2015 Şubat Anneleri

Ateşlenmesi iyi mi yaw?
iyi canim ama bunu ne aileleere nede çogu doktorlara inandirmak imkansiz gibi bisey :)

ates oksuruk ishal kusma vs vucudun savunma mekanizmasi, kusma ishalde çocugun midesinde ki mikrop disari atiliyor,oksurdukçe cigerler bosaliyor vucudun reflkesi
atesdede vucucddali hastaliga karsi antikor olusuyor,savunma askerleri diyelim atese
biz atesi dusurunce noluyor? hastalik yapan viruse gun doguyor ,meydan ona kalmis oluyor,hastaligin suresi uzuyor i$ler karisiyor .. bide gereksiz yere ant verdinmi vucuddaki yararli bakterilerde ölüyor buyrun cümbüse

bu konu çok uzar gider
ates halkimizin korkdugu gibi tu kaka kotu deil ama oyle ogrenilmis oyle gidiyor degistirmek çok zor bu inanisi anca bilinçli genç nesil arastirip ogrenirse belkiii ...

bu arada havale geçirsede çocuga zarari olmaz , sadece menenjit yuzunden havaleyse ariza birakiyor
ates aniden yuksekse havale gelir bide,yani biz atesi her dusurduugmuzde tekrar yukselme riski ve havale riski yaratmisoluyoruz kendi elimizle

S serefraz85 mattika @Seherabdul bizdede olmaya basladi bu genze kaçma olayi
burnunu temizleyince azaliyor ama onu farkettim
her emzirmede burunmu temizliycem ben yaaaa
çocuk memeye dusman olucak çok kotu biseymisbu : ((((( surekli hik hikkkk ,savasiyor yavrum resmen karnini doyurbilmek için

Ben her emzirmeden once temizliyorum ama yine de hirilti kaliyo cekmeyi beceremiyirum sanurim

geçmis olsun canim
nasil gittin kiz ucuyle hastaneye gece gece : (
hak verme siz onun ailesiziniz , SIKILMA gibi bi luksu yok, senin varmi bi baksana haline

simdi nasil oglun , insallah çabuk atlatir cnm

Ben her emzirmeden once temizliyorum ama yine de hirilti kaliyo cekmeyi beceremiyirum sanurim
ben kafasini yan çevirip serum fizyolojige bastiriyorum yani fiskirtip temizliyiorum, hasta,edeki ebe oyle yapti, onceki çocuklarimdda oyle yapmistim
kuru kuru burun aspiratoruyle bisey çikmaz ki zaten
olmadi damla yap beser onar damla her burun deligine

Banyo falan yaptiriyomusun peju. Ates olunca ne yapmaliyuz. Bi de uykudan uyaninca bebis terlememis tam ama kiyafeti nemli gibi bu durumda ne yapilmali ya da terlerse. Yardim et bana ☺

Sadece sikinca da gelmiyo ama ben tam fiskirtmaya korkuyorum peki her delige 1 tane mi yapiyosun

Gaz ilacinin bazisi yapiyormus

Ben iki sütüde alması taraftarıyım, bence ikisinde ihtiyacı var bebeğin.

Ben iki sütüde alması taraftarıyım, bence ikisinde ihtiyacı var bebeğin.

Tabiki var ilk sut su ve seker ihtiyacini arka sut de gelisim icin gerekli kismi dagliyor daha doyurucu yagli icerigiyle. Öyle olmasa rabbm onu o sekil yaratmaz. Bixmkler laktozu sindiremiyor olabilir o sebeple sütün hep on kisminda kalip sanci cekiyor olablir demek istedim çünkü birakiolae memeyi. Bu hem aci cekmelrrne hem uyku uyumamalrna hem gaza hem de uzun vadede kilo aliminda yeterszlge kadae gideblir. Iki ucu moklu degnk

Saatlerdir besige koy geri al koy geri al. Emzigi takayim dusursun bassin yaygarayi. Salla dur uyumasin off ya sabir nedir derdin uyusana yok. Onca sese adam tın misil misil uyudu verdm kızım smdi yallah iceri dedim uyumak istiorum artik.

Aynen bende nasıl emzirsem ne yapsam bilemiyorum, kilosunu takip ediyorum. Bu çocuk çok huzursuz çok 3. Ayda düzelmesi i Ümit ediyorum. Ilk defa bugün dönencesinde yarım saat oyalandı

Saatlerdir besige koy geri al koy geri al. Emzigi takayim dusursun bassin yaygarayi. Salla dur uyumasin off ya sabir nedir derdin uyusana yok. Onca sese adam tın misil misil uyudu verdm kızım smdi yallah iceri dedim uyumak istiorum artik.

İyi yapmışsın canım ben her akşam yapıyorum... Emzirdikten sonra gazını bile çıkarmadan veriyorum çoğu zaman

geçmis olsun canim
nasil gittin kiz ucuyle hastaneye gece gece : (
hak verme siz onun ailesiziniz , SIKILMA gibi bi luksu yok, senin varmi bi baksana haline

simdi nasil oglun , insallah çabuk atlatir cnm

Arabayla gittim canım kızları anneanesine bıraktım gece o saatte dışarı çıkmak zor oluyor ama başka çare yok ateşler içinde yanıyor oğlum evdeki ateş ölçer de bozulmuş üstüne üstlük bademcik iltihabi olmuş yine,kahvaltısını yaptırdım simdi tekrardan yatirdim.2de yattım zaten 6da ogluma tekrardan ilaç icirdim bebeği emzirdim uyuttum sonra 8de tekrar kalktik kahvaltı hazırladım ilaçlarını aldım eczaneden simdi uyuyorlar üçü de inş. Cabuk iyileşir oğlum

Sen de evdeki bütün Sorumluluğu kendi üstüne almışsın işte. Büyük ihtimal eşin yanındayken ona da bakıyorsun. Çok yorulursun aman dikkat et sağlığına falan.

Canım çok sağol, adımız bi kere anne olmuş her tarafa yetişmek zorunda hissediyorum kendimi.çalışıyorken de boyleydim yemekleri geceden filan yapar koyardim saat 10da evi viledaladigim çok olmuştur simdi evdeyim elime bakan çok,daha fazla arttı sorumluluklar işler.bak bizim evde değilsin ama görüyor gibisin su yogunluguma rağmen eşime asla utusuz Bisey giydirmem hatta ise gitmeden önce taze taze olsun diye tekrardan utulerim giydiririm gomleklerini o ise eve gelince tikistirip kenara koyar gömleğini sanki hic utulenmemis gibi olur çıkar bir isi günde kaç kere yapıyorum tarifi yok hakli olarak bunaliyorum oyuncakları topluyorum tekrardan dağılıyor hemen her gün çamaşır yikiyorim yikamasam katlayıp yerlestiriyorum çıkınca 2-3 makina çıkıyor cildirmamak elde değil eşim dun gece yine trip yaptı aptal gibi konuştum onunla ben de aslında hic konusmicaktim gunduz gezdi tozdu bi kere merak edip aramadi bizi gece beşine konusuyorsam.sonra da tavır yaptı iste eşimle aramiz boyle kotu olunca iyice bunaliyorum bazen boyle yuksek bi yerden kendimi birakiveresim geliyor ben ne için kimin için bu kadar ugrasiyorim azıcık insaf ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…