- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Iste sana bunu diyen anneden baska nasil bir evlat cikar ki. Ama esin de cok acimasizmis nolur kusuruma bakma amao kadar da acimaz mi bi insan karisina yani.. sen iyi dayaniyormussun cidden ben olsam gercekten katlanamazdim.
Bi de calismasan ne olurdu yine hakli mi cikaracakti yani. Sirf dokuz ay o hamilelik surecini gecirdigimiz icin bile bence her seyi hakediyoruz kusurabakmasinlar. Ay valla sinirlendim ciddi ciddi. anlatsana karsina alip duzgunce. Hic mi merhameti yok yani? Ne guzel sadece calisiyorum de siyril isin icinden aanki sen tek basina yaptin o cocuklari..
Gercekten erkek cocuklarini cok iyi yetistirmemiz lazim bu toplumda..
Bizim kalça testi de kötü çıktı zaten iyiki büyük kullanmisizKalca gelisimi icin buyugunu kullanmak da iyi zaten
Cocuga tokati vurmayacakmisizda elimizi kaldiracakmisiz korkuyu bilcekmis her dedigi olmayacakmista aglatilcakmis kim buyuk ogretilcekmis Allahim aklimi koru!
Tabii canim anne olarak oyle dusunmen cok normal zaten allahin verdigi bi can o da diger cocuklarindan ne farki vardi ki. Aile cok destek olmuyosa laf da etmesin destekleri de eksik kalsin. Esin rahat yapida da bu durumda sen sirtlaniyosun sorunlari yipratiyosun kendini sanirim.. iyi degil hicAslında art niyetten değil de dusunemedigi için öyle söylüyor.tabii bir de başka bi yerde Çalışmadığım için kendi işimiz olduğu için bazı şeylerde daha rahatiz ama bazı şeylerde daha kati.atiyorum memur olsak hafta sonumuz olurdu mesela yıllık iznimiz olurdu mesela ona gore tatile filan cikabilirdik.kendi işimiz olduğu için o da anca bayramla filan birleşirse 3 günlük tatile çıkabiliriz ama öte yandan gun içerisinde fire verebiliyoruz mesela veli toplantısı var diyelim yada çocuğu doktora goturucez diyelim.. O o yönden düşünüyor sanırım. Esim çoğu şeyi ciddiye almaz zaten rahat bi yapıdadır yani kavga ederiz mesela sorun mu bu der çıkar isin içinden.kavga ettigimize gore bence saçma yada değil bi sorun var demektir bana gore..
Ya bir de bu üçüncü bebek oldu ya o yüzden kimse pek önemsemedi hiçbir şeyi ailesi istemedi aslında ama ben de 8 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim artik kalbi atıyordu bebegin Bisey yapmaya karşıyım ben Allah diğer cocuklarima bi zeval verir Allah göstermesin, kimin ne dediği umurumda değil.
Sivas yaaaPiki sen nerde yasiyorsun.
gecmis olsun canim ogluna. Uzme kendini bebekler buyusun kendine zaman ayirabilirsin daha iyi olursun ozamanİsin ilginci erkekler çocuk gibi davranıp her islerini anneleri gibi eşlerine yaptırıyorlar da daha sonra anne rolünü iyice üstlenen eşten sıkılıyorlar istemiyorlar.bizi adim adim onlar bu hale getiriyor çalışsan da ayni çalışmasan da. Kimse kadın erkek eşitliği demesin valla eşitlik var diyip yine köle olan bizleriz.nerde kaldı eşitlik.bana kızabilirsiniz ama kadın erkek eşit değil kardeşim. Hem çalışıp hem bi ayağında bebe sallayıp çamaşırları asip utuluyorsan yemeği her zaman sen yapıyorsan yatağı sen duzeltiyorsan kimse bana eşitlikten bah-set-me-sin..
Valla çocuklar hep arada kayniyorlar.ya yemek ya temizlik mutlaka Bisey çıkıyor aralarda ilgileniyorum oynamak şöyle dursun.oğlum kendi kendine okumayı soktu sadece bi kere beraber kitap okuyabildik. O da 10 dk filandi.babasına desen surdan şuraya oku der çıkar gider çocuğun yanından. Ay ne bileyim konusturmayin beni bugün çok negatif enerji yukluyum..
