Valla akıyor ama ben sanki içleri bomboşmuş gibi hissediyorum.sütünü etkilemiyorsa sevin :) ben kilo konusunda hep kötüydüm alıp veremeyenlerdenim Allah bana yardım etsin
bi tanesi dusmus gibi digerleri duruyo sanki. Dokunuyorum ama pek bi degisiklik yok cekebilir miyim bilemedim. Sezaryen olanlar daha cabuk iyilesti ya bu nasil bi sey anlamadim :/Benim bir ay dusmemisti kendisi ama dr cekince geldi aci bitti. Ben korkumdan dokunmamistm. Bilmem sen de ceksen rahatlarsin belki
Onu bilmiyorum da Senln Dikiş ağrısı nasıl oldu ?
Bence de bi git doktoruna anlat bakalim boyle devam etmesi normal degil cunku 2 ay. Benim bile 15 gunde daha iyi oldu su an.Doktoru aradım gel bakalm dedi, 2 ay olacak neredeyse ben doğum yapalı . Bi sıkıntı var malesef. Ben artık inanmıyorum eski halime döneceğime
Çok geçmiş olsun, Allah başka dert vermesin miniğineOğlumu dün ameliyat ettirdik doktor zaten acil yapmamız gerekiyor demişti biz de bir an önce olsun dedik. Çok zor bir gündü... Allahım bir daha yaşatmasın daha fenasını vermesin. Ameliyat oluyorken sünneti de aradan çıkardık. Rabbime çok şükür ... Çocuklar hasta olmasın rahatı bozulmasın hiç!
Mersin'in salgını da bitmiyor, benim ablamlarda aile boyu hasta. İnş sana ve bebeğe bulaşmadan geçer. Çok geçmiş olsunGünaydın diyemiyorum aymıyor hic mübarek
Dünün yorgunugu kucumenin gece zırt pirt uyanmasi beslnme savasi ve gaz cinneti ekstradan buyuk kızımın mizirdanmasi pestilim cikti yahu. Bileklerim kollarim tutmuyor sala pispisls ovala yapmaktan. Uyumak istiyorum küçük cadı biturlu dalmiyor ya gitgidr daha zor bir çocuk oluyor gözüm korktum. Buyugum grip gibiydi ilacsiz atltmaya calisiyordum gece hepten hastalandi bogaz enfeksiyonuna cevrdi yine ses borazan gibi oksuruyk burun akintisi of daha okula gideli hafta oldu anında hastalik. Sabah sabah randevum aldım 9da onu dktora gotrcem babasi goturse diycem cocuk beni arıyor iclenmesn diye korkuyom e hastaneye bebeyi sokasim yok zaten meme sıkıntı emcek mi derken disari cikasm yok oyy gitmisken kalca usgyi de mi cikarsam aradan 29 gunluguz bugun
Bende 38. Gündeyim hala devam ediyor. 1 yıl adet olmamak kötüymüş ama. Adet öncesi gerginlik gibi gergin oluyo muydun hep?Bu kanama ne zaman bitecek. 37. Gun bugun ve leke leke devam ediyor hala.
Oglumda tam 40 surmustu sonra 1 yil adet olmamistim. Adet olmayinca de menopozlu gibi olunuyor
Gözüm korktu şu an. "Karnı ac emmek ıstıyor ama gurul gurul ememıyor sureklı memeyı cekıstırıyordu." Aynı şeyi yaşıyorum geceleri. Ben günde bir çay kaşığı mahlep yiyorum, rezene içiyorum. Bebeğe rezene çayı veriyorum 50 ml kadar, bitkisel bi şurup veriyorum günde 4 kez. Ağızdan gazını çıkarmadan yatırmıyorum. Günde bi kaç kez bacaklarını karnına bastırarak hareket yaptırıp alttan gaz çıkarmasına yardımcı olmaya çalışıyorum ama gece huzursuzluğunu çözemiyorum bi türlü. Bende 3 ay sonra herşey düzelecek diye kendimi avutuyordum. Senin kızın çok uzun sürmüş.Canım bence bebegının tek ve en büyük sorunu asırı gaz!
Nıyemı?
Kızım kolık tı.dr usg de iç organlarını görmüyorum asırı gazdan değmişti 2 aylıkken
Hem açlıktan uyuyamaz hem emmek ıster hem de memeyle kavga ederdı. Süt cok boldu tıkanırdı aynı kızın gıbı..
