2015 Şubat Anneleri

En sonunda dayanamadim tek tek elimle cektim dikisleri. Ohh rahatladim beee! Bi tane kaldi ama o da en basta dikisin bittigi yer cektim ama gelmedi simdilik bu kadar yeter dedim. Onu da bi dahakine insallah. Ay dunya varmis be!

Sen almıyor musun?
Ya herkes bişi diyor kafamı karıştırıyor. .bi havalar iyice ısınmadan onu kullanamazsin diyorlar bi 4.aydan önce rahat olmuyor diyorlar..sıcakta kullanmasi da zor oluyor diyorlar..hava sıcak bi de ikinizin vücut ısısı birleşince çekilmiyor diyorlar. .soguttular resmen yaa

zaman icinde etkiler az emmesi ama sabahtan aksama azalmasi enteresan gercekten
Aksam daha bir emesi oluyor ya da memede takilmak istiyor ne bilim. Bir gogse sira gelesiye 5 saat gectigi oluyor sabah saatlerinde. Aksamlari saat basi meme degisiyoruz ben de anlamadim nasil is

Canim en büyük sorun su oluyor kanguruda.. Bebek 5 kilo diyelim takiyosun önce oh rahatlik diyosun ama dakikalar geçtik ce o 5 kiloluk çocuk 10 kilo gibi agirlik yapiyor sonra gelsin bel ve sirt agrisi.. Kullananlar un yorumu bu ben 1 kez taktim cidden mahfoldum kizimda zaten emzirmeden dolayı bi bicakla yasiyorum sirtimda bide kanguru falan zor is

su için su çok güzel artırıyor sütü
Ayakli damacanayim zaten. Su ictigim bardak 450 ml falan.

En sonunda dayanamadim tek tek elimle cektim dikisleri. Ohh rahatladim beee! Bi tane kaldi ama o da en basta dikisin bittigi yer cektim ama gelmedi simdilik bu kadar yeter dedim. Onu da bi dahakine insallah. Ay dunya varmis be!
iyi yapmissin ben elimle cekmeye korkup fazladan cekmistim aciyi

Ayakli damacanayim zaten. Su ictigim bardak 450 ml falan.

Iki gündür evde su yok eşim para getirecek de sucudan su istiycem. Geç saatlerde geliyor eve dün unuttu para getirmeyi bugün para getirse bile bu saatten sonra sucu eve su getirmez su içmek lüks oldu ah şu evden nir çıkabilsem yarın bebişi Arabasına koyup kendim gideyim bari bankaya.

Merhaba hanımlar ben yeni anneyim ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Yazdıklarınızı hep okuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim bebeğim 48 günlük. Bir haftadır yeşil kaka yapıyor. Normalde hardal sarısıydı. Tahlil verdik sonucu cuma alıcaz. Sizce neden olabilir? Bide gaz problemi var. İnfantum good night bitkisel şurup kullanıyorum. Bide biogaia verdi. İyi mi kullanayım mı? Bi sorum daha olacak. Bitki çayı içiriyorum. Ihlamur papatya kimyon. Ne kadar içireyim?

bu şubat bebeleri bi acayip çıktılar canım zaten herkesinkinde bi sorun var nedense
inşallah molfix iyi gelir çok kabarmış popişi
pudra iyi gelir onu kullan dediler , krem sürüyon mu sen ?

benimde olmuştu pişik eşim beyaz paket prima bulamayınca yeşil almıştı. evde chicco pişik kremi vardı maşallah o etki etti hemen geçirdi 1 güne.
sürekli zeytinyağı ile yağlıyorum her alt açmada sonra arada bir de pşşik kremi sürüyorum sorun yok şükür. asıl ayzın korkuyorum ben o sıcaklarda gerçekten pişebilir

Bende korkmustum ama hic acimadi cok da rahatladim. O bi taneyi de hallettim mi tamamdir. Tabii hala o yerse bi sertlik bi agri yok degil ama buna da sukur neler cektim ya.

oğluşla markete gittik geldik :) dışarıda hava iyi eşime dedim götür bizi markete uyuyan çocuk uyandı bakınmaya başladı onlarada yazık yav yat yat bir tarafları ağrıyordur zaten gribim en azından yavrum temiz hava aldı :)

Sırt destekli olanları falan varmış Sırtı ağrıtmıyorsa onlardan alalım.

Eşimin eve geldiği yok ki ben de götür bizi biryerlere dicem ama yok gelen giden.

Eşimin eve geldiği yok ki ben de götür bizi biryerlere dicem ama yok gelen giden.

yani benimkide pek getirip götürmez öyle ama evde birşey kalmamıştı mecburen gittik ki sabah söledim daha yeni gittik :)
annemlere gidip geliyoruz anca yada annemlerle biryerlere gidiyorum yoksa patlıyacam evde

Helal olsun sana Ben hala o kısma bakmaya korkuyorummm.
dün dikiş kısmı hariç bölgeyi epilasyon yaptım dünden beri 3 dikiş daha düştü. Sayısını ds bilmiyorum ki dikişlerin

Canım bebişi tek başıma nasıl yıkayabilirim?

ben 3 gündür tek başıma yıkıyorum canım. Köpüklü filelerden kullanıyorum. Önce sırt üstü sonra yüz üstü çeviriyorum en son yüz üstüyken saçını yıkıyorum sonra da kalan suyu iki tarafından da döküp bitiriyorum banyosunu.

bu esler dayaklik oluyor bazen

Kitapta akşama doğru daha çok emmek isteyebilir yazıyordu iki saatte bir olabilirmiş
bak icim rahatladi. Mantigi neymis peki bu istegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…