2015 Şubat Anneleri

arada verince unutmaz herhalde memeyi
ben onu bunu bilmem kuçuk buyuk emzirme suremiz max belli yas olarak yani , bi çocuk biberonu almali ama er ama geç :)

benimkiler uyyor ama ben yataga gitmeye korkuyorum
çokda uykum var ama canim yaniyor
Allah kimseyi sagligiyla evladiyla sinamasin
sıcak suya otur 10 dk kadar pamuğu zeytinyağına batır basura koy sabaha kadar dursun
allah acıl şifa versin

gunduz ne guzel emip uyumustu aksam senin bu saydiginin ucu de oldu. Mizmiz simdi. Oglumu sakinlessin diye emirirdm bunda sut genzine kacacak diye emziremiyorun da.
Esler de biraz anlayisli olsa ahh.
Ins uyur bu gece bebegin rahatlar da

bugun bana uyku yok
sadece su içsem yemek yemesem yinede hemoroid agrisi cekermiyim acaaba
nasil iyilesicem ben, napicam Allahim sen yardim et
sabah gidip eczaneden hap fitil ne bulursam alicam , sabaha çikabilirsem ins
gecmis olsun canim sana. Ne zor is bu annelik
Hala dikisler aciyor benim sezeryani bosver

Benim akli eren sadece oğlum var o da daha boyle şeyleri dusunemiyor ama ben düşünüyorum ve üzülüyorum benim babam da evlendi çocukları doğru düzgün görmeye gelmez bile.yazın gelmişti ben de çalışıyordum yanıma geldi dedi çocukları sonra görürüm gidiş o gidiş.. Halbuki ne var yarim saat bi görse,bi seker çikolata alsa çocuklara oturup sevse, çok şey beklemiyorum ama içinden gelmiyor demek ki tatlım yapacak Bisey yok. Doğum günümde araması,annem de dedi ki baban unutmazdi doğum.gününü yoksa adama Bisey mi oldu dedi.üstünden birkaç gün geçti ben aradım. Unuttum.diyor doğum.gününü sonradan kutluyor. Duyan da 10 tane çocuğu var sanır ben tek çocuğum.neyse iyi olsun da uzak olsun boşver.

Benim babam yok, içim yandı yine şimdi yasasaydi cok iyi ded olurdu, çok merhametliydi

Acikca uyarmayi denesen?artik bu tarz konularda su kuser mi bu darilirmi dememek lazim.mevzu ciddi
Sigara konusu acildiginda biz basaramadik belki torunun basarir biraktirmayi dedim artik anlamistir herhalde. Ben de kirmak istemem ama cocugum soz konusuysa soylerim tabii ama esimi dusunurum en basta. Annesi sonucta. Onunla konusucam olmadi o soylesin sonucta evladi. El kizinin demesiyle bir olmaz..

Canim hep dua ediyorum senin icin okudukca ben uzuluyorum cok :/ inancini kaybetmemeye calis allaha dua et bol bol. Cok zor bi lohusalik geciriyosun ama eninde sonunda bitecek ve bi duzene girecek. Evladin sut ya da mama bi sekilde doyar unutma sen allaha sukret ve dua et. Cozumsuz dert vermesin yeterki..

Benim babam yok, içim yandı yine şimdi yasasaydi cok iyi ded olurdu, çok merhametliydi
Allah rahmet eylesin,ben de benimkini dusunerek okuyordum bu yazilanlari.babacim, 4 ay once vefat etti...bebegimi goremedi ama olacagini,cinsiyetini ogrenmisti,bununla kendimi avutuyorum..bogazim dugumlendi simdi.

Başka odaya gidince dırdır ediyorlar. Rahat olmadığımı hem eşime hem Kvye defalarca söyledim. Eşim varken o orta yolu buluyordu. Ama önlük mantıklı hiç düşünmemiştim alayım ben onu, çok teşekkür ederim çok incesin.
Kendi evimdeyken hiç doymama sorunu yaşamamıştık, eşim gitti diye stresten sütüm mü azaldı ki?

