- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Bi bize denk gelmedi o tuzluk formatli bebelerden yarabbim
senin oglanla benim buyuk kiz ayni cekiyor. Keske maralimin dedgi gibi ilacsiz akısina birakinca atlatilcak cins olsa nerde. Benimki de ameliyattan iki hafta sonra enfeksiyon olmustu. O nalet geniz akintisi bitmedigi surece ne enfeksiyon biter ne bogaz gecer. Bademcikler icin iki yil beklme verdilerdi bugunki dr artik alinmasini gundeme almali dedi hatta ayda iki enfeksiyon yasadgmz icin koruyucu tedaviye basltsblirz dedi bu agizdan alinan tozlar havalar var ya. Cocugun genzi selale gibi akiyordu bana da gosterdi iltihabi oyle uyuz bsy ki o bende de var senede iki ay iyiyim o akinti enfeksiyon yapiyo o da ilacsiz kurumuyor. Kulaga vuruyor atesi yuksek tutuyor gicik vesselam ins toprlarlar canm size de bize de gecms olsun
esini de salla takmaya degmezler o ladar cazirtiya adam yatti uyudu tv izledi smdi de cekirdek citliyor bisey yasanmams gibi gayet relaks tavrins da ayrica kılım ya neyse ugrascak gucum kalmadi hic bugun kimsryle
bende hep once yikarim , hatta ipin ucunu kaçirip acikdigi saate getiiryom galiba ama baska turlu uyumazki :)))
yani banyo emzirme ve uyku bunun normali
benim oglan gazdan gozleri cin gibi aciyor banyo bosa gidiyor o ayri tabi :))))))))
Canım yazdığımı gördün mü bilmiyorum tahin helvası yiyorsan bebişe çok gaz yapıyor dicektim.Kimseler kalmamis artık yatsam iyi olacak yigilmadan bir köşeye haydin iyi geceler herkese sorunsuz bir uyku diliyorum
Yeni bir teorim tesbitim var. Simdi oglen uzun emdi uzun uyudu. Normalde kısack emebliyor emdigini onda da derin uyumuyor. Pompa ile sagmistim bi saat evvel o ara uyandi arandı verdm gogsumu az ve yavaş emdi akis azdi yani sut saginca bos gibiydi. Cabuk sızdı biberonla vercektim oysa dedm yine ac uyudu tam doymadan meme bosalmisti ya saginca. Entresan bir bsekilde derin uyuyo maşallah huzurlu gibi saginca memede kalan arka sut az da olsa doyurdu da ondan uyuyo belki de böyle iyi. Simdi gazdan iyi emmeyp sz emince hep on sutu laktozlu kısmı almış oluyor doymuyor onla demek ki ondan uyumayp araniyor yakin aralikli. O önsüt kısmını gecemedgmzden de gazı artıyor olabilir laktoza duyarliysa. Kısır döngü gibi olablr yani blmiom anltbldim mi ne demek istedim. Bu geldi aklıma smdi
Bebişe çok gaz yapınca bıraktım ben. Bolca yiyordum ben deYaa bilmiyorum..sut olur diye tavsiye ettiler,ben de bol bol yiyordum,hem de tatli ihtiyacimi karsiliyor diye(
Sen de evdeki bütün Sorumluluğu kendi üstüne almışsın işte. Büyük ihtimal eşin yanındayken ona da bakıyorsun. Çok yorulursun aman dikkat et sağlığına falan.Valla canım ne yapacağını şaşırmış durumdayım.sürekli evle ve çocuklarla uğraşmaktan başka hiçbir isle ugrasmiyorum bomboş bi insanım artik eşim ne yapsam sıkılıyor bak gece yarısı aramasına rağmen Bisey demedim onca zaman neden aramadin demedim watsupdan biraz yazistik belki farklı şeyler duymayı istiyor ama benim farklı bi dünyam yok ki bütün gün evde duran gerçekten bos bi insanım.gezip göreceksin gidip geleceksin okuyacaksin izleyeceksin ki konuşacak değişik şeylerin olsun azıcık okunmaya çalışıyorum biraz da yabancı film ve dizi izlemeye gayret ediyorum onları da uykumdan feragat ederek benden ne bekliyor ki bunun haricinde su an sinirden ağlamak uzereyim kendi gitti geziyor ne güzel ben bugün dışarı çıktım ama pazara gittim kendim için hiçbir şey yapmadım ama bunları kim düşünüyor ki?
