2015 Şubat Anneleri

Ya bu bez neden sizdiriyo yaa hergun ust degistirmekten biktim

Neresinden sizdiriyor.benim bebegim bi ciş yapıyor taa böbreklerinden çıkıyor Nasil yapıyor hala cozemedim bezi de yeni bağlamış oluyorum genelde ama oluyor.prima kullaniyordjm yeşil olandan beyazı hoşuma gitmedi kızımı da oğlumu da yeşil primayla buyuttim ama bebisin altı pisik olmuştu uzun sure geçmedi ben de bezden iskillendim huggiesin kızlar için olanı var onu kullanıyorum su an..

Banyo falan yaptiriyomusun peju. Ates olunca ne yapmaliyuz. Bi de uykudan uyaninca bebis terlememis tam ama kiyafeti nemli gibi bu durumda ne yapilmali ya da terlerse. Yardim et bana ☺

Ateş olunca ilk is kıyafetleri azaltmak.eğer devam ederse ilaç ve banyo. Nemli olan sırtı mi bebeğinin bi tülbent filan koyuver.

Yazacam Yazacam bır turlu fırsat bulamadım arkadas ya ..
Kızlar Ahmet Tuna doğduktan bır hafta sonra benı sıZdırıyor dıye molfıx kullandığım ıcın pişik oldu hemde bırden bıre fecı sekılde.. Kaç kez Dr a gıttık degısık degısık kremler kullandım ..bır turlu gecmedı..
Troysıd travazol hametan arko pudra sadece suyla temızledım falan yok gecmedı
Taa kı evvelkı gun vazelin i kalın bır tabaka halinde surene kadar.. Suan bembeyaz yavrunun totısı..sadece 2 gun aklıma geldıkce kalınca sürdüm yedırmedım kremı.. Anladığım kadarıyla cildi ıyı ederken hem ıdrarın hem kakanın cılde temasını kesıyor kalın tabaka olması bu sebepten ıyı oluyor

Hayatla bağlantım kesıldı resmen arkadas ya.. Internet logusa bır kadının elı ayagıymıs vesselam..

Banyo falan yaptiriyomusun peju. Ates olunca ne yapmaliyuz. Bi de uykudan uyaninca bebis terlememis tam ama kiyafeti nemli gibi bu durumda nebaskadya da terlerse. Yardim et bana ☺
Yok banyoda yaptirmiyorum.uzerini ince giyduriyorum.ben hic terlimi diye bakmam ki herkes tulbent koyyor galiba.bu sabah benim ev 19 dereceydi simdide20.3 derece .usutme diye bi hastalik yok .ancak vucuda dusardan virus yada bakteri girmesi lazim.soguk ortamda vucut direnci dusuyor onun etkisi oluyor ama.iyilesmek icinde tabi sicakda olmak lazim

Kendi elleri yok mu kendi kiyafetini utuleyemez mi. Ben de calisip eve para getiriyorum benim esarbimi utuleyen olmadi onun ayricaligi ne. Yetissem utulerim de yetisemedigim yerde biraktim ilk hamilelikte. Siz alistiriyorsunuz eslerinizi.

Atesten yari baygin oluyor. Uykusunds titriyor eller ayaklar buz gibi. Biz banyoya sokuyoruz o durumda yarim saat suyun icinde dursa zor geciyor titremesi. Senin dr bu durumda ne oneriyor sen olsan ne yapardin. Antibiyotik ben de vermedim. 5 aylikken bronsit olmasi disinda ama ates dusurucu vermesem nasil olcak gecelerce uyuyamaz cocuk uyumayinca nasil iyilesicek

Sudokrem deneseydin birde benimki de weleda marka kremler çabucak geçti. Cok geçmiş olsun

Hic aglatmadan buyutmus sanirim kv cocuklarini. Bebek aglayinca gazi var diyorum ama oglumun her istegini yapti ben en ufak birsey desem agladi cocuk. Aglatmisim diye o da agliyor. Saka gibi. Herkes kendi evinde saglikla otursun bir arada cok zor alisik olmayana.

Bu kadar ödün verme kendinden pişman olursun canım

Bu kadar ödün verme kendinden pişman olursun canım

Doğru diyorsun. Dışarı yemeğe çıkarmaya ayıp olur diyen kocam orda iki gündür dışarda yemek yiyor. Benim kucağımdan bebeğimi alıp bana yemek yaptıran zihniyet. Hep bana gelince ayıp oluyor,organik olmuyor, gerekli olmuyor,saçma oluyor.başkası yapınca nedense takdir ediliyor.ben de burada kendimi paraliyorum salak gibi. Millet doğuştan prenses.

bi tanesi dusmus gibi digerleri duruyo sanki. Dokunuyorum ama pek bi degisiklik yok cekebilir miyim bilemedim. Sezaryen olanlar daha cabuk iyilesti ya bu nasil bi sey anlamadim :/
Yok ya ben daha gobegimi hissetmiyorum icerde de agri var

Gaz sancisi bacim ben aksam 6 ya dogru tirsmaya basliyorum zaten butun gun viz viz 6 dedi mi kiyamet kopuyor evde, evi terkedesim geliyor

Hangisi daha iyi, bizim yesil prima kakasini sizdiriyor bir de lastikleri bacagini cok sıkıyor onu nasil hallederiz?

Kocalarını oyuncak etmiş kadınlara imreniyorum çoğu zaman,gerçi onlar bile şikayet edecek bişeyler buluyorlar,rahat batıyo.. İçimden diyorum benim yerimde olsalar ne yaparlar acaba :)
O doğuştan prenses olanların bizden farklı ya da fazla neyi var acep,nasıl beceriyolar kocaları mum etmeyi..
Senin eşin de bi alem,sanki çocukları tek başına yaptın sadece senin onlar.. Bu kadar da sorumsuz olunmaz ki canım,neyin rahatlığı bu.. Gerçi hakkaten sen de çok ödün vermişsin o da tadını çıkarıyo maşallah..

Kendi elleri yok mu kendi kiyafetini utuleyemez mi. Ben de calisip eve para getiriyorum benim esarbimi utuleyen olmadi onun ayricaligi ne. Yetissem utulerim de yetisemedigim yerde biraktim ilk hamilelikte. Siz alistiriyorsunuz eslerinizi.

Hayatta utulemez tatlım üstüne üstlük kırışık bi şekilde giyer ben utanirim öyle seylerden sanki görevimi yapamamış gibi hissederim.ben de çalışıyorum ama başka yerde çalışmama izin vermiyor o yüzden ne çalıştığım göze gözüküyor ne de evde yaptığım is göze gözüküyor.bazen diyorum keşke ayni meslekten olmasaydik kafama gore istediğim yerde çalışırdım.memurluğa hazirlaniyordum devlet 17 kadro vermiş sinirimden kudurdum o ara da hamile olduğumu öğrendim zaten o hayal de yattı yani.. Simdi kendi firmami kurmak istiyorum sadece kendimi avutuyorum sürekli ayni yerlerde bulunmak ikimizi de olumsuz etkiliyor dümdüz bi Hayatim var çocuklar çok huysuz haliyle eşimin benden sıkıldığını hissediyorum ama bununla Nasil basa cikicam onu da bilmiyorum

Bugün 43. gün ve hala lekelenme devam ediyo hatta kırmızı rengi taze kan gibi.. Normal mi acep,40 sonu kanaması falan mı?? Yarın kontrole gidicem gerçi bakalım son durumumuz ne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…