Asırı da kusması vardı ..duşun 7 aylıkken günde 6 7 sıse şurup ıcıyordu
Artık rabbım affetsın Allahım al canımı duyordum ınsanın evladını süt varken doyuramaması derdıne derman olamaması ne büyük ızdırap.
Ta ızmıre gotırdum mardınden kalkıp profesöre . Yalvardım adama kızımın karnını ac bak dıye aglayarak.dr kızdı bana ne cektıgımızı bılmedıgınden .. Baska bır Prof geldı Dr un hocasıymıs bana aynen söyle söyledi
2 yasına kadar gelısımı gerılemedıgı müddetçe hıc bır Dr bısey yapamaz beklıceksın çaren yok. 2 yasından sonra devam ederse gelısımı cok ıyı olsa bıle müdahalen edilir dedı.
Asırı gaz cocuğu sancılandırıyordu. Karnı ac emmek ıstıyor ama gurul gurul ememıyor sureklı memeyı cekıstırıyorsu. Senın gıbı sutu ağzına akıta akıta besledim bi sure. Beslenme aralıklarını actım. Gaz olmasın dıyor herseyi yaptım. Ama 1 yasında hala koca cocuğun gazını çıkartmaya uğraşıyorduk .. En kötüsünü düşünme zaman ver yavruya ve sana dua edıyorum senın ıcın geçecek goreceksın
Çocuk içinden şarkı söylüyor haberin yokKızlar benim bebeğin elleri hep havada uyurken Aşağıya indiriyorum yoksa hep havada sizinde öylemi, uyanıkken bile havada
Bir haftadır ne yemek ne su düzenim bozulmuştu. Bu kısır döngüyü bozmam lazım. Sağol canım.Canim ya sen sıkma canını onlara bakıp da yemegini ye suyunu bol iç bebişi emzir sütün yeter de artar.
Hakkaten ya seni kendi evinde rahat ettirmediler. Nedir bu büyüklerden çektiğimiz. Eşimle konuştum o konuşacak ailesiyle. Ben söyleyince sallamIyorlar eşimin sözü geçiyorStresi yok ederek. Sabahtan akşama kadar evdekiler yüzünden kendini sıkıyorsun o yüzden de geriliyorsun. Beni kendi evimde bu hale soktular. bence herkesten uzak bir odada kalman eşinle gün içerisinde sürekli konuşup seni mutlu eden şeyler yapman moralini artırabilir. Etraftakiler ne derse desin sütün önemli bebişin için bunu düşün sadece. Gerekirse kv ile Konuş evde destek olsun sana torun nerde muhabbeti yapmasınlar.
2 bardak içiyordum arttırayım mademyatmadan önce 4 5 bardak su ıc bende ıse yarayan tek şey bu
Valla yaşlandım.insani yaslandirir bu seninkiler. Ama bebegin icin geilmemeye calis. Bol su ic sutun etkilenecek diye dusunme
Gecmis olsun canim sunneti de hayirli olsun cabuk iyilessin
Eşim hataylı onların adeti canım.Hangi şehirdi senin.nerde bu adet merak ettim.
Hic bakmadim canim kiyafet. Hamile pantolonu giyiyorum o da dusuyor bir garip haldeyim.canım seninle kilomuz aynı diye hatırladım (kilo 82 boy 163) mevlüt için kıyafet almam lazım çıkınca mağaza mağaza dolaşamam sen hiç kıyafet aldın mı yada bildiğin bir mağaza var mı
Benim oyle oldu hatta ramazanda emzirmeyi azaltinca oldum ilk adeti. Beni emzirmek etkiliyor baya. Kimisi de ilk aydan adet oluyior.Çok geçmiş olsun, Allah başka dert vermesin miniğine
Mersin'in salgını da bitmiyor, benim ablamlarda aile boyu hasta. İnş sana ve bebeğe bulaşmadan geçer. Çok geçmiş olsun
Bende 38. Gündeyim hala devam ediyor. 1 yıl adet olmamak kötüymüş ama. Adet öncesi gerginlik gibi gergin oluyo muydun hep?
