arada verince unutmaz herhalde memeyiBuzluga koymayacagim,oda sicakligi yeterliyse iyi o zaman ..simdi sagdigimi buzdolabina koyacagim,sabah oda sicakligina getirip yanima alirim..disarida kaliriz bayagi galiba,hastane,gezme derken..ben bunu deneme amacli yapmak istiyorum..
Seninki daha kucuk ama,benim ki 38gunluk ve hic vermedim,emzik de sevmiyo..memeyi unutmicaksa vereyim gitsin boyle arada:))
sıcak suya otur 10 dk kadar pamuğu zeytinyağına batır basura koy sabaha kadar dursunbenimkiler uyyor ama ben yataga gitmeye korkuyorum
çokda uykum var ama canim yaniyor
Allah kimseyi sagligiyla evladiyla sinamasin
gunduz ne guzel emip uyumustu aksam senin bu saydiginin ucu de oldu. Mizmiz simdi. Oglumu sakinlessin diye emirirdm bunda sut genzine kacacak diye emziremiyorun da.aynen matematik denklemine döndü dusunmkten yoruldum artik
bunar da benm tezlerim bak
1. Ya gercekten reflusu var ondan ememiyor emerken cani yandiginda savaşa dönüyor geri kaçak yaptgi icin mi nedir
2. Daha ilk yudumda havayla karninda gurultu basliyor karindan sesler gelio onu agzdan cikaramio gerisini yutmasna engel oluyor o gaz. Iki gundur kriz derecesnde bi de gazin huzursuzlugu eklendi. Onun icin de ayri ayri sakinlesme yollari gerekio
3. Ya da sut fazla veya hizli iniyor yetisemiyor da bogulcak gibi oluyor. E onun icin de sagiyorum yine ayni ya da arada gayet basarili emdiginde nsl emebliyor o zaman?
Bu uc seyin ucu de ayn anda oluyorsa bizde hepsi var bazen biru oburune baskin. Iki gundur gazdanmiz gibi duruyor beslnme sorunu çünkü hava yuttugu an feryada kacmaya basliyor. Oncesinde sutten boguluyo gibiydi. Gun gun degsik tablo ne cins.imtihan yarabbm dusun düşün moktur isin hesabi
benımkı uykuya dalarken alıyor emziği uyku arasında ağzından atıyor bazen uyanıyor böyle olunca bazende uyanmıyorben de soracakdim onu emzik tutan bebeler dusuruyolarmi surekli
benim oglan atiyormu dusuruyormu daha çozemedim valla
gecmis olsun canim sana. Ne zor is bu annelikbugun bana uyku yok
sadece su içsem yemek yemesem yinede hemoroid agrisi cekermiyim acaaba
nasil iyilesicem ben, napicam Allahim sen yardim et
sabah gidip eczaneden hap fitil ne bulursam alicam , sabaha çikabilirsem ins
benim esimde çok sever çocuklari hatta haddinden fazla sevip simartiyor
kizin disi sallaniyor git annen baksin diyor :) kiyamiyorr, herkesin evinde baba ilgilenir boyle seylerle bizde ben babamiz fazla yufka yurekli biraz :)
benim babam bana çok duskundu , annem olunce yeniden evlendi yeni karisiyla iyi gecinme derdine dustu
ama tabi simdi kadin yaninda deil gunahini almayim,babi$komun cani istemiyor herhalde aramayi
benimde aklima geliyor butun gun ama elim degmiyor arayamiyom diye uzuluyordum bosuna uzulmeyim bari okey taslari var babacigimin :)
kizimda dedem bizi sevmiyor az durdu orda çok duuryor diye agliyor .. : (
Bebege cekerler surmeyiyok daha neler
anneyedir kiz o, sen uç çocukla baya yorulmusun
Benim babam yok, içim yandı yine şimdibenim esimde çok sever çocuklari hatta haddinden fazla sevip simartiyor
kizin disi sallaniyor git annen baksin diyor :) kiyamiyorr, herkesin evinde baba ilgilenir boyle seylerle bizde ben babamiz fazla yufka yurekli biraz :)
benim babam bana çok duskundu , annem olunce yeniden evlendi yeni karisiyla iyi gecinme derdine dustu
