- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Yaptiklari benziyor ben de tam tersi hizi kesecem diye memeyi ayri cekistriyom kendimi dokuz sekle sokuyorum cocukla deve guresi yapıyorum oyy cinnet tam. Banyoda bnmki de ağlıyor malesef.biogaiga gunde bir verilio ben gece tercih ediyorum
Sadece sagiyorsan uc saate bir 15er dk sagiyorsyn. Emiyorsa sayet emzrmeden sobra sagiyorsun
Yok normal tarti ama 15 gundur birlkte ve tek tartiliyoruz arada cikan fark hep sabit hic sasnadi. Sagkik ocagi yürüme mesafede araba esimde oluyor kizi okula gotrdugu icin ondan gidemedm yarin asiya gidicez tartcak zaten. Gecen hfta gittiğim doktrda da bu sıkıntı baslmdan onceki gun tartldgi kiloda cikmisti. Boyuna fazlaligi aliyorym artik meme görmek cekistrmek istemeyecek kadar usandim sagmama rağmen ayni coşku aynı kavga benm kizda bir arıza var ama ne ayni suty gece emiyor az da olsa anlamiyorum ki sıkıntı ne. Sağdıkca da sut uyarlip artıyor o da ayri sıkıntı
canim o sitede tukenms buldugun online satış olursa bana yazar msn? Arastrmya frsat bulamıyorum
Benimki de sürekli kusmaya başladızaten 2 gr süt içiyo onu da kusuyo
bebeğim çok fena pişik oldu kızlar ya
hugies kullandım önce sonra prima yeşil paket kullandım ikiside pişik yaptı
hele prima çişi öyle bi sızdırmışki bebişimin döşeği bile çiş olmuş şaşırdım yani nsl o kadar sızdırmış
şimdi molfix almaya gitti eşim ,inşallah o iyi gelir
hashande aldı momfortbaby banada o tavsiye etmişti
ama ben hala almadım
üşengeçmiyim yoksa alırım ama bebe durmaz mı diyorum bilmiyorum
tek korkum aldığıma değmeyip içine kızı sokamamak
daha düne kadar senin gibiydim yemek yemeye fırsatım yoktu bırak yapmayı
her günüm ağlama krizleriyle geçti
ufacık çocuğa bağırdım sanki dünyadan haberi varmış gibi
annemler normalde benim yanımda değiller
bugün işleri varmış o yüzden gelmişler
benimde işime geldi işlerimi hallettim
yemin ediyorum insan kılığından çıkmışım
sürekli pijama teslikle dolaşıyorum evde
saç baş dağınık göz altlarım mosmor
aynada kendime bakmaya utandım
çarşıda kafam önümde gezdim kimseler görmesin diye
yarın yine normal döngüye döneceğim bende
Ben de molfix kullanıyorum.bizim ki de pisik.ben de düşünüyorum ne denesem diye.ben diğer ikisinde de molfix kullanmıştım.hic pisik olmamistilar.gerçi adi bezlerden bile kullanmıştım.sıfır pisikle büyüdüler.bunun popiş havalı çıktı.bebeğim çok fena pişik oldu kızlar ya
hugies kullandım önce sonra prima yeşil paket kullandım ikiside pişik yaptı
hele prima çişi öyle bi sızdırmışki bebişimin döşeği bile çiş olmuş şaşırdım yani nsl o kadar sızdırmış
şimdi molfix almaya gitti eşim ,inşallah o iyi gelir
Evet ben de surdum vazelini ama sonuç alamadim henüz.hametan ve bepantolde pek etkilemedi.Birinde ise yarayan otekinde ise yaramıyor maalesef canım,vazelin o bölgeye cis kaka gelmemesini sağlar ama hali hazırda olan pisigi tedavi edemez ki.
3 saatte bir emiyor benimki uyursa sonra da sut azaliyor. Nasil meme varsa az emdi diye sut azaliyor. Sabah uyudu simdi sut yok.
Ben de molfix kullanıyorum.bizim ki de pisik.ben de düşünüyorum ne denesem diye.ben diğer ikisinde de molfix kullanmıştım.hic pisik olmamistilar.gerçi adi bezlerden bile kullanmıştım.sıfır pisikle büyüdüler.bunun popiş havalı çıktı.
Sen almıyor musun?Toker beBenin internet sitesinde buldum aynı gün kargoya veriyorlar
Sabah ben ilk defa bibern verdim.once ikimizde acemi olduguumuz icin basarsmadik ama sonunda icebildi dogru tutunca biberonu.chicco markasi
İlaca falan gerek yok kalin bir tabaka halinde vazelin sur 2 gün her alt acmada .. Mucize kesinlikle 1. Ayda geçmeyenonca ilaca 2 ggüneggeçti vqzelinle
3 saatte 5 dkKac saatde emiyor cnm
Bezden ziyade hangi kremi kullaniyorsun?
vazelini de deneyelim bu bezden de devam ederse , acaba hemen mi denemem lazım ,
Annemin dediğine göre çok uyurmuşum öldüm mü diye bakarmış annem, sıkıntıdan dişlerimi sıkıyorum çenem ağrıyor. Offf allahım delirdim mi acep?deme öyle bugünler geçecek sabretmemiz lazım kimbilir bizler nasıl bebeklerdik
Ay aynilarini yasiyoruz vallahi. Bu bebekler ne akilli ya.. bazen on dakika emiyo birakiyo bazen dedigin gibi yapiyo oyun oynuyo memeyle. Bizi oyuncak ediyolar vallahi. Sagol canim hic bilmiyodum bunu icim rahatladi.önceden emme reflexleri bu kadar iyi değildi bu yüzden çabuk yorulup uzun süre emiyorlardı
şimdi öyle değil eskiye göre neredeyse 2 kat güçlendi reflexleri bu yüzden 10 dk gibi bir sürede doyabiliyorlar
ve doysa bile anne memesinde durmak isteyebiliyorlar
benimki emziği hala canı isterse alıyor ama memede saatlerce kalabilir
emmiyor ağzında tutuyor kendimi çekiyorum hemen emmeye başlıyor
o doymasa çok ağlar
mesela ben bugün 3,5 saat sonra emzirebildim kucağıma aldığımda kollarımı yaladı
memeyi verincede sesler çıkara çıkara emdi ama 10 dk sonra bıraktı zorladım memeyi alması için almadı
Evet canim hardal sarisi o zaman sikinti yok demekki cok sukurKakasisariysa doyyod ur
En bepantol krem dürüyorum sadece sabah ve aksam, sabah totişini yıkıyorum sonra krem aksam da banyodan sonra, çok şükür pişik olmuyorkrem kullanmıyorum , daha doğrusu pişik kremi , görümcem nivea nın nemlendirici kremi iyi geliyor onu sür dedi ondan sürdüm 2 gündür daha kötü oldu , pudra sürüyorum şimdi de , bepanten alalım dedik pek iyi değil dediler
Lansinoh surdum ben göğüs ucuna iyi gelen popise de iyi gelir heralde diye ise yaradiEvet ben de surdum vazelini ama sonuç alamadim henüz.hametan ve bepantolde pek etkilemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?