Hareket etsin yorulsun uyusun diyosun yani. Bir de öyle deneyelim bakalım.Ben once beslersem kusuyo.aksam yikiyoruz artik.bole iyice araninca banyo yapiyo.ustunu giydirirken agliyo aciktigi icin.bi de banyoda biraz elini kolunu hareket ettirmesine enerji harcamasina izin ver bence korkma usur diye bi yerden su dok
Uyku zamanını mı kaçırıyoruz diyorum.Benim fındık açsa hayatta durmaz banyoda o yüzden doyurup yarım saat bekliyorum kusmasın diye. Banyoyu çok seviyor sudan çıkarınca ağlıyor cadaloz ama sonrasında o da uyumuyor senin bebiş gibi
Bizimki uyumuyor, mayışıp bön bön bakiyornasil olacak o is?
havluyami sariyoruz
e bebis oyle uyur kalir havluylami uyyacak
Gazi cikmazsa kivranmiyor mu bebe? Bunlar hangi gezegenden? Kripton mu?benim komsunun 4 çocugu var hiç biirinin asla gazini almamis, emzirip atarmis yatagina çocugun giki çikmazmis
otekisi diyor ben emzirip gazini çikarirdim atardim yataga uyutmak için ugrasmazdim diyor
milleti dinleyince diyorum ya ben arizaliyim yada benim çocuklar fabrika çikis hatasi veriyor
Hahaha süt nenesi gece gece güldüm :)Benim 23 gün oldu dikişler düşmemiş ama iyileşmiş demişti 13.gün dr. sadece çömelince düğüm yeri ağrıyor. Ki benim dikişimi 3 dr birlikte dikti benim bile iyileştiyse...
Hatta gecen hafra dr ultrasonla falan bakarken ağrı olmayınca paris korkum da azaldı.
sen en iyisi başka dr a git canım.
Gazı kakası falan yok dimi canım? Sen huzursuzsan ondan olabilir kaç gündür benim kız da hep kucakta uyuyordu eyvah ne yapacağım yalnız kalınca diyordum. Bırakınca uyanıyordu çünkü.
eşimi kv ile gezmeye yolladım emzirdim uyuttum yatırdım 2 saat ben ütüyü bitirene kadar uyanmadı.
banyodan sonra uyumamıştı sabah.
Benim kv 20 gün olacak neredeyse bende ama yarın öğlen gidiyorrr...
en son bugün öğlen duştan çıktığımda "süt nenen geldi kızım" dedi 1 günü kaldı diye bir şey demedim
Dogru diyorsun kbb.ciler de bir ameliyat sevdasi olura olmazaameliyat için geçmis olsun canim
grip belirtileri yoksa dokuntulu hastalik olabilirmiki, okula gidiyormu seninki
ins amleiyat bosa olmamistir, kbb ciler genelde kasap gibi kesecek hasta avinda oluyolar
Ateşlenmesi iyi mi yaw?insallah sorunlariniz tekrarlamaz canim
ben 39.5 a kdr gordum max atesi sonra yukseldiysede gormedim uyyordum valla
çocuklarin atesi çikinca seviniyorum ben çabuk iyilesicek diye
benim gibi ates manyagi zor bulunur asigim atesi çok seviyorum
Benim annem de bugun gitti kırk karış suratla, gerçi haklı lohusalığının içine ettim kadının!!!!!Gündüz doktor bana hayvan gibi davranınca annemi aramıştım ağlamaklı , akşam da o azarladı gündüz moralini bozduğum için .
