- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Benimki de sürekli kusmaya başladıSu an omzumda kusmuk lekesiyle dolaşıyorum eşim gelmeden banyo yapiyim bari bu minnoslarin kusmadigi yer yok ki
sabah annem geldi ben kuaföre gittim çimleri biçtirdim
sonra eve geldim kızı yıkadık uyuttum annemle temizlik yaptık yemekleri yaptık annem gitti benim kız hala uyuyor
bende aldım sttel tea mı kavga seyrediyorum ( işte benim stilim )
Çok sağol canım benim,boğaz yanması ve kuru öksürükle başladı.aksama doğru iyice halsizlestim acayip usimeye başladım sonra da ateslendim.bi de baş dönmesi peydah oldu yerimden kalkamadim.Allahtan yemek isi sabahtan hallolmuştu.. Çok şükür eşim dondu canım oğlum büyük ya bana çok yuklugu yok zaten,ortanca da gezindi durdu ortalıkta,bebeği de yanıma aldım yatirdim aciktikca emzirdim yatarak.. Gece saat 4 gibi filan kızımın aglamasina Uyandık öyle bi ateşi vardı ki el surulmuyordu 40a yaklaşmıştı kesin,ates ölçer de bozuk zaten olcemiyoruz da,hemen pedifen icirdik kiz kendinde değil gibiydi zaten gözleri kapalı sürekli ağlıyordu,ustundekileri çıkardım.citcitli bodysiyle kaldı sadece,babası balkona çıkardı biraz,sonra salona geldik salladim ayağımda uzunca bi sure,uyur gibi oldu yatak odasına geçtik tekrar uyandısalla babam sallaa.. Onun hastalığından kendiminkini unuttum,benim de ateşin vardı ama kızımınki kadar değildi. Sabah da 8de kalktim eşime kahvaltı hazırladım.. Doğru düzgün uyku uyuyamadim yani.olsun buna da şükür çocuklar sağlıklı olsunlar da..
Bi de kızımın ayağına iPad düşmüştü ya,parmağı iyice morardi tırnağıyla, bugün baktım kanamiş herhalde tırnağı düşecek
Oğlum da hasta kizim da ben de..çok şükür bebekte Bisey yok.oğlanı da okula gondermiyorum inş çabucak duzelirler
İnstegramda arkadaşlar kullanmışlar.Maral kullanıyor ya o yüzden. Mattika nın önerdiği ergo baby de iyi. Diğerlerini burdan öneren olmadı sanırım. Mamfortu krizantemcik mi almıştı?
Ben de aldım momfortbaby çok beğendim,kullanımı çok rahat,tavsiye ederimİnstegramda arkadaşlar kullanmışlar.
İnstegramda arkadaşlar kullanmışlar.
Sabah 8 kanepedEki sabit konumumu aldim memeleri Cikardim bardaga cekistrmek suretiyle sagarak tazyigi aldim ya da aldigimi sandım. Kiz aranmaya basladi memeyi verdim kavga basladi. Cekistir tepele salla yat amuda kalk elli pozsyon Dene.gaz dugumlensin cocugu salla ovala feryat dindir uyutmya mucadele et. Kalk bardagi al yine sag yine uyansin yine kavga yine aynı seyler ayni koltuk Ayni cinnet ayni bebe. Yemek Yok tuvalete Gidemedm is yapamadm cocuk okuldan gekcek ayni koltugun onunde ayagmda bebe salliyorum her gun anneyi ayni bulan ayni hayal kirikligi ifadesnde bir cocuk ve akabinde Gelen aglma krizleri. velhasil kelam su an yerinde olmayi cok isterdim Masallah subhanallah size. Bitkisel hayattn cikmak istiuorum yaaa
Ben de aldım momfortbaby çok beğendim,kullanımı çok rahat,tavsiye ederim
Yenidoğan aparatını almadım,hashande gibi battaniyeyle destek yaptım ben de.. 46 günlük olduk.. İlk koyduğumda benimki de durmadı,gün içinde ara ara koyarak alıştırdım,çok uzun süre koymuyorum şimdilik.. Hava güzel olsa dışarda kesin durur çünkü benim kız bebek arabasında durmamıştı evde ama dışarda 1.5 saat gezdik gıkı çıkmadı :))yeni doğan aparatıyla birlikte mi aldın
kaç aylıksınız
ben durmayacak diye korkuyorum neden acaba
Kizlar emzirme suresi git gide kisaliyor bizde. Ilk zamanlar nerdeyse 45 dk emiyordu ama sutum azdi o zaman doymuyodu da uzun suruyodu sanirim.
