kanguru oturmak için deilki :)))
anne karninda gibi tasiyorsun
benimkinin uzerinde 3.5-12 kg yaziyor limit olarak
oturmasini yani 9. ayi beklersen içine sigmaz zaten kangurunun çocuk
Internetten mi alıcaksın? Ben görerek alayım istedim aslında internetten mi alsam ki daha çabuk gelirBen alıcam bu hafta şu sitelere üye olma işi olmasa neler alcamda
Keske sana yardimi kokunacak bir bilgi verebilsem, yardimci olabilsem keske
Cok yiprandin inan buna cok uzuluyorum
Allah yardimcin olsun
Buyuk kizindan daha iyice sanki belki daha kisa surede asacaktir bu durumu , hep iyiyi dusunmeye calis
ben sana r'esim çekip gonderiym unutmazsamAnlatmaya çalışıyorum işte. En azından boynunu tutsunmuş
him onu gormedim ben okumadimOlmamıştır canım Allah korusun inşallah. Yasemin'in kızı da almıştı kucağına nickini hatırlayamadım
oyle deme canim ya ,gozum hep seni ariyor çok giremedigimde profilinden bakiyorum geldin mi diye .. yazacaksin tabiki ,sana bi nebze iyi gelebiliyorsak ne mutlu bizeAmin amin dilim asinana dek amin. Iyi dusunmeyi Deniyorum ama olmuyor. Burda ben de sizler gibi rutin şikayetlerden serzeniste bulunayim yaptigi sebeklikleri anlatayim cok istiyorum Ama ikinci keredir bu nasip olmuyor. Ilk Kizimda da öyle olmuştukendimi uzaylı gibi hissediyorum gelip gidip dert yanip buranin havasini bozan insan oldum farkindayim ama bazen oluyor nefes alamıyorum
canim onceki sayfalarda birsi damagini yukari kaldirmadan bahsetmis onu okudunmu ?Aksam 5ten beri Nirvanaya ulastik yine. Alti saat olmus ne meme ne biberon almıyor cocuk. Artik kafayi devamli saga sola cevrmeye basladi yutamio gazi var bilmem ne derken iyice reddetmeye döndüanlamadım nokta acikan cocuk içgüdüsel olarak biberonu almaz mi ya. Yok bu çocuk cidden bi garip uyurken asla emme yutma yok. Biberonu alaydi bari gam yemicem ac durmasndansa. Aglata zirlata 30 40 cc akittim 6 saatte o da yuh yani. Banyo ettrdik bi de ona agladi zirladi kendmden nefret ediyorum inanin iki cocugumun ikisi de garez mi bana ya (
Amin amin dilim asinana dek amin. Iyi dusunmeyi Deniyorum ama olmuyor. Burda ben de sizler gibi rutin şikayetlerden serzeniste bulunayim yaptigi sebeklikleri anlatayim cok istiyorum Ama ikinci keredir bu nasip olmuyor. Ilk Kizimda da öyle olmuştukendimi uzaylı gibi hissediyorum gelip gidip dert yanip buranin havasini bozan insan oldum farkindayim ama bazen oluyor nefes alamıyorum
Amin amin dilim asinana dek amin. Iyi dusunmeyi Deniyorum ama olmuyor. Burda ben de sizler gibi rutin şikayetlerden serzeniste bulunayim yaptigi sebeklikleri anlatayim cok istiyorum Ama ikinci keredir bu nasip olmuyor. Ilk Kizimda da öyle olmuştukendimi uzaylı gibi hissediyorum gelip gidip dert yanip buranin havasini bozan insan oldum farkindayim ama bazen oluyor nefes alamıyorum
oyle deme canim ya ,gozum hep seni ariyor çok giremedigimde profilinden bakiyorum geldin mi diye .. yazacaksin tabiki ,sana bi nebze iyi gelebiliyorsak ne mutlu bize
iyi gunde de kotu gundede burda destegiz birbirimize ins
hepimiz dert yaniyoruz kiz , benim derdim dagi asiyor sikayet etmedigim gun varmikiiii
uç çocuk, koca hep i$te
evdeki çocuklar atmaca gibi bekliyor kuçugun gozunu oayacaklar
napalim Allah saglik versin buyyecekler
senin buyuk kiz nasil buyudyse buda oyle buyycek annesinin omrunu yiyor tabi o ayri konu
olur mu öyle şey
aylardır hep beraber sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz
burda bizlere yazman farkında olmadan senı rahatlatıyordur
içine atma zaten
