2015 Şubat Anneleri

Kendimi hizmetci gibi hissediyorum!ev topla milletin hizmetini gor.cocukla biz ilgileniriz sen isine bak desinler! Sanki ben millete hizmet etmek icin evdeyim!haftasonu olsun da kocamla iki dakka Gecireyim yukum hafiflesin de o da odanin camini bile acmadan kafa dagitmaya gitsin!bizimki kafa degil zaten butun gun milleti egle!

Benim bir ay dusmemisti kendisi ama dr cekince geldi aci bitti. Ben korkumdan dokunmamistm. Bilmem sen de ceksen rahatlarsin belki
bi tanesi dusmus gibi digerleri duruyo sanki. Dokunuyorum ama pek bi degisiklik yok cekebilir miyim bilemedim. Sezaryen olanlar daha cabuk iyilesti ya bu nasil bi sey anlamadim :/

Kızlar benim bebeğin elleri hep havada uyurken Aşağıya indiriyorum yoksa hep havada sizinde öylemi, uyanıkken bile havada

Onu bilmiyorum da Senln Dikiş ağrısı nasıl oldu ?

Ya tekrar gitsen bi dr a bana en çok 1 ay sürmesi lazım ve bıtmesi lazım dedi sıkıntılı bi durum olabilir ihmal etme.Benim 1 hafta bile sürmedi hiç ağrı kesici bile içmedim sıkıntı olmasın sen de amann ihmal etme git hemen...

Doktoru aradım gel bakalm dedi, 2 ay olacak neredeyse ben doğum yapalı . Bi sıkıntı var malesef. Ben artık inanmıyorum eski halime döneceğime
Bence de bi git doktoruna anlat bakalim boyle devam etmesi normal degil cunku 2 ay. Benim bile 15 gunde daha iyi oldu su an.

Çok geçmiş olsun, Allah başka dert vermesin miniğine

Mersin'in salgını da bitmiyor, benim ablamlarda aile boyu hasta. İnş sana ve bebeğe bulaşmadan geçer. Çok geçmiş olsun

Bu kanama ne zaman bitecek. 37. Gun bugun ve leke leke devam ediyor hala.
Oglumda tam 40 surmustu sonra 1 yil adet olmamistim. Adet olmayinca de menopozlu gibi olunuyor
Bende 38. Gündeyim hala devam ediyor. 1 yıl adet olmamak kötüymüş ama. Adet öncesi gerginlik gibi gergin oluyo muydun hep?

Gözüm korktu şu an. "Karnı ac emmek ıstıyor ama gurul gurul ememıyor sureklı memeyı cekıstırıyordu." Aynı şeyi yaşıyorum geceleri. Ben günde bir çay kaşığı mahlep yiyorum, rezene içiyorum. Bebeğe rezene çayı veriyorum 50 ml kadar, bitkisel bi şurup veriyorum günde 4 kez. Ağızdan gazını çıkarmadan yatırmıyorum. Günde bi kaç kez bacaklarını karnına bastırarak hareket yaptırıp alttan gaz çıkarmasına yardımcı olmaya çalışıyorum ama gece huzursuzluğunu çözemiyorum bi türlü. Bende 3 ay sonra herşey düzelecek diye kendimi avutuyordum. Senin kızın çok uzun sürmüş.
Allahım şifa ver yavrularımıza Yarabbim!

Canim ya sen sıkma canını onlara bakıp da yemegini ye suyunu bol iç bebişi emzir sütün yeter de artar.
Bir haftadır ne yemek ne su düzenim bozulmuştu. Bu kısır döngüyü bozmam lazım. Sağol canım.

