Dun bi arkadasa da yazdim,bi KBB ye gittik baska bir sikinti icin. "gelen bu hirilti icin dert etme, burun kemigi henuz kikirdak oldugundan nefes alirken burun asagi inebilir,buyudukce gecer" dedi..bende gecen gun disari cikmistik,cocugu usuttum sanmstim...bende temızlıyorum hiç temizlenmemiş gibi soluyor
genzi midolu acaba anlamadım kı
hayir kesinlikle adet olmayi bekleme , yoksa hiç olamazsin ikinciye gebe kalisin :)
ben dun basladim dogum kobtrol hapina yani dogumdan 3 hafta sonra ebe oyle demisti
1.5 ay sonrada gidip spiral takdiricam
Masallah sana benim annem.yanimda diye ben iyice saldim var ya. Bi tek kizima bakiyorum. o gidince ev isleri bana o kadar zor gelcek kikızı uyuttum kahvaltımı ettim bulaşıkları toparladım toz aldım ütülerimi yaptım küçük gelen kıyafetleri ayırdım şimdi oturdum steel tea mı içiyorum
ah eski günler önceden kahve keyfi yapardım şimdi süt çayı keyfi yapıyorum
ne zaman takılıyor o
ben doktorumu aradım kontrole gelmem gerekirmi diye yok gerekmiyor dedi
çağırsaydı soracaktım herşeyi
telefonda da sormak istemedim
5 saat aç mı kalıyormuş bebek
benimki bu gece 3,5 saat yaptı üzüldüm
biraz daha büyüseler o zaman rahat ederiz ek gıdaya geçsek tamamdır iş
kızlar ne zaman korunmak gerekiyor? lohusalık bittikten sonra adet olmayı beklemek ve sonra mı korunmak lazım? bu konuda hiçbir bilgim yokspiral taktırmayı düşünüyorum ben de işimi sağlama alayım karşı tarafa hiççç güvenmiyorum, sağlıklı birşey mi spiral riskleri varmı kullanan ya da kullanacak olan var mı? bilgilendirin beni :)
Masallah sana benim annem.yanimda diye ben iyice saldim var ya. Bi tek kizima bakiyorum. o gidince ev isleri bana o kadar zor gelcek ki
Ayrica su hummanadan ben de iciyorum gunde iki fincan yeterli di mi? Sutum gayet iyi ama hep icmek lazim mi ondan acaba ya. Igrwnc bi tadi var pahali da mubarek.
Masallah sana benim annem.yanimda diye ben iyice saldim var ya. Bi tek kizima bakiyorum. o gidince ev isleri bana o kadar zor gelcek ki
Ayrica su hummanadan ben de iciyorum gunde iki fincan yeterli di mi? Sutum gayet iyi ama hep icmek lazim mi ondan acaba ya. Igrwnc bi tadi var pahali da mubarek.
Huggies ın sadece bel kısmı güzel ve çok kalın.kenarından çiş sızmıştı. Prima da güzel ama sırtından çıkıyor kaka ve lastikleri iz yapıyor bebenin bacağında ama pişik falan yaşamadık. Molfix yenidoğan denemiştik ama çok kaliteli gelmedi.Ben de öyle baştan zeytinyağı sürseydim diyordum sonra hametan öyle kızartınca zeytinyağı sürmeye başladım şimdi hep sürüyorum Prima kullanıyordum Huggies aldım şimdi bakalım
Bana doktor 3. Aydan itibaren taktırabilirsin dedi. Adetli olmak lazimmış takılırken.
Benim de bazen oluyor 3.5 saat. Dün akşam 7 buçukta emzirdim 11 e geliyordu saat eşim susturmaya çalışırken uyandım sesine. Ben uyanmıyım diye susturmaya çalışıyormuş. Üzüldüm çok aç kaldı diye.
Maske kullansaydin keske.. Ona karsi nefes alip verme
Anne sütü az geldigi zaman bebege mama vermek ne kadar dogru ki vermeli miyim vermemeli mi :/
Anne sütü az geldigi zaman bebege mama vermek ne kadar dogru ki vermeli miyim vermemeli mi :/
kv gitmis senin de hadi gozunaydin :)) anne gibi asla olamaz tabiiki. Ya annemden yana hic sikintim yok gozumun icine bakiyo uzulmeyeyim sikilmayayim diye. Anne sonucta. Hic gitsin istemem tabii ama bizim de normal hayatimiza donmemiz lazim. 10 gun sonra falan gidicek mevlidi yaptiktan sonra. Zor gelcek tabii ama aliscaz napalimYok canım zor gelmez merak etme. Ben de 3 hafta sadece kızıma baktım. Şimdi kafam rahat ben rahatım.
gerçi benim kv kaldi iki haftadan fazla anne kadar rahat olamıyor insan.
Kizim su an cok uzmuyo beni sagolsun tabii gece bazen ayaga dikiyo ama olcak o kadar. Herhalde alisirim bende annemin yokluguna mecbur :)annen gitsin biran önce kendine gelirsin emin ol
bende ilk gittiğinde afalladım ama şimdi düzenimi oturttum kızın uykusunuda düzenledim yemeklerim evin işleri hepsi oluyor
ben bir fincan içiyorum humanayı
dediğin gibi fiyatı güzel
bir fincan humana bir fincan rezene bir fincan lactamil içiyorum
humana bitince üzüm hoşafı falan içerim
Kizim su an cok uzmuyo beni sagolsun tabii gece bazen ayaga dikiyo ama olcak o kadar. Herhalde alisirim bende annemin yokluguna mecbur :)
ya bu rezene hangisi yani nerden nasil alcam markasi ne? Rezene bebegin gazi icin mi iciliyo? Alayim bende. Su an sadece humana ve komposto falan iciyorum ben.
Agladiginda sakinlestirip tekrar anne sutu veriyorum sagacak kadar cok olmuyor zaten o yuzden sagamiyorumben verıyorum ac kalıo aglıo zaten. bazen de cok gelıo o zaman sagıyorum saklıyorum. dolapta sut varsa once anne sutu takvıyesı yapıyorum. ama her emzırme saatınde once emzırme ıslemı yapıyorum. eger yetmedıgını gorursem sutum de yoksa dolapta o sekılde mama verıyorum. dırek mamayı vermıyorum.
Bu humana bizi cokertecek anlasildi :) o zaman humananin sadece rezenesini iceyim ben ya. sutum iyi zaten cok su iciyorum. Komposto falan da. Ya biz bi sene emzirsek atiyorum bi sene de iccek miyiz bunlari oy anamyine humana rezene içiyorum ben kimyonlu
ama aktardan rezene ve kimyonu alıp kaynatıp içenlerde var
ben hazır aldım
dikkat et ama liptonun rezeneside var ama o naneli
kimyonlusu süt arttırıyor diye biliyorum
hem bebeğin gazı için hem senin gazın için hemde süt için
Teşekkürler mama en son care de iste emsin istiyorum az geliyor doymasa uyumaz ama degil miaynı yoldan geçtiğim için cevap yazmak istedim. :) Biz artık 15 aylık olduk çok şükür.
Çocuk aç kalmasın diye 30 cc mama takviyesi yapabilirsiniz benden önce arkadaş yazmış zaten iki yada üç saatte bir emzir aç değilse sağ dolaba at ,
Güzel günlerde büyüsün bebekleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?