2015 Şubat Anneleri

o zaman sen biraz geç kalmisin daha erken yapacakdin ikinciyi ,buyuk konumaya baslamadan once yani :)))
valla ne deyim kelin ilaci olsa kendi basina surermis
oda bakicinin sorunu ins atip kaçmaz zorlaninca
he canim stres atiyoz oyle yazip ,dogurdugumuz çocugu napicaz oyle boyle buyyecekler Alalh saglik versin ..

Oha :)
Aynı kadın belki de bunlar
Kendisi tatilde suan bnmkinin
:))) kisin gunune ne tatilikii

benim kiz aglayinca ben hiç dayanamiyorum hemen yelkenler fora
sizin annelerden azcuk ders alsam uç çocugun uçu birden tepeme bincek yakinda
su an ikisi tepemde de sadece :)))))

Bugüne kadar hep öyle yıkadım yok uyumuyor. Bugun de besledikten sonra yıkadım yine uyumuyor.
Ben once beslersem kusuyo.aksam yikiyoruz artik.bole iyice araninca banyo yapiyo.ustunu giydirirken agliyo aciktigi icin.bi de banyoda biraz elini kolunu hareket ettirmesine enerji harcamasina izin ver bence korkma usur diye bi yerden su dok

:))) kisin gunune ne tatilikii

benim kiz aglayinca ben hiç dayanamiyorum hemen yelkenler fora
sizin annelerden azcuk ders alsam uç çocugun uçu birden tepeme bincek yakinda
su an ikisi tepemde de sadece :)))))
Içinde olacak :)

Odada yikasam her yer su oluyor eliyle şap şup dagitiyor. Ben az daha bekleseymisim mi ikinci icin. Kv kp gidiyor yalniz nasil bas edixem korkusu sardi beni seninki buyukmus laf anliyordur
Sukur benim o yonden sikintim olmuyor bence aralarinin az olmasi iyi cok buyuk olursa iletisim bozuklugu oluyor aralarinda gerci benimkilerinin arasinda bozukluk yok ama olanlarda cok bence 3 yas cok ideal benim 3 tane kizim var aralari hep alti yas oldu bence cok .ama benimki oyle icap etti oyle boyle buyuycekler merak etme

Ben once beslersem kusuyo.aksam yikiyoruz artik.bole iyice araninca banyo yapiyo.ustunu giydirirken agliyo aciktigi icin.bi de banyoda biraz elini kolunu hareket ettirmesine enerji harcamasina izin ver bence korkma usur diye bi yerden su dok
bende hep once yikarim , hatta ipin ucunu kaçirip acikdigi saate getiiryom galiba ama baska turlu uyumazki :)))
yani banyo emzirme ve uyku bunun normali
benim oglan gazdan gozleri cin gibi aciyor banyo bosa gidiyor o ayri tabi :))))))))

oo sizin evde bi tane kuçuk anne var desene
hiç kaçinma her isi ver yapsin buyuge
benim eltimin buyuk kiz seninkiyle yasit ikizleri buyuttu valla :)))

oo sizin evde bi tane kuçuk anne var desene
hiç kaçinma her isi ver yapsin buyuge
benim eltimin buyuk kiz seninkiyle yasit ikizleri buyuttu valla :)))
Benimde kiz da ole canim tam bir kucuk anne gebeligim zor gecti benim kanamali dusuk tehlikeliydi sonrada surekli seker dusuklugu aminyotik bant felan cikti hastanede felan yattim her isimi o yapti okuldan geldi yapti bense sadece yemek yaptim oda4 aydan sonra

Sürme filan adetse aslında kiz torunları olmuş sana şöyle bi burma falan da alsalardi ya.. Bu da adet??
Söylesem bizim adetlere göre bilezik almanız gerek alırlar(öyle bi adetimiz var mı bilmiyom ) Ama olabildiğince adetlerden uzak durayım ben birini kabul edersem ardı arkası kesilmez
Kötü insanlar değiller aslında severim Kv kpi ama çok eskilerde yaşıyorlar ve çok ısrarcılar bi kere yok demek yetmiyo. Buda bunaltıyo insanı. Herseye itiraz eden biri olup çıktım, yoruldum yeminle

Bebişi ne zaman yıkıyorsunuz besledikten önce mi sonra mı? Sonra yıkasam sorun olur mu?

Banyo yapınca bebişi uyutamıyorum hani banyo yapınca uyuyordu şimdiye kadar yaptırdığım tüm banyoların sonrası uyutamadım yaw. Besleyip yıkadım yıkayıp besledim aynı ikisinde de uyumuyor.
Benim fındık açsa hayatta durmaz banyoda o yüzden doyurup yarım saat bekliyorum kusmasın diye. Banyoyu çok seviyor sudan çıkarınca ağlıyor cadaloz ama sonrasında o da uyumuyor senin bebiş gibi

İste kendi haline kalsan böyle olmazdin.