Hakkaten ya seni kendi evinde rahat ettirmediler. Nedir bu büyüklerden çektiğimiz. Eşimle konuştum o konuşacak ailesiyle. Ben söyleyince sallamIyorlar eşimin sözü geçiyor

yatmadan önce 4 5 bardak su ıc bende ıse yarayan tek şey bu
2 bardak içiyordum arttırayım madem

insani yaslandirir bu seninkiler. Ama bebegin icin geilmemeye calis. Bol su ic sutun etkilenecek diye dusunme

Gecmis olsun canim sunneti de hayirli olsun cabuk iyilessin
Valla yaşlandım.
Bide tayinimi buraya aldırmaya çalışıyorlarmış. cimcimesultan ın deyimiyle kafama huni takıp gezerim artık :)
Eşim konuşacak bugün bakalım değişiklik olacak mı

Hangi şehirdi senin.nerde bu adet merak ettim.
Eşim hataylı onların adeti canım.

canım seninle kilomuz aynı diye hatırladım (kilo 82 boy 163) mevlüt için kıyafet almam lazım çıkınca mağaza mağaza dolaşamam sen hiç kıyafet aldın mı yada bildiğin bir mağaza var mı
Hic bakmadim canim kiyafet. Hamile pantolonu giyiyorum o da dusuyor bir garip haldeyim.
Zaten beli lastikli esofman bile giyemiyorum yukardan lastik bastirinca dikisler aciyor
Bulursun ins guzel birsey

Benim oyle oldu hatta ramazanda emzirmeyi azaltinca oldum ilk adeti. Beni emzirmek etkiliyor baya. Kimisi de ilk aydan adet oluyior.
Gerginlik vs olmuyordu da surekli bir siskinlik hissi oluyordu

Aman diyim kendi ailenin sehrine aldirabiliuosan aldir yoksa ikiside olmasin.hunileri siparis versek mi artik:)

Sabahtır kızım uyumuyor mızı mızır sağa sola dönüyor uykusundan uyanıyor dalamıyor inliyor ama deli gibi esniyor uykusu var.İnternete soruyorum sebebi gaz diyor ne gazmış ya çıkarsan da bitmiyor huzursuzluğu :^

Kızlar benim bebeğin elleri hep havada uyurken Aşağıya indiriyorum yoksa hep havada sizinde öylemi, uyanıkken bile havada

beımkıd öyle uyuyor indirdiğim zaman uyanıyor bazen kendini uyandırmasın dye kundak yapıyorum onada kızarıyor sinirleniyor ağlıyor kollarını cıkarınca rahatlıyor
geçen gün kundak yaptım uyurken uynmasın diye iki dk mutfaga gidip geldim nasıl becerdiyse yine cıkarmış kolları dikmiş havaya

Gecmos olsun canim ya insallah tez zamanda kizin iyilesir kucugunde guzelce emer rahatlarsin sende benimkide anaokuluna gidiyo hasta olcak.diye cok korkuyorum vallahi

Allah rahmet eylesin,ben de benimkini dusunerek okuyordum bu yazilanlari.babacim, 4 ay once vefat etti...bebegimi goremedi ama olacagini,cinsiyetini ogrenmisti,bununla kendimi avutuyorum..bogazim dugumlendi simdi.
Allah rahmet eylesin canim, acin tazeymis Allahim sabur versin
ben annemide nkaybettigimde nisanliydim, ne beni gelinlikle gorebildi ne evime adim atabildi, en buyuk arzusu kardesimle benim murvetimi gormekdi ikisinide goremedi

en azindan evini yurdunu gormus,torununu bile ogrenmis baban .. Allahim sana ve evladina uzun omur versin

gecmis olsun canim sana. Ne zor is bu annelik
Hala dikisler aciyor benim sezeryani bosver
saol canim yaa
valla aksam çok kotuydum deil sezeryan her turlu amleutata raziydim insanin neresi acisa cani oarada oluyor
simdi iyyim sabaha baya hafiflemisti, bide ben kremi duzenli kullanmiyordum onu duzenli kullanmaya çalisicam
1 hafta deneyim olmazsa fitilini alayim ..

buyyunce dusunuyolar canim maalesef çocuklar
sen deyince aklima geldi benim baba bisey getirdimiki çocuklaara , hiç bilmiyorum
bebise biseyde takmadi, esimin babasi olsa basina kakardim valla benim koca yine iyi ses etmedi
gerçi ben bulurum uste çikacak bisey deee neyse

annem olsa boylemi olurdu

iki sene once kardesim borç para istemis, babam gelini arayip ben sizin yuzunuzden karimla arami bozamam para falan veremem demis, gelinin para istendiginden bile haberi yokmu dusun..

yani isin içine elin kadini girdimi hersey oluyor , onu orda kumanda eden bi yabanci var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…