Simdi 20 gunluk olduk nerdeyse 15 dk emiyor en fazla. Ama doymama belirtisi yok. Kendi birakiyor memeyi ve istemediginde asla veremiyorum. Doyuyor belirtisi bu herhalde?
Bi de uykudan acikip uyaniyo ya emziriyorum o zaman gayet rahat emiyor. Sonra gazini cikarip altini degistiriyorun tekrar araniyor tejrar memeyi verince bu sefer savasiyo memeyle. Gazi oluyo o ara sanirim bi de uykusu geliyo. Acaba vermesem mi memeyi ikinci kez? Emzige de alistirdim ya zaten surwkli emme icguduleri var ac olmasalar da. Emzigi verince sakinlesiyo. Ama bu annelik cok fena surekli doymuyomus gibi hissediyo insan :/
bizde 47 günlüğüz :))Yenidoğan aparatını almadım,hashande gibi battaniyeyle destek yaptım ben de.. 46 günlük olduk.. İlk koyduğumda benimki de durmadı,gün içinde ara ara koyarak alıştırdım,çok uzun süre koymuyorum şimdilik.. Hava güzel olsa dışarda kesin durur çünkü benim kız bebek arabasında durmamıştı evde ama dışarda 1.5 saat gezdik gıkı çıkmadı :))
Benim avent onunlada çektikçe boğuluyor hoşlanmadım pek.Aventin biberonu çektikçe geliyormuş süt sağmayı başarabilirsem ondan almayı düşünüyorum. Belki emzik gibi biberonu da birkaç marka deneyip aldırabiliriz.
Benimki su an kanguruda uyyorbuyaniyor oyalansin diye koydum yoksa emmek isteyecek.burda az kisi saatli emziriyo gsliba.surekli emme olayu bi bize ozel deil.niye bu dr lar ugrssiyo bizimle ya.az once 5 dk dayansnildim aglamasina sonunda pes edip emzirdim.
Ben aldim ama aparatini almadim hande battanşye destegi yapiyorun dedi, ben de oyle yapmak istedim ama kiz durmadi iki defa denedim.yeni doğan aparatıyla birlikte mi aldın
kaç aylıksınız
ben durmayacak diye korkuyorum neden acaba
Benim avent onunlada çektikçe boğuluyor hoşlanmadım pek.
durmazsa diyorum bende seni okudum sanırım ig da durmadı diye yazmıştı biriBen aldim ama aparatini almadim hande battanşye destegi yapiyorun dedi, ben de oyle yapmak istedim ama kiz durmadi iki defa denedim.
Normal jokerde yok mudur ki? Eşimin kardeşine Söyleyeyim burada jokerde bulursa aldın sana da bana da.Yaptiklari benziyor ben de tam tersi hizi kesecem diye memeyi ayri cekistriyom kendimi dokuz sekle sokuyorum cocukla deve guresi yapıyorum oyy cinnet tam. Banyoda bnmki de ağlıyor malesef.biogaiga gunde bir verilio ben gece tercih ediyorum
Sadece sagiyorsan uc saate bir 15er dk sagiyorsyn. Emiyorsa sayet emzrmeden sobra sagiyorsun
Yok normal tarti ama 15 gundur birlkte ve tek tartiliyoruz arada cikan fark hep sabit hic sasnadi. Sagkik ocagi yürüme mesafede araba esimde oluyor kizi okula gotrdugu icin ondan gidemedm yarin asiya gidicez tartcak zaten. Gecen hfta gittiğim doktrda da bu sıkıntı baslmdan onceki gun tartldgi kiloda cikmisti. Boyuna fazlaligi aliyorym artik meme görmek cekistrmek istemeyecek kadar usandim sagmama rağmen ayni coşku aynı kavga benm kizda bir arıza var ama ne ayni suty gece emiyor az da olsa anlamiyorum ki sıkıntı ne. Sağdıkca da sut uyarlip artıyor o da ayri sıkıntı
canim o sitede tukenms buldugun online satış olursa bana yazar msn? Arastrmya frsat bulamıyorum
Yok oradakiler iyi gelmedi banaGüvenlidir ama gönderme konusunds birileri problem yaşamıştı sanki. Bende ordan mı alsam.ebebekte yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?