Gözüm korktu şu an. "Karnı ac emmek ıstıyor ama gurul gurul ememıyor sureklı memeyı cekıstırıyordu." Aynı şeyi yaşıyorum geceleri. Ben günde bir çay kaşığı mahlep yiyorum, rezene içiyorum. Bebeğe rezene çayı veriyorum 50 ml kadar, bitkisel bi şurup veriyorum günde 4 kez. Ağızdan gazını çıkarmadan yatırmıyorum. Günde bi kaç kez bacaklarını karnına bastırarak hareket yaptırıp alttan gaz çıkarmasına yardımcı olmaya çalışıyorum ama gece huzursuzluğunu çözemiyorum bi türlü. Bende 3 ay sonra herşey düzelecek diye kendimi avutuyordum. Senin kızın çok uzun sürmüş.
Allahım şifa ver yavrularımıza Yarabbim!
Aman diyim kendi ailenin sehrine aldirabiliuosan aldir yoksa ikiside olmasin.hunileri siparis versek mi artik:)Bir haftadır ne yemek ne su düzenim bozulmuştu. Bu kısır döngüyü bozmam lazım. Sağol canım.
Hakkaten ya seni kendi evinde rahat ettirmediler. Nedir bu büyüklerden çektiğimiz. Eşimle konuştum o konuşacak ailesiyle. Ben söyleyince sallamIyorlar eşimin sözü geçiyor
2 bardak içiyordum arttırayım madem
Valla yaşlandım.
Bide tayinimi buraya aldırmaya çalışıyorlarmış.cimcimesultan ın deyimiyle kafama huni takıp gezerim artık :)
Eşim konuşacak bugün bakalım değişiklik olacak mı
Eşim hataylı onların adeti canım.
Kızlar benim bebeğin elleri hep havada uyurken Aşağıya indiriyorum yoksa hep havada sizinde öylemi, uyanıkken bile havada
Gecmos olsun canim ya insallah tez zamanda kizin iyilesir kucugunde guzelce emer rahatlarsin sende benimkide anaokuluna gidiyo hasta olcak.diye cok korkuyorum vallahiSeninki de yapisik mi butun gece emzikle Habire dusuruyo bi de onu vercem diye ugras is aldik basimizauyutsun dedik olan uykuyu kacti sayesinde
S Sond alinti kayboldu boyle cvpliyim bari
amin cumlemize yardm etsn rabbmbiri gelcek ya da biz cikcaz diye odum kopuyor. Kucumene de randevu aldim simdi orxa nasil besliycem stresi bastı gitmeden. Ha buyugu uyandirip doktora ikna etmek de ayri bi cephe savasi. Hic uyuyamadim ve uyumasina ragmen karsmda asık surat esneyen cok yorgunm haftasonu uykum gitti havasi veren bir adam gordukce daha bi delleniyom. Poff mevlut falan bravo valla size hic o taraklara giremicem
valla canim tesadufmu bilmiyorum , bugun yatak odasinda emzirdim geri uyudu gece yatak odasinda emziriyorum ya bide oyle deneyim denedim, gunduz salonda emziriyordum hepBulursan bana da söyle.benimki de öyle.
Allah rahmet eylesin canim ..Benim babam yok, içim yandı yine şimdiyasasaydi cok iyi ded olurdu, çok merhametliydi
Allah rahmet eylesin canim, acin tazeymis Allahim sabur versinAllah rahmet eylesin,ben de benimkini dusunerek okuyordum bu yazilanlari.babacim, 4 ay once vefat etti...bebegimi goremedi ama olacagini,cinsiyetini ogrenmisti,bununla kendimi avutuyorum..bogazim dugumlendi simdi.
saol canim yaagecmis olsun canim sana. Ne zor is bu annelik
Hala dikisler aciyor benim sezeryani bosver
buyyunce dusunuyolar canim maalesef çocuklarBenim akli eren sadece oğlum var o da daha boyle şeyleri dusunemiyor ama ben düşünüyorum ve üzülüyorum benim babam da evlendi çocukları doğru düzgün görmeye gelmez bile.yazın gelmişti ben de çalışıyordum yanıma geldi dedi çocukları sonra görürüm gidiş o gidiş.. Halbuki ne var yarim saat bi görse,bi seker çikolata alsa çocuklara oturup sevse, çok şey beklemiyorum ama içinden gelmiyor demek ki tatlım yapacak Bisey yok. Doğum günümde araması,annem de dedi ki baban unutmazdi doğum.gününü yoksa adama Bisey mi oldu dedi.üstünden birkaç gün geçti ben aradım. Unuttum.diyor doğum.gününü sonradan kutluyor. Duyan da 10 tane çocuğu var sanır ben tek çocuğum.neyse iyi olsun da uzak olsun boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?