ama tabi simdi kadin yaninda deil gunahini almayim,babi$komun cani istemiyor herhalde aramayi
benimde aklima geliyor butun gun ama elim degmiyor arayamiyom diye uzuluyordum bosuna uzulmeyim bari okey taslari var babacigimin :)
kizimda dedem bizi sevmiyor az durdu orda çok duuryor diye agliyor .. : (
Sigara konusu acildiginda biz basaramadik belki torunun basarir biraktirmayi dedim artik anlamistir herhalde. Ben de kirmak istemem ama cocugum soz konusuysa soylerim tabii ama esimi dusunurum en basta. Annesi sonucta. Onunla konusucam olmadi o soylesin sonucta evladi. El kizinin demesiyle bir olmaz..Acikca uyarmayi denesen?artik bu tarz konularda su kuser mi bu darilirmi dememek lazim.mevzu ciddi
Allah yerini mekanini cennet etsin canimBenim babam yok, içim yandı yine şimdiyasasaydi cok iyi ded olurdu, çok merhametliydi
Canim hep dua ediyorum senin icin okudukca ben uzuluyorum cok :/ inancini kaybetmemeye calis allaha dua et bol bol. Cok zor bi lohusalik geciriyosun ama eninde sonunda bitecek ve bi duzene girecek. Evladin sut ya da mama bi sekilde doyar unutma sen allaha sukret ve dua et. Cozumsuz dert vermesin yeterki..Al yine uyandi nedir derdin be cocuk. Emzigie yapisti şimdi de birakmio düşürünce ona uyanio. Yutacak gibi emmek. Hayir 60 cc kadar biberonla icirdim ondan bi saat evvel bes dk kadar emdi gibi artik tok olmasi getekmez mi ya. Kaka da yapti gaz ilaci bile verdim uyku yok. Sonra git yat uyu oluyor adı. Nerde uyuycam ikk dakkada bir mizrdanio smdi de besik salla dur oyy yarabbm güç ver
@krizantemcik duaarnz icin cok tesekkur ederim canm allah razı olsun
Allah rahmet eylesin,ben de benimkini dusunerek okuyordum bu yazilanlari.babacim, 4 ay once vefat etti...bebegimi goremedi ama olacagini,cinsiyetini ogrenmisti,bununla kendimi avutuyorum..bogazim dugumlendi simdi.Benim babam yok, içim yandı yine şimdiyasasaydi cok iyi ded olurdu, çok merhametliydi
Başka odaya gidince dırdır ediyorlar. Rahat olmadığımı hem eşime hem Kvye defalarca söyledim. Eşim varken o orta yolu buluyordu. Ama önlük mantıklı hiç düşünmemiştim alayım ben onu, çok teşekkür ederim çok incesin.Canım emzirme önlükleri var internetten alabiliyorsan hemen al derim. Alamazsan adresi söyle burdan alıp kargolayalım. Kadın erkek kimse görmesin. Anason bazı yerlerde süt için içilmemeli diyor bilemedim. Rezene ben de inşallah bugün başlıycam daha önce naneli rezene içmişim nane sütü etkiliyormuş. Malt içilebilir belki ana senin mutlaka stres olmaman lazım. Ben bir ayda çöktüm resmen. Bu arada bir ısıtıcı alsan kaç para ki. Başka odaya koysan orda dursa emzireceğin zaman oraya gitsen. Evde biri varken bile zor oluyor sen bir de Yanlarında emziriyorsun.
Sütümün azaldığını hissediyorum zaten, sinirim daha da bozuluyo bunu düşünkçe.yarından itibaren geçeyim diğer odaya.Cnim ya mamayi takma kafaya. Sen taktikts sutun gider. Sutum var diye dusun. Isitici iyi fikir baska odada bebeginle basbasa emzir. Benim kv de demisti yanimizda emzir diye eskilere normal geliyor. Isitici al elektrik faturasini da odersinjz laf ederlerse. Zaten bebegi sarsan senin kucaginda usumez o ama sen usursun.
Kendi evinde kendi halinde olsan ama yalniz olsan daha iyiydi ama sartlar iste.