Söyleyeceklerim bu kdr : insanlardan nefret ediyorum . :)
Olabilir, bizimki surekli meme istiyor ya iki saat boyunca hep ayni memeyi veriyorum. Kim yazmisti kizlar bunu gecenlerde onu yapiyorum?mantikli
Kilo dediğin nedir ki gülüm alırsın yapışır kalırYok bunun hem dili hem eli calisiyor. Firsat bulursa pataklamaya calisiyor. Bebis gitsin baska yere diyor olmadi gobegime girecekmis. Tam emzirmeye oturunca bir oyuncagini bulamiyor benim aramami istiyor kalkmazsan aglamayi saliyor. Memede bebekle oyuncak ariyoruz. Bebek zaten hik guk zor emiyor. Bir de hayal ediyordum birini emzirirken digerine sarilcaktim fln.
Sonra is baslamasi var ikisi birden bakicida nasil olur vs. Biz dahs cok dusunuruz zorumuz neydi diye ama olan oldu.
Allaha sukur halime .
Ha bir de su kilo isi cok moralimi bozuyor her an aklimda siskoyum siskoyum bu gobek ne diye
Valla canım ne yapacağını şaşırmış durumdayım.sürekli evle ve çocuklarla uğraşmaktan başka hiçbir isle ugrasmiyorum bomboş bi insanım artik eşim ne yapsam sıkılıyor bak gece yarısı aramasına rağmen Bisey demedim onca zaman neden aramadin demedim watsupdan biraz yazistik belki farklı şeyler duymayı istiyor ama benim farklı bi dünyam yok ki bütün gün evde duran gerçekten bos bi insanım.gezip göreceksin gidip geleceksin okuyacaksin izleyeceksin ki konuşacak değişik şeylerin olsun azıcık okunmaya çalışıyorum biraz da yabancı film ve dizi izlemeye gayret ediyorum onları da uykumdan feragat ederek benden ne bekliyor ki bunun haricinde su an sinirden ağlamak uzereyim kendi gitti geziyor ne güzel ben bugün dışarı çıktım ama pazara gittim kendim için hiçbir şey yapmadım ama bunları kim düşünüyor ki?
Canım yazdığımı gördün mü bilmiyorum tahin helvası yiyorsan bebişe çok gaz yapıyor dicektim.
Mantıklı. Belki bir süre ilk sütü sağıp sonra verilebilir.
Olabilir, bizimki surekli meme istiyor ya iki saat boyunca hep ayni memeyi veriyorum. Kim yazmisti kizlar bunu gecenlerde onu yapiyorum?
Ben normal zamanda birisi böyle bir şey dedi diye hiç umursamazdım,kalp kormazdımCok guzel cevapmis yalniz tebrik ederim :)) senin kuzunun ismi de cok guzel ve anlamli ayrica. ben de yanlissa da biz vericez hesabini sen korkma diyorum ne diyeyim. Yani en fazla anne babalarimizin yorum yapma hakki olur ki onlar da karisamaz zaten karismadilar da. Elin adami ayda yilda bi gorup adiyla seslenecek ama gelip yorum yapiyo ya vallahi dayanamiyorum dalasim geliyo.
Sen kapalı değil misin?yok ben boyamiyorum
saçlarim çok ince daha çok yipranir diye hiç boyatmam
bide çabuk akiyor havlu hep batiyor dediler :)) iyice vazgeçtim
beyazim hiç yok benim ana saçimda simsiyah zaten, kimse inanmiyor orijinal olduguna boya saniyoalr: )
daha kuçuk bizimkiler uykusu varsa banyo esnasind abile uyur kaçmaz uykulari bi yereBen de hep öyle yapıyordum banyoyu önce yaptırıyordum amA uyumuyordu. Bugun banyoyu sonra yaptırdım yine uyumadı. Uyku zamanını mı kaçırıyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?