. 37. Gun bugun ve leke leke devam ediyor hala.
Oglumda tam 40 surmustu sonra 1 yil adet olmamistim. Adet olmayinca de menopozlu gibi olunuyor

Gunes acsin diye beklerken kar yagmis.
Bebek gece uyumadi simdi gurultu yapsak da duymuyor gece uykusunda.
Kilo vermem gerekirken almisim.
Her sey ters.

Aynı aynı. Düzelmicek galiba .
Bilen varsa da sölese ne zaman kendimize geliriz biz ya ..
Normal dogumda benim de 1 ay surmustu acisi oturamamistim ama iplet gidince aci bitmisti. Sizin niye gecmedi ki ben anlamadim. Ne cileli topikmisiz normal dogurni da sezeryan yapani da

dün gece yine ağladım neden ağladığımı bilmeden
küçük şeyleri büyütüyorum çok fazla
Allahım ne olur hava ısınsın dışarı çıkalım yoksa ben kafamda huniyle çıkacağım sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…