Oğlumun ateşi hala düşmedi. Yatıyor. Hava çok güzel keşke dışarı cikabilseydik. Ben s hirsimi nerden cikaricam bilemedim bütün kapıları sildim,perdelere ve camlara geçmeyi planliyorum..
cat kapi gelen akrabalarin fikirleri mi bunlarCocuga tokati vurmayacakmisizda elimizi kaldiracakmisiz korkuyu bilcekmis her dedigi olmayacakmista aglatilcakmis kim buyuk ogretilcekmis Allahim aklimi koru!
Nasil kotu cikti ne dedilerBizim kalça testi de kötü çıktı zaten iyiki büyük kullanmisiz
Buz koydun muKızlar. Kızımın ayağına iPad düştü bas parmağı mosmor oldu ağlıyor ne yapabilirim acaba Nasil alabilirim acısını?
Morarmasini engelleyen kremler var ben de alayim diyorum da tam bilmiyorum adini.Kızlar. Kızımın ayağına iPad düştü bas parmağı mosmor oldu ağlıyor ne yapabilirim acaba Nasil alabilirim acısını?
bir aylikken kalça çıkığı testine çağırıyorlar ya gittik tek tarafın derecesi farklı çıktı çift bez bağlayın havlu koyun falan dediler 3 hafta falan bakalım duzelmismi diye gitmedik daha sizler yaptirmadiniz miNasil kotu cikti ne dediler
Sirtina cikiyo daha dogrusu yan kisimlarina ozellikle gece oluyo saat 10-11 gibi bagliyorum gece mama verince bi sag tarafina bi sol tarafina yatiriyorum sabah bi bakiyorum iki tarafta sirilsiklam bende primanin yesilini kullaniyorun bende sorun yok sizdirmasin diye sıkı bagliyorum kizanin bacaklari lastik izi olmus buyuk ihtimal bezin emis gucu cok uzun saat degilNeresinden sizdiriyor.benim bebegim bi ciş yapıyor taa böbreklerinden çıkıyor Nasil yapıyor hala cozemedim bezi de yeni bağlamış oluyorum genelde ama oluyor.prima kullaniyordjm yeşil olandan beyazı hoşuma gitmedi kızımı da oğlumu da yeşil primayla buyuttim ama bebisin altı pisik olmuştu uzun sure geçmedi ben de bezden iskillendim kızlar için olanı var onu kullanıyorum su an..
Yan yatirinca da siziyor. Bez kucukse geceye yetmiyorSirtina cikiyo daha dogrusu yan kisimlarina ozellikle gece oluyo saat 10-11 gibi bagliyorum gece mama verince bi sag tarafina bi sol tarafina yatiriyorum sabah bi bakiyorum iki tarafta sirilsiklam bende primanin yesilini kullaniyorun bende sorun yok sizdirmasin diye sıkı bagliyorum kizanin bacaklari lastik izi olmus buyuk ihtimal bezin emis gucu cok uzun saat degilturuncu paket aradim bulamadim huggies aldim bu gece onu denicem bakalim ne olacak
Bizimkide buyuk 2 numara kullaniyorum 3'e gecsem cok buyuk gelmez mi huggies aldim oda ayni olursa 3 numarayi denerim hergun kiyafet degistiriyoruz oglum bide huysuz ust degistirirken kiyamet kopuyo her sabah kavga ediyoruzBenimki de suzdiriyordu cnm.buyuk beze gecunce bitti
Bize 40 i cikinca gelin dedi dr gitmedik daha. Olcumde yanilma olabiliyor birsey yoktur sizin deB
bir aylikken kalça çıkığı testine çağırıyorlar ya gittik tek tarafın derecesi farklı çıktı çift bez bağlayın havlu koyun falan dediler 3 hafta falan bakalım duzelmismi diye gitmedik daha sizler yaptirmadiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?