2015 Şubat Anneleri

Bu humana bizi cokertecek anlasildi :) o zaman humananin sadece rezenesini iceyim ben ya. sutum iyi zaten cok su iciyorum. Komposto falan da. Ya biz bi sene emzirsek atiyorum bi sene de iccek miyiz bunlari oy anam

yok yaa ek gıdaya geçince içmeye gerek kalmaz
en azından humanaları
ek gıdaya geçince sadece komposto içeriz
şuan bizim yediklerimizden besleniyor ama sonra kendiside yiyecek
ek gıda ve mama takviyeside yapılır gerekirse

E işte ilk banyosu özeldir sadece anne baba olur yıkanır ,bol bol foto çekilir,sevilir, masaj yapılır, uyunur. Vallahi burda yazdıklarınızla bizim burdaki anlayışların arasında resmen uçurum var.

Teşekkürler mama en son care de iste emsin istiyorum az geliyor doymasa uyumaz ama degil mi

aksine şekeri düştüğü için uyur bebekkten bu nedenle sarılık olurlar.
ama bezini takip et , çiş yapıyor ise sorun yoktur.

bide emzirme kampı var biraz zor ama deneyebilirsin yada benim gibi gak dese emzir guk dese emzir
emdikçe sütün artar
moralinde güzel olsun oh mis :)

Bu humana bizi cokertecek anlasildi :) o zaman humananin sadece rezenesini iceyim ben ya. sutum iyi zaten cok su iciyorum. Komposto falan da. Ya biz bi sene emzirsek atiyorum bi sene de iccek miyiz bunlari oy anam

Kızım sarılık oldu 5günlükken direk kendimi suçladım sütüm yok benim yüzümden oldu diye.

sonra sütüm gelsin diye de geceleri 2 saat aralıklarla alarm kurup ( komposto , rezene , humana , malt içecek , cam şişe içecek , etler , boza , meyve suları ) içtim.

Kızım kendine geldi tabi sütüm de
bu yediklerimde sütümü getirmedi ama fazladan 3 kg sahip oldum.

Sütünüz artsın diye bol su ve sıvı içecek için

Detaylıca burada yazdım
http://cekirdekaile0506.blogspot.com.tr/2014/10/emzirme-haftasi.html

Dr bana geceli gündüzlü emzirirsen 3 ay korur dedi ama güven olmaz kii...artık o zamana kadar başka yöntem kullanacağız.
daha 40ımız çıkmadı benim dikişlerin hepsi düşmedi ama aklımda dönüyor bunlar...

Yok Allaha şükür çok rahatım o konuda güzel çocuk susturuyor gazını çıkarıyor uyutuyor.
susmazsa alıyor kucağına dalınca yine bırakıyor yerine, geçiyor uzaktan takip ediyor arada. O yüzden evdeyken rahatım. her gün duş alıyorum ben.

Gecmis olsun canim. Bir de sen hasta olmussun. Allah sifa versin hepinize

Saolasin canm bunca seye uykusuzluğa acliga bunyemin dusmesi normal tez sifa verse bari mevlam cocuga gecer mi ki faranjit gibi duruyo simdilik yutkunamiom hic cok pis gıcik tutuyor cicugun emdigi an olur da bozulur diye tutuyom zorla

strong3t: 40158483 .!.:
Sana bisey soyliyim mi turkiyede cok agir hastalik disinda bebeklerin poliklinik hastaliklarindan anlayan doktor yokmus.bi doktor yazmsti sitesinde.

Bunu birinci çocukta cok aci bisekilde tecrübe ettik o yuzden doktorlardan saglik sektorunden tümden nefret geldi. Mersin istanbul gitmedik doktor kalmadi bütün gastroentoloji doktorlarına gittim medet umarak herbiri muayene 300den başlar testler binden asagi tutmaz maddi rezillik cektigin biyana dursun somut bisey alamadan netten kitaplardan sağdan soldan duyduklarnla ogrendikernden öteye gecmezler de kalirsin öyle el elde caresiz. Su an kizimin derdi ne öğrenmek istiyorum ama biliyorum ki dr hastane yollarına dusmek maddi manevi yipranmaktan baska bisey getrmyecek yine rabbm versn sifasini dusurnesn ellerne

bende önce emziriyorum ardından mama veriyorum bazen cok şaşırıyorum kaç ölçek vereğim diye
bazen emme sonrası 90 cc yiyor çoğu zaman
emerken kc cc gidiyor mideye bilmiyorum
sen ne kadar mama veriyorsun

Ben bıraktım humanayı lactamil i.
sabah akşam normal süt içiyorum sıcağa yakın ılık. Bir tane de kesme şeker atıyorum ki gaz yapmasın.
komposto da sadece az şekerli kayısi onu da mikserden geçirdim meyve suyu gibi içiyorum.
Diger kuru meyveleri olduğu gibi yiyorum.
Kuru dut yiyorum. Bol bol su içiyorum.
Her akşam kıvırcık salatası yiyorum bir de.
Sütüm azalmadı.

Bayildim bayılacam artik guc derman kalmadi bir de bogazm kötü hepten coktum bugun. Uyumadi biturlu yataym az. Gece az da olsa emio dedik dilim kopsun bu gece gece de cinnet yasadik durduk. Sabahtan beri ugrasmaca yine emdi emmedi derdinden. Ikindi saati yaklastikca ruhum sıkısıyor iki kat güçlü gelio cunku kiyamet. Bir de kiz gelio okuldan ,onu mahsun halde görmek dokunuyor cok. ufakligin olur da emebldigi ana denk gelip bozmasn ya da uyandrmasn diye ona bagrma sus sessz ol diye ikaz edip durmakTan biktim cocuk bin kat bıktı. Daha saglik ocagna asiya gtcez asidan da korkuyorum olmayan duzenimizi daha bozarsa diye. Tarttrcam bi de ona canm sıkılcak şimdi. Yine yemek yok oldugum konumdan kiprayamiyorum ki hayat aksın biseklde

valla güven olmaz dediğin gibi
ben haftada 2 defa alırsam seviniyorum artık
nerde hergün almak

Humana yerine alsaniza aktardan rezeneyi daha uygun oluyor oyle etkisi de gayet iyi. benim adam gibi kiloyla almayin tabi aktardan bisey alma özürlü iyi kekliyolar adami kimyon rezene al dedm koca torba dolusu kiloyla almis. Muskat aldrdim dun onu da bidolu almis gelmis. Iki cimdik sey rendeliycem alt tarafi

Aldım bakalım nasıl olacak

1ay kontrolü için Dr a gideceğiz.buyuk kızı giydirdim,kendim giyindim.kızın kakali bezini değiştirdim akladım pakladim.giydirdim emzirdim..babamız arayıp çıkın diycek.tam vaktinde hazırım dedim kendi kendime.corrrttt diye bi ses hadi sil bastan.

Dus almayi cok istiyorum ama korkuyorum sütü hızlandırcak diye. suya yaniyo icim kana kana içemiyorum meyvesuyu vb hepsine gonlum kayıyor da sutu costurur korkusundan agzimi suremiyorum. Bicok seyi de alerji riskinden yemiyorum. sagip tazyik azalsin diye ugrastikca kanalları aciyorum sanki daha bir. iki ucu moklu degnek oldu hayat

tabi cocuk gorunce elinden alamiyorsun ikinci her yonden araya gidecek.
Ben uht icin diyorum canim pek hayirli birsey degil. Ama veriliyor mecbur

UHT neden kotuymus oyyy bi anlamadım muhabbeti

Su yorgun halimle bana kahkaha attırdın Allah da seni güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…