Selamlar herkese bebek bezi konuşulmuş :) tabi ben bu konulara geç kaldım :) ilk 3 hafta 2 numara kullandım hemen 3'e acil geçiş yaptık yoksa çamaşır yıkamaktan makina bozulabilirdi :) pişik yok çok şükür pampers Prima kullanıyoruz memnunum bakalkm
Aynıyız cidden. Şibden iki tane çocuk dr değiştirdim.biri güleryüzlü iyi bakmıyor öteki çok iyi bakıyor suratsız.
Bebeği de hiç sevmiyorlar bakarken.
Geçen gün radyolojide bir dr baktı bakarken sevdi sevdi bebek sakinleşti.kendininde aynı kızı varmış ondan.
Hamilelikte de biliyorsun dünya dr değiştirdim[/QUOTE]
Kiz suratina bakma dr un.ilac sevdalisi olmasin.dogru teshus ve tedavi uygulasin yeter.brn
Canm herseyden kisitlama kendini.az az ye bence.bana haadtanede yesil sebzelerin hepsi gaz yapar dediler.hangi birini yemiycez.hep makarna pilav mi yiycez bide patates :).gaz illaki olucak zamanla gecicek ins
Gobegimiz dustuuu :)) oh sonunda yaa.. o kahverengi leke gibi seyler var ama hala normal di mi ? Simdi dikkat etmem ve yapmam gereken bisey var mi?
Bi de hemen banyo yaptirabilir miyim?
Yok canım faranjit oldum sanırım boğaz yanması kuru öksürük ateş hepsi var.eklemlerim çok agriyor her tarafim dökülüyor sanki gözlerimi bile oynatamiyorum çok acıyor
Gobegimiz dustuuu :)) oh sonunda yaa.. o kahverengi leke gibi seyler var ama hala normal di mi ? Simdi dikkat etmem ve yapmam gereken bisey var mi?
Aynıyız cidden. Şibden iki tane çocuk dr değiştirdim.biri güleryüzlü iyi bakmıyor öteki çok iyi bakıyor suratsız.
Bebeği de hiç sevmiyorlar bakarken.
Geçen gün radyolojide bir dr baktı bakarken sevdi sevdi bebek sakinleşti.kendininde aynı kızı varmış ondan.
Hamilelikte de biliyorsun dünya dr değiştirdim
Kiz suratina bakma dr un.ilac sevdalisi olmasin.dogru teshus ve tedavi uygulasin yeter.brn[/QUOTE]
Yaa Allaha şükür şimdilik ilaç gereksinimi olmadı. Yani gaz bizimkinde de var ama dr demedim. Ablam izin vermiyor ilaç kullanmaya zaten. Olur gaz diyor Geçer.
Sabahlasam bile pışpış dolaştırıyorum,masaj yapıyorum,banyo falan çıkıyor bir şekilde. İlaç kullananlar çok mu ağlıyor bebekler acaba yoksa benimki gibimi bilemedim.
Bende isterim hiç gazı olmasın ağlamasın ama oluyor işte.
Ben gazdan çok çekmiş biri olarak bir hafta kıpırdıyamadan yattığımı bilirim.göğsüme batıyordu. Ölüyorum diye dr gidip de gaz diye öğrenince şaşırmıştım ve çaresi hareketten başka bir şey değil.
Canm herseyden kisitlama kendini.az az ye bence.bana haadtanede yesil sebzelerin hepsi gaz yapar dediler.hangi birini yemiycez.hep makarna pilav mi yiycez bide patates :).gaz illaki olucak zamanla gecicek ins
Yaptırabilirsin. Bizimde geç.düştü ve bebek iki aylık yeri daha yeni iiyileşti.doktor bir şey sürme dedi ama ben bakım seti almıştım mikrop kapmasın diye onla sildim.