kaç numara sizin bez ?bu benım kocanın herşeyi kitabına kuralına göre yaşaması bazen can sıkıyor
primanın yenıdoğanını kullanıyorduk artık sızdırmaya başladı bacaklarınıda sıkıyor
her sızdırmasında neymış efendim ben beceremiyormuşum bağlamayı
gözünün önünde bağladım iyice sıktırdım yine sızdırdı hala beceremediğimi iddia ediyor
bezin bir büyüğünü alalım dedim yok neymiş daha o kiloya gelmemiş bebek
yahu kilosunu napacan sızdırıyor işte demekkı küçük geliyor yok
gitmiş 2 paket daha almış bana sormadan bari bir paket alaydın diyorum daha beek o kiloya ulaşmadı diyor
te allahım cıldırtıyor bazen illa herşey yazdıgı gibi olacak
benimde öyleydi dün rekor kırdıkSekeri dusmez artik ya. Ama uzunmus biraz. 4 saat uyuyor bnimki en fazla
Bronsit viral evet ama baygin yatiyor nefes alamiyor ates dusmuyor emmiyor zaten 5 aylik. Dr antibiyotiksiz atlatamaz cok zayif dedi hem de igneydi. Surubu kusuyor. Memlekete gitmistij yegenim kresten kapmis ogluma bulasmisti kendime kizarim hala el kadarken goturdum diye.Bnm dr atesle ugrasmayn dyor cnm.ates dusmeyince vucud savasiyor hastalik kisa suruyor
çocuk çok halsizse, agrisi sizisi varsa o zaman verebilirsiniz diyor ates dusurucuyu
benimkil dedigin tabloda hiç olmadi o tecrubem yok maalesef
kizimin çok nadir atesi çikar 38 e yaklasinca oturup agliyor basim agriyo diye ona veriyorum mesela ilaci
bide atesle beraber dilde pas ve agiz kokusu varsa o zamn bakteriyel olabilir ant gerekli.. bide bakteriyel olunca ates gunduzde dusmuyor
viral olunca ates dusunce çocugun keyfi yerine geliyor hasta deilmis gibi çikinca geri halsizlesiyor
hayatin ilk 1 yilinda antibiyotiklik bi durum olmuyor genelde anneden gecen antikorlar sayesinde.. viral hastalikdada zaten ilaç kullanmiyoruz
bronsit de viral bi hastalik
biz 28. gün doktora gittik 550 gr almış sınırlar içinde dedi normalde en uzun 4 saat uyumuştur ben uyandırsam mı uyandırmasam mı ama 6,5 saatte çokkilo alan çocuk uyandirilmaz canim
kilo sorununuz varsa o zmn uyandir
bizim numaralar farkli galibaBen de bezi kilosuna göre alıyorum yanlış mı yapıyorum. Kaç kilo civarı 2 noya geçmeliyiz sizce ?
uyandir canim bencebiz 28. gün doktora gittik 550 gr almış sınırlar içinde dedi normalde en uzun 4 saat uyumuştur ben uyandırsam mı uyandırmasam mı ama 6,5 saatte çok
Kizima bildigim butun kufurleri saymak istiyorum nefes almadan. Hava guzel diye 40 gunun sonunda cikalim dedik, ne pusette ne arabada ne de kanguruda durmadi etini koparmislar gibi basbas bagirdi, eve geldik simdi sessiz sessiz bakisiyoruz!!!!
ben biliyordum ama unuttummm :)Morarmasini engelleyen kremler var ben de alayim diyorum da tam bilmiyorum adini.
doktorun iyi oldukdan sonra her dedigine guvenebilirsin cnm, onuda zamanla anliyorsun zatenBronsit viral evet ama baygin yatiyor nefes alamiyor ates dusmuyor emmiyor zaten 5 aylik. Dr antibiyotiksiz atlatamaz cok zayif dedi hem de igneydi. Surubu kusuyor. Memlekete gitmistij yegenim kresten kapmis ogluma bulasmisti kendime kizarim hala el kadarken goturdum diye.
Evet benim ilac kullandigim durumlarda gece gunduz dusmuyor gece iyice yukseliyor 40 a dayaniyor. Bir de larenjit olmustu ozmn damla vermisti dr. Grip cok atlatti antibiyotik vermiyor benim dr bakteriyel olmadikca ama gripte ates dusurucu vermeyince yatip kaliyor halsiz oluyor. Hastalandi mi burusup kaliyor benim oglan bunye meselesi biraz da.
Gece atesi cok yukseldiginden ates dusurucu vermeyince basindan ayrilmamak lazim. O da nasil olcak ki
Kuzenim turuncunun 2numarasini vermisti oda sizdirmadi ama bulamadim bide prima cok pahali yaa huggies deniyelim bakalim ise yaramazsa 3 numarayi denicem oda ise yaramazsa pahali mahali beyaz alip denicem oda olmazsa bezsiz yatiricam carsaf degistiririm bari hahahahahaPrimanin yesilinin 2 numarasi bizde de sizdirdi. 3 u szdirmiyior. Sadece kucuk citcitli badilerin boyu olmadi.
Ama yesil prima pisik yapti bize beyazini kullaniyorum
Ilk hafta kontrolunde 200 gr almisti doktor iyi dedi. Bakalim bi ay kontrolunde anliycaz durumu ama doydugunu falan anliyorum gayet iyi cok sukur.kilo alan çocuk uyandirilmaz canim
kilo sorununuz varsa o zmn uyandir
Molfix yeni dogan kullandim prima hediye geldi bitirmeye calisiyorum butun markalari denicem bu gidisleben molfix kullanıyorum hiç bir sorunumuz yok tabi erkek için farklı mı bilmem
Sirtina cikiyo daha dogrusu yan kisimlarina ozellikle gece oluyo saat 10-11 gibi bagliyorum gece mama verince bi sag tarafina bi sol tarafina yatiriyorum sabah bi bakiyorum iki tarafta sirilsiklam bende primanin yesilini kullaniyorun bende sorun yok sizdirmasin diye sıkı bagliyorum kizanin bacaklari lastik izi olmus buyuk ihtimal bezin emis gucu cok uzun saat degilturuncu paket aradim bulamadim huggies aldim bu gece onu denicem bakalim ne olacak
Ettim canim onuda yaptim benim oglan kuduruk oldugu icin ben ne kadar asagi indirirsem indireyim o pipiyi hep dikiyoErkek cocukta pipiyi asagi cevir canim. Yukari dogru durunca da sizdiriyor hani dikkat etmediysen diye
3 numara bez 4 ve 9 kilo arası.Bizimkide buyuk 2 numara kullaniyorum 3'e gecsem cok buyuk gelmez mi huggies aldim oda ayni olursa 3 numarayi denerim hergun kiyafet degistiriyoruz oglum bide huysuz ust degistirirken kiyamet kopuyo her sabah kavga ediyoruz
özeelikle yan yatırınca sızdırıyor düz yatınca bişey olmuyorkaç numara sizin bez ?
prima 2 ztn 3-6 kg deilmi; omu sizdiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?