o zaman sen biraz geç kalmisin daha erken yapacakdin ikinciyi ,buyuk konumaya baslamadan once yani :)))Yok bunun hem dili hem eli calisiyor. Firsat bulursa pataklamaya calisiyor. Bebis gitsin baska yere diyor olmadi gobegime girecekmis. Tam emzirmeye oturunca bir oyuncagini bulamiyor benim aramami istiyor kalkmazsan aglamayi saliyor. Memede bebekle oyuncak ariyoruz. Bebek zaten hik guk zor emiyor. Bir de hayal ediyordum birini emzirirken digerine sarilcaktim fln.
Sonra is baslamasi var ikisi birden bakicida nasil olur vs. Biz dahs cok dusunuruz zorumuz neydi diye ama olan oldu.
Allaha sukur halime .
Ha bir de su kilo isi cok moralimi bozuyor her an aklimda siskoyum siskoyum bu gobek ne diye
:))) kisin gunune ne tatilikiiOha :)
Aynı kadın belki de bunlar
Kendisi tatilde suan bnmkinin
Ben once beslersem kusuyo.aksam yikiyoruz artik.bole iyice araninca banyo yapiyo.ustunu giydirirken agliyo aciktigi icin.bi de banyoda biraz elini kolunu hareket ettirmesine enerji harcamasina izin ver bence korkma usur diye bi yerden su dokBugüne kadar hep öyle yıkadım yok uyumuyor. Bugun de besledikten sonra yıkadım yine uyumuyor.
Içinde olacak :):))) kisin gunune ne tatilikii
benim kiz aglayinca ben hiç dayanamiyorum hemen yelkenler fora
sizin annelerden azcuk ders alsam uç çocugun uçu birden tepeme bincek yakinda
su an ikisi tepemde de sadece :)))))
Sukur benim o yonden sikintim olmuyor bence aralarinin az olmasi iyi cok buyuk olursa iletisim bozuklugu oluyor aralarinda gerci benimkilerinin arasinda bozukluk yok ama olanlarda cok bence 3 yas cok ideal benim 3 tane kizim var aralari hep alti yas oldu bence cok .ama benimki oyle icap etti oyle boyle buyuycekler merak etmeOdada yikasam her yer su oluyor eliyle şap şup dagitiyor. Ben az daha bekleseymisim mi ikinci icin. Kv kp gidiyor yalniz nasil bas edixem korkusu sardi beni seninki buyukmus laf anliyordur
bende hep once yikarim , hatta ipin ucunu kaçirip acikdigi saate getiiryom galiba ama baska turlu uyumazki :)))Ben once beslersem kusuyo.aksam yikiyoruz artik.bole iyice araninca banyo yapiyo.ustunu giydirirken agliyo aciktigi icin.bi de banyoda biraz elini kolunu hareket ettirmesine enerji harcamasina izin ver bence korkma usur diye bi yerden su dok
oo sizin evde bi tane kuçuk anne var deseneSukur benim o yonden sikintim olmuyor bence aralarinin az olmasi iyi cok buyuk olursa iletisim bozuklugu oluyor aralarinda gerci benimkilerinin arasinda bozukluk yok ama olanlarda cok bence 3 yas cok ideal benim 3 tane kizim var aralari hep alti yas oldu bence cok .ama benimki oyle icap etti oyle boyle buyuycekler merak etme
Benimde kiz da ole canim tam bir kucuk anne gebeligim zor gecti benim kanamali dusuk tehlikeliydi sonrada surekli seker dusuklugu aminyotik bant felan cikti hastanede felan yattim her isimi o yapti okuldan geldi yapti bense sadece yemek yaptim oda4 aydan sonraoo sizin evde bi tane kuçuk anne var desene
hiç kaçinma her isi ver yapsin buyuge
benim eltimin buyuk kiz seninkiyle yasit ikizleri buyuttu valla :)))
Söylesem bizim adetlere göre bilezik almanız gerek alırlar(öyle bi adetimiz var mı bilmiyomSürme filan adetse aslında kiz torunları olmuş sana şöyle bi burma falan da alsalardi ya.. Bu da adet??
Bebişi ne zaman yıkıyorsunuz besledikten önce mi sonra mı? Sonra yıkasam sorun olur mu?
Benim fındık açsa hayatta durmaz banyoda o yüzden doyurup yarım saat bekliyorum kusmasın diye. Banyoyu çok seviyor sudan çıkarınca ağlıyor cadaloz ama sonrasında o da uyumuyor senin bebiş gibiBanyo yapınca bebişi uyutamıyorum hani banyo yapınca uyuyordu şimdiye kadar yaptırdığım tüm banyoların sonrası uyutamadım yaw. Besleyip yıkadım yıkayıp besledim aynı ikisinde de uyumuyor.
Söylesem bizim adetlere göre bilezik almanız gerek alırlar(öyle bi adetimiz var mı bilmiyom) Ama olabildiğince adetlerden uzak durayım ben birini kabul edersem ardı arkası kesilmez
Kötü insanlar değiller aslında severim Kv kpi ama çok eskilerde yaşıyorlar ve çok ısrarcılar bi kere yok demek yetmiyo. Buda bunaltıyo insanı. Herseye itiraz eden biri olup çıktım, yoruldum yeminle
Oha :)
Aynı kadın belki de bunlar
Kendisi tatilde suan bnmkinin
Canim benim,tesekkur ederim..allah bize evlatlarimizin guzel gunlerini gormeyi nasip etsin..Allah rahmet eylesin canim, acin tazeymis Allahim sabur versin
ben annemide nkaybettigimde nisanliydim, ne beni gelinlikle gorebildi ne evime adim atabildi, en buyuk arzusu kardesimle benim murvetimi gormekdi ikisinide goremedi
en azindan evini yurdunu gormus,torununu bile ogrenmis baban .. Allahim sana ve evladina uzun omur versin
yok sunnet seneye olacak insallah
oy ben korurum prensesimi ezdirmem evin erkeklerine ama damadida oyarim kizimi uzerse :)
senin kocada tam sopalikmis vallla
sen yasiyormuydun falan diye cvp yazsaydin ya :)
ne zaamn gelicek
Senin kv cosmus. Cvp vereydin bir omur unutulmaz laf ettmis yuhhh
MaRaL_ .!.:benim komsunun 4 çocugu var hiç biirinin asla gazini almamis, emzirip atarmis yatagina çocugun giki çikmazmis
otekisi diyor ben emzirip gazini çikarirdim atardim yataga uyutmak için ugrasmazdim diyor
milleti dinleyince diyorum ya ben arizaliyim yada benim çocuklar fabrika çikis hatasi veriyor
Sünnetten sonra boy atar annesi,bi de ortaokulda filan büyüme atağı oluyor erkek çocukların.damat konusu çok hassas var bizde de iki kiz Allahım bahtlarini da kendileri gibi güzel yazsın inş.
Oğlanın ateşi yükseldi pedifen icirmeme rağmen acile goturdum ben de.ilaca rağmen 38di ateşi.acaba dedim açıkıyo alakası var mi ateşin ondan korktum.boğaz enfeksiyonu olmuş yine.yine antibiyotik.buna da şükür ama kurtulsaydi oğlum su hastalıklardan..
Acildeyken eşim.aradı acamadim telefonu mesgule aldım bi daha aradı.neyse sonra görüştük adam gezdi tozdu yedi içti gece aklına geldik.neyse ona da hak veriyorum sıkıldı herhalde sürekli çoluk çocuk ve benden. Yapacak Bisey yok kalabalık bi aileyiz
HAHAHAHHAH hiç gulecegim yokdu
sut nenesi haaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?