Canim benim,tesekkur ederim..allah bize evlatlarimizin guzel gunlerini gormeyi nasip etsin..
Senin icin daha bir zormus,cok erken kaybetmissin annecigini.basiniz sagolsun.

yok sunnet seneye olacak insallah
oy ben korurum prensesimi ezdirmem evin erkeklerine ama damadida oyarim kizimi uzerse :)

senin kocada tam sopalikmis vallla
sen yasiyormuydun falan diye cvp yazsaydin ya :)

ne zaamn gelicek

Sünnetten sonra boy atar annesi,bi de ortaokulda filan büyüme atağı oluyor erkek çocukların.damat konusu çok hassas var bizde de iki kiz Allahım bahtlarini da kendileri gibi güzel yazsın inş.
Oğlanın ateşi yükseldi pedifen icirmeme rağmen acile goturdum ben de.ilaca rağmen 38di ateşi.acaba dedim ameliyatla alakası var mi ateşin ondan korktum.boğaz enfeksiyonu olmuş yine.yine antibiyotik.buna da şükür ama kurtulsaydi oğlum su hastalıklardan..
Acildeyken eşim.aradı acamadim telefonu mesgule aldım bi daha aradı.neyse sonra görüştük adam gezdi tozdu yedi içti gece aklına geldik.neyse ona da hak veriyorum sıkıldı herhalde sürekli çoluk çocuk ve benden. Yapacak Bisey yok kalabalık bi aileyiz

Bi bize denk gelmedi o tuzluk formatli bebelerden yarabbim

senin oglanla benim buyuk kiz ayni cekiyor. Keske maralimin dedgi gibi ilacsiz akısina birakinca atlatilcak cins olsa nerde. Benimki de ameliyattan iki hafta sonra enfeksiyon olmustu. O nalet geniz akintisi bitmedigi surece ne enfeksiyon biter ne bogaz gecer. Bademcikler icin iki yil beklme verdilerdi bugunki dr artik alinmasini gundeme almali dedi hatta ayda iki enfeksiyon yasadgmz icin koruyucu tedaviye basltsblirz dedi bu agizdan alinan tozlar havalar var ya. Cocugun genzi selale gibi akiyordu bana da gosterdi iltihabi oyle uyuz bsy ki o bende de var senede iki ay iyiyim o akinti enfeksiyon yapiyo o da ilacsiz kurumuyor. Kulaga vuruyor atesi yuksek tutuyor gicik vesselam ins toprlarlar canm size de bize de gecms olsun
esini de salla takmaya degmezler o ladar cazirtiya adam yatti uyudu tv izledi smdi de cekirdek citliyor bisey yasanmams gibi gayet relaks tavrins da ayrica kılım ya neyse ugrascak gucum kalmadi hic bugun kimsryle

HAHAHAHHAH hiç gulecegim yokdu
sut nenesi haaaaaaaa

Bizim orada anneye nene de derler

bir la havle çektim sustum sinirim zıpladı ama

mattika

Sana yazarken yazmayı unuttum akşam da kucağına alırken süt vereyim sana dedi. Heee Tabi tabi dedim sadece

Kadın giderayak sinirlerimi zorluyor

[QUOTE="elbereth61, post: 40082818, member: 100611yarıyoreyin bir zamanı var canım ben bunları biriktirip eşime koz olarak kullanıyorum. Annen ne dedi ama ben kırmadım onu diye [/QUOTE]

Benim eski politikam aileler mebzusunda cok ise yariyor dogru yoldasn eferim

Bu gaz ilaci uyku yapar mi ya. Entresan bir bsekilde baygin uyuyor saskinim hatta ben sızmisim herif benden once sızmıs bi baktim baya gecmis saat. E cok da emememisti biberonda sut hazrdi ilinsin diye bekliyordum hadi onu vereym tok uyusun dedim ( 60cc sut tok tutmaya yeter mi o da ayri soru kafamda). Uyandiraym diye ugrastim ih mihh tam ayilmadi biberonu cenesini durte durte bitirttim sonra hava da yutturdum diye korksam da yine uyanmadi gazini cikar ovala altını al derin uykuya gecti tam açılmadan yine. Herhalde doymustur ki uyanmadi boyle uyumayınca normlde bu da tuhaf geldi ortasi uok mu be:) gozunu Sevdiğimin cehaleti bizim gibi her moka takip didikleyip hesap etmeden sal gitsinle on cocuk buyuten kadınlara selam ve saygilarmla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…