Hayır bu konuda ısrarcı olmak niye. Rahat eden istediği yerde emzirsin rahat olmayanıda rahat bırakın. Bugün sabah yattığım odada emzrdim kp özledik torunumuzu niye getirmiyorsun diyo.Canim ya allah razı olsun gercekten kimin duasinin kabul olcagi bilinmez amin inşallah
O sadece gecici uyusturuyor tedavi etmiyor malesef
Kaka normal de zor yapar oldu onu da. Iki gundur dehset gaz sancilari peyda oldu zaten gazi vardi da bunlar daha fena. Durduk yere sallama cikti basima bi de sakinlesmiyor başka turlu kol bacak da sizlere omur eyvah
Ben de yengeç burcuyum sulu zirtlagin tekiyim aşırı hassaslik hic iyi değil keske degisebilsem
Geri aldim geri uyumuyormus gunduzmus o ikindiden beri canima okudu zaten uyuyo dedigm kisa kesikli uyuyordu aktif değil manasndaydi dedigim. Bir aylik olduk biz de bakalm neler gorcez daha
Aynen ya kac saattr salla pispisla gaz değil uykusu var cin gibi gözler tavanı seyrediyor. Birakinca bagriyor agliyor kucakta durmuyor pusette durmuyor. Kazara dun salladiydim simdi onu istiyor saka gibi ya. Bikac kere tuttu uc bes dk emdi sonra gazdan devami klasik cinnet oldu acliktan mi uyuyamiyo dedim yetmedgne. Sut sagdim biberonla verdm karni da tok gayri gozler kayip duruyor ama uyumuyoo artik geberdim bi meme savasi ver bi salla
Anam sen de mi yengecsin benm gibi agla dur sen de isimiz neof o toplum icinde emzrme ve yadrgamama Olayina kılım ben de. Gorumce oyleydi Bizim onlara normal geliyor. Cok sinir bi pskolji Milletin icinde ya git iceri iyice sar cocugu bisey olmaz
Emme refleksi canim
hay ben o gazin
Bugün ilk defa geldiler cenazeye gelmişler geçerken uğramışlar efendim. Burda hala tlfnun icadından önceki haller sözkonusu haber verilmeden çat kapı misafir gelebiliyor. Kırkının çıkmasınada az kaldı haftaya dolar taşar artık ev. Bunca uykusuzluğun yorgunluğun arasında işin yoksa misafir ağırlaiyi yapmsin
hani sen bu misafirler gelmesin diycekdin
basarisizmi oldun konusmada hiç denemedinmi
Kv ilk doğduğunda ısrarcı oldu doktora gittiğimizde onun yanında sordum doktora sürelim mi diye oda fırça kaydı hiçbişey yapmayacaksınız çocuğa diye. Kvnin sesi kesildi, şimdi akrabalarına dert anlat tek tek. Eşimin fotosu var sürmeli sürmeli 40 yıl önceki adetleri dayatmaya çalışıyorlar tek başıma direniyorumGözleri mikrop da.kapabilir ufacık bebeğe sürme hic bi yerde gormedim hayret Bisey
Bugün ilk defa geldiler cenazeye gelmişler geçerken uğramışlar efendim. Burda hala tlfnun icadından önceki haller sözkonusu haber verilmeden çat kapı misafir gelebiliyor. Kırkının çıkmasınada az kaldı haftaya dolar taşar artık ev. Bunca uykusuzluğun yorgunluğun arasında işin yoksa misafir ağırla
Onu bilmiyorum da Senln Dikiş ağrısı nasıl oldu ?Göğüsleri min ucunun ağrısını nasıl geçirebilirim ?
tek çocugu olan hiç zor falan demesin
fena olur , ekrana dalarim valla :)
5 senedir soyluyorum tek çocuk hiç çocuk
İkinci evliliklerini yapan adamlara bi haller oluyo. Eşleriyle birlikte çocuklarınıda boşuyorlar heralde. Benim kp ikinci evliliğini yapmış 15 sene önce falan. Evlendiğimin ikinci senesinde eşinin dolduruşuyla bi tartışma yaşandı ve ben artık görüşmüyorum. Heee eşim tabiki görüşecek, torununu tabiki görecek o konuda kısıtlamam. Ama çocuğumu görmeye hala gelmedi. Görüntülü arıyo ekrandan seviyo konuşuyo. İkimizde ist yaşıyoruz. Kendi bu çocuğu görmeye gelmediği sürece göndermeyeceğim dedesine dedim eşime. Bişey diyemedi tabi adam. Hayır yani, sen niye bana laf veriyosun ki. Niye oğlunu ezik duruma düşürüyosun. Evine geldinde kovdummu? Dedimde gelsin niye gelmiyo diye. Daha napayım arayıp yalvarayımmı? Kocama üzülüyorum, ne kadar hissettirmesede o mahçup oluyoBenim akli eren sadece oğlum var o da daha boyle şeyleri dusunemiyor ama ben düşünüyorum ve üzülüyorum benim babam da evlendi çocukları doğru düzgün görmeye gelmez bile.yazın gelmişti ben de çalışıyordum yanıma geldi dedi çocukları sonra görürüm gidiş o gidiş.. Halbuki ne var yarim saat bi görse,bi seker çikolata alsa çocuklara oturup sevse, çok şey beklemiyorum ama içinden gelmiyor demek ki tatlım yapacak Bisey yok. Doğum günümde araması,annem de dedi ki baban unutmazdi doğum.gününü yoksa adama Bisey mi oldu dedi.üstünden birkaç gün geçti ben aradım. Unuttum.diyor doğum.gününü sonradan kutluyor. Duyan da 10 tane çocuğu var sanır ben tek çocuğum.neyse iyi olsun da uzak olsun boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?