2015 Şubat Anneleri

Panjur filan varsa bi odayı full karanlık yapıp dene bakalım sonuç ne olacak

Benimki de sürekli kusmaya başladı zaten 2 gr süt içiyo onu da kusuyo

Kusma olayında Nasil davranılır hic bilmiyorum. Kizim 9 aylık olasıya kuştu,doğduğu günden itibaren.. Bu kizim da öyle,doğduğu günden beridir kusuyor.bakalım bununki ne kadar sürecek.

Bezden ziyade hangi kremi kullaniyorsun?

Kafam karıştı maralınkide kaliteli duruyor pkas ınkide

Ben de molfix kullanıyorum.bizim ki de pisik.ben de düşünüyorum ne denesem diye.ben diğer ikisinde de molfix kullanmıştım.hic pisik olmamistilar.gerçi adi bezlerden bile kullanmıştım.sıfır pisikle büyüdüler.bunun popiş havalı çıktı.

bu şubat bebeleri bi acayip çıktılar canım zaten herkesinkinde bi sorun var nedense
inşallah molfix iyi gelir çok kabarmış popişi
pudra iyi gelir onu kullan dediler , krem sürüyon mu sen ?

Sabah ben ilk defa bibern verdim.once ikimizde acemi olduguumuz icin basarsmadik ama sonunda icebildi dogru tutunca biberonu.chicco markasi

Hadi bakalım gozinuz aydın gerçi mecbur olursa bebisler neye alismiyor ki? Ben kizimi 16 aylık olasıya emzirdim daha sonra bırakmak zorunda kaldık 4 aylık hamileydim çünkü.o saatten sonra kizim biberona alıştı.simdi sorsalar 16 aylık bebek binerona alışır mi diye çoğunluk alismaZ der ama kizim günde 3-4 biberon içiyor hala..

İlaca falan gerek yok kalin bir tabaka halinde vazelin sur 2 gün her alt acmada .. Mucize kesinlikle 1. Ayda geçmeyenonca ilaca 2 ggüneggeçti vqzelinle

vazelini de deneyelim bu bezden de devam ederse , acaba hemen mi denemem lazım ,

Bezden ziyade hangi kremi kullaniyorsun?

krem kullanmıyorum , daha doğrusu pişik kremi , görümcem nivea nın nemlendirici kremi iyi geliyor onu sür dedi ondan sürdüm 2 gündür daha kötü oldu , pudra sürüyorum şimdi de , bepanten alalım dedik pek iyi değil dediler

[QUOCaniiramisu35, post: 40150208, member: 138509"]Birinde ise yarayan otekinde ise yaramıyor maalesef canım,vazelin o bölgeye cis kaka gelmemesini sağlar ama hali hazırda olan pisigi tedavi edemez ki.[/QUOTE]

Canim ilginç ama vazelinin iyileştirmeiözelliği var.ben tezgahtarlık yaptim bekarken ellerin öyle catlardi ki kanardi yarilirdi.. O yarayi bi tek vazelin iyi ederdi. Kizimda hic pisik görmedim azcik kizarsin alti vazelin surerdim bir sonraki altini acisimda. Geçmiş olurdu..

Mutlaka denenmeli derim

Canin

vazelini de deneyelim bu bezden de devam ederse , acaba hemen mi denemem lazım ,

Ben en basta canbebe kullandim o bitince molfix aldi Esim bi deneyelim diye acayip kalitesiz geldi cidden ertesi gün fena pisik oldu cocuk .. Pudra falan hic etki etmedi..

Dr ilaç verdi oda gecirmedi .. Vazelini bolca durdum ama yedirmeden kalin bir tabaka halinde 2 gün sadece .. Simdi bembeyaz pipilinin totisi

Ay aynilarini yasiyoruz vallahi. Bu bebekler ne akilli ya.. bazen on dakika emiyo birakiyo bazen dedigin gibi yapiyo oyun oynuyo memeyle. Bizi oyuncak ediyolar vallahi. Sagol canim hic bilmiyodum bunu icim rahatladi.

Kakasisariysa doyyod ur
Evet canim hardal sarisi o zaman sikinti yok demekki cok sukur

En bepantol krem dürüyorum sadece sabah ve aksam, sabah totişini yıkıyorum sonra krem aksam da banyodan sonra, çok şükür pişik olmuyor

Günün nerdeyse 10 saatini beşik sallayarak geciriyorum kizlar..

Sabah 9 da bi basliyorum gece 10 a kadar. Gündüz sidir uykusu var .. Hergun inş bugünbbaşka olur hayaliyle uyanir oldm.

Besige ip baglamis eşim güya sirtin belin agrimasin mis vallhi ipi tutmaktan parmaklarim siz liyor artik..

Yemeği ya gece yapiyorum yada 3 4 gün yetecek kadar yapiuorum namazi nasil kildigimi bilemiyorum aninda ugunuyor çocuk sıkıysa sallamayi Birak.

VC te giderken 3.5 yasindaki kizim salliyor beşiği..

Sabah bi demlik cay demledim su saate kadar kaç kez isittim hatirlamiyorum ama sicak içmek nasip olmadi hala içmeye cabaliyorum.. Allah yardim etsin cumlemize buna şükür geçecek insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…