Sütümün azaldığını hissediyorum zaten, sinirim daha da bozuluyo bunu düşünkçe.yarından itibaren geçeyim diğer odaya.

Hayır bu konuda ısrarcı olmak niye. Rahat eden istediği yerde emzirsin rahat olmayanıda rahat bırakın. Bugün sabah yattığım odada emzrdim kp özledik torunumuzu niye getirmiyorsun diyo.

iyi yapmsin
hani sen bu misafirler gelmesin diycekdin
basarisizmi oldun konusmada hiç denemedinmi
Bugün ilk defa geldiler cenazeye gelmişler geçerken uğramışlar efendim. Burda hala tlfnun icadından önceki haller sözkonusu haber verilmeden çat kapı misafir gelebiliyor. Kırkının çıkmasınada az kaldı haftaya dolar taşar artık ev. Bunca uykusuzluğun yorgunluğun arasında işin yoksa misafir ağırla

Gözleri mikrop da.kapabilir ufacık bebeğe sürme hic bi yerde gormedim hayret Bisey
Kv ilk doğduğunda ısrarcı oldu doktora gittiğimizde onun yanında sordum doktora sürelim mi diye oda fırça kaydı hiçbişey yapmayacaksınız çocuğa diye. Kvnin sesi kesildi, şimdi akrabalarına dert anlat tek tek. Eşimin fotosu var sürmeli sürmeli 40 yıl önceki adetleri dayatmaya çalışıyorlar tek başıma direniyorum

Konusu gecmisti D vitamininin...Ben kullandigima baktim,en guvenlilerdenmis sanirim..Vitasanol acd drops...icinde BHA ve Etanol bulunmuyor,bilginize...ayrica tadi portakal gibi,portakal suyu var sanirim,bebegim cok severek iciyor.

Maalesef burada da durum ayni çat kapı gelen misafire gicigim zaten bi de diyorlar ki sen Bisey hazırlama diye haber vermedik ya kardeşim sen bi geliyorum de onu da düşünmek bana kalsın en azından kiyafetime çeki düzen veririm evini şöyle bi toparlarim peteklerin üzerinden bebek kıyafetleri eksik olmuyor dışarı asmiyorum ben yerler desen oyuncak dolu topluyorum yine dağılıyor ne var ben geliyorum desen de azıcık toparlansam ben de rahat etsem.. Yok ille utandiracaklar adamı.

tek çocugu olan hiç zor falan demesin
fena olur , ekrana dalarim valla :)

5 senedir soyluyorum tek çocuk hiç çocuk

İkinci evliliklerini yapan adamlara bi haller oluyo. Eşleriyle birlikte çocuklarınıda boşuyorlar heralde. Benim kp ikinci evliliğini yapmış 15 sene önce falan. Evlendiğimin ikinci senesinde eşinin dolduruşuyla bi tartışma yaşandı ve ben artık görüşmüyorum. Heee eşim tabiki görüşecek, torununu tabiki görecek o konuda kısıtlamam. Ama çocuğumu görmeye hala gelmedi. Görüntülü arıyo ekrandan seviyo konuşuyo. İkimizde ist yaşıyoruz. Kendi bu çocuğu görmeye gelmediği sürece göndermeyeceğim dedesine dedim eşime. Bişey diyemedi tabi adam. Hayır yani, sen niye bana laf veriyosun ki. Niye oğlunu ezik duruma düşürüyosun. Evine geldinde kovdummu? Dedimde gelsin niye gelmiyo diye. Daha napayım arayıp yalvarayımmı? Kocama üzülüyorum, ne kadar hissettirmesede o mahçup oluyo sonrada diyolarki benimkine, sen ne kadar çok seviyosun kv kp . E adam ailesinden görmediği ilgiyi onlardan görüyo. Ne çok konuştum:) ama daha neler var içimde:) hele kp yeni karısı konusuna bi girsem roman olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…