bugünler elbet geçecek elbet herşey yoluna girecek
zor olsada sabretmelisin
Hiç boyle Dusunme sen buranin incilerindensinerefraz85, post: 40133635, member: 605320"]Amin amin dilim asinana dek amin. Iyi dusunmeyi Deniyorum ama olmuyor. Burda ben de sizler gibi rutin şikayetlerden serzeniste bulunayim yaptigi sebeklikleri anlatayim cok istiyorum Ama ikinci keredir bu nasip olmuyor. Ilk Kizimda da öyle olmuştukendimi uzaylı gibi hissediyorum gelip gidip dert yanip buranin havasini bozan insan oldum farkindayim ama bazen oluyor nefes alamıyorum
bahsettiğim damak kaldırmayı biraz araştırdım damak düşmesi deniliyor
bu video da anlatıyor genellikle eskilerin bildiği bir yöntem sende ayrıntılı bi araştır istersen
sizin sorunun sebebi gibi geldi bana
Ah ah benimki 9yasinda kocakiz ben bile cok zorlaniyorum bazen. gün içinde kızım kucagina alma, yüzüne dokunma,ani sesler cikarma, emirirken bana yapisma, öpme demekten biktim.bin kere dedim milyon kere yine diycem çocuklarin arasini fazla yapmayin yas oalrak :))) ya çok az yapin yada çokkk fazla yapin oturup baksin kardesine vasiyetim olsun kirk gun içinde olursem
kuçuk mutfakda ana kucaginda ydi,salonda bi is yapiyordum
kizima kardesini iki dk salla dedim, arkami bi döndüm çocuk kucaginda almis gelmis
aklim gittii nefes alamadim sanki o an,kizimdan bunu hiç beklemiyordum beklesem yanina yaklastirirmiyim oglandan beklerim gozum hep ustunde onun ama kizim , sozumden çikmayan herseye tamam anne diyen kizim izin vermedigimi bildiig halde çocugu kucaklamis, ben ona koltukda otururken bile kucagina vermiyordum biseyerini acitir diye, çocugu almis gelmis yaaa aklima geldikçe kafayi yiycem
kizima çok kizdim çok bagirdim : ((((
soanra oturdum agladim ,kuçugume ayri uzuldum buyugume ayri
kizin suçu yok niye guvenip is veriyorsun çocuk daha o, kalk kendi isini kendin yap ona gore ayarla islerini demi
bu bana ders oldu bi daha guvenmem ona ama
kizima kardesini oldurecenmi dedim, ben çocuklara asla ölüm kelimesini kullanmam ,kizimda oyle duyunca agladi iyice suçluluk duydu
offfff ben bu isi becremiyorum yaa
valla beceremiyorum ama napicam bilmiyorum
bi sakatlik çikmadan su oglan toparlanip ayaklansaydi
buyuk oglum desen haddinden fazla duskun bebege nefes aldirmiyor gozunden kulagindan heryerinden opuyor
hiç sanmiyorum çok sveidgindne optunu ama neysee onada bisey yapamiyorum gozetlemekden baskaaa
İnternetten alıcam görme imkanım pek yok arabamız olmadığından bir yere gidemiyoruzInternetten mi alıcaksın? Ben görerek alayım istedim aslında internetten mi alsam ki daha çabuk gelir
Gelsin cıp cıplarrr
Eveeet gelsin bici bicilar :) bu yenidogan olmak da ne zormus ya yazik kuzulara valla gobekleri bile iki ayda anca iyilesiyo.Yaptırabilirsin. Bizimde geç.düştü ve bebek iki aylık yeri daha yeni iiyileşti.doktor bir şey sürme dedi ama ben bakım seti almıştım mikrop kapmasın diye onla sildim.
Dün dergide bir yazı okudumda diyor bırakın kıskansın dozunda kıskanması normal diyor. Kıskançlık duygusunu da tadıp onla başa çıkmayı öğrenmeliymişAh ah benimki 9yasinda kocakiz ben bile cok zorlaniyorum bazen. gün içinde kızım kucagina alma, yüzüne dokunma,ani sesler cikarma, emirirken bana yapisma, öpme demekten biktim.
Sesimi yukseltiyorum hic istemese de.
Bugün aldim karsima seni ne çok seviyorum biliyorsun dimi dedim peki neden sana bukadar kkiziyorum o zaman hic istemiyorum bana yardimci ol sana kizmak istemiyorum dedim gözleri doldu kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?