Ya herkes bişi diyor kafamı karıştırıyor. .bi havalar iyice ısınmadan onu kullanamazsin diyorlar bi 4.aydan önce rahat olmuyor diyorlar..sıcakta kullanmasi da zor oluyor diyorlar..hava sıcak bi de ikinizin vücut ısısı birleşince çekilmiyor diyorlar. .soguttular resmen yaaSen almıyor musun?
Aksam daha bir emesi oluyor ya da memede takilmak istiyor ne bilim. Bir gogse sira gelesiye 5 saat gectigi oluyor sabah saatlerinde. Aksamlari saat basi meme degisiyoruz ben de anlamadim nasil iszaman icinde etkiler az emmesi ama sabahtan aksama azalmasi enteresan gercekten
Ya herkes bişi diyor kafamı karıştırıyor. .bi havalar iyice ısınmadan onu kullanamazsin diyorlar bi 4.aydan önce rahat olmuyor diyorlar..sıcakta kullanmasi da zor oluyor diyorlar..hava sıcak bi de ikinizin vücut ısısı birleşince çekilmiyor diyorlar. .soguttular resmen yaa
Ayakli damacanayim zaten. Su ictigim bardak 450 ml falan.su için su çok güzel artırıyor sütü
iyi yapmissin ben elimle cekmeye korkup fazladan cekmistim aciyiEn sonunda dayanamadim tek tek elimle cektim dikisleri. Ohh rahatladim beee! Bi tane kaldi ama o da en basta dikisin bittigi yer cektim ama gelmedi simdilik bu kadar yeter dedim. Onu da bi dahakine insallah. Ay dunya varmis be!
Canım bebişi tek başıma nasıl yıkayabilirim?Sabah ben ilk defa bibern verdim.once ikimizde acemi olduguumuz icin basarsmadik ama sonunda icebildi dogru tutunca biberonu.chicco markasi
Iki gündür evde su yok eşim para getirecek de sucudan su istiycem. Geç saatlerde geliyor eve dün unuttu para getirmeyi bugün para getirse bile bu saatten sonra sucu eve su getirmez su içmek lüks oldu ah şu evden nir çıkabilsem yarın bebişi Arabasına koyup kendim gideyim bari bankaya.Ayakli damacanayim zaten. Su ictigim bardak 450 ml falan.
iyi yapmissin ben elimle cekmeye korkup fazladan cekmistim aciyi
Gördüm canım sağol dişim çok ağrımaya başladı yaw.,Toker beBenin internet sitesinde buldum aynı gün kargoya veriyorlar
Ben sudocrem kullaniyorum cok iyi pisik kremiBezden ziyade hangi kremi kullaniyorsun?
Kitapta akşama doğru daha çok emmek isteyebilir yazıyordu iki saatte bir olabilirmişAksam daha bir emesi oluyor ya da memede takilmak istiyor ne bilim. Bir gogse sira gelesiye 5 saat gectigi oluyor sabah saatlerinde. Aksamlari saat basi meme degisiyoruz ben de anlamadim nasil is
bu şubat bebeleri bi acayip çıktılar canım zaten herkesinkinde bi sorun var nedense
inşallah molfix iyi gelir çok kabarmış popişi
pudra iyi gelir onu kullan dediler , krem sürüyon mu sen ?
iyi yapmissin ben elimle cekmeye korkup fazladan cekmistim aciyi
Sırt destekli olanları falan varmış Sırtı ağrıtmıyorsa onlardan alalım.Canim en büyük sorun su oluyor kanguruda.. Bebek 5 kilo diyelim takiyosun önce oh rahatlik diyosun ama dakikalar geçtik ce o 5 kiloluk çocuk 10 kilo gibi agirlik yapiyor sonra gelsin bel ve sirt agrisi.. Kullananlar un yorumu bu ben 1 kez taktim cidden mahfoldum kizimda zaten emzirmeden dolayı bi bicakla yasiyorum sirtimda bide kanguru falan zor is
Eşimin eve geldiği yok ki ben de götür bizi biryerlere dicem ama yok gelen giden.oğluşla markete gittik geldik :) dışarıda hava iyi eşime dedim götür bizi markete uyuyan çocuk uyandı bakınmaya başladı onlarada yazık yav yat yat bir tarafları ağrıyordurzaten gribim en azından yavrum temiz hava aldı :)
Eşimin eve geldiği yok ki ben de götür bizi biryerlere dicem ama yok gelen giden.
En sonunda dayanamadim tek tek elimle cektim dikisleri. Ohh rahatladim beee! Bi tane kaldi ama o da en basta dikisin bittigi yer cektim ama gelmedi simdilik bu kadar yeter dedim. Onu da bi dahakine insallah. Ay dunya varmis be!
Canım bebişi tek başıma nasıl yıkayabilirim?
bu esler dayaklik oluyor bazenIki gündür evde su yok eşim para getirecek de sucudan su istiycem. Geç saatlerde geliyor eve dün unuttu para getirmeyi bugün para getirse bile bu saatten sonra sucu eve su getirmez su içmek lüks oldu ah şu evden nir çıkabilsem yarın bebişi Arabasına koyup kendim gideyim bari bankaya.
bak icim rahatladi. Mantigi neymis peki bu isteginKitapta akşama doğru daha çok emmek isteyebilir yazıyordu iki saatte bir olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?